Ikisini birlikte icsem ölurmuyum ?
Saka bi yana napiyim once lavanta yi icerim zaten 15 gunmus, sonra da bikana kadar mayali sut icerim yalniz ben belcikada lavanta bulamam, hazir lavanta cayiyla olarmi ?
aç beyazlaması konusunda ben de yöntemleri araştırayım bari...
sonuçta saç kendisi kodlanmış şekilde byeaz çıkıyo melanin pigmentinin yokluğu yüzüden oluyor..
bunuda engellemek şu anki teknoloji ile pek mümkün değil:)
alexus saçını yıpratmayan saç boyası bulabilrsin aslında. tp boyalar daha ii.
mesela bana en iyi gelen boya garnier... ilerde boarsam da garniere boyarım..
bana en kötü gelen palette,loreal,igora falan oldu...yani herkesin memnun olduğu şeyler aslında bunlar...
saçtan saça değişiyo işte :)
bende kese kese saçlarımı hep aynı hizaya getirdim düz şuanda ama
çok çok az ve genelde uç kısımda olacak şekilde v şekli vermek istiyorum bakalım nolacak
V seklimi yaptircann ???? O kesime ben lanet ettim bidaha asla yapmam sende yapmaaaa sacinin uzunlugu yandan komple gider yanlar kisacik kalir en uzun tellerin birtek arkada durur okadar uzatman bosa gider canim ya sen ciddimisinnn
Katılıyorum ben de beğenmiyorum o kesimi uzun mu kısa mı belli değil canım..
Aynenn butun sacinin uzunlugu gidiyor yandan öne attiginda saclarin omuza kadarmis gibi duruyor ben onu hayatta birdaha yapmam xayx saka yapti bence :) onca uzat uzat ardindan saclarinin en arka kismi haric kisalt olcak seymiii düm duz kes ozaman öndende yandanda arkadanda up uzun v seklini unut senn
bence güzel çabaların sonunda en geç 3 aya uzatırsın canım :)3 hafta aradan sonra bugün yine sinamekiye başlıyorum.Saçlarımın belime gelmesine bir karış hatta daha az kaldı sizce ne kadar sürede gelir belime?
tam bir v şekli olmucak canım hafif bi ovallik diyelimV seklimi yaptircann ???? O kesime ben lanet ettim bidaha asla yapmam sende yapmaaaa sacinin uzunlugu yandan komple gider yanlar kisacik kalir en uzun tellerin birtek arkada durur okadar uzatman bosa gider canim ya sen ciddimisinnn
bence güzel çabaların sonunda en geç 3 aya uzatırsın canım :)
benimde ööle çünkü ama sinameki tek başına artık bana yetmediği için
sinameki+bioblas sarm.özlü+barcelino yağı kullanıyorum çok iyi geldi gerçekten
hedefime 2 3parmak kaldıdarısı başına canım
bence sende 2 3şey yapmaya çalış saçlarımız uzun olduğu için uzama hızı yavaş biraz o yüzden hızlandırmamız şart
Evet de lisede olduğum için çok fazla bakıma zaman ayıramıyorum,haftada bir gün sinamekiye anca ayırıyorum :S Ama saçlarımın uzama hızının arttığını fark ettim,kırıklarımı aldırdığımdan bu yana (3 hafta oldu) yaklaşık 3 cm falan uzamış,dinlenme süresi bana iyi geldi :) Ve hadi gözün aydın hedefine az kalmış darısı başıma :)
merhaba bayanlar . nasılsınız
şuan kafamda boyayla yazıyorum. ben bi halt ettim iyimi yaptım kötümü yıkayınca görücem. saçımın rengini değiştiriyorum ve bunu evde kendim yapıyorum . buraya yazıyorum çünkü saçım yanarsa artık uzatıcak bi saç olmicak riske girdim yani . inşallah yanmazzz:18:karnım ağrıyo şuan heyecandan.
en son saçımın yanmasından sonra rengiyle hiç oynamadım açma işlemi olmadı yani hep aynı renki ve uzatma çabasında olduğum içinde yanar korkusundan dokunmuyorumdum ama artık sıkıldım 1 yıl yada geçti sanırım bu . umarım yanmazz offf girdim bi deli cesaretine işte.
şuan kafamda boyayla yazıyorum. ben bi halt ettim iyimi yaptım kötümü yıkayınca görücem. saçımın rengini değiştiriyorum ve bunu evde kendim yapıyorum . buraya yazıyorum çünkü saçım yanarsa artık uzatıcak bi saç olmicak riske girdim yani . inşallah yanmazzz:18:karnım ağrıyo şuan heyecandan.
en son saçımın yanmasından sonra rengiyle hiç oynamadım açma işlemi olmadı yani hep aynı renki ve uzatma çabasında olduğum içinde yanar korkusundan dokunmuyorumdum ama artık sıkıldım 1 yıl yada geçti sanırım bu . umarım yanmazz offf girdim bi deli cesaretine işte.
canım anlamadım sıradan bi boyma işleminden mi bahsediyon yoksa
çok zor olan bi işlemden mi bak merak ettim şimdi
inşallah çok güzel olur saçların paylaş bizimle muhakkak valla merak etim
kızlarrr ben geldimmmmmmm .. başardım saçımda ki siyah boyadan kurtuldum yanma yıpranma olmadıoh ya akşam işlemi yaparken korkmadım değil gidicek saçlar die çünkü 1 yıldır falan siyah kullanıyorum .
öncellikle yaptığım işlem boya silici . h.sonu saç açma boyama konusunu okuyordum orda bi arkadaşın açtığı konuyu okudum . saçının rengini değiştirmiş ve pişman olmuş boya silici kullanmış .biraz aratırdım kimi arkadaşlar saçı yıpratır demiş kimidi zararı yok demiş. kafama takıldı dedim yapıcam sıkıldım siyahtan en azından yanarsa ben yakarım kuaföre o kadar para bayılmamış olurum . akşam gittim kuaför malz. satan yere ordaki satıcı kendin evde yapamazsın dedi aldım yinede . anneme yaptırdım . yıkadım kuruladım ta tamm saçlarım kızıl kahve turuncu karışımı bi renk çıktı . uzun zamandır siyah kullandığım için öle çok açık bi renk çıkmadı akıtmaz dedim ama başardım
şimdi bu akşam da kutu boya alıcam ne renk yapsam onu düşünüyorumoh be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?