kızlaaarrr naber neler yapıyonuz
1gün giremedim nete konu almış gitmiş durumlar nasıl
benim son 1kürüm kaldı iyiden iyiye uzamayı hissediyorum
son kürden sonrada zaten saçlarımı yaptırıcam o şekilde foto eklemeyi düşünüyorum
hep beraber yorum yaparız hem uzmaya hem de saçımın son haline..hadi bakalım :)
kızlaaarrr naber neler yapıyonuz
son kürden sonrada zaten saçlarımı yaptırıcam o şekilde foto eklemeyi düşünüyorum
yaaa ama ben sizi çook seviyomşşş XAYX şşş kızıyorum sana ya sinir oluyorum saçlarının uzunluğuna çokkk kısskanıyorum seni :)))
hoşgeldin canım yaptır artık şu ssaçları ya ben iyiki boyamısım koyuya mis gibi oldu akarı kokarıda yok şimdilik pırıl pırıl parlıyor boyanın da etkisi var sanırım :)
uzatma kısmına birşey yapmıyorum artık biraz düzeltmeye cabam düzelince uzassın istiyorum :)
Benim de haftaya son kür canım..ekle yorum yapalım boyuna filan..çok hoş olcaksınn..ara verdikten sonra mı boyayacaksın yoksa bitince hemen mi ?
merhaba canımkızlaaarrr naber neler yapıyonuz
yaaa ama ben sizi çook seviyom
tamam canım yaptırınca hemen foto da eklicem
bu arada saçlarını beğenmene çok sevindim
yinede uzatma çabasında da ol cancanım ikisi birlikte daha iyi olur daha çok seversin saçlarını
inşallah canım teşekkür ederim güzel sözlerin için
valla artıkın dayanamıyom ayın onbeşinde parayı alıp vınlıcam
bakalım bu 2hafta nasıl dayanıcaminşallah saçlarım güzel olur yaa çok istiyorum bunu
zaten bu haftaiçi kürümü yapmış olurum bir hafta sonra yaptırıcam bu arada benim sinamekim bitiyo biliyonuz
belki turp kürüne başlarım bi değişiklik olsun birazda onu deniym sizede yardımcı olurum hem
canımmm
merhaba canım
ben yarın 7. kürümü yapacağım bakalım
resmimi gördün mü sen benimm
saçlarını çok merak ediyorum
İlahiixAYx yaptır canım bence güzel olur ben de dua etcem inşallah istedğin renk olur inşallahhh süpaneke dinimiz amin ..
Sinemakiyi bırakmakla iyi edersin canım saçın alışmış olabilir farklı bir kürle daha çok uzama sağlarsın..turp çok feciiii..ama olsunn artıkın
bu yola başlarken 10 cm diye başlamıştımcanımmm
gördüm saçlarını dün girmedim o kadar konu birikmiş ki meraktan hepsine bakım derken senin foto kaynadı
bayıldım ben valla saçlarına çok da güzel uzamış hem daha 2kürün var du bakalım daha neler olucak neler
yeniden başlıcan mı canımcım ben şimdide turpa girişeyim diyorum
canımmm
gördüm saçlarını dün girmedim o kadar konu birikmiş ki meraktan hepsine bakım derken senin foto kaynadı
bayıldım ben valla saçlarına çok da güzel uzamış hem daha 2kürün var du bakalım daha neler olucak neler
yeniden başlıcan mı canımcım ben şimdide turpa girişeyim diyorum
amin canım daha güzel dualar ağızlardan senin için çıksın inş..
he ya turpu yaptım 2 3sefer bizimkiler ayy bu ne nası kokuyo yapınca bıraktım bende hevesim kaçmıştı
ama bu sefrde onu denemek istiyorum birazda ööle uzatsam saçımı yeter bana
zaten ekstra yağlarım filanda var..bu arada kızlar hazır siz 7.kürde ben son kürdeyken diyorum ki
gelin beraber turpa başlayalım siz bitirene kadar bende biraz ara vermiş olurum iyi olur destekleriz birbirimizi
bu yola başlarken 10 cm diye başlamıştım
aynı senin dediğin gibi oldu canım 11 cm gibi bir uzunluğu 3 ayda elde ettim
ama yetmiyormuş onu anladım
bu tur bitsin bir ay ara verip yeniden başlayacağm sinamekiye.ben turp yapamam ya hem çok zahmetli hem kötü kokar.evdekilerle uğraşmak istemiyorum.
sence bir aylık arada ne yapayım ? diplere birşey sürmiyim mi yoksa önereceğin birşeyler var mı?
bu yola başlarken 10 cm diye başlamıştım
aynı senin dediğin gibi oldu canım 11 cm gibi bir uzunluğu 3 ayda elde ettim
ama yetmiyormuş onu anladım
bu tur bitsin bir ay ara verip yeniden başlayacağm sinamekiye.ben turp yapamam ya hem çok zahmetli hem kötü kokar.evdekilerle uğraşmak istemiyorum.
sence bir aylık arada ne yapayım ? diplere birşey sürmiyim mi yoksa önereceğin birşeyler var mı?
ya ben bu sarımsaktan çok korkuyorum1aylık arada sana en önemli önereceğim şey tabiki sarımsaklı zeytinyağı canım
kesinlikle bunu yap ama ılıtarak ve sarımsakları da bölerek at içindeki suyu lazım bize
bu arada ekstra yağlarından gene sürrsin uçlara
çok fazla olmasın ara olduğu belli olsun diye sarımsaklı zeytinyağı diyom sadece canımcım..
evet uzuyo ama yetmiyo dediğin gibi çünkü uzama olduğunu biliyoruz ya dur daha fazlası olur diyoruz
neyse canım daha fazlasına da kavuşacaz inşallah
Olabilir valla canımm turp iğrençliğine girelim bu seferde,herkes bizden tiksinsinn..en sonunda böyle olacağız,uzaktan gayet hoş,güzel yakından kokarca gibi..Dediğin gibi destek oluruz güzel olur..
ya ben bu sarımsaktan çok korkuyorum
başka birşey yok mu bunun yerine
canım valla şimdi kış ya ne varsa yapayım diyorum
yazada kalmaz ama kalırsa hafif şeylerle uğraşırım diyorum en azından
fazla değil 2ay daha sabredersem bu zorlu olan kısımları atlatıcam
bu arada evet yaa uzaktan güzel fıstık gibi kız ama yakınlaşınca bemiks ampul şişesi
dün biraz kar yağdı kafama baktım hemen süzülüyo gene kokular benden
entele tentürü diye birşey varmışcanım o zaman yılanyağı alıp başla istersen gerçi onunda temposu ağır gelir
3günde bir 3ssat tutman lazım saçında :44:
neyse istersen ben denemedim ama hintyağı iyi bişi biliyon ondan al bademyağıyla kullanırsın
ya niye sarımsaktan çekiniyon anacım valla görüyosn sarımsağın yerine birsürü şey saydım 1sarımsak etmiyo bunlar esasında
neyse bak kokudan yana çekiniyosan lavanta yap durulama suyu yada şampuanına yağını eklersin kokusu gitsin diye
ama yok diyosan da hint+badem+susamyağı yap o da iyi olur bence
yuhh 1yıl mı yok kız o duyarlılaşmış burnu kokuyu alıyodurAynen canım..biri yazmış ki geçenlerde bu forumda bir kere sarımsaklı şampuanla yıkadım sonra yıkamadım diyor,bir sene gitmemiş kokusu,lanet ediyordu her ıslandığında kokusu geliyormuşş..sarımsaklı vitaminnli kıslarrız biz
yaa enteleyi de ben pek yararlı değil diye duydum ama bilemedim ki esoşum :26:
entele tentürü diye birşey varmış
ona taktım kafayı
ay bende bilemedimyuhh 1yıl mı yok kız o duyarlılaşmış burnu kokuyu alıyodur
1yılda insan kaç defa yıkıyo saçını
yaa enteleyi de ben pek yararlı değil diye duydum ama bilemedim ki esoşum :26:
ay bende bilemedim
çok hızlı uzadı diyenlerde olmuş onu araştırıyorum bayadır
alternatif şeylere yönelmeye başladım canım
sinameki iyi güzel işe yarıyordu sürekli yapıp etkisini kaybetsin istemiyorum
boş durmakta zaman kaybı gibi geliyor
aa maya iyi fikir canımevet canım yaa sakın boş kalma dinlenme süesince bi yağ bile sürsen faydana olur yani
aslında yumurta filan da kullanabilirsin yada maya maskesine ne dersin haftada 1 :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?