cCchenim
aslında ben de röfle gibi berbat bişeyle karşılaşırım endişesiyle kaynak yaptırmaktan çekiniyorum
ama artık saçlarım benden uzun dursun istiyorum çok mu şey istiyorum
Frezyam
bunu daha önce duymuş ve hatta netten bulmuştum ama almadım akıl işte
doakozm. keratin maskesini bi denemek istiyorum bu ay alayım bari herkes çok memnun
haftada 2gece yapıp sabah yıkasam kar zaten
sağolun bebişler moralim düzeldi valla durmak yok yola devam
Moralin bozulmasın zaten canım beniim ne halde insanlar var senin saçlarının maşallahı var sen hep çok iyi durumda gördüğün için öyle kötü geliyodur gözüne, boyayı falan hiç aklına getirme artık yaptırsanda koyu renk yaptır ve rahat bırak saçlarını, sağlıklı olan saçın rengi ne olursa olsun güzel görünür zaten biz sahip olduklarımızın değerini bilemiyoruz uzatsak rengini beğenmiyoruz rengi değiştirince saçın yapısı bozuluyo kestiriyoruz boyunu beğenmiyoruz, bi oluruna bırakmıyoruz boşa gidende yine kendi emeğimiz kendi paramız oluyo. Sen yine inanarak devam et bak gör çok güzel saçlarımız olucaak :))
Aynen öyle bacım..iyi gecelerr...
ben kaynak yaptırıcam kızlar sıkıldım artık bu işten
hiç sorma alexim duramıyoruz bi kere bulaştık ya boyayasakınnnnn, saçların elinde kalır bak, kelaynak kuşu gibi olursun
kaynak yaptıranların hiç biri memnun değil, çıkartırken saçın yarısı kopup gidiyor. nasıl röfle yaptırdığına pişman olduysan kaynaktan çok daha pişman olursun. ben röfleyi de niye yaptırdığını anlamamıştım ya zaten, bir kaşıntı durumu oluyor herhalde. rahat bırakın şu saçları demekten dilimde tüy bitti
saçlarımın kuru halinin resmini çektim kızlar sizin için
kendim aynadan çekmeye çalıştığım için çok kaliteli olmadı ama
Eki Görüntüle 693440
bende bir yılı gözden çıkardım
öyle sık sık uçlarından da aldırmıcam 6 ayda bir yeterde artar
11 kür sinameki yapmayı düşünüyordum
çünkü o kadar bemiksim vardı.
acaba diyorum bi kutu daha alıp 15e tamamlasam mı ne dersiniz ?
bence hiç fena olmaz esoşumsaçlarımın kuru halinin resmini çektim kızlar sizin için
kendim aynadan çekmeye çalıştığım için çok kaliteli olmadı ama
Eki Görüntüle 693440
bence hiç fena olmaz esoşum
artık kür sayısını artırıp arayı azaltmalıyızbide böyle deneyelim
bu arada saçlarını kesmişsin ama uzunluğu filan bence gayet güzel
daha da güzel uzayacak artık eminim bundan
bu arada çekimin çok güzel olmuş ben beceremiyom aynadan anacım
akşam kardeşime çektirip şimdiki halini görelim ilerleyen zamanlarda inşallah farkına bakarız
Koy fotoğraf bakalım balım bende 8 değilde 10 veya 12 kür yapıp ara vermeyi düşünüyorum :O
aynen öyle valla canımcım
neyse bakımlarıma süratle devam edicem
boyayı filan zaten unuttum röfle anamı ağlattı diplerim uzasın diye bütün çabam
dip boyasıyla filan da uğraşmıcam iyce uzasın balyaj gibi kalısın sarılar uçlarda
kış ayları gibi de koyu renge boyarsam boyarım hoş oluyor ve aslında koyu açıktan daha iyi geliyor saça
ahh benm kendi saç rengim aahhh her gören o renkten istiyordu da hiç bi kuaför tutturamıyordu
ben durmadım nankörler gibi boyadım da boyadım o saçları..
fazla değil sadece6 7ayda olanlardan bahsediyorum canım ne zamanki ben yazın hadi bi değişiklik olsun dedim boyadım
sonrası gelemedi bi türlü ve son nokta burası işte görüyosunuz
ya zaten cahillik varya sen onca kürü bakımı yap bi de utanmadan saçını boya yok anacım yok kaşınıyoz
valla ben tam haziranın sonunda bitirmeyi düşünüyorum canımcım
yaklaşık 2buçuk ay yapmış olucam
ona kadar da ara vermiyecem ne olduysa artık
sonrasında da ağustos eylül gibi hcye başlarım
ha unutmadan bi ara şu hapı alıp sinamekiyi onunla devam ettiricem
inşallah bana da faydası olur senin saçlarına can gelmişti valla
aynen yaa ben düzeltmek istedikçe kuaför kat yapıyor yanlara. arkada yok ama o yanlardakiler deli ediyor beniisaçlarımı kestiğim için kızıp duruyodum kendime ama
iykide kesmişim şimdi en azından bi düzlük var v kesimi tamamen yok ettim
daha önce kesince gene v olmuştu çünkü
neyseki şimdi daha kalın daha sağlıklı duruyo
ilk iş doakozmetikten keratin maskesini alıcam saçlarımın kırılmaması için çok uğraşmam lazım
ama dediğim gibi en çok sevindiğim şey saçlarımın aynı boyda olması ve
öndeki kısa kısımlarla diğer saçımın arasında 2 3parmak olması
hiç değilse biraz uzar sonra gene keserim tamamen saçımın boyu eşit olur yandan yöreden fışkırmaz artık
en çok kurtulmak istediğim şey o çünkü saçımı ince de gösteriyo bu abuk subuk kesimi
aynen yaa ben düzeltmek istedikçe kuaför kat yapıyor yanlara. arkada yok ama o yanlardakiler deli ediyor benii
25 cmye ihtiyacım var onların gitmesi için. kaç ayda elde ederim canımcımm. hiç kestirmicem artkk yaa
memnun kalanı çok valla canımcım
olumsuz bişi görmedim ben topikte vardı sanırım onunla ilgili bi bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?