hadi hayırlısı canımcım
boya koyu renk olursa çekinme yağ vs ile rahatça boyarsın
ama açık renkler
canım sorun olmaz çok bekletmen
ben çoğu zaman gece yatıp sabah yıkıyorum saçlarımı
ama bi tavsiye sinamekini olduğu gibi uygula
yağları da yine sarımsak atarak haftada bir yada iki defa yaparsın ayrıyeten
kürün çok dışına çıkmamanı öneririm
2 tane havucu rendeleyip 3 bardak su doldurdugum tencereye atiyorum sonra ocaga koyup yarim saat kaynatiyorum ama kaynarkende arada kasikla eziyorum havuclari zaten su turuncu oluyor ezdikce, kaynayinca ilimasini bekliyorum sonra bitane yumurtanin sarisini ekliyorum ve havuclaniyorum bol bol ama cok zahmetli yani benim gibi uyusuk bi insana cok zor geldi ama bana cok yaradi yalniz saçlari inanilmaz turunculastiriyor haberin olsun cnm
bence de şekerim az daha sabret son 2 3kürün kalınca boyarsınKoyu renk istiyorum ama daha 6 tane sinameki yapıcam akıtır o boyayı boşuna yapmış olurum ya :|
Canım o zaman ben sinameki kürünü yanlış öğrenip yanlış uyguluyorum sanırım :S Sinamekiyi 1 çay bardağı suda kaynatıp içine birşey katmadan mı sürmeliyim saçıma bütün kürleri birbirine karıştırdım sanırım
Eki Görüntüle 703530 Eki Görüntüle 703531
Resim eklicektim dun unutmusum nasil kizlar uzama varmiii :26:
bence de şekerim az daha sabret son 2 3kürün kalınca boyarsın
şimdi boyaman demek kürden sonra bi boya daha yani toplamda 2sefer boyaman demek
boşver saçlarını şimdiden yorma kürün sonlarına doğru boyarsın mis gibi olur
bu arada hap nasıl gidiyo ben hala alamadım bikaç güne alıcam inş
2 tane havucu rendeleyip 3 bardak su doldurdugum tencereye atiyorum sonra ocaga koyup yarim saat kaynatiyorum ama kaynarkende arada kasikla eziyorum havuclari zaten su turuncu oluyor ezdikce, kaynayinca ilimasini bekliyorum sonra bitane yumurtanin sarisini ekliyorum ve havuclaniyorum bol bol ama cok zahmetli yani benim gibi uyusuk bi insana cok zor geldi ama bana cok yaradi yalniz saçlari inanilmaz turunculastiriyor haberin olsun cnm
Tamam yağlı bakımı o zaman başka gün yapayım. Valla ben bu kürlerin hepsini uygulayacağım sanırım her gün bir kür olacak böyle gidersecanım yok kürde sadece sinameki bemiks ve bademyağı var
ben bunların dışında eklediğin yağları ayrı bigün kullan dedim
yoksa kürü doğru uyguluyosun devam et
Haptan gayet iyi sonuç aldım canım o kutu bitti şimdiki şampuanıma sadece vitamin ekliycem yarınçam terebentinde düşünüyorum ama kararsızım ya :/
bende alıyım da bi an önce cCchenim yarasın inş
e ekle ç.terebendin şekerim nolacak ölçüsünü ayarla da ekle
ama tüm bunları eklerken şampuanın bitkisel olmasına öncelik ver
canım rica ederim inşallahTamam yağlı bakımı o zaman başka gün yapayım. Valla ben bu kürlerin hepsini uygulayacağım sanırım her gün bir kür olacak böyle gidersesinameki-entele- havuç hafta başı entele hafta sonu sinameki yapsam ortadaki günlerde de havuç yapsam kür olayını abartmış olucam sanırım ama hepsini bi anda denemek istiyorum biri yaramazsa diğeri yarar vakit kaybetmeyeyeim diyorum ama bilemedim :) Saçlarımı hangi akla hizmet gidip kısacık kestirdim bi bilsem Şimdide en azından hazirana temmuza kadar küt olsun istiyorum gecem gündüzüm saçlarımın uzaması ve cildimde ki lekelerin gitmesini düşünmek oldu. İnşallah bende uzamış saçlarımın fotosunu paylaşabilirim sizler gibi tez zamanda :) Teşekkür ederim bilgiler için arkadaşlar :)
aaa doğru sen brezilya fönü yaptırmıştın demi canım
evet ya sülfatsız şampuan filan da kullanman lazım
neyse bi süre hepsini bırak istersen hem daha iyi saçların iyce bi dinlenmiş olur
canımcım kapağı tam doldurmadan azcık ekleyebilirsin benceal canım valla arkadaş bi kutu haplı bi kutu normal kullan demese hayatta bırakmazdım inşallah sanada yarar, şampuan otacının alıcam ısırgan otlu veya 10 bitkili olandan. 400 ml şampuana ne kadar katmalıyım
Tamam canım havuç kürünü deneyeyeim bari merak ettim :) hap dediğiniz nedir doğum kontrol hapı mı arkadaşlar?[/QUOTE]canım rica ederim inşallah
gene karışmış çok konuşmuş gibi olucam ama
bence kürleri bu kadar abartma hem hepsi bi arada saçını yorar
hem de uzama olsa da hangisi uzattı anlayamazsın
birde saçın ezilmesi gibi bi durum var bu yorulmanın da ötesinde bişi
o yüzden şimdilik sadece bi kür ve yanında da bi yağ karışımıyla ilerle derim
[/COLOR]
Canimcim gene duramadım sulfatsiz sampuanima cam terebentiyle evigen koydum
Resmen bagimlilikmis bu bakım yapma isi
3 aydır yapınca fena alismisim simdi bosuna zaman geciriyormusum gibi geliyor :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?