Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Heheheh aynen canım ya erkek arkadaşımla kür yaptıktan sonra görüştük hava hafifi yağmurluydu bana vitamin gibi kokuyorsun demişti,sarımsak kokmamdan iyidir ..kuruyunca kokmuyor allahtan

Heheheh aynen canım ya erkek arkadaşımla kür yaptıktan sonra görüştük hava hafifi yağmurluydu bana vitamin gibi kokuyorsun demişti,sarımsak kokmamdan iyidir ..kuruyunca kokmuyor allahtan

neyse biraz daha sabır sonra mis kokulu uzun saçlarımızı savururuz yanlarında
benimki anlamıyor ben soruyorum buna da şükür

günaydıınnn :))
dün simameki yaptım 2. kez
bir hafta olmamıştı aralarında ama :26::26:
kaynak olayını erteledim şimdilik saçlarım dökülsün istemiyorum :26:
ama çıtçıt ya da postiş bakıcam bugün ya
en azından bişeye benzesin

evet canım güzel olur bak kullan onlardan
bu arada 1hafta olmaması çok sorun değil kürlrin arasında ama
dikkat et genede düzenli yapmaya çalış 2 3kür sonra inşallah sevineceksin sende :)

evet canım güzel olur bak kullan onlardan
bu arada 1hafta olmaması çok sorun değil kürlrin arasında ama
dikkat et genede düzenli yapmaya çalış 2 3kür sonra inşallah sevineceksin sende :)

inşallah öyle olur yaaa :))
sizle de paylaşıcam tabi ki :)
saçım kesimle aynı gün boyandı dibimden anlaşılcak bakalım ne kadar uzayacağı
bi de bioblas sarmaşıklı şampuan kullanmaya da başladım inşallah etki eder.
lavanta da yapıcam :))

tamam canım bekliyoruz güzel gelişmelerini :)
bu arada sarmaşık özlüye başlaman iyi olmuş
kürle birlikte etkisi daha iyi oluyor bunu çok iyi anladım
lavanta benim cildime yaradı açıkçası
ama sarımsağı da kesinlikle öneririm sana yeni saç çıkarıyor ve uzatıyor
zeytinyağında filan bekleterek kullanabilirsin

Kızlaaar. dün gece itibariyle şu video'u gördükten sonra ombreden tamamen vazgeçtim : L'Oreal Paris Ombre Hair Dye Review - YouTube
böyle olursa diye düşünmekten uyuyamadım hatta, riske edemedim.

kuaförden geliyorum, krepe balyaj için gitmiştim, vazgeçtik, saçımı kestirip çıktım.

geçen günde kestirmiştim yazmıştım, ama şimdi epey kestirdim. 10 11 cm daha gitti. kısacık saçlarım kaldı. küt gibi hafif, omuzlarımda omuzların biraz üzerinde.

ahh kıydım saçlarıma ama bütün boyalar gitti, aslında iyi oldu

benim saçlarımda kür gibi omuzlarından biraz yukarıda idi, sinameki kürünü düzenli yapınca üç parmak uzadı iki ayın içinde... Ohhhh mis gibi boyalarda gitmiş , şimdi sağlıklı saçların daha güzel uzayacaktır....

Canım yaa, ben şampuanımın içine sarımsak kattım... Ama ender saraçın tarifini yaptım, sütte iki üç dakika kaynattım sarımsakları.. Şampuana kattım, çam terebentin ekledim, azıcıkta bal ekledim....yıkayınca fark ettim saçlarım yumuşacık oldu, Kremli gibi...koku sıfır., hiç yok... Etkisi kayboldu mu acaba sütle kaynatınca... Zeytinyağlı sarımsak , yada direk sarımsağı şampuana eklesem kokusundan çekiniyorum , faydalı olduğunu biliyorum , sana daha önce de sormuştum ne yapayım kokusuna rağmen kaynatmadan saf olarak kullanayım mı sarımsağı? Ayrıca yorumlardan okuyorum , Çiğden rendelenip şampuana katıldığında ve saç bu şampuanla yıkandığında kaşıntı oluyormuş kafada:))) bu da uzandığının göstergesiymiş... Sen ne dersin ne yapayım???

Son düzenleme:

gittim geldim çarşıya
rezil saçlarım var resmen, ağlayacaktım yaa
aşırı moralim bozuk
ne toplanıo ne açık duruyo iğrençler yaa
postiş denedim güzel oldu baya
ama 450 tl dedi
ince saçlar da saçımı kapamıo gür saçım olduğu için
almadan geldim
ama bilmiom psikolojim iyice bozulursa 450 filan dinlemeyip alacam
şu katları bi düzelse yaa

Canım aslında postis takarsan da uzmasını engelliyor diyorlar çok sık takmamaya çalış..zaten kürle saçın 2 ay içinde şekil alacak hale gelir..küre ek olarak karışık yağları da kullanırsan daha etkili olur tatlım..

frezyacım sanırım bunu bana yazdın
zaten postişi almadım ki 450 tl dediği için çok geldi bana
bende aslında sentetik saçtan postiş var ama güzel değil o da.
2 ay bile çok geliyo bana yaa
bari şu salak kahküller olmasaydı en azından sürekli topuz yapar hallederdim sıkıntı olmazdı

450 mi ..çok pahalıymış ya..

selam kızlar nasılsınızz
ben bu sarmaşık özlüyü çok beğendim valla kokusunu falan
etkisi azalmasın diye arada başla şampuanlarda kullansam da bu daimi şampuanım olur gibi geliyor.

benim asıl merak ettiğim doğum kontrol hapının etkisi
bakalım uzamaya gürleştirmeye faydası olacak mı

Ben de merak ediyorum canım bunu bir diğer merak ettiğim şeyde bırakınca etkisi nasıl tersine dönmesin sakın :26::26:

canım cıt cıt al ama sana cok fıyat vermısler artık o cıvarda deıl fıyatlar 8 parca 200 tl falan alma internetten bak gg ye falan ben uzmanım vallA cıt cıt kaynak konularında

doğum kontrol hapını bende cok duydum esmerkralıçe oyle kotu yorumlar da pek yok ama cesaret edemedım senden guzel haberler bekleyelım ozaman işe yarıyorsa yaz mutlaka

canım cıt cıt al ama sana cok fıyat vermısler artık o cıvarda deıl fıyatlar 8 parca 200 tl falan alma internetten bak gg ye falan ben uzmanım vallA cıt cıt kaynak konularında

benim çok saçım olduğu için az saç sırıtıyo bi tutam oluyo, o yüzden iki yere sordum aşağı yukarı aynı fiyatı verdiler
bi de kesim çok berbat olduğu için çıtçıt kurtarmıo yaa postiş olması gerek.
çok amele duruyo saçlarım yaa
valla depresyona girdim
ggde postiş satan iyi satıcılar var mıdır

var canım ben almıştım cok da iyi cıktı. memnunum yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…