Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kizlar yilan yagi toplatiliyormuss icerigi fos cikmis yalanmis o yag

maya maskesi ben de düşünüom yaa
mayada biotin varmış
aslında mayalı süt içenler varmış ama benim midem bulanır diye içmeyi düşünmüom
canım en fazla 1 2gün sonrası içilmiyor saçıma sürerim daha iyi
kizlar yilan yagi toplatiliyormuss icerigi fos cikmis yalanmis o yag

hayret onca da yarayan insan görmüştüm :44:
neeyse mesele değil bu piyasa canlandı artık..yağın biri gider biri gelir nasılsa

Mayanın uzattığını bende komşudan duydum..arkadaşı kullanmış, saçlarını görünce şok oldum diyor.. herneyse yarın 7. kürümü yapiiiciğiiim diğer haftaya fotoğraf koyuyorummm yuppppy

canım resimlerimi görmüşsündr
bir tane çizgili pijamam var hep onu giyiyorum resim çekeceğim zaman.
kardeşim güzelce tarıyor çekiyor resmi arkadan
bir ay sonrada aynı şeyi yapıyorum kaç çizgi uzadıysa bakıyorum çizgilerin aralarını ölçüyorum. saçımı değil yani

Maya maskesini yarın deneyeceğim kızlar, çünkü haftada 1 kere yüzüme yapıyorum maya maskesi, yüzümden sonra saçlarıma da sürerim.
mutlaka uzatır maya bence, çünkü kıl köklerini besliyormuş. kıllanmaya meyilli kişiler için yüzde kullanılmaması lazımmış hatta.

merhaba kızlarr
sinamekimi hazırladım 7. kürümü süreceğim birazdann
bu arada enteleye baya baya kafayı taktım bulabilirsem alacağım sanırım. zehirli falan diyorlar
saç uzatma sevdası başıma iş açmaz umarım

hadi kolay gelsin yarasın canımcım

Teşekkür ederim tatlımm iyi fikir..

Dene bakalım canım,faydasını görürsen devam edersin..

Dün 2.turun 2.kürünü yapmadan önce saçımı ölçtüm 55 cm olmuş,46 ile koyuldum bu yola,nerdeyse 10 cm uzatmışım :) saçlarımı kestirmeden önce 53'tü ki 3 hafta falan oldu saçlarımı kestireli,sanırım kestirdikten sonra birden bire sinamekiyle birlikte saldı kendini :)

çok iyi bir uzama elde etmişsinn
maşallahh

heh evet yaa böle güzel gelişmeler güleryüzler bekliyoruz
hadi hepimize faydası olsun inş canım çok sevindim
bu tur bitince bi 3.sünüde yapıcan mı bakiim :)

saçı uzayan arkadaşlar size pek bi imreniyorum maşallah darısı başıma :))

ben de lavanta içtim yine bugün
perşembe günü yine sinameki yapcam
arada belki maya maskesi de yaparım
vitaminlere devam :)
salı günü biotini de almaya başlarım:)

heh evet yaa böle güzel gelişmeler güleryüzler bekliyoruz
hadi hepimize faydası olsun inş canım çok sevindim
bu tur bitince bi 3.sünüde yapıcan mı bakiim :)

inş. canım hepimize bol bol faydası dokunur,böyle giderse 3.sünü de yapıcam :)

Kızlar dayanamadım fotoğraf ekledim ,isteyen bakabilir,arkadaşlık istediği yollarsanız kabul ederim..22.şubatta ve 2 martta çekilmiş iki fotoğraf..

bende bugün 4. kürü yaptımm. eşim gene ölçtü saçımı geçen hafta 48.5 ti bu hafta 49.5 1 cm daha şaşırdım bana uzamamış gibi gelio elim uzadı dio 8.kürden sonra ilk yaptığımla sonuncunun resimlerini koyacam inşalahh

merakla bekliyoruz canım :)

Bence olması gerektiği gibi gidiyor canımm inşallah senin de uzamaya başlar hemence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…