maşallahhh kızlarrrr
bende dün gece 7. kürümü yaptım şükürr gören saçların uzamaya başlamış deyip duruyorlarrr
çok mutlu oluryorum tabiiii kiii
inş. dahada çabuk uzarrr :)
Ben de eskileri istiyorum1,5 sene önce kısacık kestirdim çok yıpranmış olduğu için bakalım ne zaman eski haline gelecek. Daha önce koymuştum aslında ama bak bunlar benim eskiler, arkalar daha da uzundu. senin var mı eski foto?
Eki Görüntüle 550211
Eki Görüntüle 550166 Eki Görüntüle 550165
Birinci resim ilk kürüm ve ikinci resim bugün yaptğm ve toplam 1 ay olmuş olan 5. kürüm :))) 12 ekimde yapmıştım ilk ama resim 14 ekimde çekldi ikinci resimde 11 kasım :)
evet uzamış maaşallah...
ampülüm bitti almam lazımmmmm...
tabiki küre devam edecem yalnız 7. ci yi yapsam biraz ara veririm dedim ama sizlerin burdan fotolarını görünceee,
dayanamıyorummmm yapasım geliyorr
neysee bu sefer haftada 1 kez yapayım..
tabbii dayanabilirsemmm
tatoş canım haftada iki kür yapıyosunya uzamayıda hemen beklıyosun haftada bır yaptıgımız için iki katı uzun zaman beklemış oluyoruz biz senden. dolayısıyla uzama sende daha az olur. en az 6 en fazla 8 gün yanı bır haftada bır yapmalısın daha önce de demiştimya 7 kürü bı aya sıgdırdın bnm 7 kürüm bi buçuk ayı gectı bı de şu kestıgın saçlarının resmını görmek istiyorum...
evet ben canım sıkıldıkça yaptım vallaa ..
ilk 13.10.2012
en son 10.11.2012
yaptım kürü..çok aceleciyim yaaaa
yani 1 ay da 7 . kür
tamam canım akşam bir aksilik olmazsa önlerime gelen şaçlarımı fotosunu paylaşıcam..
malum arkaları kestimmmm
arka kısım komik olmuş değilmiiiiii
neyseee en azındann biraz uzama olmuş demi kızlarrrr:18:
daha çok çalışmam lazımmmm çokkkkkkkkk uzaması için...
8. kürümü yaptım 5 gün oldu ama bi tek bu böyle oldu hemen hepsını haftasında yaptım ama bu dınlenme dönemı için son kür oğlum babaannesındeydı bnde boş kaldım fırsat bu fırsat yaptım bugun resım çekıcem ve 15 gun bekletıcem saçımı sonra bı foto daha o zaman bekledıgım mucıze gerceklesecek mi görcez bakalım omuzdan bele gelecek mı:))
hadi bakalım ugurummm inş.. istediğin gibi uzasın saçların
omuzdan bele kadar mı :26:
olurmu ki uğurum
olsun inş.. en azından yılbaşına kadarr upuzun olsun saçlarımızzzzzz
yeni yıl yeni imaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?