Merhaba kızlar, 1 hafta tatil yaptım döndümAma 2 gündür bağlantıda sıkıntım var, siteye pek sık giremeyeceğim gibi görünüyor ileriki günlerde. Bu yüzden şu anki sonuçları bildirmek istedim
Tatilde kürümü yapamadım tabi, 2 gün gecikmeli olarak bu sabah 8. kürümü yaptım, gerçi iyi de oldu kozmik günlere uydu. Bu arada 8. kür ama 1 keresinde bemixi unutmuştum, bemixli 7. kür oldu. 2 hafta dinlendiricem ama dinlendirme süresince de yine yağ yaparım belki. 50 gün sonunda sonuç da budur:
ayyy canm seninle konuşmuştuk ya sen hiç 27 yaşında durmuyorsun kuzum. maaşallah sigara kullanmıyorsun sanırım
merhaba kızlar, 1 hafta tatil yaptım döndümAma 2 gündür bağlantıda sıkıntım var, siteye pek sık giremeyeceğim gibi görünüyor ileriki günlerde. Bu yüzden şu anki sonuçları bildirmek istedim
Tatilde kürümü yapamadım tabi, 2 gün gecikmeli olarak bu sabah 8. Kürümü yaptım, gerçi iyi de oldu kozmik günlere uydu. Bu arada 8. Kür ama 1 keresinde bemixi unutmuştum, bemixli 7. Kür oldu. 2 hafta dinlendiricem ama dinlendirme süresince de yine yağ yaparım belki. 50 gün sonunda sonuç da budur:
Merhaba kızlar, 1 hafta tatil yaptım döndümAma 2 gündür bağlantıda sıkıntım var, siteye pek sık giremeyeceğim gibi görünüyor ileriki günlerde. Bu yüzden şu anki sonuçları bildirmek istedim
Tatilde kürümü yapamadım tabi, 2 gün gecikmeli olarak bu sabah 8. kürümü yaptım, gerçi iyi de oldu kozmik günlere uydu. Bu arada 8. kür ama 1 keresinde bemixi unutmuştum, bemixli 7. kür oldu. 2 hafta dinlendiricem ama dinlendirme süresince de yine yağ yaparım belki. 50 gün sonunda sonuç da budur:
arkadaşlar bu kürler fln bana hiç etkili olmadıama iş arkadasım shenmin + bioxin ampulle cok ii sonuclar aldı sımdı bende basladım henuz fotograf yukleyemıyorum ama yukleme hakkı kazandıgım gun su ankı halı ve sonrasıyla ılgılı hem arkadasımın hem kendımın fotograflarını koyacagım..
yaaa ama demek insandan insana değişiyor..
peki shenmin + bioxin ? nedir az açsana canım..
Vaaav gerçektende uzamış vallahi senin saçları görünce moralim yerine geldi cnm.Bende saçlarımı kestirmiştim mecburen çok yıprandı ensemde küt ama pek beğenmedim uzamasını istiyorum 1.kürümü yapmıştım yarın 2.kürümü yapıcam.Bu kürü haftada bi kezmi yapıcaz yoksa 3-5 günde bi yapabilir miyiz?Merhaba kızlar, 1 hafta tatil yaptım döndümAma 2 gündür bağlantıda sıkıntım var, siteye pek sık giremeyeceğim gibi görünüyor ileriki günlerde. Bu yüzden şu anki sonuçları bildirmek istedim
Vaaav gerçektende uzamış vallahi senin saçları görünce moralim yerine geldi cnm.Bende saçlarımı kestirmiştim mecburen çok yıprandı ensemde küt ama pek beğenmedim uzamasını istiyorum 1.kürümü yapmıştım yarın 2.kürümü yapıcam.Bu kürü haftada bi kezmi yapıcaz yoksa 3-5 günde bi yapabilir miyiz?
lütfen cvp verın bana:)
bende bişi sorcam yerı degıl bılıyorum ama dün demiştim ya boya aldım dıye garnıer 5 ve 4.. 5te acık kahve 4te koyu kahve.. bazı yerlerde okudum kı koyu kahve sıyah gıbı çıkıyomuş ben dogal bi kahve istiyorum bu olmaz mı acaba çünkü saçlarımın aslı çok koyu değil küllü kumral bnm saçım... saçımı da artık fazla boyamak istemıyorum çünkü uzuycak.. degiştirsem mı boyayı.. bıde röfleler kapansın istiyorum o yüzden kahve renk aldım napsam önce kahveye boyasam sonra da küllü kumrala mı boyasam doğal olsun dıye?
ay teşekkür ederim
hiç kullanmadım sigara şükür:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?