Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dax'ı internetten mi aldın canıım ? Bende ya öyle birşey alıcam yada havuca başlıycam sinameki durdu sanki bir işe yaramıyor gibi

watsonsdan aldım ben ama internette de var. ben tavsiye ediyorum sinamekiyle ikisi bomba gibi geliyor

bu arada alexustan hiç haber yok mu göremiyorum hiiç:44:
onun saçlarıda süper olmuştur kesin gelsede resim koysaa

watsonsdan aldım ben ama internette de var. ben tavsiye ediyorum sinamekiyle ikisi bomba gibi geliyor

Esmerim merhaba ... Canımın sıkıntısından sayfaya giremiyorum bende... Malum saçlarım kısacık ( dax tan memnunumun ben bi ara kullanayım dedim saçımdan çıkarana kadar öldüm banyoda ... Sinameki ile beraber kullandığında saçların ne kadar uzadı benim şu an öyle bir mucizeye ihtiyacım var kiii ....

Aaa gördüm esmerimmm maşallah bir ayda üç cm çok iyi .... Nasıl uyguladın sinamekiye haftada bir yapıyoruz... Dax ı haftada kaç kez uyguladın ???

Canım röfle mi yaptın o güzel saçlarına .... Eminim çok güzel olmuştur ama röfle çok yıpratıyor ... Tek renk özellikle koyu bir renk saçı çok güzel besliyor ... Ben yıllarca röfle yaptım saçlarım kazık gibi oluyordu.. Tek renge boyayınca çok memnun kaldım taki saçlarım yanmayana kadar :)))

Kizlarr tunaydinnn Yogunluktan 2 haftadir ne bakim ne maske yapamiyordumm saçlarim saçliktan çikiyordu yavas yavas dün hemen daxlandimm, esmerkraliceninde dedigi gibi dax cok iyi yaaa bukadar ucuza bukadar etkili bisey olcagini tahmin etmezdim hic bi yagin veremedigi yumusakligi veriyor valla, yalniz baya kacirmissim dozunu suan yagli yagli geziyorum islakmis gibi saçlarimm

Bu arada sinameki sizlere ömur yetti canima vallahi havucun 3haftada verdigi sonucu 5 aydir veremedi olmayinca olmuyor yani zorlamaya gerek yok hersey herkese yaricak degil son bir kullanimlik kaldi onuda yapiyim birakicam havuc-dax seklinde devam edicem, tabi once su okul bi bitseydi hayirliysa

Kızlaar naptınız saçları benim 20lik diş amelyatı olduğumiçi diş ağrısından hiçbirşey yapamadım günlerdir Ama iyileşince yine devamedicem Bu arada saçlarımı boyamaya karar verdim altın karamel rengine lakin hangi boyayı kullansam bilemedim. Çok yıpratmayacak bu kürlerime d etkili olmayacak hangi boyayı kullansam ne tavsiye edersiniz.

Geçmis olsun canimmmm tez zamanda iyiles insallah, boya konusunda bisey diyemicemde, senin saç rengin turuncu gibi degilmiydii ?

Sağol canım ya bu ağrı öldürecek beni inşallah geçer bi an önce. Saöçarım açık bakır açık kumral+altın karamel karıştırıp boyamak istiyorum ama kararsızım bakıramı devam etsem yoksa açık karamelimsi bişemi yapsam diye. Yaz geldi düğünler başladı bu saçlrla gezilmez :) dipler koyu uçlar bakır falan :)ama boya markası konusunda kararsız kaldım

Aaa gördüm esmerimmm maşallah bir ayda üç cm çok iyi .... Nasıl uyguladın sinamekiye haftada bir yapıyoruz... Dax ı haftada kaç kez uyguladın ???

daxı haftada üç yaptım birde sinamekiyi yaparken bir çay kaşığı kadar ekledim. ama bahar mevsiminden dolayı alerji olduğum için kürlere ara vermek zorunda kaldım.ona rağmen güzel bir sonuç aldığımı düşünüyorum canım. daxı çok azcık alıp parmaklarınla saç derine yedirmen lazım. az dax bol masaj püf noktası bu. yoksa dediğin gibi saçtan çıkarmak zorlaşıyor

naslacım bu arada moralini bozma kürlere devam et
bizide yalnz bırakma sık sık ziyaret ett

Sağol canım inşallah bakalım deneyeceğim bi kaç gün sonra boyamayı bi ağrılarım dursunda. Bu arada bende dax almak istiyorum ama aktarda satılmaz heralde dimi :) birde kullandığın daxın markası nedir. 1 ayda 3 cm çık iyi çünkü hatta süper :) Sinameki vs gibi kürleri iyileşince yaparım ama bu daxı sürüp otururm evde uygulaması da kolaymış. Bugün alabilirsem bu daxı süper olur.

Irizciim senin saç renginde guzeldi ama bu cok guzelmis gerçekten yakisir bence sana hafifte bronzlasirsan cok patlar bu renk

canım markası dax adı supergro beyaz kutuda. 25 liraya aldım ama bir sene gider yani çok fazla var içinde ve çok az kullanmak gerekiyor.
söylediğin gibi kullanmasıda kolay oturduğum yerde parmaklarımı daldırıyorum kutuya saç diplerime masaj yapıyorum bittiğinde de saçlarımı topuz yapıyorum öyle kürler gibi uğraştırıcı birşey değil
aktarlarda bulunur mu bilmiyorum ama şehrinde watsons varsa alabilirsin ordan

Canlarım saç renginde bu renge karar verdim kesin yağıcam bakalım hakkıma hayırlısı diyorum :)
İstanbuldayım canım da evden pek uzağa çıkamıyorum şu an pek iyi olmadığımdan ama çıkınca yine watsons'a uğrayayım boyalarıda ordan alırım artık :)

ben bir yöntem deniyorum canım.
şampuanımın içine doğum kontrol haplarından koyuyorum.
şampuanlamadan önce şişeyi biraz çalkalıyorum ve kullanıyorum.
saçlarım dalgalı olduğu için uzayıp uzamadığını pek farketmiyorum.
ama sende biraz araştırırsan işe yaradığına dair yazılar var.
benim saçlarımda uzuyor ben pek farketmesemde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…