Kızlar bir şey sorucam, şimdi normalde ben bu kürü her pazartesi yapıyorum izin günüm olduğu için fakat bugün izin günümü kullanamadım işler yoğundu..bende kürümü şimdi yaptım.. öyle 1-2 saatte bekletmek istemiyorum her zamanki gibi 4-5 saat bekletmek istiyorum.. o zamanda saat çok geç oluyor dayanamam uykum gelir:S böyle yatıp yarın yıkasam ne olur ? ya da 1 saat bekletsem aynı etkiyi gösterir mi :/
Kızlar bir şey sorucam, şimdi normalde ben bu kürü her pazartesi yapıyorum izin günüm olduğu için fakat bugün izin günümü kullanamadım işler yoğundu..bende kürümü şimdi yaptım.. öyle 1-2 saatte bekletmek istemiyorum her zamanki gibi 4-5 saat bekletmek istiyorum.. o zamanda saat çok geç oluyor dayanamam uykum gelir:S böyle yatıp yarın yıkasam ne olur ? ya da 1 saat bekletsem aynı etkiyi gösterir mi :/
Ben cumartesi gecesi 11 de yaptım pazar sabah 12 de yıkandım bekletmek istersen beklet daha iyi bence :)
bir problem olmaz canım, yeter ki haftada bir kez istikrarlı yap , atlama, faydasını emin ol görürsün... Kolay gelsin...
olur hem de bir güzel olur ki sorma canımKızlar bir şey sorucam, şimdi normalde ben bu kürü her pazartesi yapıyorum izin günüm olduğu için fakat bugün izin günümü kullanamadım işler yoğundu..bende kürümü şimdi yaptım.. öyle 1-2 saatte bekletmek istemiyorum her zamanki gibi 4-5 saat bekletmek istiyorum.. o zamanda saat çok geç oluyor dayanamam uykum gelir:S böyle yatıp yarın yıkasam ne olur ? ya da 1 saat bekletsem aynı etkiyi gösterir mi :/
olur hem de bir güzel olur ki sorma canım
bende bazen gece yapıp sabah yıkıyorum eğer fırsatın varsa ööle yap
1saatle geçiştirme canım
evet kızlar exixizmin isteği üzrine uygun olmasada fotomu ekliyom
uygunluk derken biri ıslak biri kuru oldu
haftaiçi bigünde daha net gözlemlenebilecek bi foto eklicem sırasıyla
şimdilik bununla idare edelim
Eki Görüntüle 641061 Eki Görüntüle 641062 Eki Görüntüle 641063 çok anlaşılmasada ben 1parmak uzadığını düşünüyorum en azından kızlar
bide ilk fotoyla arada 1 1buçuk ay filan var sanırım malesef tarih yazmıyor üstünde yalan olmasın ama 4ocak olması lazım
uzama cok net görülüyor 3 cm uzadigi belli cünkü turunclu üstünleki fotorafin bel hizana tam deymiyorken kirmizili olan belini asiyor almanca taille derler belin en ince olan bölümüne bilmem türkcesi neyani tebrikler 1 bucuk ayda güzel uzamis xayxx
canımm çok teşekkürler
çok çabalıyorum biraz uzatabildim ama hedefime ulaşabilmiş değilim henüz
2 3parmak diyorum ama hala tam 1karışın peşindeyim o zaman istediğim kesimide yapabilicem onun için uğraşıyorum aslında
İkinci kürümü dün yaptım vaktim yoktu bir saat beklettim :44:
Ona rağmen elim saçıma gittiği an o bemiks kokusu geliyorbir saatte dursa bu etkili olduğunu gösteriyor bence :44:
evet kür su gibi oluyorkızlar yaaa bu kürü bende yaptım da benim ki su gibi oldu sizde de mi aynı şekilde? yanlıs mı yaptım acaba 4 haftadır cumartesi günleri yapıyorum ama 4 hafta bitmesine ragmen uzama olmadı
Aynen bende belimin asagisina getirip guzel bi kesim yaptircam kat olmicak dümduz kestirip sacimin önlerini biraz kisalticam su grup hepsi kizlarindan cemre varya ilk ünlu olduklarindaki o modelle bayiliyorum ta ozamandan beri saclarimi uzatmanin pesindeyim
nasılsınnnn canımmbende kese kese saçlarımı hep aynı hizaya getirdim düz şuanda ama
çok çok az ve genelde uç kısımda olacak şekilde v şekli vermek istiyorum bakalım nolacak
nasılsınnnn canımm
alla alla neden kii :26:iyiyim bebişimmm
bende tam şu sarımsakla ilgili bişi yazıcaktım
ya bana çok yarıyo ama naptım bünyeyi alerjikleştirdim mi
kullanınca sivilce çıkıyo yaa şampuanıma kattım geçen tamam iyi güzel saç diplerim kaşınıyo saç çıkıyo diye
ama mesela kulak arkamda ve yüzümde 1 2tane sivilce çıktı :26:
neyse sen napıyon şekercim
başla canımcım başla ben çok sevdim lavantayı
alla alla neden kii :26:
bir süre ara ver istersen canımm
bioblasın yaında küçük bir hediyesi vardı 180 mllik onun içine bir evigen bir bemiks kırdım 5 tanede doğum kontrol hapı kattım bakalım.
büyüğe dokunmadım. bu iyi gelmezse büyüğe sadece ampülleri kırarım irazda çam terebentin atarım. çam terebentin bana çok iyi gelmişti. bu turda 5 haftada uzattığım saç geçen turda 20 günde uzamış ya dün akşam ski mesajlara bakarken gördüm
birde lavantaya başlıcaktım dün akşam uyumuş kalmışım bugun başlıyorum inşallah. öyle işte canım
kızlar ben de yönteimi değiştim yazıyım size. artık benim bünye insanlıktan anlamadığı için çlara kaçıyor hep napalım
şampuanda sarımsak+doğum kontrol hapı+badem yağı+e vitamini mpül+keratin ampülü var
bi fısfıslı şişeye de 10 doğum kontrol hapı+su koydum banyodan snra diplere sıkıyorum..(buna da dün başladım)
banyodan snra çıkarken saçıma en son durulama suyu ısırgan otu (buna dün başladım)
snra sabah akşam hair gorowth diye bi serum buldum burda yurt dışındayım ben.. onu aldım..
bakalım 40 günde 2 cm uzamış.. dünden itibaren bakcam ne gibi değişiklik olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?