aslında ben bıtkısel arıyorum,doanın saç bakım maskesını sordum krem nıyetınde değilmiş
glısın aldım sımdılık yumuşak kullanmaya devam edıyrm ama dediğim gibi bıtkısel urun saça daha faydalı olduğundan bıtkısel b ır urun arıyrm
bunu öğrendığım ıyı oldu teşekkürler..ben krem nıyetıne bıtkısel bır bakım olsun dıye alacaktım..teşekurler
sadece uygulanısını farklı dusunmussun ama urun olrark cok guzel bır urun bu kadar ucuz ve kalıtelı bır keratın bulamazsın bana sımdıye kadar hep hedıye gönderdıler sagolsunlar :)
doanın maskesi çok övülüyor canım memnun olmayan yok yani
neyse bide şu selective ammino keratini övüyolar o da krem ama epey iyiymiş bende alıcam ondan ama
önce doanın maskesini denemek istiyorum
tek onu alıp kargo parası ödeme hınd cevızı yagı; shea butter; yuzun ıcın nar cekırdegı yagı al :) kil sabunuda süper bıtek onu alıp 5 tl kargo ödeyecegıne bunlarla 20 tlye tamamla hepsı super gelecek :) dınle benııı
saçıma sınamekı,barceino bır de bu hındıstan c. ile shea butterı alırsam 4 urun olacak
selectıve amnıo keratın nıcın kullanılıyr saç bakım kremi nıyetıne mı?kremler zarar verıyr ya krem olmasın ama krem gıbı yumuşatsın ıstıyrm cok mu sey ıstıyrm :)doanın maskesı ve amnıo keratın krem kullanmadan saçın yumuşaması amacıyla mı?
canım yumuşak saç dökülen saçtır zaten aklında bulunsun
benim dediğim saç maskesi ve diplere sürülmüyo zaten bu tip şeyler
o durulanmayan spreyler de buna dahil..
ama denemek lazım tabi her saç bir değil sen aklındakilere başla bi ben de alıp kullanırsam eğer
şu ammino keratinden alırsın bu maske kırıkları önlüyüp saçları yumuşataıyormuş bu arada
zaten keratin maskesi ya saçın ihtiyacını karşılayıp nemini koruyor
seneye bu zamanlar saçlarımızın durumu ne olur acaba..
acaba hala sinameki mi yapıyor oluruz
ay deme öyle kız gözüm korktuuseneye bu zamanlar saçlarımızın durumu ne olur acaba..
acaba hala sinameki mi yapıyor oluruz
oooo iyimiş canım sen nereden sipariş verdin bunları :) site ?
merak ettim canım nasıl olduukızlar saçlarımı kestirdim eskiyle yeni halini karşılaştırıyorum uzayan kısımlar gitti sanırım kesilince. aynı görünüyor
bide kuaförde beni kandırdılar pro keratin diye bişe yaptılar brezilya fönü gibiymiş ama kimyasal yokmuş galiba 6 ay düz gezecekmişimhiç aklımda yoktu bi baktım saçıma bişe sürüyorlar :44:nasıl gelişti anlamadım
asıl olan sorunsa babama nasıl anlatıcam o ekstredeki miktarı :44:
merak ettim canım nasıl olduu
birde ne kadar tuttu ki
ee anneni almışssn arkana canım korkmana gerek yokcanımcım bişe sürdüler saçıma sonra fön çektiler sonra düzleştirici yaptılar
yarın yine gidicem bişeyler daha yapıcaklarmış
300tlymiş normalde annem röflesini hep oraya yaptırır pazarlık yaptı 250tl tuttu şampuan falanda verdiler
annemde yaptır hadi falan dedi gaza geldim :44:
eğer dediği gibi 6 ay gidecekse fiyatı iyi geldi bana haftada bi fön çektirsen bile daha pahalı oluyor
bakım oldu bide saçıma öyle yani herşey biranda gelişti :44:
o özel şampuanla yıkadılar önce o kadar yumuşak olduki saçım dedim biz şampuan diye ne kullanıyoruz
ee anneni almışssn arkana canım korkmana gerek yok
bende kendi başına kalkıştın sandım
kızlar saçlarımı kestirdim eskiyle yeni halini karşılaştırıyorum uzayan kısımlar gitti sanırım kesilince. aynı görünüyor
bide kuaförde beni kandırdılar pro keratin diye bişe yaptılar brezilya fönü gibiymiş ama kimyasal yokmuş galiba 6 ay düz gezecekmişimhiç aklımda yoktu bi baktım saçıma bişe sürüyorlar :44:nasıl gelişti anlamadım
asıl olan sorunsa babama nasıl anlatıcam o ekstredeki miktarı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?