Ben de tam doa kozmetiğin Hindistan cevizi yağını soracaktım.boya öncesı surulup yıkanmadan saç boyanıyormuş,yanlışım varsa düzeltirsenız sevınırım.
ve diğeri shea butter ,bunun ne gibi etkisi var saça? ıkısı hakkında ayrıntılı bılgı verırsenız sevınırım
yardııımmmmmm sipariş vereceğim.
shea butter'da saça nem kazandırıyo kırıklara iyi geliyo diye biliyorum canım, hindistan cevizi yağında yanlışın yok sürüp bekletip yıkamadan boyayı uyguluyosun :)
ben kaynak yaptırıcam kızlar sıkıldım artık bu işten
neden sıkıldınkii ne güzel saçların var, hem hepimize sen kızıyodun umutsuzluğa kapılmayın diye, simdi neden böyle pes ettin
haklısın canımcım ama
ne yapsam istediğim kadar uzamıyo
uzadığı da kırık kırık biliyorum saçımın halini ben
kısa saçlarım da olsa hemen kırılıyor
hiç değilse şu uzun saç merağımı kaynakla gideririm
arada da çıkarır biraz kısa saçın da keyfini çıkarırım değişiklik olur hem..
bakımını yapıp bidaha taktırırım kaynakları
böyle uğraş uğraş nereye kadar bi halt olacağı da yok zaten
yorulduğum uğraştığım emeğim paramı savurmam da cabası..
fotoğraf eklediğinde ne güzeldi saçların, işlem gördüğünden öyle olmuştur toparlanırdı zamanla
ben de tereddütler içindeyim kaynak açısından ama
bu şekilde de olmuyor canım yaa benim saçlarım çok inatçı
evet uzuyor ama sonra gene kırık gene kırık
zaten röfleden sonra dökülmeyi durdurmak için neler yaptım neler
düşün bi ayda iki sefer kestim toplamda 3 4parmak
evet şuan da çok hoş gürleşti dökülmeyi önledim ama istediğim boyda değil
2yıl da geçse o hale gelmeyecek zaten..
boşuna kürek sallıyorum ona buna verdiğim parayla kaynak yaptırırım bi defa kurtulurum başka çarem kalmadı
Madem tereddütün var son olarak hapla sinamekiyi denesen ? Yine olmazsa ikna etmeye calısmıycam valla :|
cChen e katılıyorum aycımmm yapma bence de pişman olacağını düşünüyorum kaynak yaptıranların saçları çok kısa zaten onların memnun olması normal ama 3 ayın sonunda olan saçlarınında döküldüğü yazıyor..
Çok istiyorsan gıt çıt al kaliteli bir yerden her zaman takmazsın mesela sevdiceğinle sözünüzde filanya da farklı özel günlerde kullanırsın ne olacak ki,saçına uygun röfle de yaparsın..zaten o aralarda saçın da uzar güzelleşir..
Ama kaynak kötü olur canım,güzelim saçını mahfetme,senin saçının 5 -6 cm hali de uzun saçtır zaten kötü bulma saçını,röflenin etkisi geçer zamanla kendi saçın gibi olur..
bilmiyorum kızlar ya..
kürleri filan yapıyorum ama
inanılmaz soğudum artık uğraşmaktan
zaten kestim de saçlarımı eski halini alması en az 1 2ayı alır
sonrası da hep aynı kırık dolu cansız saçlarçok kararsızım
neyse sizin için ve kendi içimi rahatlatmak için sinamekiyi 2ay aralıksız yapıcam
ve hapı alıp bioblas sarmaşık özlüye eklicem çok umutlu değilim malesef ama
sizin için yapıcam bu sefer de herşeyi yoksa ben biliyom malımı
bilmiyorum kızlar ya..
kürleri filan yapıyorum ama
inanılmaz soğudum artık uğraşmaktan
zaten kestim de saçlarımı eski halini alması en az 1 2ayı alır
sonrası da hep aynı kırık dolu cansız saçlarçok kararsızım
neyse sizin için ve kendi içimi rahatlatmak için sinamekiyi 2ay aralıksız yapıcam
ve hapı alıp bioblas sarmaşık özlüye eklicem çok umutlu değilim malesef ama
sizin için yapıcam bu sefer de herşeyi yoksa ben biliyom malımı
okeyto canlar
sizin için bi süre daha çabalıyıcam
Geçen sene saçıma açıcı uygulandığından beri neler çektim, saçlarıma hiç kıyamazken defalarca kestirdim o zamanlar 1-2 ay sinameki yaptım 1 cm bile fayda etmedi. Hiç bişey doğalı gibi olmaz canım kaynak iyice yıpratır saçını, sabret saçın kendini toplasın kırıklar için hindistan cevizi yağını düzenli kullan ben çok memnun kaldım aldığımdan beri haftada 1 gün uçlara sürüyorum yumusacık yaptı, eskisi kadar yoğun bi tempoyla devam etme yorma kendini ama az da yapsan inancla yap, benim saçlarım bu duruma geldi ya herkesin uzar ve senin saçlarının maşallahı var zaten,röfledeki gibi kaynaktada pişman olursun :/
Kreatin maskesini denedin mi canım..
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...eratin-sac-bakim-maskesi-hakkinda-hersey.html
Canım bi de rahat ol lütfen saç hemen anında sonuç veren bir şey değil..istersen bir süre bir şey sürme rahat bırak saçını eğer için rahat edecekse..kaynak yapma da ne istersen yapsen böyle düşünürsen naparız biz,burda kimse senin desteğini yadsıyamaz:26::26:
cCchenim
aslında ben de röfle gibi berbat bişeyle karşılaşırım endişesiyle kaynak yaptırmaktan çekiniyorum
ama artık saçlarım benden uzun dursun istiyorum çok mu şey istiyorum
Frezyam
bunu daha önce duymuş ve hatta netten bulmuştum ama almadım akıl işte
doakozm. keratin maskesini bi denemek istiyorum bu ay alayım bari herkes çok memnun
haftada 2gece yapıp sabah yıkasam kar zaten
sağolun bebişler moralim düzeldi valla durmak yok yola devam
Senin moralin düzgün olsun yeter ki bebeğim kürler maskeler sana kurban olsun
uyyy ölürüm size da kızlar
sağolun valla yok yok hazır saçlarım adam olmuşken bırakır mıyım
silkelendim özüme döndüm sonundakestim mestim şimdi daha iyi oldu kürün tam zamanı
bi iki gün sonra 4. yoksa 5miydi :44: kürü mü de yapıymoohh mis
bize bizden başka deva yok bebişler sağolun kocaman öptüm tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?