aynen öyletamam canım bekliyorum
ben bu tur bittiğinde foto eklicem 4 5kürüm kaldı sayıyı çok karıştırdım bu sefer
hadi bakalım biotin yarasın inşallah
uzar yaa uzuyacak yani başka kurtuluşu yok eli mecbur
evet yaa şu hapı çok duydum ama deneyemem galiba bilemedim
neyse canım senin kullandıkların da tam iyi olan şeyler zaten inş faydasını görürsün
ben bi dönem turp yaptım ama çok umutlu ve istikrarlı olmadığımdan faydasını görmeye fırsat olmadı
belki yeniden başlarım nasıl yapılıyodu yumurta filan hatırlıyorum :)
bide turp önemliydi hangisini kullanmak gerekiyor siyah olanı mı
tarifi verirsen çok sevinirim canım belki başlayım bende
açık renkli olan saçım kestirdiğimde kasımın sonlarıydı diğeride bu hafta sinameki yapmadan şampuanla uzadı şimdi sinamekide yapıyorum bakalımmm
güzel uzamış gerçekten ama kürün daha çok faydası olacaktır emin ol canım
ilk turdada 4 5parmak uzar ama senin zaten saçın güzel uzuyo daha fazla bile olabilir
sanırım bende 3.tura başlıcam esoşum dur bakalım inş gerek kalmaz yaa
aynen öyle
ben bu turu 10 kür yapacağım canım
tam uzamaya başlıyor ara veriyoruz çok sinir oluyorum
10 kür yapar ara veririm sonra 3. tura başlarım diye düşündümm
teşekkürler canım bende başlıcam gibi gözüküyo ama önce sinamekiyi bitirmem lazım tamamenbak resimlerimi koydum o bakım ypmadan uzayan hali şampuanla turpu geçen yaz baya yaptım 2 ay falan ne kadar uzattın demişlerdi ama düğün dönemimdi sürekli maşa fön kırıldı bende kestirdim ben baya faydasını görmüştüm şimdi tekrardan yapıom ikisinide bakalım
1 tane ortaboy turbu rendeliyosun 4 bardak suda kaynatıyosun 20 dakika ben kırmızı turp kullanıyorum sonra posasını bir tülbent yardımı ile ayırıyosun suyu ılıyınca yumurtanın sarısını karıştırıyosun azda zeytinyağı koyuyorum ben kafandan aşşağı döküyosun streçleyim 2 saat bekletiyosun sonra önce ılık sonro sıcak suyla yıkıyosunnn
sana bir sır vereyim kırıklar olmazsa manyak uzuyo kırık varken dipten uzuyo tararken alttan kırılıyo hiç uzamıyo aynı yerde sayıyosun ama böyle uzayan yanına kar kalıyooo
ben turp yapamam ya
ev kokar annem babam herkes linç eder beni
sinamekinin zararı yok hiç değilse kimseye
ben turp yapamam ya
ev kokar annem babam herkes linç eder beni
sinamekinin zararı yok hiç değilse kimseye
zaten onu yaptığım zamanlarda bizimkiler çok off poff ettiler diye bıraktım
valla kusura bakmasınlar gene yapıcam burda benim saçlarım söz konusu :90::90:
sen böyle diyince şu aklıma geldiewli olmak burda işe yarıyo işte öflöyecek kimse yokk kocişkom işteeD
sen böyle diyince şu aklıma geldi
saçlarımı kestirmiştim çok üzülüyordum erkek arkadaşıma dert yanıyordum
sonra dedimki neyse ya ben bi aktara gidiyim ot falan alıyım uzatırım nasıl olsa
bana dediği şey 'büyücü müsün kızım sen nasıl uzatcaksın otla'
haklısın canım
saçlar herşeyden önemlii
ben sanki bu turda pek birşey yapamadım gibi geliyor ya
bi sinameki yapıyorum düzenli olarak
ondan mı az uzuyor acaba ilk turda çok uğraşmıştım
Kızlar demin pcyi kurcalarken fotoğrflara denk geldim sizlede paylaşmak istedim
bu fotoğraf nisan 2012 de çekildi yeni kesmiştim belime kadar olan saçlarımı
Eki Görüntüle 636463
Buda 30 ocak 2013 son hali baya uzatmışım ya bi yıl daha sinamekiye devam etsem yeter bana darısı hepinizin başına
Eki Görüntüle 636465
haftaya 2 tura basliyorum kesin karar aldim sinemakiyi haftada 2 kez yapmaya sarimsakli sampuana devam birde ek olarak soya yagini kullanicam tekrar xayx sende 2 kereye cikarcaktin sinamekiyi hala ayni düsüncedemisin yoksa caydinmi canim
haftada birkez az geliyor bana dinlenme süresinide 4 haftaya uzatirim belki duruma göre :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?