Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
akşam bir sorun olmazsa eklerim kuzummm ...

tatoş mehmet kım? eşinmı ve kac yasındasın ve sacların neden bu kadar kısa kestırdın?

tatlım mehmet benimn oğlum..
ben eşimden ayrıldım..ay sorma balım saçlarım çok fena olmuştu fönden maşadan iğrenç ti yaniii bir anlık hevesle kestirdim..herkes yakıştığını söyledi amaa
kadını gösteren şaçıdır değil mi?
ben 1975 doğumluyumn..8 kasım yaş günüm..

ay evet bence de uzat benımde yıprandıgı için degılde heveslenıp kestıdıgım cok oldu senınkınden kısa kestırırdım bı yıl sonra sırtıma kadar ınerdı ama eskıdendı çünkü hiç boya falan sürmezdım sacıma o zaman çok saglıklıydı bekarken annem boyatmazdı izin vermezdı..evlenınce de abarttım boyayı...şimdi tövbe ettım ana rengıne doneyım bıttı ak düşene kadar boya yok...
bu sacımda şimdi kat kat boya var harab oldu...bu arada kasımın 10 u da bnm dogum günüm 24 olcam inş...

akrep burcuyuz yaniiiii
evet bizler yokmuyuzzzz yapma diyenlere inat yapıyoruz bazen..kafaya taktık mı ne olursa olsun..
ablan olarakkk saçlarını çok boyatma derim inan sağlığını kaybediyor birde karışık renk oluyor dahada çirkinleşiyor saçlar..
bende buara boyatmadım şaçlarımııı uzasın bir gerisi kolay

o zaman canım ablamızsın ablacım sinameki epey topluyo ya ben bi ara iyi götürdüm şu kür işini herkes soruyodu ya düzelmiş saçında kırık filan yok diyolardı ben hiç farkına bile varmamıştım hatta bu söylendiği zaman maşa vardı saçımda düşün yakışmıştır eminim uzatma çaban vardı sanırsam :26:

2. resim önden görünüşü
1.resim 2. resim
buda az önce oğluma çektirdim

saç serüvenim acaba fark varmı kızlarrr :18:

Son düzenleme:
çok olmasada az fark var kızlarrr ...
ama pes etmek yok

var ablacım var ensen sanki daha açıkmış acık kalmış şimdi kapanmasına birazda çoğalma gördüm saçında devam durmak yok

teşekkür ederim canım..evet bende öyle hissediyorum ama diyorum psikolojik felan olmasın
bozdum kafayı iiiceee kürlerle

teşekkür ederim canım..evet bende öyle hissediyorum ama diyorum psikolojik felan olmasın
bozdum kafayı iiiceee kürlerle

emin ol o daha iyi ablacım öyle düşünürsen daha etkili olur malum kuantum die bişe var evrene neler gönderiyoz neler bende saçımı gidip kestirdiğimde yana yakıla bu kürü bulmuştum uyguladım uzayacağını umuyorum ya vallada normalden çabuk uzadı inanırım öle şeylere doğru yoldasın bence :)

ben de minik saçlarımı ekleyeyim de diğerlerine moral olsun :))) geçenlerde ilk kürümü yaptıktan sonra böyleydi. şimdi ikinci kürü yapıyorum. saçlarımın uçları permadan yandı ama inatla kestirmiyorum biraz toparlandı. uzadıkça ben kırpıcam uçlarından hem boyu eşitlenir hem yıpranmış kısım gider. kuaför elleyemez artık saçımı

Eklentiler

• $2012-11-02 20.52.38.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 55

Saclarımızın modeli aynı En kötü yanını toplanmaması ve fön olmadan güzel durmaması Bende kuaför mağduruyum

teşekkkürler kızlar desteğiniz için..

saçınızın kesimi çok hoş evet söylendiği gibi fönü çok isteyen saçlardan aslında kısa saçla uğraşmak daha zor..bana çabuk uzuycakmış gibi geldi hele bide saçınız makası yeni gördüyse kür hemen ardından iyi geliyo ztn makas değen saçda çabuk uzuyo..iyi uzatmalar hepimize :)

TATOŞ saçların uzamış saçlarını kestirmeden önce baya uzunmuş bi anda bu kadar kısa kestirmeye iyi cesaret etmişsin

bunlar da benm saçlarımın eski hallerinden. nasıl kıydım

üzülmeyin artık hepimizin saçı eskisinden daha uzun ve sağlıklı olucak eminim kürlere devam=0)

ilk resm 10 ekim kür yapmadan önce ikinci resim 14 ekim birinci kürden iki gün sonra üçüncü resim 18 ekim ikinci kür sonrası dördüncü resim 26 ekim üçüncü kür sonrası beşinci resim 31 ekim saçlarımı yapmıştım o yüzden çektim son resim de bugün 5 kasım yani. perşembeleri yapıyordum kür ama hasta oldum o yüzden yapamadım bi kaç gün ertelemiş oldum. yani ilk resim 10 ekim son resim 5 kasım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…