asla vazgeçmek yok
unutmaki sinameki önce katları ve ihtiyacı olan kısımları uzatıyo şekerim
buna en iyi örneklerden biri de benim saçımın ilk hallerini hatırlıyosun v şeklindeydi
uzama varr baya cnm bende hap atmıştımm 650 ml arjine şampuana ek olarakta 5 evigen 5 b ğantene kattım o bitti şimdi yeniden arjine alacam ama hap koymayacam çünkü hamileyim belki yan etki yapar yağları koyacam sadece bende 10 cm uzama oldu 3 ayda ama o 10 cm okadarda fark etmiyor çünkü katlar var saçlarımda inşallah bu 2. turda dahaçok uzar saaçım
cCchenim ve eksiksiz hatunum
daha nolsun be bacılarım
maşallah..
saçlarınız güzel uzamış bence de herkes kendine iyi geleni bilir
faydalı olan yol hangisiyse ordan gidin derim
inşallah bikaç aya ikinizin saçları da epey uzamış olacak
İkimizin değil canım hepimiziiiin
doğru kendimi ve diğer rapuşları unutmuşum
inşallah canım yaa istediğim saça az kaldı ama
birden delirip gidip kestiresim geliyor omuzlarma kadar
dur delirme diyorum sonra
hepsi bi yana senin saçına baktıkça aşık oluyorum ne güzel parlak canlı duruyo
benimde bi iki şampuanım var onlar aynı etkiyi yaratıyordu
elimde var Allahtan başlıcam artık sırayla
Omuzlara kadar kestrmek mii ? Bide Frezyaya kasınıyo diyoduuuun :| Duymıycaz bi daha böyle şeyler
O yönden bende çok mutluyum ya önceden o kadar mat ve cansızdı ki uzasa bile napcam bu saçı diyoduumm, elindeki şampuanlar hangileriii ? Haplıya tekrar başlayana kadar onlardan alayım :|
üç harfliler yokluyo bazen naparsın beybimkaşıntı geliyorum demez
canım bende avonun bademyağlı şampuanından ve arganyağlı şampuanından var
bademyağlıyı yıllarca kullandım çok da faydasını gördüm
parlaklık yumuşaklık ve hatta uzama..
o zamanlar o kadar düzleştiriciyle uğraşıyodumki ona rağmen saçım ışıl ışıldı ve canlıydı
arganyağlıyı ilk defa kullanıcam yazarım gelişmeleri
bu arada arganyağlı serumdan da aldım bikaç seferdir kullanıyorum çok memnunum
fiyatları uygun canım al bi dene istersen..
Kızlar ya yine bu sinameki saçlarımı mahvettidaxlı sinameki 4 haftalık sonuc bu sekılde ama hındıstan cevızı yagıyla duzeltııgım sac uclarımı sinameki yine mahvettı o yuzden artık sinameki yapmamaya karar verdim daxla devam ediyorum ben artık.
birde avonun su arganlı sac maskesı cok ıyı bıtırmıstım almayım dedım ama meger ne guzel yapıyormus o tavsıye ederım ucuzda bısey
uçlara sürme sinamekiyi kurutuyor yoksa
sen iyi sonuç almıştın daxlı sinamekiden bırakma yaa
Yok canım dökülmemi ilk kullanımda kesti hap, çok memnundumda öneren arkadaşım bi kutu haplı şampuan kullan bi kutu hapsız dedi ondan bu sefer bende çam terebentin katayım diyorum, senin ne kadar sürede 1-2 cm uzadı ? dökülme sorunun varsa hap onada iyi geliyo dolgunluk yumuşaklık katıyo fotoğrafımı bulursam yine eklerim şimdi :)
1 ayda canım. yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. ayyyyyy keşke bi sabah uyandgımzda rapunzel gibi olsakkkk
Kızlar ya yine bu sinameki saçlarımı mahvettidaxlı sinameki 4 haftalık sonuc bu sekılde ama hındıstan cevızı yagıyla duzeltııgım sac uclarımı sinameki yine mahvettı o yuzden artık sinameki yapmamaya karar verdim daxla devam ediyorum ben artık.
birde avonun su arganlı sac maskesı cok ıyı bıtırmıstım almayım dedım ama meger ne guzel yapıyormus o tavsıye ederım ucuzda bısey
Ben diplere sinameki sürünce uçlarada hindistan cevizi yağı sürüyorum sende öyle yap istersen 2 bakım bir arada, veya gliserinli su falan sür sinameki etkilemesin uçları saçında beklerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?