Kızlar demin pcyi kurcalarken fotoğrflara denk geldim sizlede paylaşmak istedim
bu fotoğraf nisan 2012 de çekildi yeni kesmiştim belime kadar olan saçlarımı
Eki Görüntüle 636463
Buda 30 ocak 2013 son hali baya uzatmışım ya bi yıl daha sinamekiye devam etsem yeter bana darısı hepinizin başına
Eki Görüntüle 636465
banada ööle geliyo esoşum neyse dur bakalım yanılıyoruz gene
bende lavantaya başladım valla cildimi şimdiden çok beğendim
uzun bi süre bırakamıcam sanırım :)
Eki Görüntüle 636463
Buda 30 ocak 2013 son hali baya uzatmışım ya bi yıl daha sinamekiye devam etsem yeter bana darısı hepinizin başına
Eki Görüntüle 636465
canım aslında gene aynı düzen devam edicektim ama
bu son 2 3kürü resmen peş peşe yapmış oldum bakalım bi kürümüde çarşamba yapıcam
valla bi şekilde plansızca ilerliyo sinameki
bugünlerde barcelinoya ağırlık verdim bide lavanta içiyorum sinamekininde en verimli aşamasına geldim
hadi bakalım hayırlısı.. sende yap dediğin gibi arayı epey bi uzun tutmaya bak canım
bu şekilde faydasını görürsen haber et banada bende belki bi tur daha yaparım
lavanta iştahını açtı mı canım.bir yerde iştah açtığına dair yorum okumuştum ve o yüzden vazgeçmiştim.
evet canım şimdilik kestirmei unut boşver inş istediğin gibi uzar valla herşey bi yanatmm haber veririm sinemakiyi kozmik bakima göremi yapiyorsun simdi tur yapmicakmisin cnim vallah ben bu saclarimi belimden asagisina kadar uzatmadan birakmicam sende birakma barcelona yagi ile lavantayi yandan gene yap bende soya yagi ile sarimsak zeytinyagini ek yapicam bu saclar belime kadar inecek okadar hala gögüsteler ama gögüsümü kapatmaya yakinlar buyuzden sac uclari kirilip yine kisalmadan cabucak uzatmam lazim sonra istedigim noktaya geldilermi uclarindan kisalticam
evet canım şimdilik kestirmei unut boşver inş istediğin gibi uzar valla herşey bi yana
sarımsağın adını duyunca heh tamam diyorum bööle bişi olamaz ya harika valla..
bende kozmikbakıma çok uyuyorum aslında ondanda peşpeşe oldu kürlerim ama
2kürüm boşa mı gitti diyede düşünmeden edemiyorum :26:
neyse canım soya yağından da haberdar et beni
soya yagi muhtesem badem yagindan zeytin yagindan daha cok protein iceriyor ve bayagi vitamin iceriyor en cokta b vitamini ben zamaninda coook memnundum ama sonra nedense uygulamadim sonrada bozulmustur belki diye atmistim simdi yine alicam ve eskisindende düzenli kullanicam saclarimi hem uzatmisti hemde bi baska yapmisti cildede cok iyi geliyor denemenizi tavsiye ediyorum soya fasulyesinin faydalarini bi okuyun googelde neler neler.. habersiz birakmam bi alayim hemen baslicam yine
vaayy güzelmiş gerçekten hadi bakalım belki birde onu deneriz
saçıma sürmediğim şey kalmadı içimden çok saçım vitamin protein aldı valla :90:
Kizlar yogun tempoda caliatigim icin sinemaki yapamiyorum bari lavanta iciyim nasil yapuyorduk :)
şekercim bildiğin çay gibi yap işte
ben göz kararı lavantayı içeceğim kadar suda(genelde 1 2su brd kadar) kaynatıp demliyom
yanlış mı acaba ööle ölçüye filan uyduğum yok ölçüsü var mı :26: herhangi bi sıkıntıyla karşılaşmadım
o da olur tabi ama nasıl yaparsan yap fazla bekletme canım acıyor tadıSicak suya atip bekletsem oyle demlense :) bide lavanta tohumuydu dimii ?
Eki Görüntüle 636463
Eki Görüntüle 636465
o da olur tabi ama nasıl yaparsan yap fazla bekletme canım acıyor tadı
bende aktardan bilmeden aldım ama evet canım tohumu bendekide
valla saçıma etkisi nolur bilmem ama cildime yarıyo
Maşallah canım saçların çok sağlıklı uzamış,aynen darısı başımıza :)
çok hoş uzamış valla canım yaa bu arada şu taş binayı bi yerden gözüm ısırıyo çıkaramıyorum
kesinlikle devam et sinamekiye canım çok daha güzel olur gerçekten
çok güzel uzamış saçın umarım yazın bende o uzunlukta saça sahip olabiliröö
maşaallah dıyorum cok guzel uzamış bişey sormak ıstıyorum arada uclarından hıç aldırdını?
sinamekiyi pazartesi yapıyorum bu 2. haftam turpuda çarşamba ve cuma yapıyorum 2 ye ayırdım şampuanımı 1 tanesinde sarımsakve bemilks var buna 1 hafta oldu başladım öbürü ise 2 aydır kullnıyorum içinde b pantene evigen ve doğumkontürol hapı var 1 paket ATIYORUM BAYA FAYDASINI GÖRDÜMM
nasla seni gördüm geldimm
şu an kafamda 5. kürüm var sabah yıkayacağım
uçlarada hindistan cevizi yağı sürüyorum sinameki yaptığım zaman
bir taşla iki kuş oluyor
uçlarda besleniyor köklerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?