Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hadi hayırlısı canımcım
boya koyu renk olursa çekinme yağ vs ile rahatça boyarsın
ama açık renkler

Koyu renk istiyorum ama daha 6 tane sinameki yapıcam akıtır o boyayı boşuna yapmış olurum ya :|

Canım o zaman ben sinameki kürünü yanlış öğrenip yanlış uyguluyorum sanırım :S Sinamekiyi 1 çay bardağı suda kaynatıp içine birşey katmadan mı sürmeliyim saçıma bütün kürleri birbirine karıştırdım sanırım

2 tane havucu rendeleyip 3 bardak su doldurdugum tencereye atiyorum sonra ocaga koyup yarim saat kaynatiyorum ama kaynarkende arada kasikla eziyorum havuclari zaten su turuncu oluyor ezdikce, kaynayinca ilimasini bekliyorum sonra bitane yumurtanin sarisini ekliyorum ve havuclaniyorum bol bol ama cok zahmetli yani benim gibi uyusuk bi insana cok zor geldi ama bana cok yaradi yalniz saçlari inanilmaz turunculastiriyor haberin olsun cnm

Benim saçlarım renk olarak turuncumsu bakır şu anda renk olarak sorun olmaz çok teşekkür ederim tarif için canım :) Bu saçlar uzamadan bana rahat uyku yok çünkü :)

Koyu renk istiyorum ama daha 6 tane sinameki yapıcam akıtır o boyayı boşuna yapmış olurum ya :|
bence de şekerim az daha sabret son 2 3kürün kalınca boyarsın
şimdi boyaman demek kürden sonra bi boya daha yani toplamda 2sefer boyaman demek
boşver saçlarını şimdiden yorma kürün sonlarına doğru boyarsın mis gibi olur
bu arada hap nasıl gidiyo ben hala alamadım bikaç güne alıcam inş

canım yok kürde sadece sinameki bemiks ve bademyağı var
ben bunların dışında eklediğin yağları ayrı bigün kullan dedim
yoksa kürü doğru uyguluyosun devam et

[/QUOTE]
Tamam yağlı bakımı o zaman başka gün yapayım. Valla ben bu kürlerin hepsini uygulayacağım sanırım her gün bir kür olacak böyle giderse sinameki-entele- havuç hafta başı entele hafta sonu sinameki yapsam ortadaki günlerde de havuç yapsam kür olayını abartmış olucam sanırım ama hepsini bi anda denemek istiyorum biri yaramazsa diğeri yarar vakit kaybetmeyeyeim diyorum ama bilemedim :) Saçlarımı hangi akla hizmet gidip kısacık kestirdim bi bilsem Şimdide en azından hazirana temmuza kadar küt olsun istiyorum gecem gündüzüm saçlarımın uzaması ve cildimde ki lekelerin gitmesini düşünmek oldu. İnşallah bende uzamış saçlarımın fotosunu paylaşabilirim sizler gibi tez zamanda :) Teşekkür ederim bilgiler için arkadaşlar :)

Haptan gayet iyi sonuç aldım canım o kutu bitti şimdiki şampuanıma sadece vitamin ekliycem yarın çam terebentinde düşünüyorum ama kararsızım ya :/

bende cok üşengecim ya yağ bakımı yada sinameki yaptın mı ? Yoksa tamamen havucun eseri mi bu :O

Tamam yağlı bakımı o zaman başka gün yapayım. Valla ben bu kürlerin hepsini uygulayacağım sanırım her gün bir kür olacak böyle giderse sinameki-entele- havuç hafta başı entele hafta sonu sinameki yapsam ortadaki günlerde de havuç yapsam kür olayını abartmış olucam sanırım ama hepsini bi anda denemek istiyorum biri yaramazsa diğeri yarar vakit kaybetmeyeyeim diyorum ama bilemedim :) Saçlarımı hangi akla hizmet gidip kısacık kestirdim bi bilsem Şimdide en azından hazirana temmuza kadar küt olsun istiyorum gecem gündüzüm saçlarımın uzaması ve cildimde ki lekelerin gitmesini düşünmek oldu. İnşallah bende uzamış saçlarımın fotosunu paylaşabilirim sizler gibi tez zamanda :) Teşekkür ederim bilgiler için arkadaşlar :)[/QUOTE]
canım rica ederim inşallah
gene karışmış çok konuşmuş gibi olucam ama
bence kürleri bu kadar abartma hem hepsi bi arada saçını yorar
hem de uzama olsa da hangisi uzattı anlayamazsın
birde saçın ezilmesi gibi bi durum var bu yorulmanın da ötesinde bişi
o yüzden şimdilik sadece bi kür ve yanında da bi yağ karışımıyla ilerle derim

Haptan gayet iyi sonuç aldım canım o kutu bitti şimdiki şampuanıma sadece vitamin ekliycem yarın çam terebentinde düşünüyorum ama kararsızım ya :/

bende alıyım da bi an önce cCchenim yarasın inş
e ekle ç.terebendin şekerim nolacak ölçüsünü ayarla da ekle
ama tüm bunları eklerken şampuanın bitkisel olmasına öncelik ver

bende alıyım da bi an önce cCchenim yarasın inş
e ekle ç.terebendin şekerim nolacak ölçüsünü ayarla da ekle
ama tüm bunları eklerken şampuanın bitkisel olmasına öncelik ver

al canım valla arkadaş bi kutu haplı bi kutu normal kullan demese hayatta bırakmazdım inşallah sanada yarar, şampuan otacının alıcam ısırgan otlu veya 10 bitkili olandan. 400 ml şampuana ne kadar katmalıyım

canım rica ederim inşallah
gene karışmış çok konuşmuş gibi olucam ama
bence kürleri bu kadar abartma hem hepsi bi arada saçını yorar
hem de uzama olsa da hangisi uzattı anlayamazsın
birde saçın ezilmesi gibi bi durum var bu yorulmanın da ötesinde bişi
o yüzden şimdilik sadece bi kür ve yanında da bi yağ karışımıyla ilerle derim

[/COLOR][/QUOTE]
Tamam canım havuç kürünü deneyeyeim bari merak ettim :) hap dediğiniz nedir doğum kontrol hapı mı arkadaşlar?

aaa doğru sen brezilya fönü yaptırmıştın demi canım
evet ya sülfatsız şampuan filan da kullanman lazım
neyse bi süre hepsini bırak istersen hem daha iyi saçların iyce bi dinlenmiş olur

Canimcim gene duramadım sulfatsiz sampuanima cam terebentiyle evigen koydum
Resmen bagimlilikmis bu bakım yapma isi
3 aydır yapınca fena alismisim simdi bosuna zaman geciriyormusum gibi geliyor :44:

canımcım kapağı tam doldurmadan azcık ekleyebilirsin bence
ç.terebendin nasıl bişeyse az da katsan çokmuş gibi duruyor şampuanda
yarın alıcam hadi bakalım hayırlısı
Tamam canım havuç kürünü deneyeyeim bari merak ettim :) hap dediğiniz nedir doğum kontrol hapı mı arkadaşlar?[/QUOTE]
evet canım d.kontrol hapı
çok faydasını gören arkadaşlar var bende bi deneyim diyorum
özellikle cCchenin saçları çok hoş olmuştu kullanıyo o da epeydir
aklına takılan bişi olursa ondan da yardım alabilirsin
tek dikkat etmemiz gereken şampuanla sadece saçımızı yıkamak ve yıkarken de dikkatli olmak
malum kıl tüy çıkarma durumu var yanlış yerlerden çıkmasın
Canimcim gene duramadım sulfatsiz sampuanima cam terebentiyle evigen koydum
Resmen bagimlilikmis bu bakım yapma isi
3 aydır yapınca fena alismisim simdi bosuna zaman geciriyormusum gibi geliyor :44:

gene duramadın demi
iyi yapmışsın canımcım gerçekten öyle insan ot gibi yaşadığını düşünüyo
benim de sinamekim gecikti bikaç gün bemiks almam lazım acilen

Kizlar havucun asil tarifi 2 hafta boyunca her gun sonra haftada 1 ama ben oyle yapamadim totoyu kaldiramadigimdan :26:, 12.04ten once 4 kere falan yapmistim 2 cm falan uzamisti ilk resimdeki hali yani, sonra geri biraktim havucu.

sonra kozmik bakimda kesim gunuydu ve bende ozaman kestim 2 3 santim falan. oncedende 2 ay sinameki yapmistim ve 3cm falan uzamisti en fazla bitirdigimde yazmistim buraya uzamiyor saçlarim biktim bogmaktan korktuk saçi hep ben bogucam 2 hafta boyunca geri donusum muhtesem olucak falan demistim :26: ve havucla sinamekiyle basladim tekrar muhtesem olmasada uzama bunada sukur ama ben 2 hafta yapamadim toplasaniz 4 5 kere yaptim oda havuc suyunu buzdolabinda 3 gun koruyabildigimiz icin yoksa onuda yapamazdim sinamekiyide haftada 2 yapiyorum artik 1 yetmiyor kesinlikle onuda 4 5 kere falan yaptim 12.04 ten beri. yani arkadaslar benim sinirlerimiin oynamasiyla elde ettigim sonuc bu, hos yine uzamis gelmiyor cunku yanlarim kisa yanlarda o uzunlukta olsa super olur..

Yani kizlar diyecegim bazen risk almak gerekir eger bayadir biseyler yapiyor ve uzamiyorsa saçlariniz, illa havuc icin demiyorum ne yapiyosaniz biraz daha sIk yapabilirsiniz bence,bikt vallahi 0.5 1 santimin hesabini yapmaktan, belcikadaki forumlarda kizlar her gun saçlarina biseyler uyguluyor herkes diyor her gun olmaz hic uzamaz diye kiza bir bakiyorum 1 ay sonra buyuk farkla gelmis sinirlerim zipliyor onlari gorunce yani ne cok sey yazmissim ya neyse kizlar denemek isteyen tekrar soyluyorum saç rengini inanilmaz turunculastiriyor bekleme suresi yok saçta, fazla gelen havuc suyunuda 3 gun buzdolabinda bekletebiliriz. kolay gelsinnn

Balkaniğim benim de saçlarımın yanları kısa geliyo bana uyuz oluyorum
ama yılmıycam aslaaaaa

Biliyorum cnm arkalarin upuzun yanlarinda kat gibi sirf bu yuzden insan uzunmus gibi hissetmiyor 1 hafta sonra sanirim kesim gunu var bende o kesim gunlerinde kesiyorum ve gerçektende daha hizli uzuyor

ben de ilk zamanlar kendime kızardım
al gene kestin kısacık bıraktın diye
sadece 2defa gününe uyup kestim ve şimdi o kadar uzun ki
kürün 3ayda vereceği etkiyi verdi bana resmen
ha tabi kürü yabana atmıyorum haftada 2yaptığım için onun da etkisi çok muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…