Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bir şey sorucam, şimdi normalde ben bu kürü her pazartesi yapıyorum izin günüm olduğu için fakat bugün izin günümü kullanamadım işler yoğundu..bende kürümü şimdi yaptım.. öyle 1-2 saatte bekletmek istemiyorum her zamanki gibi 4-5 saat bekletmek istiyorum.. o zamanda saat çok geç oluyor dayanamam uykum gelir:S böyle yatıp yarın yıkasam ne olur ? ya da 1 saat bekletsem aynı etkiyi gösterir mi :/

Ben cumartesi gecesi 11 de yaptım pazar sabah 12 de yıkandım bekletmek istersen beklet daha iyi bence :)

bir problem olmaz canım, yeter ki haftada bir kez istikrarlı yap , atlama, faydasını emin ol görürsün... Kolay gelsin...

Kızlar yaa ilk kürde çok iyi uzamıştı , ikinci Tur'un beşinci kürünü yaptım , otuz Ocak'ta dip boya yapmıştım, 1 cm uzamış.. Dinlenme sürecinde mi uzayacak acaba ??? Dinlenme haftasını üç hafta tutmuştum alışmasın diye....

olur hem de bir güzel olur ki sorma canım
bende bazen gece yapıp sabah yıkıyorum eğer fırsatın varsa ööle yap
1saatle geçiştirme canım

olur hem de bir güzel olur ki sorma canım
bende bazen gece yapıp sabah yıkıyorum eğer fırsatın varsa ööle yap
1saatle geçiştirme canım

Valla benimde hiç 1 saat tutmaya niyetim yoktu kuzum,söylediğiniz gibi yapıcamm

uzama cok net görülüyor 3 cm uzadigi belli cünkü turunclu üstünleki fotorafin bel hizana tam deymiyorken kirmizili olan belini asiyor almanca taille derler belin en ince olan bölümüne bilmem türkcesi ne yani tebrikler 1 bucuk ayda güzel uzamis xayxx

Son düzenleme:

canımm çok teşekkürler
çok çabalıyorum biraz uzatabildim ama hedefime ulaşabilmiş değilim henüz
2 3parmak diyorum ama hala tam 1karışın peşindeyim o zaman istediğim kesimide yapabilicem onun için uğraşıyorum aslında

İkinci kürümü dün yaptım vaktim yoktu bir saat beklettim :44:
Ona rağmen elim saçıma gittiği an o bemiks kokusu geliyor bir saatte dursa bu etkili olduğunu gösteriyor bence :44:

Aynen bende belimin asagisina getirip guzel bi kesim yaptircam kat olmicak dümduz kestirip sacimin önlerini biraz kisalticam su grup hepsi kizlarindan cemre varya ilk ünlu olduklarindaki o modelle bayiliyorum ta ozamandan beri saclarimi uzatmanin pesindeyim

İkinci kürümü dün yaptım vaktim yoktu bir saat beklettim :44:
Ona rağmen elim saçıma gittiği an o bemiks kokusu geliyor bir saatte dursa bu etkili olduğunu gösteriyor bence :44:

Haahah ay o bemixin kokusunu hiç sorma zaten kötü kokuyor cidden :=))))))

kızlar yaaa bu kürü bende yaptım da benim ki su gibi oldu sizde de mi aynı şekilde? yanlıs mı yaptım acaba 4 haftadır cumartesi günleri yapıyorum ama 4 hafta bitmesine ragmen uzama olmadı

kızlar yaaa bu kürü bende yaptım da benim ki su gibi oldu sizde de mi aynı şekilde? yanlıs mı yaptım acaba 4 haftadır cumartesi günleri yapıyorum ama 4 hafta bitmesine ragmen uzama olmadı
evet kür su gibi oluyor
zaten uzamada 4. 5. haftadan s onra belli ediyor kendini canım

bende kese kese saçlarımı hep aynı hizaya getirdim düz şuanda ama
çok çok az ve genelde uç kısımda olacak şekilde v şekli vermek istiyorum bakalım nolacak

nasılsınnnn canımm

iyiyim bebişimmm
bende tam şu sarımsakla ilgili bişi yazıcaktım
ya bana çok yarıyo ama naptım bünyeyi alerjikleştirdim mi
kullanınca sivilce çıkıyo yaa şampuanıma kattım geçen tamam iyi güzel saç diplerim kaşınıyo saç çıkıyo diye
ama mesela kulak arkamda ve yüzümde 1 2tane sivilce çıktı :26:
neyse sen napıyon şekercim

alla alla neden kii :26:
bir süre ara ver istersen canımm
bioblasın yaında küçük bir hediyesi vardı 180 mllik onun içine bir evigen bir bemiks kırdım 5 tanede doğum kontrol hapı kattım bakalım.
büyüğe dokunmadım. bu iyi gelmezse büyüğe sadece ampülleri kırarım irazda çam terebentin atarım. çam terebentin bana çok iyi gelmişti. bu turda 5 haftada uzattığım saç geçen turda 20 günde uzamış ya dün akşam ski mesajlara bakarken gördüm
birde lavantaya başlıcaktım dün akşam uyumuş kalmışım bugun başlıyorum inşallah. öyle işte canım

kızlar ben de yönteimi değiştim yazıyım size. artık benim bünye insanlıktan anlamadığı için çlara kaçıyor hep napalım
şampuanda sarımsak+doğum kontrol hapı+badem yağı+e vitamini mpül+keratin ampülü var

bi fısfıslı şişeye de 10 doğum kontrol hapı+su koydum banyodan snra diplere sıkıyorum..(buna da dün başladım)

banyodan snra çıkarken saçıma en son durulama suyu ısırgan otu (buna dün başladım)

snra sabah akşam hair gorowth diye bi serum buldum burda yurt dışındayım ben.. onu aldım..
bakalım 40 günde 2 cm uzamış.. dünden itibaren bakcam ne gibi değişiklik olcak

başla canımcım başla ben çok sevdim lavantayı
ya sarımsağa epey bi ara vermiştim aslında normalde zeytinyağımda kullanıyodum ya
geçen bıraktım ama gene başlayasım tuttu neyse devam edicem valla zaten şampuan en fazla 15 20güne biter
bu arada ç.terebendin bana çok iyi geldi barcelinonun içinde var
benimde saçlarım bu üçlü sayesinde(sinameki+barcelino+bioblas) birden uzadı ona şaşıyorum
ya bu arada esoşum ben hediyeli olanı tamamen unutmuşum sap gibi gidip tek bi bioblasa 13tl verdim migrosta yoktu :31

oo yoğun bi tempo seni bekliyo canım umarım işe yarar
malesef saçı alıştırdık ve elli tane şey olmadan uzamamaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…