Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkürler canım buna boyarsam yanı 4 le 5 i karıştırsam 1 ay sonraya akar ve dogallaşır mı acaba?

ben pek boyadan anlamam ki boyadıkçaaa akıpgidiyorr sonraada karışık renkler oluyorrr..
ben artık kolay kolay boyatmayı düşünmüyorum (şuanki aklım)
ama kahve tonlarını çok severim

güya dün akşam kür yapacaktım...uyuya kalmışım...
neyse bugün akşam yaparım diyorumm yine bi köşede uyumazsammm

ben tam şu anda yapıyorum hadi harekete geç sende :)

ben tam şu anda yapıyorum hadi harekete geç sende :)

ayyyy kız bu saattemi yok yaa ben üsenirim şimdi yapmayaaa..
hem yeni yaşımaa kafamda kürle girmeyeyim ..
yav 38 oldum iiice yaşlandım ben..
neyse yinede ben kendime mutluluk ve sağlık dileyeyimmm..
hoşgeldin yeni yaşım..
bana şanş,uğur,aşk,mutluluk ve huzur getirirsin inş..

doğum günün kutlu olsunnnnnnn
yeni yaşın sana hayattan tüm istediklerini koparsın getirsin :)
sevdiklerin hep yanında olsun yüzündeki gülümsemede hiç eksik olmasın

doğum günün kutlu olsunnnnnnn
yeni yaşın sana hayattan tüm istediklerini koparsın getirsin :)
sevdiklerin hep yanında olsun yüzündeki gülümsemede hiç eksik olmasın

çok teşekkür ederim
allah razı olsun canım..

tatoş dogum günün kutlu olsun en güzel yaşındasın unutma dolu dolu yaşa mutlu ol iyi ki doğdun....

bu arada bnde yarın müsait olmadıgım için 7. kürümü bugun yaptım şu anda yapıyorum yanı fısfıslı şişem elımdeD

tatoş dogum günün kutlu olsun en güzel yaşındasın unutma dolu dolu yaşa mutlu ol iyi ki doğdun....

çok teşekkür ederim canım..
hep beraber daha nice yaşları en güzel şekilde kutlamak dileğimlee

yaa yaptın demek kızzz 7. cidee dur bakem akşam bişey olmazsa allahtannn bende yapıcam
7. kürümü..hadi nazarlardan saklasın allahım bizi şaçlar uzuyor çok şükürrr

yaptım ama artık ıyıden ıyıye sıkılıyorum bıktım nerdeyse yeter yapmıyorum dıycem sen haftasını beklemedıgınden 1 ay olmadan 7. kürüne gelmışsin ben bı hafta arayla yapıyorum bunaldım artık 1 bucuk ay bitti.. uzuyo evet sacım ama 3 ayda bele kadar dıyo belıme gelırmı sence 3 ayda.. şu anda 4 cm de kaldım 1 bucuk ayda 4 cm ıyımı.. bekleme dönemıne gelseydım boyamda hazır kür bitsın kür dediğim 8. kür boyayacam değiştirdim boyayı da açık kahve aldım ikisinide..zaten 8. kürden sonra 15 gun durup bi kür daha sonra bı 15 daha durup son kürü yapıyoruz ve sinameki bakımı tamamlanıyo sonra artık salıverırım sacımı ister uzasın ister uzamasın bıktım yaa..
dün mesela yag vitamın karısımı yapıyodum ya ben amaaaaaaaann dedım yapmıyom saclarıma diplere gelmıycek şekilde bebek yagı sürdüm çokta ıyı geldı........

teşekkürler canım buna boyarsam yanı 4 le 5 i karıştırsam 1 ay sonraya akar ve dogallaşır mı acaba?

benm aktı 1 ayda ama sarı kısımların akar. bir de ben yazın tatile gitmiştim 1 ay sudaydım ondan daha çabuk akmşta olablr. ilk boyadığnda siyah olacak hazırlıklı ol koyu gelebilr sana =)

benm aktı 1 ayda ama sarı kısımların akar. bir de ben yazın tatile gitmiştim 1 ay sudaydım ondan daha çabuk akmşta olablr. ilk boyadığnda siyah olacak hazırlıklı ol koyu gelebilr sana =)

değiştirdim canım boyayı ikiside açık kahve aldım orta kahve olur sanırım boyayınca bıraz daha beklıycem boyamıyorum aynamın önünde duruyo gidip gelip elime alıyorum sonra tekrar bırakıyorum kürlerın verımlılıgı azalmasın dıye uzasın öyle boyayım dıyorum 3 kürüm kaldı zaten...

mutlu yıllaaaarr!! oğluşunla ve sevdiklerinle mutlu huzurlu ve sağlıklı güzel nice yaşlara..
aklından geçen daha gönlüne bile gelmemiş tüm güzel dileklerin olur inşallah doğumgünün kutlu olsun ablacım Nazar

çok teşekkürler bitanemmmm...
hep beraber inş.. yeni güzel günleree

az kalmış kuzum az idare ettttt sakın bırakmaaa
bebek yağı hayırdırr niçin?

sevdiklerinle birlikte nice yıllara yeni yaşınla birlikte dileklerinde gerçekleşir umarım

ben dün 2. kürümü yaptım kaldı 6 kür

sevdiklerinle birlikte nice yıllara yeni yaşınla birlikte dileklerinde gerçekleşir umarım

ben dün 2. kürümü yaptım kaldı 6 kür

çok mersiii nilhann

öylemiii daha yeni yaniiiolsun sakın bırakmaaa devam kuzummm..
inş gzl saçlara sahip oluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…