aa maya iyi fikir canım
haklısın onu yapayım
canım o zaman yılanyağı alıp başla istersen gerçi onunda temposu ağır gelir
3günde bir 3ssat tutman lazım saçında :44:
neyse istersen ben denemedim ama hintyağı iyi bişi biliyon ondan al bademyağıyla kullanırsın
ya niye sarımsaktan çekiniyon anacım valla görüyosn sarımsağın yerine birsürü şey saydım 1sarımsak etmiyo bunlar esasında
neyse bak kokudan yana çekiniyosan lavanta yap durulama suyu yada şampuanına yağını eklersin kokusu gitsin diye
ama yok diyosan da hint+badem+susamyağı yap o da iyi olur bence
canım en fazla 1 2gün sonrası içilmiyor saçıma sürerim daha iyimaya maskesi ben de düşünüom yaa
mayada biotin varmış
aslında mayalı süt içenler varmış ama benim midem bulanır diye içmeyi düşünmüom
kizlar yilan yagi toplatiliyormuss icerigi fos cikmis yalanmis o yag
canım resimlerimi görmüşsündrEsmerkralice tatlım nasıl ölçüyorsun uzadığını,ıslakken filan mı,geçen gün erkek arkadaşıma mezurayı verdim saçımı ölç diyorum nasıl ölçcem diyor,gülmekten ölçemedik nerden ölçeceğimizi de bilemedik
merhaba kızlarr
sinamekimi hazırladım 7. kürümü süreceğim birazdann
bu arada enteleye baya baya kafayı taktım bulabilirsem alacağım sanırım. zehirli falan diyorlar
saç uzatma sevdası başıma iş açmaz umarım
canım resimlerimi görmüşsündr
bir tane çizgili pijamam var hep onu giyiyorum resim çekeceğim zaman.
kardeşim güzelce tarıyor çekiyor resmi arkadan
bir ay sonrada aynı şeyi yapıyorum kaç çizgi uzadıysa bakıyorum çizgilerin aralarını ölçüyorum. saçımı değil yani
merhaba kızlarr
sinamekimi hazırladım 7. kürümü süreceğim birazdann
bu arada enteleye baya baya kafayı taktım bulabilirsem alacağım sanırım. zehirli falan diyorlar
saç uzatma sevdası başıma iş açmaz umarım
çok iyi bir uzama elde etmişsinnDün 2.turun 2.kürünü yapmadan önce saçımı ölçtüm 55 cm olmuş,46 ile koyuldum bu yola,nerdeyse 10 cm uzatmışım :) saçlarımı kestirmeden önce 53'tü ki 3 hafta falan oldu saçlarımı kestireli,sanırım kestirdikten sonra birden bire sinamekiyle birlikte saldı kendini :)
Dün 2.turun 2.kürünü yapmadan önce saçımı ölçtüm 55 cm olmuş,46 ile koyuldum bu yola,nerdeyse 10 cm uzatmışım :) saçlarımı kestirmeden önce 53'tü ki 3 hafta falan oldu saçlarımı kestireli,sanırım kestirdikten sonra birden bire sinamekiyle birlikte saldı kendini :)
heh evet yaa böle güzel gelişmeler güleryüzler bekliyoruz
hadi hepimize faydası olsun inş canım çok sevindim
bu tur bitince bi 3.sünüde yapıcan mı bakiim :)
bende bugün 4. kürü yaptımm. eşim gene ölçtü saçımı geçen hafta 48.5 ti bu hafta 49.5 1 cm daha şaşırdım bana uzamamış gibi gelio elim uzadı dio 8.kürden sonra ilk yaptığımla sonuncunun resimlerini koyacam inşalahh
bende bugün 4. kürü yaptımm. eşim gene ölçtü saçımı geçen hafta 48.5 ti bu hafta 49.5 1 cm daha şaşırdım bana uzamamış gibi gelio elim uzadı dio 8.kürden sonra ilk yaptığımla sonuncunun resimlerini koyacam inşalahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?