Dax'ı internetten mi aldın canıım ? Bende ya öyle birşey alıcam yada havuca başlıycam sinameki durdu sanki bir işe yaramıyor gibi
watsonsdan aldım ben ama internette de var. ben tavsiye ediyorum sinamekiyle ikisi bomba gibi geliyor
bebişimmm
iyiyim sen de iyisindir saçlarından memnunsundur inş
valla frezyam röfle anamı ağlattı biliyosunuz
evet görüntü güzel ama saçımı yıkamak istemiyorum resmen artık
yıkama sonrasında ne kullanırsam kullanayım çare etmiyor ve yolunuyor resmen saçım
sanırım görüntüsü güzel bile olsa dayanamayıp boyatıcam
saçlarımın nefes almadığını hissediyorum çünkü
uzaması güzel gidiyor açıkçası ama ben gene özel günlere uyup kesmeye devam ediyorum
çok etkili oluyor çünkü neyse çok uzattım anacım son 8kür yapıp bırakıcam
zaten haplı şampuana da başladım bikaç haftaya kendini belli eder
kür vs bittiğinde foto eklicem muhakkak
Aaa gördüm esmerimmm maşallah bir ayda üç cm çok iyi .... Nasıl uyguladın sinamekiye haftada bir yapıyoruz... Dax ı haftada kaç kez uyguladın ???
Bu linkteki arkadaşın saç rengi hoşuma gitti altın karamel ile yapmışlar böyle yapmayı düşünüyorum bende.
http://i40.tinypic.com/11ujo7n.jpg
Sağol canım inşallah bakalım deneyeceğim bi kaç gün sonra boyamayı bi ağrılarım dursunda. Bu arada bende dax almak istiyorum ama aktarda satılmaz heralde dimi :) birde kullandığın daxın markası nedir. 1 ayda 3 cm çık iyi çünkü hatta süper :) Sinameki vs gibi kürleri iyileşince yaparım ama bu daxı sürüp otururm evde uygulaması da kolaymış. Bugün alabilirsem bu daxı süper olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?