Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu brezilya fönü saçlarımı çok yıprattı ya :44:
dün karışık saç bakım yağını bol bol sürdüm saçıma 2 saat bekleyip yıkadım
vakit olduğunda doa keratin maskeside yapıcam
şimdilik uzatma için olmasa bile bakım için yapmalıyım
sahalara geri döndüm anlıcağınız

kızlaaarr
nasılsınızz bakalım bakımlar nasıl gidiyorr

iyi diyelim iyi olsun şekercim
sen neler yapıyosun bırakmıştın ama
var mı arada gene bakım kaçamakları

yok canım ya korkudan süremiyorum
makyaj yaparken bile korkuyorum oram buram kızarıp şişcek mi diyee
bahar ayları kabusum benim

yok canım ya korkudan süremiyorum
makyaj yaparken bile korkuyorum oram buram kızarıp şişcek mi diyee
bahar ayları kabusum benim

off geçmiş olsun bebişim
inşallah olmaz öyle şeyler
bu arada kafana çok takma bazı şeyleri unutunca ya da görmemek isteyince bişi olmuyo
kendimden biliyorum en basitinden soğuk su içince umrumda olmazsa boğazım şişmez
amaaa birde eyvah çok soğukmuş boğazım ağırıcak dersem yada biri derse eyvahlar olsun

Bendee vaarımm bendee Yıllardır uzun saçın hayaliyle yaşıyorum resmen hayatım boyunca hep sıkılıp yada birinin gazına gelip kestiririm saçımı geçenlerde birde kahkül kestirdim ama kuaför yamuk kesmiş yan kullanıyorum ve çabuk uzaması lazım saçımın şuan omuzlarımın 3 parmak aşşağısında nerdeyse ama göğsümün altına kadar falan olmasını istiyorum hangi kür daha hızlı uzatıyo ve ne kadar sürede istediğim yere kadar uzatırım yardım eder misiniz günlerdir bakıyorum sitelere ama heryerden farklı kürler çıkıyo stres oldum ya :/

canım söylediğine göre saçların şuanda çok iyi yerde ve
sinamekiye güzel cevap verebilecek bi uzunlukta
eğer sinameki yaparsan 2 3aya kadar saçların beline bile gelebilir
hemen başla bence

En hızlı uzatan kürün sinameki kürü olduğu söyleniyor.. Ama mesela ben denedim ve hiç uzatmadı saçımı Herkesin saç yapısı farklı olduğundan hepsini deneyip en uygununu bulmamız gerekiyor. Mesela bana en iyisi gelen turplu su kürüydü, ama şimdi mevsimi geçti yapamıyorum.. Ben şu an sadece biotin kullanıyorum ve hindistan cevizi yağı sürüyorum. Uzatma konusunda birşey söyleyemeyeceğim henüz, çünkü yeni kullanmaya başladım :)

ohhh be hapı ekledim sonunda şampuanıma
ama sanki az gibi geldi bi kutu daha mı kırsam
yarın ilk kullanıma hazır olacak hadi bakalım inşallah yarar işime

ilk ve son saçım 3 ayda bu kadar uzadı ilk hali 47 cm 2. hali 59 cm fark çok görünmüyor ama üst katlara bakarsanız baya aşağıya inmiş dimi

Eklentiler

• $13022013219.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 65
  • $14004444561.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 59
ilk ve son saçım 3 ayda bu kadar uzadı ilk hali 47 cm 2. hali 59 cm fark çok görünmüyor ama üst katlara bakarsanız baya aşağıya inmiş dimi

vaaayy hesaba bakılırsa haftada 1cm uzamış canım bu çok iyi
ayrıca saçının ihtiyacı olan kısımları uzamış ve saçın canlanmış
buna da çok sevindim
kolay gelsin hiç bırakma kürü canım

şişşşşşşşşşşttttttt taze annecık nerelerdesın sen, hıc yazmıyorsun bıze. kuserız haaaaaaaaa

cınsıyet bellı oldu mu ? hamılelık nasıl gıdıyor ?

kandiliniz mübarek olsun canlarım..
bugün haplı şampuanımı kullandım açılışı yaptım
bi 5dk beklettikten sonra 1kez daha şampuanlayıp duruladım
hadi bakalım güzel sonuçlar alırım inş
gelişmeleri yazıcam devamlı olarak

İnşallah çook güzel sonuçlar alırsın balıım :) Sabah saçlarımı kestirmeliyim uygun günmüş şimdi gördüüüm :| Bu arada seninde kandilin mübarek olsun :)

gunaydın canlarım.

ben 4 kuru uyguladım.sınemeki.

saçlarda sankı kuruluk yapıyor bu kur ve hale uzadııgı hıssedemedım bu pazar 5 kuru uygulucam.uçlarda halen kırıkları gorunce sınırlenmemde cabası

İnşallah çook güzel sonuçlar alırsın balıım :) Sabah saçlarımı kestirmeliyim uygun günmüş şimdi gördüüüm :| Bu arada seninde kandilin mübarek olsun :)
sağol bebişimmm
ben de kestim dün gece saçlarımı durmadım gene
neyse şimdide kür kafamda 1saat sonra yıkıycam
şampuan epey yumuşattı saçlarımı du bakalım iyi olucak gibi
kür bittiğinde foto eklicem hep beraber bakarız

canım biraz zamana bırak acele etme
kür kendini 5.kürden sonra belli ediyor
yalnız saçlarını rahat bırakmalısın gerekmedikçe kurutma bile bırak kendi haline
kırıklar zamanla geçecektir ama istersen bu iki gün uçlardan al biraz kendin
kesim için de uygun günler çünkü ve daha fazla etkisini görürsün

hoşbuldummm :) :) :)
benım pazartesi gunu 8. kürüm olacak yalnız ben 6 aydır boyatmadıgım saclarımı cumartesi gunu bı guzel boyattım sımdı dıplerden daha ıyı anlayacagım özellikle 8. kürden sonra nekadar etkılı oldugunu gliss in bakım cok yıpranmıs saclar ıcın bakım maskesını ve spreyını aldım bakımlardan sonra mutlaka onlarıda kullanıyorum ıpek gıbı oluyo
benım bı sorum olcaktı regl gunlernde bosunamı yapmıs oluyoruz bız sımdı bu sınamekiyi

Selam kızlar nasıl gidiyor..

yeni başlayanlar için söylüyorum,sinemakinin faydasını kesinlikle görüyorum,düzleştirici kullanmıyorum sinemaki sayesinde şu an belimin aşağılarında,devam edeceğim totoma kadar gelsin istiyorum...umudunuzu kaybetmeyin,sonuç alacaksınız mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…