Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saf argan yağını denesene canım yıpranan kısımlar için :/

arganyağlı ürünlerim var canım ya
daha doğrusu bi dünya ürün var bazısı yıkama esnasında bazısı yıkama sonrasında kullanılan
ama dediğim gibi hiçbiri fayda etmiyor
saçım ince telli bide üstüne açıcı iyce mahvoldu
bi an önce boyayabilsem ne iyi olacak ama nedense hiç cesaretim kalmadı uğraşasım da

Bence bi süre boyayı unut canım birazda olsa toparlansın saçın :/ sözde 6. kürde saçımı boyycaktım sinamekiye ara vercektim bugün 10.yu yaptım az önce yıkadım

Bence bi süre boyayı unut canım birazda olsa toparlansın saçın :/ sözde 6. kürde saçımı boyycaktım sinamekiye ara vercektim bugün 10.yu yaptım az önce yıkadım

canımcım koyu bi renge boyayıp saçıma az da olsa canlılık kazandırmam lazım
en azından şu açıcılardan kurtulsam yeter saçımı yıkamak istemiyorum çünkü resmen
ben de kürden dolayı bekletiyorum rengi bozulmasın diye hemde okul bitsin öyle boyuyup çıtçıt alıcam
bu arada ben de kürümü yaptım son 7kürüm kaldı şuanda kaçıncıyı yaptım bilmiyom ama

o açıcı öyle illet bişekii bi kere yaptırdım bidaha aslaa upuzun siyah saçlarım vardı değerini bilemedim bilmeden sinamekiyi kozmik bakıma göre yapmışım 4 bemixim kaldı onları haftada 2şer tane yapıcam yani toplam 12 hafta ama 14 kür olmuş olucaak, çok sıkıldım sinamekiden, aradan sonra havuca gecicem ya sinameki bana nedense verimli bi yöntemmiş gibi gelmiyo :/
Ekimde sevgilimin abisinin nikahı var bende nikah şahidiyim o zamana kadar saçlarım belimde olmalı, savura savura giderim

topiğimiz için faydalı olabileceğine inandığım birşey yapıyorum arkadaşlarr az bekleyin

Veee eveettt :109:
saç bakım için kullandığım ürünler ve yorumlarım :101::101:

Eki Görüntüle 717170

avon argan yağlı saç maskesi: tek kelimeyle berbat bir ürün. gidin marketten ucuz bir saç kremi alın , bundan daha çok fayda görürsünüz. hiçbir işe yaramıyor bitsin diye çok çok kullanıyorum. birdaha asla almam.
elseve sıvı saç kremi: gliss kullanırken glissten yeteri kadar memnun kalmadığım bir dönemde almıştım bunu. taramayı kolaylaştırıyor saçı nemlendiriyor kırılmayı önlüyor mu emin değilim.
gliss keratinli sıvı saç kremi: bu gliss spreylerden kaç tane kullandığımı hatırlamıyorum bile. ama son zamanlarda glisste mi bir sorun var benim saçlarımda mı bilmiyorum ama ilk zamanlardaki kadar çok işe yaramıyor. o yüzden bende iki üründen de daha çok yarar sağlamak adına kısa aralıklarla dönüşümlü olarak bir elseveyi kullanıyorum bir gliss i. Böyle kullandığım sürece ikisinden de memnunum.
elseve arginine şampuan: bu şampuanın kokusu mükemmell ve çok kalıcııı dökülme açıcından bir yarar göremedim tek başına ama içine çam terebentin katınca süper oluyor. çabuk yağlanma söz konusu olabilir. bitince tekrar alır mıyım bilmiyorum
elseve arginine saç kremii: bundan acayip memnunum şimdiye kadar kullandığım en güzel saç kremi diyebilirim. yumuşacık oluyor saçlarım tararken hiç güçlük çekmiyorum.tavsiye edebilirim
mecitefendi saç bakım yağı: genel olarak güzel bir bakım yağı içinde saç içinde gerekli olan yağlar var. kullandığım dönem gerçekten uzamaya etkisini gözlemlemiştim fakat kokusu bana çok ağır geliyor. kokular konusunda çok hassasım az biraz kaldı ama kokusu yüzünden bitirip atamıyorum şişeyi bir türlü
oriflame hindistan cevizi yağı:saçlarımı kırıklardan bu yağ ile koruyorum denebilir. sinameki yaptığım zamanlarda diplerine sinamekili karışımı uçlara ise bolca bu yağdan sürüyorum. bir taşla iki bakım olmuş oluyor bu marka olmasa bile herkese hindistan cevizi yağını tavsiye ederimm
ve gliserinim var. bir dönem kullanmıştım bir faydasını göremeyip bıraktım. garibim dolapta bekliyor öyle
bu resimde son olarak kürlere katılan yağları görüyorsunuz.alırken karden veya mecitefendi markasından almaya dikkat ediyorum.
diğer markalara oranla bunlara daha çok güveniyorum

Eki Görüntüle 717174
ve burda da geç bulduğum ama kaybetmeye hiç niyetimin olmadığı bir saç bakım yağım varr
çok az kullanmama rağmen uzatma konusunda hemen sonuç aldım.ve hiç uğraştırıcı değil oturduğum yerden daldırıyorum parmaklarımı saç derime masaj yaparak sürüyorum. yalnız çok az kullanmak gerekiyor yoksa kafanız yağlı gezersiniz

vee son olarak topiğimizin maskotuyla sizleri selamlıyoruzz

Eki Görüntüle 717175 Eki Görüntüle 717175 Eki Görüntüle 717175 Eki Görüntüle 717175

Süpersin esmerim.... Bu da x saçını bir ayda ne kadar uzattı???

2 sinameki kürü yapmıştım 3 4 kerede dax yapmıştım 3 cm uzadı. sinameki değildi bence uzatan daxtı çünkü sinameki 5ten sonra uzatmaya başlattı hep bende

merhaba kızlar, uzun zamandır ihmal ettim konumuzu ama biraz seyahat, bir de işe başladım, saçları da ihmal etmeye başladım maalesef. sinameki tamamen yalan oldu. sabah erken çıkıp,, akşam eve geç geliyorum. sinamekiyi ne hazırlamaya, ne sürmeye, ne de bekletmeye vaktim yok maalesef. belki işten arada kafamı kaldırma şansım olursa mutlaka yaparım. gerçi daxı ve hatta biotin hapımı bile almayı unutmuş durumdayım. yine de saçlarımın durumu çok kötü değil. sanki yavaş ama yine de uzuyor gibi. önümüzdeki günlerde çizgili tişörtle tekrar resim koymak istiyorum bakalım.

henüz yazılanları pek okuyamadım, şimdi bir göz atıcam, umarım herkes rapunzel olmuştur bile ben yokken

BEN AVON ARGAN yağlı saç maskesine bayıldım ben,m saçlarımıda harika yaptı belki saç yapısına göre etki ediyordur. hatta bıttıkten sonra saclarım sertlestı sımdı ıkı tane daha alıcam, sinameki duzelttıgım saclarımı gene mahvettı cunku sımdı dax hındıstan cevızı yagı ıle toplamaya calısıyorum

benim saçlarımı niye sevmedi o zaman bu maskee

Selam ola dostlar :) Ben daxı aldım sonunda ve bugün 2. daxımı yaptım. perşembe günü boyamadan önce yine saçımın diplerini çekip eklicembakalım fark varmı diye ama bana hiç fark yokmuş gibi geliyor Boyadıktan sonrada iyileşmiş olursam kürlerede tekrar başlayacağım daxtı kürdü yağdı bakımdı derken yiicem kafayı sonunda :))) Sizler ne alemdesiniz foto ekleyen yokmu görelim uzamaları moral bulalım biraz kızlar :)

esoşum teşekkür ederiz ne güzel bi paylaşım olmuş
bence hepimiz yapalım arada bunu
evet bikaç şeyi ortak kullanıyoruz ama ekstra kullandıklarımızdan dahaberdar edelim birbirimizi
bu aradadaxı bana da aldıracaksınız sonunda

yeni işin hayırlı olsun alexim güzel de zaman geçirmişsindir umarım seyahatinde
merakla bekliyoruz yepisyeni fotolarını :)
kendi adıma konuşayım rapunzel olamasam da rapuş olarak dolanıyorum ortalarda
orta karar yani benim durum
ama gördüğüm kadarıyla frezyanın saçlar coşmuş maşallah diyelim

Canım glissin bu spreyini turuncusunu vs bende kullanıyordum ama bi kaç aydır kullanmuyorum çünkü cidden eskisi gibideğil ürünleri saçlarımı ipek gibi yapardı şimdi yapış yapış bi tuhaf yapıyor şimdi dedğim tabi bi kaç ay önce enson kullanıp halini görünce bıraktığım zamandı :)

Diğer ürünlerinden elsevin saç kreminden de memnundum ben hatta hala var aarada saçlarım yıkandıktan sonra sert gelirse kullanıyorum :) Bende bu akşam fotiler eklerim :)

Canım kesinlikle almanı tavsiye ederim dax'ı ben aldım 2 kez kullandım saçlarım yumuş yumuş oldu hemde canlandı uzama için yorum yapamıyorum çünküm daha 2 kez oldu inşallah onunda güzel haberlerini ilerleyen haftalarda yazarım mutlu mutlu :)

tamam canımcım ben de zaten sinamekiyi tadında bırakma kararı aldım
son iki kür yapıp bırakıcam belki yaz sonuna doğru başlarım gene..
ama bu süreçte daxı denemek istiyorum açıkçası
nette görmüştüm alayım bari en ucuzu hangi site ya benim bulduğum 12lira bu arada

Kızlar saçımin son hali uzunluk olarak. Diğer resimle değerlendirdim az da olsa biraz sanki uzamış gibi ama normal uzaması mı yoksa yaptıklarımında etkisi var mı bilemedim sizlerin değerlendirmelerine sunuyorum :) Yarın boyama yapacağım o yüzden bi görelim dedim boyamadan.

Bu resim de 8 mayısta eklediğim fotodaki resim linki
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=705780&stc=1&thumb=1&d=1368005053

Bu arada xAyx daxı ben watsonsdan aldım burdaki diğer arkadşalrında kullanıp önerdği oydu diye ama sende almadan önce alacağın markayı iyice araitır hiç olmazsa emeğine değsin :) Ben supergro dax dan memnunum saçlarımı yumuşacık yapıyor parıl parıl parlıyor :))

Eklentiler

• $20130523_001225.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:

valla muhteşem uzamış canım MAŞALLAH
bu uzamayı sadece daxla mı elde ettin
ben de alıcam bi ara canım bakalım bana da faydası olacak mı

Yaaa arkadaslar benimde hamileliğin 3 ayından itibaren kas larımda dokulme oldu acaba stresten mi dedim bir arkadasım volumexl adında bir serum onerdi iki haftadır onu kullanıyorum sanki durdu gibi dokulme ama yine dokulur mu acaba bunun içindeki yağlar iyi geliyormus aranızda kullananınız varmı amerikan bir urun uzatıyor felanda diolar ama 2 haftadır dokulme durdu uzarmı acaba sizce bilgisi olan varmı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…