Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çinko hapı kullanıyorum saç için biotini bende kullanmak istiyorum ama tüylenme yapabilirmi sizce
yaptı diyenelerde var yapmadı diyenlerde
yapmadı diyenler çoğunlukta bende kullanmak istediğim için araştırmıştım baya
genel kanı saç kökleriyle tüy köklerinin yapısı farklı olduğundan sadece saçlara etki eder tüylere etmez deniyor.

kürü uygularken hiç düzleştirici kullanıyormusunuz arada kullanmam gerekio benimm

kürü uygularken hiç düzleştirici kullanıyormusunuz arada kullanmam gerekio benimm
benim haftada bir falan kullandığım oluyor
eskiden çabucak kırılırdı şimdi üç beş tane kırığım var. sinameki yaptığım da uçlarada hindistan cevizi yağı sürüyorum.onun etkisi sanırım.

ben düzleştiriciyi tamamen bıraktım sadece önlerimi düzleştiriyorum
onlarda kahkül kısa zaten fazla uzun değil ondan
ama haftada yada 2haftada 1 hafif bi fön yaparım zaten fırçayla hafif üstünden gitsem yeterli oluyor
genede yıpratmak istemiyorum saçımı
kızlar bu arada glissin pembe serisini kullananınız var mı aranızda boyalı saçlar için olanı
bu seferde bunu denemek istiyorum..

Ben de bıraktım nefret ediyorum düzleştiriciden,saçım uzamak bir yana dursun onun yüzünden kısalmıştı,röfleli saçlarımı düzleştiriyordum ..maffetti,herkes saçınımı kestirdin diyip duruyordu sürekli süpürge gibi olmuştu

ütü gibi bişi zaten
de elbise nasıl mahvoluyo ütüden bide saçımızı düşün
yok anacım yok saçı uzatıyoz bari bişeye benzesin arada bi fönletsem neyime yetmiyo
senin dediklerin benimde başımda vardı canım saçını mı kestirdin diyip duruyolardı bende anlam veremiyodum bi türlü
artık işim olmaz valla

Ayten tatlım ya fön süper oluyor,saçımın hava aldğını hissediyorum,fön yeter..I hate düzleştirici ..
kuaförlerden dinledim fön zarar vermez diyorlar,öncesinde saç serumu ya da fön suyu kullanmak yeterliymiş...

Gliss in pembe serisini bende kullandım gayette memnum kaldı. Hatta bir ara sadece şampuanıyla yetindiğim zamanalr bile oldu. Kokusuda hairka. Bende uzun bir süre alışkanlık yapmıştı. Bir de genelde kuaförlerde satılan matrix serisini kullandım. Saçlarımın kalitesi inanılmaz artmıştı:) Şu an tabi eser kalmadı, e haliyle bakarsan bağ oluyor bakmazsan dağğğ:)

Güle güle kullan cnm:)

ben de albüm yapim de önden ve arkadan saçlarım nasıl rezil görünüo bi bakın allah aşkına arkadaşlar

ya ben aslında saçı ısıya karşı koruyan ürünlere pek inanmıyorum
ama bitane sağlam bişi varsa da almayı düşünüyorum
var mı ööle bi marka :26:

ben de albüm yapim de önden ve arkadan saçlarım nasıl rezil görünüo bi bakın allah aşkına arkadaşlar
yap canım bakalım dediğin kadar varmıymış
gerçi ben çok kötü oldğunu düşünmüyorum ama

Canım geçen markette panten saç serumunun testırını gördüm azıcık sürdüm saçlarıma nasıl beğendim her gittiğimde ilk iş oraya gidiyorum,daha iyisi vardır tabi de ben kullanmadım hiç o nedenle kıyaslayamıyorum..totexi çok övmüşler burda..benim aklımda panteninkisi kaldı ama

Lorealin var ben memnundum jel gibi hot glatt yaziyor pembe bi sise ve bence güzelde koku veriyor saca

canımm çok teşekkür ederim
ben saçımı yaptırıcam belki biraz faydası olur sonrası için yumuşatır dedim

pekiiii, saçları dalgalı olup şekillendirici kullanan var mı? benim kullandığım var bir tane ama hem devamı olmayacak, hem de tr.de ne kullanabilirim bilmiyorum.

canım tavsiye için çook tşkler
bana pantene vs pek gelmiyo ama diğer dediğini bi araştırıcam
tekrar teşekkür ederim

Lorealin var ben memnundum jel gibi hot glatt yaziyor pembe bi sise ve bence güzelde koku veriyor saca

hımm bak lorealin adı yetiyo bi bakayım ben canım sağol
yalnız foto eklemen mümkün mü
gerçi bulabilir miyim bilmem sanki yurtdışında varmış gibi duruyo

pekiiii, saçları dalgalı olup şekillendirici kullanan var mı? benim kullandığım var bir tane ama hem devamı olmayacak, hem de tr.de ne kullanabilirim bilmiyorum.

ben taftın köpüğünü aldım ama daha denemedim
bugün denicem ama bigudi yapcam saçıma :)
efektif olur mu sonuçlar bilmiom yani :)

Bak onu bilemem ama bn fotoraf cekip koyarim bakarsin bulursan alirsin okadar pahaliyada almadim loralin oldugu halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…