Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkür ederim canım yapamadım ikisini yanyana koymayı ki ilk hali yokta zaten bi kaç kür önceki hali var yüklemeye calışım...

yaniii...benimde hayal gücüm pek almadı ztn neyse kullanmaya başlayınca bakalım faydası olsunda yıkarım ya o işin en kolayı :) sağol canım

ben oldugunu hissettım en azından yumusatıyo kolay yapılıyo bı saat saçları ayır ugras yok elime bıraz bıraz döküp saçlarıma dıplere gelmıycek şekilde sürdüm.. bıraz bekleyıp gırdım banyoya...

saclarınız fotoda sağlıklı gozukuyor fark varmı dıye sormusunuz ılk resmı koymadan anlayamayızki=0))

saclarınız fotoda sağlıklı gozukuyor fark varmı dıye sormusunuz ılk resmı koymadan anlayamayızki=0))

bi kaç sayfa gerıde 5 6 tane fotom var tatlım yanyana yüklemeyı yapamadımda yenı yaptım şimdi yanyana bak istersen... ilk basladıgımda çekemedım de bi kaç kür önceki hali ve dünkü hali yanyana bakalım ne dersınız?

evet sanırım fark olmuş eşim de dıyo artık bayagı uzadı yeter kafanda şu poşetlerle gezıp durma hastalanıcan dıye dünde ablam dedi nasıl uzamış bendeyapım napıyosan dedı anlatmıştım kür yapıyorum dıye öle seylerle boşuna ugrasma sacına zarar verır dıyodu şimdi tarıf istiyoDD

iki resim arasında ne kadar uyguladınız bu kürü bir önceki sayfada 7. kürüm diye bahsetmişiniz yani 7. kürde mi bu kadar uzadı..

aaaaa! çok bariz fark war resim direk dikkatimi çekti önceki sayfaları okumadım. hangi kürden söz ediyorsunuz sinamekili olan mı birde kaç kere yaptınız da böyle oldu uzamış baya çünkü

evet canım ilk iki üç kürde anlamıyodum sadece yumusatıp yıpranmalarına ıyı gelıyo dıye bı de uzamasını aşırı derecede istedıgım için devam etttım kendıme gaz verdım uzuyo dıye ve zaman gectıkce hızlanıyo uzama ilk baslarda uzamıyo 3 4 kürden bu yana çünkü turunculu foto 4 yada 3. kür çekmiştim ama olmadı sanıp bıraktım makınayı aynadan yapamadım eşimde çekmedı fotoları bilgisayara atınca bı baktım bu resım ve bi kaç çarpık kötü çektğim resım ama bılıyorum 3 4 kür öncesı bi hafta öncesı de var istersenız koyayım...

iki resim arasında ne kadar uyguladınız bu kürü bir önceki sayfada 7. kürüm diye bahsetmişiniz yani 7. kürde mi bu kadar uzadı..

evet 7 kür sinameki ve 6 kür yağ karışımı bu halde devam edıcem 10 a kadar 10 olunca yapmam daha bıktım artık... sınuzıt olucam nerdeyse..

zahmet vermek istemem tşk ederim çok naziksiniz... şuan benim saç boyumda turuncu kazaklı fotunuz da ki gibi de mor kazaklı fotunuza gelsin kafi benim içinde o yüzden bu kadar merak etiim bağışlayın lütfen:))

uzamış uzamış gerçekten uzamış hatta mausenin ucuyla da ölçtüm:))
şampuanımda cam terebentın var
her hafta zeytınyagına yag vıtamın karıştırdım içine 6 7 damla cam terbntn de koydum sürdüm
ve bı de sınamekı kürü bu üçüyle bu kadar oldu...
üçünü eş zamanlı yapıyorum yanı 7 haftadır...

Maaşallah çok güzel uzamış, uzamayı da geçtim çok daha canlı duruyor saçların. Eski hali yıpranmış gibi görünüyor. Tü tü tü

evet canım tiftik gibiydi düzeliyo şükür nası üzülüyodum kesılmeden tiftikler gitmıycek dıye... bepanten ıyı gelmiş olabılırmı kı?

Neyin iyi geldiğini bilemiyorum ama yaramış, sakın bırakma. Benim de kür öncesi yıpranmış değildi ama tel tel uçuşurdu, şimdi gayet güzel derli toplu duruyor. Benim çok işime geldi çünkü hiç fön falan kullanmıyorum, hatta kurutmuyorum bile. Ben de şu an dinlendirme aşamasındayım, yarın tekim evde becerebilirsem resim koyucam. Benim yaklaşık hesabıma göre 10 günde 1 cm uzamış gibi saçlarım, bakalım dinlenirken artacak mı bu miktar.

evet canım tiftik gibiydi düzeliyo şükür nası üzülüyodum kesılmeden tiftikler gitmıycek dıye... bepanten ıyı gelmiş olabılırmı kı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…