Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Loreal'in ombre boyalarını deneyen oldu mu? Çok heveslendim, denesem mi acaba.. Korkuyorum da

ombre ilk defa duydum :44: :)

ama ilk ikisi sankı dığlerı cıkımıs renk gıbı duruyor ucuncusu cok guzel sevıyorum uc gıbı sacları guzel oluyor

boya öncesi hind cevizi yağı sür mutlaka ben hafta basında boyadım sıfır yıpranma yumusak parlak saclar :)

Keşke omuzda olaydı, kısacık kestirmiştim.

Bu fotodaki halinden sonra çok yıpranmıştı, bu bakımları o zamanlar bilseydim kestirmeden toparlamaya çalışırdım ama olan oldu bi kere. 20cm sonra yine öyle olacak.

Canim sen bu saclara nasil kiydinda omuzlara kadar kestirdinn cok gür saglikli duruyor kestirmeye nasil kiyistin

yaaaa belime gelsin artık ufffff
bak bu eski saçım, çok önceden koymuştum gerçi ama görmeyen olmuştur

Eki Görüntüle 644461
vaayyy güzelmiş saçların
alexusum az kalmış yaa az daha sabret

arkadaşlar gün geçtikçe saçlarımın iğrenç şeklini daha çok kafaya takıyorum yaa (
sizce gidip kaynak yaptırsam çok mu yıratıp döker saçlarımı?

sakın
takma kirpiği düşün canım
takıp çıkarırken kirpiklerden de alıp götürüyo
heh işte kaynak da ööle saçlarına yazık edersin canım biraz daha dayan
kürler etkisini gösterecek emin olabilirsin

Aslında burda belimdeydi ama öne atınca daha kısa görünmüş.
hımm bide bukleli ondan da olabilir ama kısa durmuyoki belinde olduğu anlaşılır yani
bence bi bu kadar daha sabretsen tamamdır seninki canımcım
sarımsak kullanıyor musun

Tam bir deli gibiyim, buraya gündüz ombreyle ilgili kararımı yazdığımdan beri youtube'ta ne kadar video varsa izledim :) veee.. ya kızlar korkmaya başladım, bazılarında çok çirkin gözükmüş. böyle şerit var, çizgi var sanki. üstü koyu hop bir çizgi, çizginin altı açık. nasıl desem, çılgın bir görüntü. sanki marjinal kızlar için daha uygun gibi geldi. bir tuhaf düşündüm. çok harika olanlar da var, çok tuhaf duranlar da...

kararsızlık ötesindeyim.

o açık renkle kendi renginin geçişi nasıl sağlanır acaba?

şöyle yapsam saçma mı :

saçın ilk en uç kısmı 3 parmağa sürsem 10 dk beklesem
sonra en uç 6 parmağa sürsem 10 dk beklesem
sonra da en uç 9 parmağa sürsem öyle beklesem...

yani geçiş olur belki koyudan açığa doğru? :s

veya ince ince arada üstlere de mi sürsem fırçayı? tel tel şeklinde? sanki arada balyaj var gibi olur, ışık olur.

@nasla99 . cnm bu rengi boyararak elde etmedim. olan rengi sildim. yani siyah saçıma boya silici kullandım böyle bi renk oluştu.

@xAyz . teşekkür ederim cnm bu rengi kullanabilirdim ama ben yine yerimde duramadım

@frezya . dediğin renk çok güzel ama ben bi halt ettim . sonucu ne çıkıcak bilmiyorum.

evet kızlar ben yaptım bişey ama yine kafamda boyayla yazıyorum yine . söylediğim gibi boya silci kullanmıştım.aslında yüklediğim resim de koyu durmuş patlıcan moru gibi. bugün beni yine bişey dürttü bi işe başladım ya sonucuna ulaşana kadar durmam . istediğim rengi elde etmem için renk tam buna müsait değildi. ben naptım gittim yine kuaför malzemesi satan yere bu sefer oreal aldım . satıcı yine bunu senmi yapıcaksın dedi evet dedim. adam kesin deli olduğumu düşünmüştür. koca kutu toz . diğer mazemeleri de aldım geldim eve . anneme buyattım bi yandan da korkudan mideme ağrılar giriyor. annem demezmi kızım saçların ısınıyor bişey oluyor. dedim red başladın bitir ya yanar ya kurtulur . 25 dk falan bekllettim dipler çok açıldı uçlar biraz koyu kaldı . kutu boyayla boyadım rengi yazamıyorum yıkayınca resim yükelrim sanırım olmicak. :18:

Son düzenleme:
bu arada yazmamışım saçın yanmadı derseniz yanmadı vala . kutu boyadan sonra neler olucak bilmiyorum.

Sarmısaklı zeytinyağ koyuyorum sinameki kürüme ben. Çok sıcak bir yerde yaşadığım için şampuana cesaret edemedim.

hımm bide bukleli ondan da olabilir ama kısa durmuyoki belinde olduğu anlaşılır yani
bence bi bu kadar daha sabretsen tamamdır seninki canımcım
sarımsak kullanıyor musun

Ben bir video izlemiştim, kız saçını önde at kuyruğu yapıp ucunu boyuyordu ve güzel olmuştu. Ama ben yapamazdım herhalde. Bi ara bulabilirsen o videoyu ekleyeyim.

Sarmısaklı zeytinyağ koyuyorum sinameki kürüme ben. Çok sıcak bir yerde yaşadığım için şampuana cesaret edemedim.

iyi ediyosun canım sarımsak gerçek bi mucize
bende bi süre zeytinyağımda kullandım ama ara vermiş olayım dedim biraz
şimdilerde de şampuanıma ekledim bakalım şampuanda nasıl olacak
ama birebir z.yağının içinde çok iyiydi helede biraz ılıtıp kullandın mı kesin çözüm gerçekten
ben çok faydasını gördüm

Ben bir video izlemiştim, kız saçını önde at kuyruğu yapıp ucunu boyuyordu ve güzel olmuştu. Ama ben yapamazdım herhalde. Bi ara bulabilirsen o videoyu ekleyeyim.

evet yaa o yöntem çok kullanışlı oluyor saç kesiminde bilhassa

bende zeytinyağının içine ısırgan ve sarımsak koyup güneşte beklettim sinameki yapıcağım zaman onu kullanıyorum bencede süper geliyo kestiremedim saçlarımı da yavaş uzadığı için özellikle yumuşak olsun istiyorum

canım o şekilde çabuk bozulur serin bi yere koymanı öneririm
kullanacağın zaman ılıtırsın öle daha güzel oluyo zaten
bir de yumuşaklık filan istiyosan hindistanceviziyağı bademyağı ve zeytinyağını(sarımsaksız) kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…