Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatoş yok bu aralar pes mi ettı yoksa
alexus ekle de resım bakalım saçlarına ben de saclarımı boyadım az önce dayanamadım napım akarsa yıne boyarım..... çok güzel bi kahve oldu ana rengım gıbı...

canım sinemakiyi kaç saat bekletiyorsun ve özel günlerde mi yapıyorsun?
bir de zeytinyağına tam olarak neler koyuyorsun ılıtıyor musun zeytinyağını?

tamam canım sağol bende alıp gliserinle beraber bi denicem uçlara bakalım

canım sinemakiyi kaç saat bekletiyorsun ve özel günlerde mi yapıyorsun?
bir de zeytinyağına tam olarak neler koyuyorsun ılıtıyor musun zeytinyağını?

sinamekiyi 3 ayda omuzdan bele dıye okuyunca hemen gıdıp malzemelerı aldım ve yaptım 2 saat bekletıyorum özel gun dıye bahsettıgınız şeyle ilgili bnm bilgim yok dıkkat etmedım..
bunun yanında bnm saclar yanık gıbı oldugu için aynı zamanda düzelmesı de gerekıyodu zeytınyagını da herkes söluyo forumda ılıttım bepanten evıgen badem yagı çam trbntn ekledım surdum...
akşam da boyadım dayanamadım şu anda saçlarım tam istedıgım gıbı canım darısı herkesın basına:))

Merhaba kızlar, dinlenme dönemindeyim ama kürleri pazardan pazara yaptığım için haftalık fotoları da pazar günleri çekmeye çalışıyorum. Bugün tam 56. gün. Yani neredeyse 2 ay oldu. Ve işte ilk ve son fotolar...

Eklentiler

• $image.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 56
uğurbocuu şöyle söyleyim hem uzamış hem gürleşmiş saçın maşallah

carıye canım dolgunluk oldu ama gürleşme olamaz heralde zaten canım 7 haftada yenı saçlar çıktı ama dığer saçlar gıbi uzayıp gürlük katacak degıl zaten ama bnm minik minik o kadar çok saçım çıktı ki eşim de uğrastıgıma bakıp uzayacagına hiç inanmıyordu umudum kırılmasın dıye iyi hadi ugras bakalım ama hasta olacan kafan ıslak gezıyon dıyodu şimdi de dün bı de boyadım kahveye 7 haftadır ilk kez fönle kuruttum elimle düzelttım sacımı bı geldım ağzı iyice acık kaldı.. ama fön yada şekillendırıcılerde uzamaya ters etki eden bı faktörmü bılmem ama ben kürlere basladıgımdan berı fön maşa hiç bişi kullanmadım olakı kötü etkı etmesın dıye dün bıle daha kürlerım bitmedı diye ılık fönle uzaktan uzaktan nasıl zor kuruttum...

bence saçın uzun olması kadar dolgun ve sağlıklı durmasıda çok onemlı sen emeğinin karşılığını gerçekten almışssın =0)darısı başımıza diğelim benımde 5 kürüm ancak ben haftada 2 kere yapıyorum. senin resimlerde teşvik etti beni iyice bakalım bende sonuç ne olucak bende bittikten sonra resımlerı koyucam =0)

Birinci resim ilk kürüm ve ikinci resim bugün yaptğm ve toplam 1 ay olmuş olan 5. kürüm :))) 12 ekimde yapmıştım ilk ama resim 14 ekimde çekldi ikinci resimde 11 kasım :)

Maşallah,güzel uzamış.Eziyet gibi olaacak ibliyorum belki defalarca anlatmışsındır,nasıl oldu bu ?her caşlıkta onlarca mesaj, hepsini okuyamıyoruz tabi

Uzamaya başlamış canım, ilerleyen haftalarda daha çabuk uzadı sanki benim. Yaza kadar bırakmayalım şu kürleri, savuralım saçlarımızı

banada öyle geldi sanki sonralarda daha çabuk uzadı :) bencede eski saçlarımı istiyorum sadece

Maşallah,güzel uzamış.Eziyet gibi olaacak ibliyorum belki defalarca anlatmışsındır,nasıl oldu bu ?her caşlıkta onlarca mesaj, hepsini okuyamıyoruz tabi

ne eziyeti canım :) bioblas sarmaşık özlü şampuan kullanıyorum başka bi şampuan içinde 2 ampul bemiks biraz zeytinyağı 1 çay kaşığı bal ve sarımsak var :) biliorm biraz fazla ama güzel yapıyor saçlarımı ve sinemaki kürü :)

Ben de eskileri istiyorum 1,5 sene önce kısacık kestirdim çok yıpranmış olduğu için bakalım ne zaman eski haline gelecek. Daha önce koymuştum aslında ama bak bunlar benim eskiler, arkalar daha da uzundu. senin var mı eski foto?

banada öyle geldi sanki sonralarda daha çabuk uzadı :) bencede eski saçlarımı istiyorum sadece

Son düzenleme:
Çok işimiz var çoooook

ben koltuk altı hızama gelince bırakcam kürleri kendi uzasın sonra :) ama bu saçımı kıvırcık yapamıorm o uzun saçlı halim saçlarımın doğal hali mesela (( 1.5 senedir saçlarım uzadı kestirdim hep keşke kestirmeseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…