Kızlar saç rengimi paylaşıyorum, uçları biraz daha açık renk zaten şimdi de, üstüne ombre yapsam nasıl olur acaba sarı mı olur uçlar açık diye?
Eki Görüntüle 644321
Loreal'in ombre boyalarını deneyen oldu mu? Çok heveslendim, denesem mi acaba.. Korkuyorum da
uçları daha açık olur bence daha güzel durur..
xayx içinden bi tarak gibi fırça çıkıyo onunla sürüyosun.
ben kullancak olsam böyle bişey saç uçlarıma en önce sürerim snra yukarda rastgele uzunlıkta çekip çekip oralara sürerdim..
zaten diplere yakın kısımlar koyu tutuyo sanırım...
ben olsam öyle yapardım..
ancak izledim ben de youtubeda videoalrı..
sanki biraz yıpratıyor gibi
Canim sen bu saclara nasil kiydinda omuzlara kadar kestirdinn cok gür saglikli duruyor kestirmeye nasil kiyistin
vaayyy güzelmiş saçlarınyaaaa belime gelsin artık ufffff
bak bu eski saçım, çok önceden koymuştum gerçi ama görmeyen olmuştur
Eki Görüntüle 644461
arkadaşlar gün geçtikçe saçlarımın iğrenç şeklini daha çok kafaya takıyorum yaa(
sizce gidip kaynak yaptırsam çok mu yıratıp döker saçlarımı?
hımm bide bukleli ondan da olabilir ama kısa durmuyoki belinde olduğu anlaşılır yaniAslında burda belimdeydi ama öne atınca daha kısa görünmüş.
Aslında burda belimdeydi ama öne atınca daha kısa görünmüş.
hımm bide bukleli ondan da olabilir ama kısa durmuyoki belinde olduğu anlaşılır yani
bence bi bu kadar daha sabretsen tamamdır seninki canımcım
sarımsak kullanıyor musun
Alexus saçların çook güzelmiş, görmemiştim daha önce senin saçlarını, bayıldım. çok gür ve sağlıklı gözüküyor
Tam bir deli gibiyim, buraya gündüz ombreyle ilgili kararımı yazdığımdan beri youtube'ta ne kadar video varsa izledim :) veee.. ya kızlar korkmaya başladım, bazılarında çok çirkin gözükmüş. böyle şerit var, çizgi var sanki. üstü koyu hop bir çizgi, çizginin altı açık. nasıl desem, çılgın bir görüntü. sanki marjinal kızlar için daha uygun gibi geldi. bir tuhaf düşündüm. çok harika olanlar da var, çok tuhaf duranlar da...
kararsızlık ötesindeyim.
Sarmısaklı zeytinyağ koyuyorum sinameki kürüme ben. Çok sıcak bir yerde yaşadığım için şampuana cesaret edemedim.
Ben bir video izlemiştim, kız saçını önde at kuyruğu yapıp ucunu boyuyordu ve güzel olmuştu. Ama ben yapamazdım herhalde. Bi ara bulabilirsen o videoyu ekleyeyim.
iyi ediyosun canım sarımsak gerçek bi mucize
bende bi süre zeytinyağımda kullandım ama ara vermiş olayım dedim biraz
şimdilerde de şampuanıma ekledim bakalım şampuanda nasıl olacak
ama birebir z.yağının içinde çok iyiydi helede biraz ılıtıp kullandın mı kesin çözüm gerçekten
ben çok faydasını gördüm
bende zeytinyağının içine ısırgan ve sarımsak koyup güneşte beklettim sinameki yapıcağım zaman onu kullanıyorum bencede süper geliyo kestiremedim saçlarımı da yavaş uzadığı için özellikle yumuşak olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?