Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok hoş uzamış valla canım yaa bu arada şu taş binayı bi yerden gözüm ısırıyo çıkaramıyorum
kesinlikle devam et sinamekiye canım çok daha güzel olur gerçekten

banada ööle geliyo esoşum neyse dur bakalım yanılıyoruz gene
bende lavantaya başladım valla cildimi şimdiden çok beğendim
uzun bi süre bırakamıcam sanırım :)

lavanta iştahını açtı mı canım.bir yerde iştah açtığına dair yorum okumuştum ve o yüzden vazgeçmiştim.

çok güzel uzamış saçın umarım yazın bende o uzunlukta saça sahip olabiliröö

tmm haber veririm sinemakiyi kozmik bakima göremi yapiyorsun simdi tur yapmicakmisin cnim vallah ben bu saclarimi belimden asagisina kadar uzatmadan birakmicam sende birakma barcelona yagi ile lavantayi yandan gene yap bende soya yagi ile sarimsak zeytinyagini ek yapicam bu saclar belime kadar inecek okadar hala gögüsteler ama gögüsümü kapatmaya yakinlar buyuzden sac uclari kirilip yine kisalmadan cabucak uzatmam lazim sonra istedigim noktaya geldilermi uclarindan kisalticam

lavanta iştahını açtı mı canım.bir yerde iştah açtığına dair yorum okumuştum ve o yüzden vazgeçmiştim.

canım evet yaa bende bunu duydum hep soruyolar ama açıkçası pek ööle bi durumla karşılaşmadım
bu arada saçım için daha erken ama cildime nasıl iyi geldi anlatamam
normalde lavantanın kokusundan nefret ederim kolonyada yada yağında filan ama çayını bi içiyorum sorma

evet canım şimdilik kestirmei unut boşver inş istediğin gibi uzar valla herşey bi yana
sarımsağın adını duyunca heh tamam diyorum bööle bişi olamaz ya harika valla..
bende kozmikbakıma çok uyuyorum aslında ondanda peşpeşe oldu kürlerim ama
2kürüm boşa mı gitti diyede düşünmeden edemiyorum :26:
neyse canım soya yağından da haberdar et beni

soya yagi muhtesem badem yagindan zeytin yagindan daha cok protein iceriyor ve bayagi vitamin iceriyor en cokta b vitamini ben zamaninda coook memnundum ama sonra nedense uygulamadim sonrada bozulmustur belki diye atmistim simdi yine alicam ve eskisindende düzenli kullanicam saclarimi hem uzatmisti hemde bi baska yapmisti cildede cok iyi geliyor denemenizi tavsiye ediyorum soya fasulyesinin faydalarini bi okuyun googelde neler neler.. habersiz birakmam bi alayim hemen baslicam yine

vaayy güzelmiş gerçekten hadi bakalım belki birde onu deneriz
saçıma sürmediğim şey kalmadı içimden çok saçım vitamin protein aldı valla :90:

vaayy güzelmiş gerçekten hadi bakalım belki birde onu deneriz
saçıma sürmediğim şey kalmadı içimden çok saçım vitamin protein aldı valla :90:

aynenn sacimizi düsündügümüz kadar bi anne evladini düsünmüyor be

Kizlar yogun tempoda caliatigim icin sinemaki yapamiyorum bari lavanta iciyim nasil yapuyorduk :)

Kizlar yogun tempoda caliatigim icin sinemaki yapamiyorum bari lavanta iciyim nasil yapuyorduk :)

şekercim bildiğin çay gibi yap işte
ben göz kararı lavantayı içeceğim kadar suda(genelde 1 2su brd kadar) kaynatıp demliyom
yanlış mı acaba ööle ölçüye filan uyduğum yok ölçüsü var mı :26: herhangi bi sıkıntıyla karşılaşmadım

Sicak suya atip bekletsem oyle demlense :) bide lavanta tohumuydu dimii ?

Sicak suya atip bekletsem oyle demlense :) bide lavanta tohumuydu dimii ?
o da olur tabi ama nasıl yaparsan yap fazla bekletme canım acıyor tadı
bende aktardan bilmeden aldım ama evet canım tohumu bendekide
valla saçıma etkisi nolur bilmem ama cildime yarıyo

maşaallah dıyorum cok guzel uzamış bişey sormak ıstıyorum arada uclarından hıç aldırdını?

Maşallah canım saçların çok sağlıklı uzamış,aynen darısı başımıza :)

amin canım inş. bu azimle inanıyorum olucak

çok hoş uzamış valla canım yaa bu arada şu taş binayı bi yerden gözüm ısırıyo çıkaramıyorum
kesinlikle devam et sinamekiye canım çok daha güzel olur gerçekten

şu an dinlenme sürecindeyim canım devam edicem. Taşlarda bizim memlekttte hazreti Süleyman türbesi bilmem bilirmisin :)

çok güzel uzamış saçın umarım yazın bende o uzunlukta saça sahip olabiliröö

inş. canım sinamekiye devam edersen olacağına inanıyorum canım çünkü bu kadar kısa sürede sinameki sayesinde uzadı benim saçlarım geç uzar ondan biliyorum :)

maşaallah dıyorum cok guzel uzamış bişey sormak ıstıyorum arada uclarından hıç aldırdını?

Tşk ederim canım sorunuda cevaplıyım hiç uclarından aldırmadım açıkcası hiç te aldırmıyorum zaten korkuyorum makas vurmaya :)

Hindulove arkadaşım,
maşallah maşallah maşallah, bu saçları on ayda sinameki kürü ile mi uzattınız?? Eğer öyle ise kaç kür uyguladınız...bende sizin kadar uzatmak istiyorum....

çokkkkk güzel uzamış...

Son düzenleme:
nasla seni gördüm geldimm
şu an kafamda 5. kürüm var sabah yıkayacağım
uçlarada hindistan cevizi yağı sürüyorum sinameki yaptığım zaman
bir taşla iki kuş oluyor
uçlarda besleniyor köklerde

Merhaba , turp kürünü çok okudum ama uygulamadım.. Sinameki ile saçlarımı bayağı uzattım.. Turpu denemek istiyorum..sizin saçınızı turp mu sinameki mi uzattı ?? Bayağı uzamış sanki... Sarımsak kokar diye yapamadım , xAyx arkadaşım zeytinyağlı sarımsaktan çok memnun ama kokar diye endişeleniyorum...

Doğum kontrol hapı acaba hamileliği etkiler mi diye düşünmüyor değilim açıkçası... Hamilelik isteyen biri olarak kullanmak riskli mi acaba , bu konuda bilginiz var mı ?? Teşekkür ederim...

canımmm hoşgeldin... Ohhh hadi bakalım kolay gelsin , inşallah faydasını görürsün.. Nasıl uzuyor mu saçların?? Benimki durdu sanki yaaa , yada ben öyle hissediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…