ben hediyesiyle beraber9.90a aldım canım odaktan.
yaşadığın şehirde varsa bak mutlaka
bir tane daha almayı düşünüyorumm
bu arada barcelona kaç ml canım ?
kız fiyatınnı sormadımcanımcım ben 15tlye aldım genelde o ayardadır fiyatı
nette 6buçuğa 8buçuğa buldum ama açıkçası bandrollü olmasına rağmen çekindim almaya nemelazım
zten onuda alsam gene 15lira 20lira edicek kargoydu bilmem neydi
canım pardon ya ben tl okudumbu arada barcelona kaç ml canım ?
2 3 defa çok ya uğraşamam o kadrcanım pardon ya ben tl okudum
150ml valla haftada 2 3dfa yap diyo üstünde sanırım anca 1ay götürür
2 3 defa çok ya uğraşamam o kadr
haftada bir onu haftada brde sinamekiyi düşünmüştüm ben alırsam :26:
öyle yapıyım canım o zman3 olmasada gene 2defa yaparsın esoşum yaa
ben zaten gece yapıp sabah yıkamaya alıştım bugün yada yarın yapacam gene bakalım
geçen saç uçlarıma sıktım ama ööle hepsine denk gelmedi yıkayınca bi baktım sıktığım yerler resmen ayrı bi saç gibi
parıl parıl parlıyo bide kırığını yok etmiş çok belli ediyor valla
öyle yapıyım canım o zman
ya dinlenme döneminde yada 3. turda alırım bunu da
başla canımcım başla ben çok sevdim lavantayı
ya sarımsağa epey bi ara vermiştim aslında normalde zeytinyağımda kullanıyodum ya
geçen bıraktım ama gene başlayasım tuttu neyse devam edicem valla zaten şampuan en fazla 15 20güne biter
bu arada ç.terebendin bana çok iyi geldi barcelinonun içinde var
benimde saçlarım bu üçlü sayesinde(sinameki+barcelino+bioblas) birden uzadı ona şaşıyorum
ya bu arada esoşum ben hediyeli olanı tamamen unutmuşum sap gibi gidip tek bi bioblasa 13tl verdimmigrosta yoktu :31
oo yoğun bi tempo seni bekliyo canım umarım işe yarar
malesef saçı alıştırdık ve elli tane şey olmadan uzamamaya başladı
aycanım benim saç ne sinamekiden anladı ne turptan.. öyle gıcık ki... eskidenb takmazdım kafaya ama baya uzun sürede uzardı yine.. uzama konusunda çok kötü.. aslında çok kaliteli saçım var parlak ve hiç kırılmayan.. çok şükrediyorum o yüzden hem de çok kolay şekil alan. hatta herkes her gün kuaförede geziyom falan sanıyordu:)))oysa ben yataktan kalktığım gibi bi tarıyodum o kadar..
şimdi dipten 5 cm falan kadarı hatta biaz daha fazlası işlem görmemiş saçım.. diğer yerler açıcı ile 2 kez açıldı. ne yaparsak yapalım kestirmeden kurtulamıyouz maalesef..
artık hiç boya sürmücem .. arkada 3 tel beyaz saçım vardı şimdi en az 15 tel olmuş(((
ama yine de boyamıcam.. uzadıkça kestirip yıpranıklardan kurtulcam. bu da 1 sene boyunca nerdeyse saçım aynı boyda kalacak hatta biraz kısa olacak demektir..
açıcı çok kötü bişey.. hem saçlarımdaki beyzları çoğalttı hem de çok aşırı yıprattı..
kolay gelsin canım hepimizi
yok mu beyazların çaresiiiiii
bu kış inanılmaz beyazladım ben, özellikle sinamekiye başladıktan sonra. sinamekiyle ilgisi var mıdır bilmiyorum, yoksa zaten zamanım gelmişti aslında ya
dipten kestim ben bir süre ama bu sefer dik dik çıkıp daha çok belli oluyorlar.
bu stop grey vs isimli bir sürü serumlar var ama düzenli kullanmak gerekiyor. fiyatları da hiç az değil.
napsak ki...
canımm çok teşekkürlerC
çok çabalıyorum biraz uzatabildim ama hedefime ulaşabilmiş değilim henüz
2 3parmak diyorum ama hala tam 1karışın peşindeyim o zaman istediğim kesimide yapabilicem onun için uğraşıyorum aslında
yok mu beyazların çaresiiiiii
bu kış inanılmaz beyazladım ben, özellikle sinamekiye başladıktan sonra. sinamekiyle ilgisi var mıdır bilmiyorum, yoksa zaten zamanım gelmişti aslında ya
dipten kestim ben bir süre ama bu sefer dik dik çıkıp daha çok belli oluyorlar.
bu stop grey vs isimli bir sürü serumlar var ama düzenli kullanmak gerekiyor. fiyatları da hiç az değil.
napsak ki...
Bende sinamekiyi biraktim 2nci turun 2nci kürunde hiç yaramamisti bana$imdi havuca basladim icinde kukurt oldugu icin uzatiyormuymus ne bende tam bilmiyorum en azindan toparliyor simdilik uzatmasada cunku sinameki saçlarimi mahfetmisti geçen seneden beri hep bakim yapiyorum hiç uzamiyor yaa ne olucak bu halim
millet rapunzel oldu ben daha kisacik saçlarlalavanta cayi ve maya konusunu buldum ama mayaninkininde pek yarayan bulamadim veya yanlis basligi okudum herkes ise yaramadigini yazmisti konusulan belli bi baslik varmi kizlar ? ve lavanta cayinida dusunuyorumda, hadi maya proteinli falan diye uzatiyorda, lavantanin uzatmaya katkisi ne olabilir sizce ?
Yardimci olursaniz cok sevincem :26:
canım bende de var bu sorun , dip boya yapmaktan saçlarım yıprandı... Çaresi yok maalesef hepsi para tuzağı... Sakın kesme kesilenler daha sert ve dik uzuyor:))) ceviz kabuğu suyunun kaynatıp kullanıldığında yavaşlatıyormuş, netten bir bak istersen ... Bitkisel en azından :))) kimyasallar daha da arttırı diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?