Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
TATOŞ saçların uzamış saçlarını kestirmeden önce baya uzunmuş bi anda bu kadar kısa kestirmeye iyi cesaret etmişsin

insan bir kere taksın kafayaaa yapmıyacağı yok..
saçlarım orda hoş duruyor fakat uçlara doğru inceliyordu kötü bir görüntüsü oluyorduuu
yoksa kolay kolay kıymazdım şaçlarımaaa
neyse inş. en kısa zamanda uzardaa burdan sizleree bol bol resim yüklerim..

tatoş sen saçını ölçmüş müydün? kaçıncı kürdesin? şu ana kadar kaç cm uzadı saçların?

sucb ben resimlere bakınca anlayamıyorum foto çekme açıları farklı oluyo ondan büyük ihtimal

ayy hayırlısıı ile uzasaaa..

sucb bencede uzama var tatlım..

Son düzenleme:
ben ilk 13.10.2012 de yapmıştım ozaman saçım 1 cm kısalığındaydı..
son olarak 28.10.2012 de ölçtüğümde 1.30 cm uzamıştı..
yarın tekrar yapacagım bu arada en son 13.11.2012 kadar 2 3 kere daha kürü yapmaya çalışacam..
ondan sonrada 10 15 gün dinlendirmeyi düşünüyorum..
ayın tam 13 de ölçüp buraya yazacam..inş. beklentimin üstündedir..
ozaman çok mutlu olucam ben

yav sitede sorun var sanırım yazıyorumm önce çıkmıyor sonraaa mesaj çıkıyorr

en son 6.kürü yaptım ben yarın akşamda 7. için uğraşacam
olmadı 8 9 10 diye gidecek ...
yalnız bu ara balığı çok tüketmeye başladım ee içindeki vitaminlerde haliyle eminim etki yapıyordur..
siyah çay içmemeye çalışıyorum özellikle süt yoğurt ve ayran içmeye çalışıyorum..
yani hem içten,hemde dıştan tedavi yapıyorum kendime

anladım umarım saçlarımız istediğimiz gibi uzar

bende uzar diye umut ediyorum 2 hafta dinlenme süresinden sonra tekrar başlıcak mısın sinamekiye?

evet sitede sorun var sanırım

anladım umarım saçlarımız istediğimiz gibi uzar

bende uzar diye umut ediyorum 2 hafta dinlenme süresinden sonra tekrar başlıcak mısın sinamekiye?

evet sitede sorun var sanırım

evet canım ayın 13 den sonra dediğim gibi biraz dinlendirecem şaçımı..o sıradada tekrar başlayacağim zamanda ölçecem..
vede fotoda çekecem bakalım fark olacakmıııı daha fazla
ayyy siteye giremediğimde canım sıkılıyor alışkanlık yaptı vallaa

bugün tel tokayla yanlardan tutturdum şaçlarımı
tam toplanmasada ufak tefek yanlardan çıksada yinede mutlu oldum ..
ayy özlemişim vallaa az da olsa biraz güzelleştim

bende yenı basladım bioblas sarmasık özlu sac uzatmak ıcın olandan sampuan, lavanta 1 cay kasıgı kaynamıs suya atıp 3-4 dk demleyıp onu ıcıyorum aksamları ama yemekten 2 saat sonra kadar yıne bu lavanta suyundan sac dıplerıme surup duruluyorum banyo sonrası ayrıca sınamekı kurunede basladım onuda yıne 1 bardak suyu kaynatıp ıcıne 1 tatlı kasıgı sınamekıyı attım ındırınce ocaktan ılınmasını bekledım 1 tatlı kasıgı badem yagı 1 bemıks ampul kırdım bunuda sac dıplerıme sacıma ıyıca surdum 3-4 saat bekletıp yıkadım lavanta cayının 5 gundur ıcıyorum sınamekı daha ılk kez yaptım bakalım artık bı yararını gorursem yazarım

kızlar haftaya sinemakiye tekrar başlıyorum. ben normalde 8 günde bir yapıyordum hep sinemaki günlerimde işim oluyordu o yüzden sarkıyordu. bir de özel günleri baz almaya çalışacağım.başlarda heveslenp özel günlerde yapıyordum fakat sonra usandım. ne zaman boşsam o zaman yapıyordum. dinlendirme dönemnde boş durmak gerekiyor ama ben duramadm şampuanıma 1 bemıks ampul biraz badem yağı ve çam terebentin ekledim. sarımsakta eklemeyi düşünüyorum ama bozulur mu acaba200 ml falan kaldı şampuanımda ne kadar sarımsak eklemeliyim ve kendini ne kadar korur??

Merhaba kızlar, 1 hafta tatil yaptım döndüm Ama 2 gündür bağlantıda sıkıntım var, siteye pek sık giremeyeceğim gibi görünüyor ileriki günlerde. Bu yüzden şu anki sonuçları bildirmek istedim

Tatilde kürümü yapamadım tabi, 2 gün gecikmeli olarak bu sabah 8. kürümü yaptım, gerçi iyi de oldu kozmik günlere uydu. Bu arada 8. kür ama 1 keresinde bemixi unutmuştum, bemixli 7. kür oldu. 2 hafta dinlendiricem ama dinlendirme süresince de yine yağ yaparım belki. 50 gün sonunda sonuç da budur:

Eklentiler

• $image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…