Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sinameki den sonra bir de turplu suyu deneyim diyorum :/ Acaba sinamekinin devamını getirsem mi etkisi 2. 3. turda daha mı çok olur..

Sinameki den sonra bir de turplu suyu deneyim diyorum :/ Acaba sinamekinin devamını getirsem mi etkisi 2. 3. turda daha mı çok olur..

canım 2.turu kesinlikle yapmalısın bence ama arayı 1ay vererek
sonra turplu suya başlarsın ben bi ara yapayım dedim ama devamını getirmeyince faydasını göremedim

canım 2.turu kesinlikle yapmalısın bence ama arayı 1ay vererek
sonra turplu suya başlarsın ben bi ara yapayım dedim ama devamını getirmeyince faydasını göremedim

Sen öyle diyorsan öyle yapayım canım.. sen yaptığında 1. turda mı daha çok uzamıştı 2. turda mı ?

Sen öyle diyorsan öyle yapayım canım.. sen yaptığında 1. turda mı daha çok uzamıştı 2. turda mı ?

canım işin açığı 2.turda ilk turda olduğu kadar ölçemedim yada burya foto eklerdim yapamadım bunları
ama şunu biliyorum sadece ilk turda 3 4parmak(özellikle katlı kısımlar) uzadı
2.turda çok daha çabalamak lazım ve sinamekinin yanına bişiler daha eklemek lazım
ben mesela ekstra barcelino yağı aldım onu da yapıyorum..bu turdada uzadığını hissediyorum evet
ama ne yalan söleyim ilk tur her zaman herkese daha çok yararlı gelmiştir
o yüzden arayı uzun tutmak lazım ben 1ay vericem dedim ama nedense dayanamayıp 3.haftamda başladım
uzama sıfıra inmedi tabi ama dediğim gibi destek istiyor sen bioblas sarmaşık özlü kullanıyon mu canım yada sarımsak filan

Hiiimm anladım canım, ben bu kürün yanında başka hiç bir şey kullanmıyorum canım.. bir ara sarımsak kattım şampuanıma ama sonra midem bulanınca bıraktım.. İkinci turda hindistan cevizi yağı kullanayım diyorum.. napsam ki bilemedim yaaa ( saçlarımın uzadığını hissediyorum aslında, fotoğrafı koyacağım yakında o zaman yorum da yaparsın

evet canım kesinlikle bekliyom fotonu uzamıştır muhakkak
sarımsak biraz öledir haklısın neyse ben genede sarmaşık özlyü tavsiye ederim aklında bulunsun
bu arada hindistanc.yağı iyi onarıyor saçı boyama filan yaparkende önceden saça sürüp uyguluyoruz
kürün içinde de kullanabilirsin mis gibi kokuyo zaten bu arada istersen 2.turda kürüne hint ve susam yağı ekleyebilirsin
uzamaya birebir olan yağlar bunlar

Sarımsak özlü şampuanın kokusunu biliyorum sarımsak kokmuyordu onu kullanabilirim canım 2.turda.. ben kendim rendeleyip koyunca midem kalktı :// dediğin gibi yapıcam canım sarımsak özlü şampuan ve diğer yağları da kullanırım.. hindistan cevizi yağını da uçlarına süreyim bari kırılmasın

ivit cancağzım ööle kullan mis gibi valla h.ceviziyağı
bu arada sarmaşık özlü yanlış mı yazdım naptım saa da yanlış empoze ettim

ııııııııyyyyyyyy buram buram sarımsak kokuyorumm
bioblasıma böle bi yanlış yapmamalıydım leş leşş
neyse bidaha yıkancak bu saçlar elli kez de yıkadım haa

ivit cancağzım ööle kullan mis gibi valla h.ceviziyağı
bu arada sarmaşık özlü yanlış mı yazdım naptım saa da yanlış empoze ettim

Hahah şimdi sen söyleyince farkettim biliyor musun..söylemesen hiç bilmeyecektim, ben nasıl direk sarımsak anladım ki ayy

Hahah şimdi sen söyleyince farkettim biliyor musun..söylemesen hiç bilmeyecektim, ben nasıl direk sarımsak anladım ki ayy

ehehe o bişi değilde gidip marketteki elemana sarımsak özlü şampuan sarımsak özlü şampuan desen nolurdu acaba

Sarmısaklı zeytinyağ koyuyorum sinameki kürüme ben. Çok sıcak bir yerde yaşadığım için şampuana cesaret edemedim.

tatlım bence mutlaka dene daha ılk yıkamada farkettım ben bende antalyadayım cayır cayır hava su anda bıle :) ben ne yaptım kötu bır sampuanım vardı avondan 700luk bıde bıtmyıro artık 450 ml falan varken ıcınde ben :)) 3 dıs sarımsağı sutte kaynattım sonra onları 4 de boldum ezmedım sampuandan cıkıp sacıma gelır veya sampuanı tıkar dıye sonra ıcıne bı kapak zyagı 1 kapak badem yagı 1/2 kapak jojoba (evde var dıye sadece ,) veeee en onemlısı 1 kapak menekse yagı koydum sonuc muhtesem ılk yıkadıgımda korktum acaba koku banyoda bıle gelmedı hatta mıs gıbı kokuyor ya menekseden ötürü :) bi şlampuan daha yapmıstım menekse yagı ıle ama gerek bıle kalmadı ona :) mutlaka dene sarımsaklı sampuanı hem sampouanım duzeltı hem saclarım da etkısı cok ıyı

ikisinide yap canım hindisatn cevizi yağı mutlaka al ve yap uzun beklettin mi parlak ve yumusak onarılmıs saclar oluyor :) sarımsağı da sampuanına ekle mutlaka bak ben nasıl yaptıgımı yazdım kokuda yok oluyor boylece

ııııııııyyyyyyyy buram buram sarımsak kokuyorumm
bioblasıma böle bi yanlış yapmamalıydım leş leşş
neyse bidaha yıkancak bu saçlar elli kez de yıkadım haa

çok mu koydun kı canım ben menekse ekledım hıc koku yok nıye oyle oldduuuu

çok mu koydun kı canım ben menekse ekledım hıc koku yok nıye oyle oldduuuu

yok canım şampuanın boyutuna göre ekledim
ama sarımsakla çok haşır neşir olduğumdan artık yemekte filan bile tahammülüm yok
bendede lavanta yağı var ama eklemek istemiyorum sıvılaşıyor hemen şampuan
çok sorun olursa durulama suyu olarak ayrıyeten bişiler kullanıyorum
şimdilik çok sorun yok ama iğreniyorum artık çok duyralılaştım.31:

Teşekkür ederim canım cevap için, hindistan cevizi yağını mutlaka kullanıcam

Dün okula gidiyordum kar yağıyordu biraz ıslandım tabi sarımsak kokusu yine gelmeye başladı,otobüse bindim çok kalabalıktı umarım kimse almamıştır kokuyu ..her ıslandığımda sarımsak kokusu geliyor ya

Canım nasıl oldu saçların merak ettim inşallah güzel olmuştur

hahaha yaa sadece sinamekiyi de yapsan aynı
ben de bigün okuldan dönüyodum yağmur yağıyodu tabi saçıma 1 2damla değmesine rağmen
baktım bemiks uçuşa geçmiş Allahtan kapının önüne gelmiştim yoksa rezillik diz boyu
eczane eşantiyonu gibi dolanacaktım etrafta ayaklı ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…