Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hediyesiyle beraber9.90a aldım canım odaktan.
yaşadığın şehirde varsa bak mutlaka
bir tane daha almayı düşünüyorumm

ben hediyesiyle beraber9.90a aldım canım odaktan.
yaşadığın şehirde varsa bak mutlaka
bir tane daha almayı düşünüyorumm

yaa canım çok aceleye geldi ööle unutup aldım
neyse bidahakine bakıp alıcam belliki gene lazım olacak sarımsaklıyı kullanmakta kararsızım

bu arada barcelona kaç ml canım ?

canımcım ben 15tlye aldım genelde o ayardadır fiyatı
nette 6buçuğa 8buçuğa buldum ama açıkçası bandrollü olmasına rağmen çekindim almaya nemelazım
zten onuda alsam gene 15lira 20lira edicek kargoydu bilmem neydi

kız fiyatınnı sormadım yarısına geldi demiştin ya ne kadar var içinde kaç mili ?

canım pardon ya ben tl okudum
150ml valla haftada 2 3dfa yap diyo üstünde sanırım anca 1ay götürür

2 3 defa çok ya uğraşamam o kadr
haftada bir onu haftada brde sinamekiyi düşünmüştüm ben alırsam :26:

2 3 defa çok ya uğraşamam o kadr
haftada bir onu haftada brde sinamekiyi düşünmüştüm ben alırsam :26:

3 olmasada gene 2defa yaparsın esoşum yaa
ben zaten gece yapıp sabah yıkamaya alıştım bugün yada yarın yapacam gene bakalım
geçen saç uçlarıma sıktım ama ööle hepsine denk gelmedi yıkayınca bi baktım sıktığım yerler resmen ayrı bi saç gibi
parıl parıl parlıyo bide kırığını yok etmiş çok belli ediyor valla

öyle yapıyım canım o zman
ya dinlenme döneminde yada 3. turda alırım bunu da

öyle yapıyım canım o zman
ya dinlenme döneminde yada 3. turda alırım bunu da

evet canım al muhakkak ben yılan yağıda almayı düşünüyorum o da iyi geliyo
yalnız o da çok kurallı 3günde bir 3saat bekletmek lazım
neyse bakalım girdik bi kere bu saç uzatma yoluna

aycanım benim saç ne sinamekiden anladı ne turptan.. öyle gıcık ki... eskidenb takmazdım kafaya ama baya uzun sürede uzardı yine.. uzama konusunda çok kötü.. aslında çok kaliteli saçım var parlak ve hiç kırılmayan.. çok şükrediyorum o yüzden hem de çok kolay şekil alan. hatta herkes her gün kuaförede geziyom falan sanıyordu:)))oysa ben yataktan kalktığım gibi bi tarıyodum o kadar..
şimdi dipten 5 cm falan kadarı hatta biaz daha fazlası işlem görmemiş saçım.. diğer yerler açıcı ile 2 kez açıldı. ne yaparsak yapalım kestirmeden kurtulamıyouz maalesef..
artık hiç boya sürmücem .. arkada 3 tel beyaz saçım vardı şimdi en az 15 tel olmuş(((
ama yine de boyamıcam.. uzadıkça kestirip yıpranıklardan kurtulcam. bu da 1 sene boyunca nerdeyse saçım aynı boyda kalacak hatta biraz kısa olacak demektir..
açıcı çok kötü bişey.. hem saçlarımdaki beyzları çoğalttı hem de çok aşırı yıprattı..

kolay gelsin canım hepimizi

ne güzel valla canım o zaman saçının kıymetini bil
hem beyazlar boyadıkça azıyor bencede boyamayıp kesirerek kurtulman mümkün beyazlardan
yine de senin saçın bööle kürlerle filan rahat uzayacak gibime geldi
çünkü inatçı saçların yok ve demekki beslenmen filan da iyi bu saça çok etki ediyor
valla bende açıcıyla saç uçlarımı açtırıcam balyaj için tabi onada çözüm varda bakalım deneyip görecez artık
umarım herşey hepimize yarasın canım benim saçım uzadıkça mutlu oluyorum meğer ne özgüven veriyomuş saç

yok mu beyazların çaresiiiiii
bu kış inanılmaz beyazladım ben, özellikle sinamekiye başladıktan sonra. sinamekiyle ilgisi var mıdır bilmiyorum, yoksa zaten zamanım gelmişti aslında ya
dipten kestim ben bir süre ama bu sefer dik dik çıkıp daha çok belli oluyorlar.
bu stop grey vs isimli bir sürü serumlar var ama düzenli kullanmak gerekiyor. fiyatları da hiç az değil.
napsak ki...

alexusum ben bununla ilgili bitkisel bişiler duymuştum kür gibiydi yani
bi araştır netten istersen canım ööle kimyasalların yarayacağını düşünmüyorum açıkçası
bide kesip koparma ya dediğin gibi daha çok çıkıyo
bu arada ne demek zamanım gelmişti genceciksin daha ayol dur daha noldu
canım sinameki rengini açmış olabilir bilemedim :26:

inşallah canım , hadi bakalım... Kesim yaptığında kesilen saçı bana gönder postiş yapayım:)))

Bende sinamekiyi biraktim 2nci turun 2nci kürunde hiç yaramamisti bana $imdi havuca basladim icinde kukurt oldugu icin uzatiyormuymus ne bende tam bilmiyorum en azindan toparliyor simdilik uzatmasada cunku sinameki saçlarimi mahfetmisti geçen seneden beri hep bakim yapiyorum hiç uzamiyor yaa ne olucak bu halim

millet rapunzel oldu ben daha kisacik saçlarla lavanta cayi ve maya konusunu buldum ama mayaninkininde pek yarayan bulamadim veya yanlis basligi okudum herkes ise yaramadigini yazmisti konusulan belli bi baslik varmi kizlar ? ve lavanta cayinida dusunuyorumda, hadi maya proteinli falan diye uzatiyorda, lavantanin uzatmaya katkisi ne olabilir sizce ?

Yardimci olursaniz cok sevincem :26:

canım bende de var bu sorun , dip boya yapmaktan saçlarım yıprandı... Çaresi yok maalesef hepsi para tuzağı... Sakın kesme kesilenler daha sert ve dik uzuyor:))) ceviz kabuğu suyunun kaynatıp kullanıldığında yavaşlatıyormuş, netten bir bak istersen ... Bitkisel en azından :))) kimyasallar daha da arttırı diye düşünüyorum...

ben son sinameki arası verdiğimde yumurtasız havuç yaptım ama hiç işe yaramadı. 25 gün ara vermiştim ve hiç uzamadı saçım.

canım valla havuç parlaklık veriyor ve uzattığını duymuştum
lavanta çayını bende içiyorum uzamadan ziyade cildime iyi geldiğini sölemeliyim
mayayı da saça uygulayanlar vardı ama orta karar yani vaaovv diyen olmadı
yalnız mayalı süt içenler var ve uzattığını sölüyorlar ben 1 2defa içip bıraktım
yağ karışımlarını tavsiye ederim bi dene istersen
barclino vs yada tek başına yılan yağı
ha bide bioblas sarmaşık özlü kullanmanıda tavsiye edrim kürlerle birlikte çok hoş ilerliyor bu süreç

evet kesmeyi bıraktım, şimdi 6-7cm uzunluğunda beyazlarım, o da komik duruyor gerçi
şu anda boya yok ve bir süre daha boyamaya niyetim yok. iyice beyazladığında gözüme çok çirkin görünürse boyarım belki.
boyadan yıpranmış saçların beyaz saçtan daha kötü durduğunu düşünüyorum. ben de eskiden uzun süre boyalı kullandım, keçe gibiydi saçlarım, fönsüz çıkamazdım.
şimdi beyaz meyaz ama yıkıyorum, çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…