Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım nereye ekledin resim göremedim ben resim :/

bencede bebişim devam et durma inşallah yaptığımız herşey yarayacak
ben de karamelden vazgeçtim zaten yaa biliyorum turuncu olacağını o yüzden koyu bi renk yapıcam
ooff offf kendi saçlarımı çok özledim

evet naslam ya mart ayında yaptırmıştım
ilk zamanlar öyle güzeldi ki o gürleştirdiğim sağlıklı saçlarımda harika duruyodu röfle
sonra bi baktım saçımın yarısı gitti döküldü hep mecbur bende kesip durdum saçımı anca toparlandı
sonra tarama sorunu çıktı ister yıkarken ister sonrasında ne uygularsam uygulayım hiç taranmıyo
bu durum beni bezdirdi resmen
şimdi okulun kapanmasını bekliyorum şu hengame bi bitsin de güzel bi renk yapıcam inş
beni boşver sen neler yapıyorsun nasılsın küre devam mı

Frezyaaaaaaaammmm
bayıldım saçlarına bitanem
ama lütfen kaldır fotoyu nazar değecek
maşallah çok güzel uzamış ve farkettiysen çoğalmış saçların
bayıldımmmm
darısı isteyen herkesin başına

Ayımmmmm canımmm senin saçların daha güzelll ..teşekkür ederim ayrıca..duramam silerim zaten yarın filan..haziranda kür bitince yeniden eklerim..sen de ekle aralarda bizi mahrum bırakma güzel saçlarından..

Ayımmmmm canımmm senin saçların daha güzelll ..teşekkür ederim ayrıca..duramam silerim zaten yarın filan..haziranda kür bitince yeniden eklerim..sen de ekle aralarda bizi mahrum bırakma güzel saçlarından..

mütevazilik yapma kız seninkiler daha güzel MAŞALLAH
bende kalmadı o saçlardan valla bitanem ama çabam bitmeyecek asla
okulun bitmesini bekliyorum bi kapansın da boyuycam hemen
off off yaza şöyle efil efil gireyim açık renk saçım olsun hoş bi görüntü olsun dedim ama
hiçbir gül dikensiz olmuyormuş anacım

evet naslam ya mart ayında yaptırmıştım
ilk zamanlar öyle güzeldi ki o gürleştirdiğim sağlıklı saçlarımda harika duruyodu röfle
sonra bi baktım saçımın yarısı gitti döküldü hep mecbur bende kesip durdum saçımı anca toparlandı
sonra tarama sorunu çıktı ister yıkarken ister sonrasında ne uygularsam uygulayım hiç taranmıyo
bu durum beni bezdirdi resmen
şimdi okulun kapanmasını bekliyorum şu hengame bi bitsin de güzel bi renk yapıcam inş
beni boşver sen neler yapıyorsun nasılsın küre devam mı
[/QUOTE]

Canım benim benim moralim hala bozuk... Uzadı ama saçlarım dört Mart'ta kestirmiştim.. Kısacaktı şimdi toplanıyor enseme geldi... Martta Kürü bıraktım hiç yapmadım.. Haziran'da başlayacağım.. Mart'tan bu yana saçım hızlı uzadı nedeni sadece yılan yağı badem yağı kullandım... Dört parmak uzadı bende şaşırdım... Çok etkiliymiş bu iki yağ anladım... Şimdi Haziran'da sinameki turuna başlayacağım.. Yılan yağı +badem yağına devam edeceğim... Azıcık daha uzasın foto koyacağım belki moralim yerine gelir.. Diplerde ak var boyattım mecburen ama uçlar yanık hala... Uzayan dört parmaklık yer yanık kestirmeyeceğim biraz daha uzasın azar azar keserim... Bu iki yağı karıştır kullam xAyx cim mutlaka .. Ben haftada iki kez yaptım dört Mart'tan bu yana dört parmak uzadı... Herkes çok şaşırdı bende tabii...iki buçuk ayda sanırım 6-7 cm uzadı ...keşke bu bakımları saçım uzunken ve ayran akıllılık yapmayıp saçımda oynamadığım zaman yapsaydım şimdiye belime gelirdi...

olsun naslam moralini bozma küre başlayıncada haftada bir de bu yağ karışımını kullanırsın
yılanyağı iyidir ama kuralına uymak lazım 3günde bir 3saat diye biliyor ve uyguluyordum ben
bi ara başlarım belki ama yoruldum gerçekten şuan sadecesinameki ve sarımsaklı z.yağımla götürüyorum maratonu
8 9kür yapıp bırakıcam toplamda 15kür yapmış olurum heralde
bakalım hayırlısı canım yaa..aklıma şu geldi aslında çamyağını deneyebiliriz
onun içinde yılanyağıda var aktar söylemişti karışım yani bu da
bi ara onu yada barcelinoyu almayı düşünüyorum
ama önce sinameki bitecek

Canım benim, teşekkür ederim moral veriyorsun bana... Haziran ilk haftası başlayacağım sinameki kürüne... Ama yılan +badem yağına da devammm... Sen sinameki kürünü 15 kür mü yaptın yani 15 hafta ....ben sekiz hafta yapıp ara veriyorum...

Bemiksimi aldım bugün 10.yu yapıcam :) Hapıda bu sefer yasmin değilde diane35 aldım inşallah aynı etki olur

Bemiksimi aldım bugün 10.yu yapıcam :) Hapıda bu sefer yasmin değilde diane35 aldım inşallah aynı etki olur

Merhaba cCchen D.kontrol hapını şampuana mı katıyorsun bi etkisini gördün mü ?? Uzatma hızı ne kadar? Ben çekiniyorum kullanmaya bebek istiyorum yan etkisi olursa diye korkuyorum...

Merhaba cCchen D.kontrol hapını şampuana mı katıyorsun bi etkisini gördün mü ?? Uzatma hızı ne kadar? Ben çekiniyorum kullanmaya bebek istiyorum yan etkisi olursa diye korkuyorum...

Evet canım ezip şampuana katıyorum hem uzattı saçımı hemde daha sağlıklı oldu, sinamekiyle birlikte kullandığım için uzama hangisinin etkisi tam bilmiyorum ama ben memnunum dökülmeyide durdurdu.Ama bebek istiyosan bence tehlikeye atma :/

Teşekkür ederim canım :)))

Teşekkür ederim canım :)))

kür halinde olanıda var, yıkarken dikkat edersen o sorun yaratmaz belki 1 adet bemiks bi adet hap yarım şişede badem yağı karıştırıp saçta bekletiliyo, doktoruna danışırsın yinede, rica ederim canım benim :)

evet canımcım ya en son kızlarla bi karar aldık
sanki 8de bitirince tam uzama aşamasında bırakıyomuşuz gibi geldi
bizde uzatalım dedik 12ye filan ama ben 15kür yapmış olucam
bide haftada 2yapıyorum ben böylede faydasını gördüm çok şükür saçlarım düzeldi

benimkide ondan canımcım inş yarar ama
ben çok korkuyorum bu şampuandan yaa bide sanki adetimi etkiledi bikaç gün geçti bak üstünden
annem de kızdı zaten atasım var valla şampuanı neyse şimdilik sessiz sedasız kullanıyorum

Aaa daha 1 kere kullanmadın mı canım ya :/ acaba bende mi bi anormallik var

Aaa daha 1 kere kullanmadın mı canım ya :/ acaba bende mi bi anormallik var

yok kız ne bi keresi aldığım günden beri kaçtır kullanıyorum
aslında arada oynardı böyle 2 3gün gecikme yada önce olurdum ama
şimdi haptan tırstım ya ona bağlıyorum

yok kız ne bi keresi aldığım günden beri kaçtır kullanıyorum
aslında arada oynardı böyle 2 3gün gecikme yada önce olurdum ama
şimdi haptan tırstım ya ona bağlıyorum

sanmıyorum ondan olucağını canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…