saç uzatmayla ilgili bi buraya msj yazıyorum ama bi baktım bizim kızlar heryerde:) napıyosunuz kimseden ses yok?
Ben dinlenmedeyim canım :)
Dün yalnız duşa girdim, saçlarımı yıkarken yağsız ya, bi tuhaf geldi ahahaha. Yine dayanamadım ama yılan yağı ekledim şampuanıma. Bir sonraki sinamekiyi ayın 25inde yapıcam, vakit nasıl geçecek onu düşünüyorum kara kara. Bu arada ben küre başladığımda saçlarım kısaydı, toplayınca kenarlardan çıkardı falan. Şimdi baya baya uzun saçlıyım bea :)))) bi yandan atıyorum, düzeltirken uzun uzun geliyor elime yaşasınnnnn
konu sahıbı sucb isimli arkadasım eger sakıncası yoksa bişi sormak ıstıyorum acaba hangı ılde yasıyorsun....
Gözün aydın..Ne mutlu senin adına sevindik kk olarakBen dinlenmedeyim canım :)
Dün yalnız duşa girdim, saçlarımı yıkarken yağsız ya, bi tuhaf geldi ahahaha. Yine dayanamadım ama yılan yağı ekledim şampuanıma. Bir sonraki sinamekiyi ayın 25inde yapıcam, vakit nasıl geçecek onu düşünüyorum kara kara. Bu arada ben küre başladığımda saçlarım kısaydı, toplayınca kenarlardan çıkardı falan. Şimdi baya baya uzun saçlıyım bea :)))) bi yandan atıyorum, düzeltirken uzun uzun geliyor elime yaşasınnnnn
Eki Görüntüle 553295 resimleri yüklemeye çalıştım aynı kıyafetle çekindim belli olsun diye
Eki Görüntüle 553295 resimleri yüklemeye çalıştım aynı kıyafetle çekindim belli olsun diye
konu sahıbı sucb isimli arkadasım eger sakıncası yoksa bişi sormak ıstıyorum acaba hangı ılde yasıyorsun....
neden sordun çok merak ettim :)
kızlar biliyorum uzmadığını ilk fotoğraf eski diğeri 1 ay sonraki :) yanyana koymaya çalıştım beceremedim
kızlaaaarr nerdesınız 3 gundur dınlenıyo saclarımDDDDD
malum çok yoruldularya çok bi iş gördülerDDDD
herkes napıyo?
kızlaaaarr nerdesınız 3 gundur dınlenıyo saclarımDDDDD
malum çok yoruldularya çok bi iş gördülerDDDD
herkes napıyo?[/QUOTE
dün 3. kürü yaptım henüz uzama yok sabırla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?