Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

doanın maskesi çok övülüyor canım memnun olmayan yok yani
neyse bide şu selective ammino keratini övüyolar o da krem ama epey iyiymiş bende alıcam ondan ama
önce doanın maskesini denemek istiyorum

bunu öğrendığım ıyı oldu teşekkürler..ben krem nıyetıne bıtkısel bır bakım olsun dıye alacaktım..teşekurler

sadece uygulanısını farklı dusunmussun ama urun olrark cok guzel bır urun bu kadar ucuz ve kalıtelı bır keratın bulamazsın bana sımdıye kadar hep hedıye gönderdıler sagolsunlar :)

sadece uygulanısını farklı dusunmussun ama urun olrark cok guzel bır urun bu kadar ucuz ve kalıtelı bır keratın bulamazsın bana sımdıye kadar hep hedıye gönderdıler sagolsunlar :)

güzel bır urun de saçımı krem gıbı yumuşatsın dıye kullanmak ıstıyordum.

doanın maskesi çok övülüyor canım memnun olmayan yok yani
neyse bide şu selective ammino keratini övüyolar o da krem ama epey iyiymiş bende alıcam ondan ama
önce doanın maskesini denemek istiyorum

saçıma sınamekı,barceino bır de bu hındıstan c. ile shea butterı alırsam 4 urun olacak

selectıve amnıo keratın nıcın kullanılıyr saç bakım kremi nıyetıne mı?kremler zarar verıyr ya krem olmasın ama krem gıbı yumuşatsın ıstıyrm cok mu sey ıstıyrm :)doanın maskesı ve amnıo keratın krem kullanmadan saçın yumuşaması amacıyla mı?

Son düzenleme:

oooo iyimiş canım sen nereden sipariş verdin bunları :) site ?

canım yumuşak saç dökülen saçtır zaten aklında bulunsun
benim dediğim saç maskesi ve diplere sürülmüyo zaten bu tip şeyler
o durulanmayan spreyler de buna dahil..
ama denemek lazım tabi her saç bir değil sen aklındakilere başla bi ben de alıp kullanırsam eğer
şu ammino keratinden alırsın bu maske kırıkları önlüyüp saçları yumuşataıyormuş bu arada
zaten keratin maskesi ya saçın ihtiyacını karşılayıp nemini koruyor

ewet de benım saclar cok sert azıcık yumuşamazsa banyoda bıle taranmıyr.sımdılık hındıstan c ile shea b. alayım 20ye tamamlayacak sekılde..gerısı allah kerım.senın haberlerıne göre bakarız.cunku dediğin gibi krem zararlı ama bıtkısel bakımlar daha faydalı olur.keratın sacın yumuşaması acısından bakım sağlıyorsun söylersın bana ona göre sıra ona da gelır..yoksa ben karar veremıcem bu gıdısle..:)

seneye bu zamanlar saçlarımızın durumu ne olur acaba..
acaba hala sinameki mi yapıyor oluruz

seneye bu zaman canım ben belimdeki saçlarımı savuruyor olacağım

sinamekiyi de ayda bir falan bakım niyetine yaparım artık

seneye bu zamanlar saçlarımızın durumu ne olur acaba..
acaba hala sinameki mi yapıyor oluruz

valla ben saçlarımdan umutluyum artık iyki kesmişim
şimdi uzadıkça da biraz biraz alırım tüm saçım aynı boyda olsun istiyorm çünkü
yok yok bişiler olucak bu yaza du bakalım
ama alıştık kopamıyoruz aleximin de dediği gibi seneye sadece bakım olsun diye yaparız sinamekiyi
inşallah amin

kızlar iki günüdr dax kullanıyorumm
cumada 2. kürümü yapacağımm
bu saçlar uzayacakk

kızlar saçlarımı kestirdim eskiyle yeni halini karşılaştırıyorum uzayan kısımlar gitti sanırım kesilince. aynı görünüyor
bide kuaförde beni kandırdılar pro keratin diye bişe yaptılar brezilya fönü gibiymiş ama kimyasal yokmuş galiba 6 ay düz gezecekmişim hiç aklımda yoktu bi baktım saçıma bişe sürüyorlar :44:nasıl gelişti anlamadım
asıl olan sorunsa babama nasıl anlatıcam o ekstredeki miktarı :44:

merak ettim canım nasıl olduu
birde ne kadar tuttu ki

merak ettim canım nasıl olduu
birde ne kadar tuttu ki

canımcım bişe sürdüler saçıma sonra fön çektiler sonra düzleştirici yaptılar
yarın yine gidicem bişeyler daha yapıcaklarmış
300tlymiş normalde annem röflesini hep oraya yaptırır pazarlık yaptı 250tl tuttu şampuan falanda verdiler
annemde yaptır hadi falan dedi gaza geldim :44:
eğer dediği gibi 6 ay gidecekse fiyatı iyi geldi bana haftada bi fön çektirsen bile daha pahalı oluyor
bakım oldu bide saçıma öyle yani herşey biranda gelişti :44:
o özel şampuanla yıkadılar önce o kadar yumuşak olduki saçım dedim biz şampuan diye ne kullanıyoruz

ee anneni almışssn arkana canım korkmana gerek yok
bende kendi başına kalkıştın sandım

ooff fiyatlıdır da o şimdi
zaten kuaföreden hiç düşünmediğin şeyleri yaptırıp çıkıyosun
tuhaf bi ambiyansı var
neyse canımcım saçlarının fotosunu ekle ama hem şimdiden görürüz uzadığında da hemen anlaşılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…