cnm valla varya bütün enerjimi aldın götürdün ben sana bana yalan söyle zaten demiyorum ayyyy yerlere kadar uzamış deme ama ben hissediyorum ve saçımın duruşundanda belli ama tabi dediğin gibide olabilir bi uzama var ama 7cm olmayadabilir....
kızlar bundan sonra her pazartesi foto çekicem ve her zaman ilk fotomla son çektiğimi koyucam taaaaki yılbaşıya kadar bakalım o zamana kadar hangi seviyeye gelicek....
kısacası uzamış mı uzamış ona odaklan o zaman canım.moralini düşürme ne deyim
ne yapim şimdi enerjin gidecek diye söylemeyim istiyosan. buraya resim koyuyoruz ki sonuçlar ne alemde diye yanlış mı söylüyorum.yerlere kadar uzamış falan... ya şimdi ne alaksı var Allah aşkına.
uzamış ama 7 değil yani bu bariz belli.
ayrıca ben sana 7 cm kaymıştır demeden sen 7 cm kaymış olamaz falan demeye başladın. bi sakin ol. 7 cm uzamış dedirteceksin zorla bana birazdan onu da diyeceğim zorlarsan
ya ben zaten uzadığını biliyorum ama senle cminde anlaşamadık...tabikide sana bana söyle 7cm uzadı diye de demiyorum ne alaka söylediklerimden onumu anlıyosun sende uzayıp uzamadığına bakmıyosun 7cme takılıdın....sonuç olarak uzamış ama 7cm ama 5 cm ama 1cm...
7 cm imkansızda o yüzden.
insanlar olmayacak şeye umutlanmasın diye düzeltmek istedim.
sonuçta uzatmışsın 5 cm de olsa o zaman neden enerjin gidiyor ?
7 -5-1 cm farketmezse?
söylediklerinden onu anlıyorum çünkü 7 demedikçe sinirlenerek yazıyosun tekrar oku istersen yazdıklarını.
tamam canım ben sana yorum yazmayacağım artık sen sinirleniyosun çünkü.
buraya kendi yorumumu yazdım neden rahatsız oldun anlamadın ama seninle tartışmak istemem biliyorsun iyi geceler.
yorum yazıp yazmamak tabikide senin bilceğin iş...ama sinirlenmedim sadece senin yazdıklarına cevap verdim istersen sende yazdıklarını oku sadece sana cevap olarak yazdığımı anlayacaksın....öncesinde sakin ol yazına bile ters cevap vermedim çünkü gayet sakindim...klavyede surat şekli olsaydı sinirlenmediğim görürdün ama yok.....bende senle tartışmak istemem sende biliyorsun...
yanlış anlaşılma olmuş demek ki...
yükliyim bariii
ilk ve son halini koyuyorum, siz de fikrinizi sözleyin. 40 gün olmuş.
Eki Görüntüle 540119 Eki Görüntüle 540120
günaydın kızlar, maalesef resimleri aynı mesafe ve aynı açıdan çekemediğimiz için tam olarak uzamayı görmemiz mümkün olmuyor. ben uzadığını elimle saçımı ensede öne doğru atarken hissediyorum. küre başladığımda elimi attığım zaman saç hemen biterdi, şimdi epey bir saç geliyor öne doğru. bu resimlerde de saçın boyuna değil, koltuk alına mesafeye bakarak daha iyi anlıyorum. tabi bir de ilk resmin çekildiği zamanlar at kuyruğu yaptığımda saçmın yarısı dışarı çıkardı, şimdi topladığımda dışarda kalan saç hiç yok ve ensemi geçiyor.
bugün 7. kürümü yapıcam. bu arada yılan yağı ile ilgili olan konuyu baştan sonra okudum. saç çıkartıp uzattığına dair yorumlar var. ben yurtdışındayım, burda 5-6 farklı marka yılan yağı buldum, ama hepsinde kırıkları onarır, canlandırır falan demiş. uzamayla ilgili herhangi bir şey yazmıyor kutularında. 2-3 damla kullanın denmiş, ben de sinamekinin içine 3-4 damla katmayı düşünüyorum.
benim hedefim yaza kadar uzun saçlar, foto paylaşmaya devam edicem.
tatoşcum, sen de ilk ve son fadığını hatta dahada havalı duruyorr..
yılan yagını bende okudum ama henüz almadım sahte şeylerde olabilir diye belkiii bir ara gidince aktara sorayım
evet tatlım uzama oluyor ama çok az buarada kullandığım şampuan var avondn yeni aldım sanırım onun etkisiylede şaçım pek bir havalı duruyorr
bizim geline rica ettim azcık kesecek enseden çünki üst şaçlarla yavaş yavaş eşitliği yakalamak istiyorum..
şimdidee
susam yağı
badem yagı
hint yağı
çörekotu
fındık yagı
karışımı hazırlayıp saçıma bolcana yedirdim balkondaa oturuyorummm güneşin altındaa anam pek bir sıcak bugün yaaa daha ne kadar dayanırım bilemiyorumm
günaydın kızlar, maalesef resimleri aynı mesafe ve aynı açıdan çekemediğimiz için tam olarak uzamayı görmemiz mümkün olmuyor. ben uzadığını elimle saçımı ensede öne doğru atarken hissediyorum. küre başladığımda elimi attığım zaman saç hemen biterdi, şimdi epey bir saç geliyor öne doğru. bu resimlerde de saçın boyuna değil, koltuk alına mesafeye bakarak daha iyi anlıyorum. tabi bir de ilk resmin çekildiği zamanlar at kuyruğu yaptığımda saçmın yarısı dışarı çıkardı, şimdi topladığımda dışarda kalan saç hiç yok ve ensemi geçiyor.
bugün 7. kürümü yapıcam. bu arada yılan yağı ile ilgili olan konuyu baştan sonra okudum. saç çıkartıp uzattığına dair yorumlar var. ben yurtdışındayım, burda 5-6 farklı marka yılan yağı buldum, ama hepsinde kırıkları onarır, canlandırır falan demiş. uzamayla ilgili herhangi bir şey yazmıyor kutularında. 2-3 damla kullanın denmiş, ben de sinamekinin içine 3-4 damla katmayı düşünüyorum.
benim hedefim yaza kadar uzun saçlar, foto paylaşmaya devam edicem.
tatoşcum, sen de ilk ve son fadığını hatta dahada havalı duruyorr..
yılan yagını bende okudum ama henüz almadım sahte şeylerde olabilir diye belkiii bir ara gidince aktara sorayım
evet tatlım uzama oluyor ama çok az buarada kullandığım şampuan var avondn yeni aldım sanırım onun etkisiylede şaçım pek bir havalı duruyorr
bizim geline rica ettim azcık kesecek enseden çünki üst şaçlarla yavaş yavaş eşitliği yakalamak istiyorum..
şimdidee
susam yağı
badem yagı
hint yağı
çörekotu
fındık yagı
karışımı hazırlayıp saçıma bolcana yedirdim balkondaa oturuyorummm güneşin altındaa anam pek bir sıcak bugün yaaa daha ne kadar dayanırım bilemiyorumm
ilk resim bugün çekildi 18 ekim yani
ikinci resim ise 25 eylülde...
4. sınamekı kürümü yaptım kürlere baslamadan sacımı kestırmıstım 2 cm kadar kuaforum 4 5 cm kesmem lazım demişti asla demiştim kıyamadım şimdi hala içime sinmiyo uçlaruında hala kırıklar var..
buda aynı foto farklı açı...
Öle oluyor bn o suyu kafamdan asagı boca ediodm heryeri ıslanck şekilde.ama fısfslı bisiseye koyarsn daha pratik olur.dne derim
bugün 7. kürümü uyguladım. bugünkü kürümün içinde malum sinameki ve bemix, onun dışında badem yağı, sarmısaklı zeytinyağı, yılanyağı, hindistancevizi yağı ve susam yağı var.
ilk ve bugünkü fotolar da bunlar
Eki Görüntüle 540569 Eki Görüntüle 540572
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?