Sinameki den sonra bir de turplu suyu deneyim diyorum :/ Acaba sinamekinin devamını getirsem mi etkisi 2. 3. turda daha mı çok olur..
canım 2.turu kesinlikle yapmalısın bence ama arayı 1ay vererek
sonra turplu suya başlarsın ben bi ara yapayım dedim ama devamını getirmeyince faydasını göremedim
Sen öyle diyorsan öyle yapayım canım.. sen yaptığında 1. turda mı daha çok uzamıştı 2. turda mı ?
canım işin açığı 2.turda ilk turda olduğu kadar ölçemedim yada burya foto eklerdim yapamadım bunları
ama şunu biliyorum sadece ilk turda 3 4parmak(özellikle katlı kısımlar) uzadı
2.turda çok daha çabalamak lazım ve sinamekinin yanına bişiler daha eklemek lazım
ben mesela ekstra barcelino yağı aldım onu da yapıyorum..bu turdada uzadığını hissediyorum evet
ama ne yalan söleyim ilk tur her zaman herkese daha çok yararlı gelmiştir
o yüzden arayı uzun tutmak lazım ben 1ay vericem dedim ama nedense dayanamayıp 3.haftamda başladım
uzama sıfıra inmedi tabi ama dediğim gibi destek istiyor sen bioblas sarmaşık özlü kullanıyon mu canım yada sarımsak filan
Hiiimm anladım canım, ben bu kürün yanında başka hiç bir şey kullanmıyorum canım.. bir ara sarımsak kattım şampuanıma ama sonra midem bulanınca bıraktım.. İkinci turda hindistan cevizi yağı kullanayım diyorum.. napsam ki bilemedim yaaa( saçlarımın uzadığını hissediyorum aslında, fotoğrafı koyacağım yakında o zaman yorum da yaparsın
evet canım kesinlikle bekliyom fotonu uzamıştır muhakkak
sarımsak biraz öledir haklısın neyse ben genede sarmaşık özlyü tavsiye ederim aklında bulunsun
bu arada hindistanc.yağı iyi onarıyor saçı boyama filan yaparkende önceden saça sürüp uyguluyoruz
kürün içinde de kullanabilirsin mis gibi kokuyo zaten bu arada istersen 2.turda kürüne hint ve susam yağı ekleyebilirsin
uzamaya birebir olan yağlar bunlar
Sarımsak özlü şampuanın kokusunu biliyorum sarımsak kokmuyordu onu kullanabilirim canım 2.turda.. ben kendim rendeleyip koyunca midem kalktı :// dediğin gibi yapıcam canım sarımsak özlü şampuan ve diğer yağları da kullanırım.. hindistan cevizi yağını da uçlarına süreyim bari kırılmasın
ivit cancağzım ööle kullan mis gibi valla h.ceviziyağı
bu arada sarmaşık özlü yanlış mı yazdım naptım saa da yanlış empoze ettim
Hahah şimdi sen söyleyince farkettim biliyor musun..söylemesen hiç bilmeyecektim, ben nasıl direk sarımsak anladım ki ayy
ehehe o bişi değilde gidip marketteki elemana sarımsak özlü şampuan sarımsak özlü şampuan desen nolurdu acaba
Sarmısaklı zeytinyağ koyuyorum sinameki kürüme ben. Çok sıcak bir yerde yaşadığım için şampuana cesaret edemedim.
Hiiimm anladım canım, ben bu kürün yanında başka hiç bir şey kullanmıyorum canım.. bir ara sarımsak kattım şampuanıma ama sonra midem bulanınca bıraktım.. İkinci turda hindistan cevizi yağı kullanayım diyorum.. napsam ki bilemedim yaaa( saçlarımın uzadığını hissediyorum aslında, fotoğrafı koyacağım yakında o zaman yorum da yaparsın
ııııııııyyyyyyyy buram buram sarımsak kokuyorumm
bioblasıma böle bi yanlış yapmamalıydım leş leşş
neyse bidaha yıkancak bu saçlar elli kez de yıkadım haa
çok mu koydun kı canım ben menekse ekledım hıc koku yoknıye oyle oldduuuu
ikisinide yap canım hindisatn cevizi yağı mutlaka al ve yap uzun beklettin mi parlak ve yumusak onarılmıs saclar oluyor :) sarımsağı da sampuanına ekle mutlaka bak ben nasıl yaptıgımı yazdım kokuda yok oluyor boylece
@nasla99 . cnm bu rengi boyararak elde etmedim. olan rengi sildim. yani siyah saçıma boya silici kullandım böyle bi renk oluştu.
@xAyz . teşekkür ederim cnm bu rengi kullanabilirdim ama ben yine yerimde duramadım
@frezya . dediğin renk çok güzel ama ben bi halt ettim . sonucu ne çıkıcak bilmiyorum.
evet kızlar ben yaptım bişey ama yine kafamda boyayla yazıyorum yine . söylediğim gibi boya silci kullanmıştım.aslında yüklediğim resim de koyu durmuş patlıcan moru gibi. bugün beni yine bişey dürttü bi işe başladım ya sonucuna ulaşana kadar durmam . istediğim rengi elde etmem için renk tam buna müsait değildi. ben naptım gittim yine kuaför malzemesi satan yere bu sefer oreal aldım . satıcı yine bunu senmi yapıcaksın dedi evet dedim. adam kesin deli olduğumu düşünmüştür. koca kutu toz . diğer mazemeleri de aldım geldim eve . anneme buyattım bi yandan da korkudan mideme ağrılar giriyor. annem demezmi kızım saçların ısınıyor bişey oluyor. dedim red başladın bitir ya yanar ya kurtulur . 25 dk falan bekllettim dipler çok açıldı uçlar biraz koyu kaldı . kutu boyayla boyadım rengi yazamıyorum yıkayınca resim yükelrim sanırım olmicak. :18:
Dün okula gidiyordum kar yağıyordu biraz ıslandım tabi sarımsak kokusu yine gelmeye başladı,otobüse bindim çok kalabalıktı umarım kimse almamıştır kokuyu..her ıslandığımda sarımsak kokusu geliyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?