Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sipariş vereceğim herkes olumlu konuşuyor :) 7tl ye geliyo yazıyor ama araya kargo girerse ne olur bilemem

ayy hiç aras kargo deme canım
geçen bişiler aldım getirmediler eve getirmezlerdi de biliyorum
çünkü gidip aldığımda bi baktım küçücük bi kutu
onun için ölüyolar eve meve getirmez onu o pintiler
neyse canım kargo ve kapıda ödemeyle 13-15e yakın tutuyo galiba yalan olmasın ama o civarda olur yani

6-7 ayada razıyım yeterki gitsinler
doğum kontrol hapını aldım ben 2 hafta kullandım bi faydasını göremedim kullanmadım birdaha
ama elimde şu an var 7- 8 kadar
şimdilik çam terebentinli şampuanımla devam ediyorum bakalım

keşke bırakmasaydın esoşum yaa
ne zararı olacak ki hem biraz zaman geçince etki ediyormuş bırakma
bak cCchenin saçları ne güzel olmuş

keşke bırakmasaydın esoşum yaa
ne zararı olacak ki hem biraz zaman geçince etki ediyormuş bırakma
bak cCchenin saçları ne güzel olmuş
çam terebentinle çok fazla gelir diye düşünmüştümm :44:

shea butter'da saça nem kazandırıyo kırıklara iyi geliyo diye biliyorum canım, hindistan cevizi yağında yanlışın yok sürüp bekletip yıkamadan boyayı uyguluyosun :)

bu ikisini kullananlar bana ayrıntılı bılgı verır mısınız?
hındıstan cevızı boya önceısı saç yıkamadan önce kullanılıyormuş.ama shea butterın nasıl bır etkısı var
ya da ıkısının bırlıkte kullanımının etkısı nasıl
sınameki ve barcelino da yapıyorum.ama bu ıkısını cok duyuyorum, kullansam ıyı olur mu? ya da boya öncesı sadece hındıstan cevızını mı kullanayım ve barcelino ve sınamekıye ara verdığım de mı bu ıkı urune başlayayım.kararsızızım.yorumlarınızı bekliyorum dostlar...

ben ıkı aydır ıkı urunude haftada ortalama en az ıkı defa uyguluyorum. sayelerınde saclarımın kırıkları gıttı kestırmekten kurtuldum. yumusak parlak ve kırıkları onluyor bu ıkısı. genelde hep beraber kullandım ama hındıstan cevızı yagıda tek basına etkılı sanırım onu tek kullandıgım gunlerde oldu. yanı kısacası keınlıkle tavsıye ederım.

boya oncesı bır ıkı saat once hınd cev surersen yıpranma olmuyor renkte tutuyor. normaldede sac uclarına erıtıp surebılırsın.

Kızlar doa kreatinli saç maskesi hakkında ne düşünüyorsunuz ?

tek onu alıp kargo parası ödeme hınd cevızı yagı; shea butter; yuzun ıcın nar cekırdegı yagı al :) kil sabunuda süper bıtek onu alıp 5 tl kargo ödeyecegıne bunlarla 20 tlye tamamla hepsı super gelecek :) dınle benııı

Kızlar ilk turda 2 hafta aram bitti. Maske vs yaptım kırıklarım azaldı ama yine yarın gidip 1-2 cm kestircem canlanır daha hızlı uzar diye düşünüyorum
çünkü uçlarının rengi açıldı koyu renk saç seviyorum uçları yüzünden açık kahve duruyor saçlarım
zaten 3-4 cm uzama elde etmiştim sinemakiyle

peki ikisini birden nasıl kullanıyorsunuz? belli bır oran var mı ? ıkısınden hangı oranlarda karıştırıyorsunuz?

ben hep kesmeye karşıydım biliyosunuz hepiniz hala karşıyım ama
kuaförde kestirmeye çünkü ellerinin ayarı yok malesef
o yüzden evde kendim kesiyorum ve kesinlikle daha faydalı oluyo kesmek
ilk kestiğim hafta bile dipler çıkmıştı iyce
sonra sinamekiye başladım ve geçen gene kestim şimdi daha iyi
arada bi makas değdirmek lazım saça yoksa istediğiniz kadar bakım yapın saç eziliyor bilginize canlar

peki ikisini birden nasıl kullanıyorsunuz? belli bır oran var mı ? ıkısınden hangı oranlarda karıştırıyorsunuz?

valla ben göz kararı yapıyorum canım
nemli saçıma önce shea srüyorum genelde o çok erimemiş oluyo fazla bekleyemiyorum
üstüne de onu yumuşatacak kadar h.cev.yağı sürüyorum
sen bi başla zamanla ölçüsünü ayarlarsın canım

canımcım allahtan kuaförüm laf dinliyor bir parmak diyince bir parmak kesiyor :)
bende faydası olacak diye kestircem çok kötü durumda değil ama uzamasını yavaşlatacak biliyorum o yüzden halledicem yarın
2-3 ay oldu en son kestirdiğim

oy anam oyyy barcelino,sinameki,bır de bunlar eklenırse saçımıza baktığımız bakımı ,masrafın haddi hesabı yok :) :)

bır de keratin bakım maskesını sormuşlardı onu da glisinden sonra kullansam mı kı saç kremı yerıne saçımı yumuşatsın dıye acaba?

hındıstan ceızı yargını 1 kasık koyuyorsam yarım kasık shea butter koyuyorum sac uzunluguna göre ayarlayabılırsın ; benmarı usulu erıyıyorum ben

hındıstan ceızı yargını 1 kasık koyuyorsam yarım kasık shea butter koyuyorum sac uzunluguna göre ayarlayabılırsın ; benmarı usulu erıyıyorum ben

keratın bakım maskesı hakkında bılgınız var mı? glis sıyahtan sonra bunu mu kullansam dıyorum saçlarımı yumuşatması için?

keratın bakım maskesı hakkında bılgınız var mı? glis sıyahtan sonra bunu mu kullansam dıyorum saçlarımı yumuşatması için?

doa keratın maskesı dıyorsan o oyle bır urun degıl .

nemlı sacına uygulayıp en az uc saat bekletıp yıkıyorsun

doa keratın maskesı dıyorsan o oyle bır urun degıl .

nemlı sacına uygulayıp en az uc saat bekletıp yıkıyorsun

bunu öğrendığım ıyı oldu teşekkürler..ben krem nıyetıne bıtkısel bır bakım olsun dıye alacaktım..teşekurler

öyle canım valla Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş
ya glissin ürünleri iyi keratinli malum siyah spreyi daha güzel ama
glissin şöyle bi sorunu var 1ay sonra sertleştiriyor saçı canım
ama almak istersen böyle bişey elidorun turuncu serisindeki spreyi al
hem güzel kokuyo hem de yumuşacık yapıyo inş bu da gliss gibi çıkmaz

aslında ben bıtkısel arıyorum,doanın saç bakım maskesını sordum krem nıyetınde değilmiş
glısın aldım sımdılık yumuşak kullanmaya devam edıyrm ama dediğim gibi bıtkısel urun saça daha faydalı olduğundan bıtkısel b ır urun arıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…