bu da 7. kürden 1 gün sonraki hali eger yükleyebıldıysem..[/QU
ilk halınıde görebılseydık bizede teşvik olurdu hem =0)
daha öncelerden varsa onuda yükle canım bakalım ama kesin uzamıştır daha saçının önceki halini görmeden gürleştirdiğini anladım tabi normaldede öyle gür değilsebenim saçımda öyle kabarıyo hacimmi veriyo nedir
yaniii...benimde hayal gücüm pek almadı ztnneyse kullanmaya başlayınca bakalım faydası olsunda yıkarım ya o işin en kolayı :) sağol canım
saclarınız fotoda sağlıklı gozukuyor fark varmı dıye sormusunuz ılk resmı koymadan anlayamayızki=0))
Eki Görüntüle 549605 Eki Görüntüle 549604
işte bi kaç kür önceki hali ve son hali yanyana bakalım ne dıyceksınız?
aaaaa! çok bariz fark war resim direk dikkatimi çekti önceki sayfaları okumadım. hangi kürden söz ediyorsunuz sinamekili olan mı birde kaç kere yaptınız da böyle oldu uzamış baya çünkü
iki resim arasında ne kadar uyguladınız bu kürü bir önceki sayfada 7. kürüm diye bahsetmişiniz yani 7. kürde mi bu kadar uzadı..
evet canım ilk iki üç kürde anlamıyodum sadece yumusatıp yıpranmalarına ıyı gelıyo dıye bı de uzamasını aşırı derecede istedıgım için devam etttım kendıme gaz verdım uzuyo dıye ve zaman gectıkce hızlanıyo uzama ilk baslarda uzamıyo 3 4 kürden bu yana çünkü turunculu foto 4 yada 3. kür çekmiştim ama olmadı sanıp bıraktım makınayı aynadan yapamadım eşimde çekmedı fotoları bilgisayara atınca bı baktım bu resım ve bi kaç çarpık kötü çektğim resım ama bılıyorum 3 4 kür öncesı bi hafta öncesı de var istersenız koyayım...
bende belimde istiyorum umarım uzar çünkü ugrasmaktan bıktım..
şampuanımda cam terebentın varuzamış uzamış gerçekten uzamış hatta mausenin ucuyla da ölçtüm:))
wayyyyy bee nası uzamııııııışşşşşşşşş
Maaşallah çok güzel uzamış, uzamayı da geçtim çok daha canlı duruyor saçların. Eski hali yıpranmış gibi görünüyor. Tü tü tü
evet canım tiftik gibiydi düzeliyo şükür nası üzülüyodum kesılmeden tiftikler gitmıycek dıye... bepanten ıyı gelmiş olabılırmı kı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?