süperr yaaa hay maşallahhh
darısı bana ve bizee
tatoş mehmet kım? eşinmı ve kac yasındasın ve sacların neden bu kadar kısa kestırdın?
tatlım mehmet benimn oğlum..
ben eşimden ayrıldım..ay sorma balım saçlarım çok fena olmuştu fönden maşadan iğrenç ti yaniii bir anlık hevesle kestirdim..herkes yakıştığını söyledi amaa
kadını gösteren şaçıdır değil mi?
ben 1975 doğumluyumn..8 kasım yaş günüm..
tatlım mehmet benimn oğlum..
ben eşimden ayrıldım..ay sorma balım saçlarım çok fena olmuştu fönden maşadan iğrenç ti yaniii bir anlık hevesle kestirdim..herkes yakıştığını söyledi amaa
kadını gösteren şaçıdır değil mi?
ben 1975 doğumluyumn..8 kasım yaş günüm..
çok olmasada az fark var kızlarrr ...
ama pes etmek yok
var ablacım var ensen sanki daha açıkmış acık kalmış şimdi kapanmasına birazda çoğalma gördüm saçında devam durmak yok
teşekkür ederim canım..evet bende öyle hissediyorum ama diyorum psikolojik felan olmasın
bozdum kafayı iiiceee kürlerle
ben de minik saçlarımı ekleyeyim de diğerlerine moral olsun :))) geçenlerde ilk kürümü yaptıktan sonra böyleydi. şimdi ikinci kürü yapıyorum. saçlarımın uçları permadan yandı ama inatla kestirmiyorum biraz toparlandı. uzadıkça ben kırpıcam uçlarından hem boyu eşitlenir hem yıpranmış kısım gider. kuaför elleyemez artık saçımı
ben de minik saçlarımı ekleyeyim de diğerlerine moral olsun :))) geçenlerde ilk kürümü yaptıktan sonra böyleydi. şimdi ikinci kürü yapıyorum. saçlarımın uçları permadan yandı ama inatla kestirmiyorum biraz toparlandı. uzadıkça ben kırpıcam uçlarından hem boyu eşitlenir hem yıpranmış kısım gider. kuaför elleyemez artık saçımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?