şampuanımda cam terebentın var
her hafta zeytınyagına yag vıtamın karıştırdım içine 6 7 damla cam terbntn de koydum sürdüm
ve bı de sınamekı kürü bu üçüyle bu kadar oldu...
üçünü eş zamanlı yapıyorum yanı 7 haftadır...
ben oldugunu hissettım en azından yumusatıyo kolay yapılıyo bı saat saçları ayır ugras yok elime bıraz bıraz döküp saçlarıma dıplere gelmıycek şekilde sürdüm.. bıraz bekleyıp gırdım banyoya...
canım sinemakiyi kaç saat bekletiyorsun ve özel günlerde mi yapıyorsun?
bir de zeytinyağına tam olarak neler koyuyorsun ılıtıyor musun zeytinyağını?
wayyyyy bee nası uzamııııııışşşşşşşşş
uğurbocuu şöyle söyleyim hem uzamış hem gürleşmiş saçın maşallah
Eki Görüntüle 549605 Eki Görüntüle 549604
işte bi kaç kür önceki hali ve son hali yanyana bakalım ne dıyceksınız?
cok güzel uzamış maşallah. benimde saçlarım belimdeydi bi anlık kararla omzumda şuan
uğurbocuu şöyle söyleyim hem uzamış hem gürleşmiş saçın maşallah
Eki Görüntüle 550166 Eki Görüntüle 550165
Birinci resim ilk kürüm ve ikinci resim bugün yaptğm ve toplam 1 ay olmuş olan 5. kürüm :))) 12 ekimde yapmıştım ilk ama resim 14 ekimde çekldi ikinci resimde 11 kasım :)
Maşallah,güzel uzamış.Eziyet gibi olaacak ibliyorum belki defalarca anlatmışsındır,nasıl oldu bu ?her caşlıkta onlarca mesaj, hepsini okuyamıyoruz tabiEki Görüntüle 550166 Eki Görüntüle 550165
Birinci resim ilk kürüm ve ikinci resim bugün yaptğm ve toplam 1 ay olmuş olan 5. kürüm :))) 12 ekimde yapmıştım ilk ama resim 14 ekimde çekldi ikinci resimde 11 kasım :)
Uzamaya başlamış canım, ilerleyen haftalarda daha çabuk uzadı sanki benim. Yaza kadar bırakmayalım şu kürleri, savuralım saçlarımızı
Maşallah,güzel uzamış.Eziyet gibi olaacak ibliyorum belki defalarca anlatmışsındır,nasıl oldu bu ?her caşlıkta onlarca mesaj, hepsini okuyamıyoruz tabi
banada öyle geldi sanki sonralarda daha çabuk uzadı :) bencede eski saçlarımı istiyorum sadece
Ben de eskileri istiyorum1,5 sene önce kısacık kestirdim çok yıpranmış olduğu için bakalım ne zaman eski haline gelecek. Daha önce koymuştum aslında ama bak bunlar benim eskiler, arkalar daha da uzundu. senin var mı eski foto?
Eki Görüntüle 550211
Çok işimiz var çoooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?