Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kısacası uzamış mı uzamış ona odaklan o zaman canım.moralini düşürme ne deyim

ne yapim şimdi enerjin gidecek diye söylemeyim istiyosan. buraya resim koyuyoruz ki sonuçlar ne alemde diye yanlış mı söylüyorum.yerlere kadar uzamış falan... ya şimdi ne alaksı var Allah aşkına.

uzamış ama 7 değil yani bu bariz belli.

ayrıca ben sana 7 cm kaymıştır demeden sen 7 cm kaymış olamaz falan demeye başladın. bi sakin ol. 7 cm uzamış dedirteceksin zorla bana birazdan onu da diyeceğim zorlarsan

kızlar bundan sonra her pazartesi foto çekicem ve her zaman ilk fotomla son çektiğimi koyucam taaaaki yılbaşıya kadar bakalım o zamana kadar hangi seviyeye gelicek....

güzel fikir canım...

ya ben zaten uzadığını biliyorum ama senle cminde anlaşamadık...tabikide sana bana söyle 7cm uzadı diye de demiyorum ne alaka söylediklerimden onumu anlıyosun sende uzayıp uzamadığına bakmıyosun 7cme takılıdın....sonuç olarak uzamış ama 7cm ama 5 cm ama 1cm...

kızlar uzasındaaa kaç cm uzarsa uzasın yaaa

7 cm imkansızda o yüzden.
insanlar olmayacak şeye umutlanmasın diye düzeltmek istedim.

sonuçta uzatmışsın 5 cm de olsa o zaman neden enerjin gidiyor ?
7 -5-1 cm farketmezse?

söylediklerinden onu anlıyorum çünkü 7 demedikçe sinirlenerek yazıyosun tekrar oku istersen yazdıklarını.
tamam canım ben sana yorum yazmayacağım artık sen sinirleniyosun çünkü.

buraya kendi yorumumu yazdım neden rahatsız oldun anlamadın ama seninle tartışmak istemem biliyorsun iyi geceler.

yorum yazıp yazmamak tabikide senin bilceğin iş...ama sinirlenmedim sadece senin yazdıklarına cevap verdim istersen sende yazdıklarını oku sadece sana cevap olarak yazdığımı anlayacaksın....öncesinde sakin ol yazına bile ters cevap vermedim çünkü gayet sakindim...klavyede surat şekli olsaydı sinirlenmediğim görürdün ama yok.....bende senle tartışmak istemem sende biliyorsun...

yanlış anlaşılma olmuş demek ki...

günaydın kızlar, maalesef resimleri aynı mesafe ve aynı açıdan çekemediğimiz için tam olarak uzamayı görmemiz mümkün olmuyor. ben uzadığını elimle saçımı ensede öne doğru atarken hissediyorum. küre başladığımda elimi attığım zaman saç hemen biterdi, şimdi epey bir saç geliyor öne doğru. bu resimlerde de saçın boyuna değil, koltuk alına mesafeye bakarak daha iyi anlıyorum. tabi bir de ilk resmin çekildiği zamanlar at kuyruğu yaptığımda saçmın yarısı dışarı çıkardı, şimdi topladığımda dışarda kalan saç hiç yok ve ensemi geçiyor.

bugün 7. kürümü yapıcam. bu arada yılan yağı ile ilgili olan konuyu baştan sonra okudum. saç çıkartıp uzattığına dair yorumlar var. ben yurtdışındayım, burda 5-6 farklı marka yılan yağı buldum, ama hepsinde kırıkları onarır, canlandırır falan demiş. uzamayla ilgili herhangi bir şey yazmıyor kutularında. 2-3 damla kullanın denmiş, ben de sinamekinin içine 3-4 damla katmayı düşünüyorum.

benim hedefim yaza kadar uzun saçlar, foto paylaşmaya devam edicem.
tatoşcum, sen de ilk ve son fotolaı yanyana koyarsan farkı daha rahat görürürüz, bence uzama var saçında, daha kabarık görünüyor gibime geldi.

yükliyim bariii
ilk ve son halini koyuyorum, siz de fikrinizi sözleyin. 40 gün olmuş.

Eki Görüntüle 540119 Eki Görüntüle 540120

Son düzenleme:
Benim kür bugün yalan oldu, tam yağları hazırlıyordum telefon geldi, yurtdışından bir arkadaşımız gelmiş, eşim havaalanından aldı yemeğe gidiyoruz birazdan. Yemekten sonra da eve geliriz herhalde, duruma göre bakıcam artık. Olmadı yarına, gerçi yarın da öğlen yemek planım var ama...

sende yatarken yap ..sabahta yıka çık

kuaförler saçı kısacık yapmaktan zevk alıyolar sanırım o yüzden iyi yapmışsınız hepsini kestirmemekle bademyağı yada zeytinyağı etkili oluyor bide fön maşa vs den uzak durmak ha bu arada sarmaşık özlü şampuanı tavsiye ederim bnmde kırıklarım vardı ve nolursa olsun kırık aldırmayı çıkardım hayatımdan şimdi şampuanında etkisini görüyorum..sinameki kürüne devam edip saçı yıkadıktan sonra kendi dalgasına bırakmak da kısa bi süre sonra toparlıyor saçı bende böyle kullandığım zaman iyi gelmişti..

bu sefer resimlerden biri düz biri dalgalı olduğu için ben de anlayamadım. kendi resimlerimde de pişman oldum kendi halinde resim çektiğime, keşke baştan düz fönlü yada banyo sonrası düz taramışken çekseymişim resimleri, daha iyi anlaşılırdı uzama. geçen hafta saçlarımı yıkadıktan sonra bir resim çektim bundan sonra böyle de çekicem ama en başından karşılaştıramicaz maalesef.

bugün gerçekten yapamadım kürümü, akşam da dışarı çıkıcaz. gece sürüp sabah yıkamayı düşünüyorum, umarım eşimin burnu kaldırır, sarmısaklı zeytinyağı da koyuyorum da ben

buda aynı foto farklı açı...

Son düzenleme:
Merhabalaar Aranıza beni de alır mısınız? Dökülme ve kırıklardan dolayı belimde olan sçarımı omzuma kestirdim 1 ay önce, uzatmak istiyorum

Öle oluyor bn o suyu kafamdan asagı boca ediodm heryeri ıslanck şekilde.ama fısfslı bisiseye koyarsn daha pratik olur.dne derim

Fısfıslı şişeler ugrastırıo ben voila saç boyasının içinden cıkan boya kutularının içine katıyorum ucu ince oldugu için saçlarıma dökmesi kolay oluyo banyoya gidip egiyorum kafamı döküyorum saclarıma snra tepeden tokayla topuz yapıyorum hastanelerde falan kafalara takılan bonelerden takıyorum kafama onun uzerindende havlu sarıyorum suları akmasın kafamdan die snra suları iyice emdikten snra havluyu cıkartyrum damlamıyo rahat oluyo

bugün 7. kürümü uyguladım. bugünkü kürümün içinde malum sinameki ve bemix, onun dışında badem yağı, sarmısaklı zeytinyağı, yılanyağı, hindistancevizi yağı ve susam yağı var.
ilk ve bugünkü fotolar da bunlar

Eklentiler

• $saç26.10.12.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 65
  • $saç.28.10.12.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:

bence kesinlikle fark var maşallahhhh
küre devammmmm şimdi koşarak mutfağa geçiyorummmmmmmmmmmm
bende 5. kürümü yapıyım kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…