bu turda değilde asıl uzama ilk turda oldu canım. çünkü o zaman dha çok uğraşmıştım. bu tur sadece sinameki yaptım lavanta içtim arada. birde arayı uzun tutmadım o yüzden saçım alıştı sanırım. o yüzden 3. tura başlamadan önce bir ay ara vereceğim. sende mutlaka araları uzun tut.
maşallah çok güzel uzamış yaa
benimki de öyle olur inşallah
ben zinco, supradyn başladım omega 3 kullanıyorum ama onu saç için başlamadım
bi de biotin alcam bugün gidip
hipervitaminoz filan olmasam bari
ben de en çok iştah açma kısmından korkuom
zaten iştahlıyım yani
şu anda kilom normal ama üstüne çıkmak istemem doğrusu
bu turda değilde asıl uzama ilk turda oldu canım. çünkü o zaman dha çok uğraşmıştım. bu tur sadece sinameki yaptım lavanta içtim arada. birde arayı uzun tutmadım o yüzden saçım alıştı sanırım. o yüzden 3. tura başlamadan önce bir ay ara vereceğim. sende mutlaka araları uzun tut.
biotini hangi marka alıcaksın canım ?
evet medobiotin bende bulamadımben daha önceden de ara ara sinameki yapıodum da hiç düzenli yapamadım 5 kez yapıp bırakıodum hiç 8 kez yapamadım düzenli o yüzden bi tur olmadı
şimdi bu sefer kararlıyım düzenli yapıcam
2-3 hafta da ara veririm ilk tur sonrası
2 kez yaptım şimdi 5 gün filan arayla
inşallah fayda görürüm de şu iğrenç şekil gider
medobiotin düşünüyorum ama bulunamıo filan denilmiş bazı yerlerde olmazsa solgar 5000 düşünüyorum bi bakıcam
gnc 6000 mg sordum 130 tl dedi
solgar 40 mıydı neydi nette yazıodu unuttum şimdi
az sonra çıkıp eczaneye gitcem bakalım :))
evet medobiotin bende bulamadım
gncde çok pahalı
solgar en mantıklısı bencede
Kızlarr bugün 7.kürümü yaptım bekliyorumm
Kızlarr bugün 7.kürümü yaptım bekliyorumm
o aralıkları ölçtüm canım cetvelle 3 ayda toplam 11 cm kadar uzamış.
normalde de çok yavaş uzamazdı ama ilk defa böyle bir uzama gördüm saçlarımda.
tamam o zaman bekliyorum
ayrıca spor yapıp yediklerimede dikkat ediyorum şu aralar yaza daha iyi girebilmek için
iştah açma etkisi falan olursa kötü olur yaa
ben daha önceden de ara ara sinameki yapıodum da hiç düzenli yapamadım 5 kez yapıp bırakıodum hiç 8 kez yapamadım düzenli o yüzden bi tur olmadı
şimdi bu sefer kararlıyım düzenli yapıcam
2-3 hafta da ara veririm ilk tur sonrası
2 kez yaptım şimdi 5 gün filan arayla
inşallah fayda görürüm de şu iğrenç şekil gider
medobiotin düşünüyorum ama bulunamıo filan denilmiş bazı yerlerde olmazsa solgar 5000 düşünüyorum bi bakıcam
gnc 6000 mg sordum 130 tl dedi
solgar 40 mıydı neydi nette yazıodu unuttum şimdi
Saol tatlım benimmaz sonra çıkıp eczaneye gitcem bakalım :))
şifa olsun yarasın saçlarına
Uzama var mı canım ? fotoğraf koymuşmuydun hiç ,koymadıysan ne zaman koyacaksın
Saol tatlım benimm
Uzama var canım evet ama ben ilk anı fotoğraflamadım..şu anda elimde 22.şubatın fotoğrafı var,onu ekleyebilirim ama tek başına anlamı olmaz sanırım..18 ocakta başlamıştım canım..haftaya 8.kürümü yapacağım sonra ara geliyor zaten ondan sonra ekleyeceğm canımm..sen ne zaman başladın ne kadar uzatmak istiyorsun tatlımm
o aralıkları ölçtüm canım cetvelle 3 ayda toplam 11 cm kadar uzamış.
normalde de çok yavaş uzamazdı ama ilk defa böyle bir uzama gördüm saçlarımda.
tamam o zaman bekliyorum
ayrıca spor yapıp yediklerimede dikkat ediyorum şu aralar yaza daha iyi girebilmek için
iştah açma etkisi falan olursa kötü olur yaa
Ekle ekle gözümüz gönlümüz açılsıntahminen kaç santim uzadı peki Benim saçlarım omuzum da canım belime kadar gelsin istiyorum:Ç bende 2 hafta sonra fotoğraf koyucam ilk anı da fotoğrafladım 2 hafta sonra 1.turum bitiyor :))
Tatlım bak burda 11.şubatta önden çekilmiş hali ve uzamayan sabit boyum var..11.şubattaki önden olduğu için onu saymadım arka görünüşün fotoğrafını 22sinde çektim bakalım..diğerini ara bitince ekleyimm ben de merakla bekliyorum canımcımm
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...i-saclarimizi-beraber-uzatalim-gun-gun-4.html
Ne güzel uzunmuş bile senin,keşke benimki de o kadar olsa
Tatlım olur üzülme bu kürler uzamayı iki katına çıkarıyor,sana uygun olanı deneyip bulursun,lavanta kürü var sinemaki var turplu su var ısırgan otu var karışık yağlar var..eminim işine yarayacaktır
bende sana diyeceğim aynı bu dedikleriniSüper uzamış canım.. normalde ayda 2 santim uzasa 3 ayda 11 santim ne demekkkkkkkkkk, 2 katı maşallahh
evet bazıları işe yaramadığını söylüyor.biz şanslıyız o bakımdan.Canım süpersin..sinemakinin bazıları işe yaramadığını söylüyor ısrarla..her insan farklıdır..benim saçlarım 3.yıldır aynı uzunlukta,hatta burda bir konuda paylaştım fotoğraflarımı..3yıldır hep aynı boyda kalmış..sinemaki kürüne başladım 18 ocakta 1.5 ayda saçım o uzamayan uzunluğu geçti sonunda..inşallah devamı da gelecek..
bende sana diyeceğim aynı bu dediklerini
yaza süper saçlarla gireceğizz
evet bazıları işe yaramadığını söylüyor.biz şanslıyız o bakımdan.
yaptıklarımızın sonucu aldıkk
bu arada saçlarına baktım çok güzel canım
bende sana diyeceğim aynı bu dediklerini
yaza süper saçlarla gireceğizz
evet bazıları işe yaramadığını söylüyor.biz şanslıyız o bakımdan.
yaptıklarımızın sonucu aldıkk
bu arada saçlarına baktım çok güzel canım
hadi bakalım inşallah faydasını görürsünngittim geldim eczaneye
medobiotin yoktu ama bi depoda bulundu
pazartesi getirtilecek salı kullanmaya başlarım :)
solgar 1000mg vardı medobiotin bulunca almadım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?