Kızlar saç rengimi paylaşıyorum, uçları biraz daha açık renk zaten şimdi de, üstüne ombre yapsam nasıl olur acaba sarı mı olur uçlar açık diye?
Eki Görüntüle 644321
uçları daha açık olur bence daha güzel durur..
xayx içinden bi tarak gibi fırça çıkıyo onunla sürüyosun.
ben kullancak olsam böyle bişey saç uçlarıma en önce sürerim snra yukarda rastgele uzunlıkta çekip çekip oralara sürerdim..
zaten diplere yakın kısımlar koyu tutuyo sanırım...
ben olsam öyle yapardım..
ancak izledim ben de youtubeda videoalrı..
sanki biraz yıpratıyor gibi
güzel tutturabileceğimi bilsem bir dakika durmaz hemen ombre boyardım ben :26:
canım saç rengin çok hoşmuş ombreyi bilmesem de
altlar açık olduğundan daha çabuk tutar üstlere nazaran
yani diplerin biraz daha akmasını bekle derim nasılsa uçlar daha fazla açılmıcak
ama dipler en kötü 1aya boya ister hale gelir
bekliyoruz canım..
içine hindistan cevizi yağı koy mutlaka boyanın..
bir de böyle çizgi gibi sürme yani uzunlu kısalı sür....
alexus senin saçlar çok sık kalın telli ve siyaha yakın gibi.. sende biraz zor tutar bence..yada süreyi uzatcaksın.. ama bence senin saçların güzel yani tek renk bence sana güzel gidiyor..
mesela benim saç tellerim incedir.. bana hiç yakışmaz öyle açık renkler.. açık renk sevdasına zaten saçlarım yandı..
denerim dememin sebebi de alttaki saçları zaten gözden çıkardım..kesilcek ya zaten... o yüzden
genelde ince telli ve kahve saçta sanki daha ii tutmuş gibime geldi videolardan izleyince...
xayx kızım sen de yani ne görsen istiyon heeebence krepe balyajı düşün derim.. yanlız o çok yıpratıyo saçı..
ben saçına açıcı süreceklere rtek diyeceğim 2 kez düşün değil 50milyon kez tekrar düşün diyorum.. mahvediyor saçı..
bir daha kullanmayacağım şey kesinlikle bu mavi toz açıcı
huyum batsınalexus senin saçlar çok sık kalın telli ve siyaha yakın gibi.. sende biraz zor tutar bence..yada süreyi uzatcaksın.. ama bence senin saçların güzel yani tek renk bence sana güzel gidiyor..
mesela benim saç tellerim incedir.. bana hiç yakışmaz öyle açık renkler.. açık renk sevdasına zaten saçlarım yandı..
denerim dememin sebebi de alttaki saçları zaten gözden çıkardım..kesilcek ya zaten... o yüzden
genelde ince telli ve kahve saçta sanki daha ii tutmuş gibime geldi videolardan izleyince...
xayx kızım sen de yani ne görsen istiyon heeebence krepe balyajı düşün derim.. yanlız o çok yıpratıyo saçı..
ben saçına açıcı süreceklere rtek diyeceğim 2 kez düşün değil 50milyon kez tekrar düşün diyorum.. mahvediyor saçı..
bir daha kullanmayacağım şey kesinlikle bu mavi toz açıcı
ayyy çok heyecanlandımcanım üstler kendi rengim işte bayağıdır boyamıyordum, altlarda açık olanlar. burada flashlı resim olduğu için daha parlak çıkmış, normalde 1 ton daha koyu gözüküyor tabi alt taraflar
valla canım şuan saçların çok hoş kendi dalgasında kullanıyomusun
boyanın alt ve üst eşitliği olmadığını düşündüğün anda düzleştirmeyi bırak
kendi halinde kullan bi süre fazla gözüne batmaz ama dediğim gibi şuan rengi çok hoş ve
1ay filan götürür seni üstlerin biraz açılmasını istiyorsan beyaz sabunla yıka saçlarını canımcım
tabi sonrasında gene şampuan filan kullansan iyi olur saçı sertleştiriyor sabun
alexus seninsaçlarının beline geldiğini düşündüm de ir an..
hem hafif dalgalı hem gür hem de koyu renk.. istersen snra istediğin renk yaparsın ama o hali birden gözüme geldi de varya süper ötesi bir görünüm olur
yaaaa belime gelsin artık ufffff
bak bu eski saçım, çok önceden koymuştum gerçi ama görmeyen olmuştur
Eki Görüntüle 644461
Loreal'in ombre boyalarını deneyen oldu mu? Çok heveslendim, denesem mi acaba.. Korkuyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?