Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok guzel uzamış gerçekten

sonuç harika yaaa
darısı başımaaa

aaaaaaa çok gzll uzamışşşşşş
peki ölçtümmü canım..

alexus;

saçlarınız çok güzel uzamış

şu an benimde saçlarım ilk resimdeki gibi umarım bende 8 hafta sonunda aynı sonucu alırım

arkadaşlar bu kürler fln bana hiç etkili olmadı ama iş arkadasım shenmin + bioxin ampulle cok ii sonuclar aldı sımdı bende basladım henuz fotograf yukleyemıyorum ama yukleme hakkı kazandıgım gun su ankı halı ve sonrasıyla ılgılı hem arkadasımın hem kendımın fotograflarını koyacagım..

yaaa ama demek insandan insana değişiyor..
peki shenmin + bioxin ? nedir az açsana canım..

Teşekkür ederim kızlar, umarım böyle uzamaya devam eder. Maalesef küre başlandığımda ölçmeyi akıl edememişim ama bana bi 5 cm uzadı gibi geliyor. Dinlendirme safhasında daha hızlı uzuyor diyorlar, ben de kürü yapmasam da haftalık foto koymaya devam edicem. Hepimizin saçları uzasıııııınnnn

süper uzamış saçların :))) inş. benimde böyle olur :)

yaaa ama demek insandan insana değişiyor..
peki shenmin + bioxin ? nedir az açsana canım..

tatlım shenmin bitkisel bi ilaç..ama ilaç deyince korkutmasın..bizde hastanede çalısıyoruz ve cılt doktorumuza gıttık sorduk kullanmamızda bı sakınca olur mu dıye.sacımıza surdugumuz b vitaminlerini içmek gibi düşün...sabah aksam içiyosun hem vücudada vitamin niyetine.kutusu 60tl ama cogu eczane uc al ıkı ode kampanyası yapıyor ve daha hesaplı oluyor.bioxsin dediğimde şampuanı ve amppulu..sampuan sonrası gun asırı bioxin ampul sürüyoruz ve sabaha kadar bekletıyoruz..bakalım bende sonucları ne olacak...

ben has zeytinyagı, turp suyu, aktardan alınancesıtlı bitkisel yaglar.... vs vs... hepsını cok denedım ama etkısız kaldı..gercı bu benm sac yapımlada alakalı olabılır sızlerı etkılemek istemiyorum ama sordugum doktorda kuaforlerde bana onları sacına surecegıne ye daha etkili demişlerdi:)şimdide o yonteme geçtim:)

Vaaav gerçektende uzamış vallahi senin saçları görünce moralim yerine geldi cnm.Bende saçlarımı kestirmiştim mecburen çok yıprandı ensemde küt ama pek beğenmedim uzamasını istiyorum 1.kürümü yapmıştım yarın 2.kürümü yapıcam.Bu kürü haftada bi kezmi yapıcaz yoksa 3-5 günde bi yapabilir miyiz?

Sağol canım. Ben haftada 1 yaptım, hemen herkes de öyle yazmış, daha sık yapan bir kaç kişi de okudum ama bence gerek yok.

valla ben aklıma geldikçe yapıyorum kızlarrr
1 2 farketmiyor ama bemiksim son 1 tane kaldıı onuda yapıyım..alana kadarda 10 15 gün geçer o aradada biraz dinlendiririmm saçlarımı

sonuç süper canım maşallah...

bende bişi sorcam yerı degıl bılıyorum ama dün demiştim ya boya aldım dıye garnıer 5 ve 4.. 5te acık kahve 4te koyu kahve.. bazı yerlerde okudum kı koyu kahve sıyah gıbı çıkıyomuş ben dogal bi kahve istiyorum bu olmaz mı acaba çünkü saçlarımın aslı çok koyu değil küllü kumral bnm saçım... saçımı da artık fazla boyamak istemıyorum çünkü uzuycak.. degiştirsem mı boyayı.. bıde röfleler kapansın istiyorum o yüzden kahve renk aldım napsam önce kahveye boyasam sonra da küllü kumrala mı boyasam doğal olsun dıye?

cnm ben 4 numaraya boyadım siyaha yakın evet ama şu simsiyah cadı siyahlarından değil. nostalji kahve tarzı kesnlkle durmuyor. çok uzak bi renk ona. gören siyah der doğal siyah gibi bir şey kahveyle alakası yok 5 ya da 6 kullan. bnmde sarılarm vardı kahveye boyatmştm kuaföre numarasını blmiyorm 1 ay sonra açık kumral oldu aktı yani. sonrada ben 4 e boyadm bi kaç ay sonra uçlarm kumral. açılıyor yani röflen varsa bir boyamayla kapatamazsn hele kahveler 1 ay işini görür ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…