Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ugurummmmmmmm
süpermiş ozamannnn hadi inş. kızzz uzasın saçlarrrr
buarada bende bemiks aldım dayanamadım ama bu sefer haftada 1 kez yapacam..
son 4 ondan sonrada bırakacam dinlensinnn ..
bakalım ne kadar uzayacakkk

saç uzatmayla ilgili bi buraya msj yazıyorum ama bi baktım bizim kızlar heryerde:) napıyosunuz kimseden ses yok?

Ben dinlenmedeyim canım :)
Dün yalnız duşa girdim, saçlarımı yıkarken yağsız ya, bi tuhaf geldi ahahaha. Yine dayanamadım ama yılan yağı ekledim şampuanıma. Bir sonraki sinamekiyi ayın 25inde yapıcam, vakit nasıl geçecek onu düşünüyorum kara kara. Bu arada ben küre başladığımda saçlarım kısaydı, toplayınca kenarlardan çıkardı falan. Şimdi baya baya uzun saçlıyım bea :)))) bi yandan atıyorum, düzeltirken uzun uzun geliyor elime yaşasınnnnn

saç uzatmayla ilgili bi buraya msj yazıyorum ama bi baktım bizim kızlar heryerde:) napıyosunuz kimseden ses yok?

yaaaa çok sevindim adınaaaa
ne demiş atalar bakarsan bağ olur bakmazsannnnn dağ

kızlar benim bir kızkardeşim var allahım sanki aynı anadan doğmadık biz..
saçlarını boy hizasında kestirsin bir ay sonra bakıyım neredeyseee beline yaklaşmışşş
inanamıyorum ben yaa ..
ne yapıyorsun diyorum hiç bişey diyorrr ..
allahım bende okadar çabalaaa az cıcık uzasın yaaaa
ne kadar adeletsiz bir dünyadayızzz..

konu sahıbı sucb isimli arkadasım eger sakıncası yoksa bişi sormak ıstıyorum acaba hangı ılde yasıyorsun....

Gözün aydın..Ne mutlu senin adına sevindik kk olarak

resimleri yüklemeye çalıştım aynı kıyafetle çekindim belli olsun diye

Eklentiler

• $534.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Kozmik bakım günüymüş, boşa geçmesin. Sinameki yok ama karıştırdım yağlarımı sürüverdim
Yalnız canımı sıkan bir durum var, yurtdışındayım ve daha önce bemix benzeri ampüllerimi aldığım eczanede kalmamış, başka eczaneye de sordum yok. Eczane eczane dolaşıcam galiba

Son düzenleme:
kızlar biliyorum uzmadığını ilk fotoğraf eski diğeri 1 ay sonraki :) yanyana koymaya çalıştım beceremedim

kızlaaaarr nerdesınız 3 gundur dınlenıyo saclarımDDDDD
malum çok yoruldularya çok bi iş gördülerDDDD
herkes napıyo?

ben bugün twilight'a gittim :)))))
ve de ayrıca b vitamin ampüllerimi buldum, pek sevindim. daha önce 2 eczaneye sormuştum yoktu pek korktum devam edemicem kürüme diye.
ben 2 haftalık dinlenmedeyim, henüz son fotodaki hallerinden farklı bir uzama hissetmedim, hatta aynı gibime geliyor. 25inde tekrar başlıyorum sinamekiye.
yine de bakım günlerinde sinamekisiz yağ yapıyorum.
bu arada uzun yıllardır pantene şampuan ve krem kullanıyorum, farklı kullanmaya karar verdim ve ballı bakım maskesi aldım. bir de mavi su buldum tesadüfen onu da kullanmaya başladım.
bir de bugün aynada istediğim uzunluğa baktım, daha 20cm uzaması lazım benim saçlarım offfff :26:
senin nasıl gidiyor?

kızlaaaarr nerdesınız 3 gundur dınlenıyo saclarımDDDDD
malum çok yoruldularya çok bi iş gördülerDDDD
herkes napıyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…