Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım oluyor diye biliyorum hamilelikte dökülme
sarımsak da kullanabilirsin ortadan ikiye böl ve sür kaşlarına yada saçına
beyaz sabunla cildini yıkarsan kokusu kalmaz
inşallah bu sorundan kurtulursun canım

sucb nerelerdesin anacım yoksun uzun zamandır
nasıl gidiyor bakımlar saçların ne durumda

valla muhteşem uzamış canım MAŞALLAH
bu uzamayı sadece daxla mı elde ettin
ben de alıcam bi ara canım bakalım bana da faydası olacak mı

Canım son 5 gündür dax kullanıyorum ondan önce 2-3 kür havuç 2-3 kür sinameki yaptım o resmi eklediğimdem bu güne kadar sadece bunları yaptım birde şampuanıma doğum kontrol hapı ve çam terebentin ekledim. Artık ne etki ediyor bilemiyorum açıkçası uzasında neyin etki ettiği farketmez aynı şekilde devam ederim :))

Son düzenleme:
Arkadaşlar bunlarda benim kullandığım ürünler. Yağlar malum zaten jojoba yağı, saf argan ve saf badem yağı, çam terebentin, hint yağı.
Dax: zaten malumunuz :) 3 kez kullandım son 4-5 günde kesinlikle memnunum yumuş yumuş oldu saçlarım parladı canlandı uzatmayada bence yardımcı oldu diye düşünüyorum süre az olmasına rağmen :)

Daxın altındaki kuaf kuaförlerin yaptığı 20 dk bakımlardan almıştım kuaförümden, bunuda yine dax gibi saç diplerine uçlara doğru uyguluyorsun ama uzama için değil sadece bakım için çok sık kullanmasamda çok vaktim yoksa duşa girmeden 20-25 dk önce sürüyorum dax kadar olmasa da yine de canlandırıyor saçlarımı. :)

Anatolia saç bakım yağı : Bunu aktarım önermişti uzamaya ve bakıma yardımcı diye çok çok memnun olmasamda rahatsız da olmadım yine dax öncesinde vaktim yoksa duşa gireceksem 1-2 saat öncesinde saçlarıma sıkıp bekleyip öyle duşa giriyordum. Bu bakımın içiine ben sarımsak rendeleyip ekledim :)

Pasionate Argan serum: Bunuda kuaförümden alömıştım ben gayet memnunum açıkçası duştan çıktıktan sonra uçlarına sürüyorum. Saçlarım ile çok oyunadığım ve sürekli oyudan açığa açıkta koyu renklere geçiş yaptığımdan açmadan vs biraz yanık durumda :) Bu yanıklara kesinlikle iyi geliyor tavsiye ederim :)

Dermoskin biotin: Saç şampuanım bu şampuana yenibaşladım gayet memnunum içerisine doğum kontrol hağı ekledim birde çam terebentin ekledim daha etkili olması için :)

Medobiocomplex-k: Biotin kapsülleri kendileri düzenli kullanamasamda aklıma geldikçe kullanıyorum araştırdım aldığım eczacıya ve diğer eczacılara sordum diğer yerlerdeki tüylerle alakalı herhangi bir etkileşimde bulunmadığını öğrendikten sonra başladım kullanmaya :) Saç ve tırnak için etkiliymiş bende kulalnıyorum ama bakalım inşallah görürürm etkisini :)

Eklentiler

• $20130522_185819.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
sen hala dax almadın mı yaaaa

Kızlaaar nerelerdesiniz nasıl gidiyor kürler neler yaptınız? yalnız mı kaldım saç uzatma yolunda bir başıma mı kaldım :/ Bu arada saçalrımı bpyadım resimdeki gibi olmadı ama bakırımsı bi renk oldu ama çok hoş bi renk oldu yani bana göre :) Yine resim eklerim eğer buralarda olursanız beğenecekmisiniz bakalım. :)

bekliyoruz resimlerini
merak etme bizde bu uzun saç sevigisi olduktan sonra yalnız kalmazsınnn

evet kızlar son 1kür
sanırım 10 yada 12kür yapabildim toplamda
bu bir kürümü de yapıp bırakıyorum sinamekiyi
biraz dinlenme vakti..

EsmerKraliçem bu akşam kısmetse ekleyeceğim resim umarım beğenirsiniz :)

xAyxcim saçın kürlere devam ettiğin sürece ne kadar uzadı? Foto eklermisin sende bakalım bizede moral olsun :) İnşallah dinlenme sürecinde de rapunzel gibi uzar saçların hepimizin saçları uzasın artık :)

cancağzım valla saçım epey uzadı da
ben durmadım devamlı kestim kozmikbakım günlerine uyup
daha iyi uzuyor diye..şimdi beklemedeyim fotoda çekilmedim hiç
ama bi süre sonra devam edersem eklerim

öncelikle saçımı sağlığa kavuşturmak için kür yaptım iyide geldi
saçlarımı boyatıp bi süre çıtçıt kullanmak istiyorum saçlarımla uğraşmaktan yoruldum
saçımın pis bi huyu var küt bi model de olsa kırık doludur her daim

bakalım ya hayırlısı ben sinamekiyi bırakmam devamlı yapıyorum yıllardır
bigün gene başlarım muhakkak sen ekle bugün sabırsızlıkla bekliyorum canım

Son düzenleme:

Canım valla kozmik gündfe olsa ben bu saçları kestirmem zaten çık kısa uzasın diye uğraıyorum kestirirsem heralde budefa yağların içinde yüzmeye başlarım :))
Benimde bir dünya çıtçıtım var ama benimkisi çıt çıt sevmiyor takma diye huysuzluk ediyor takamıyorumda mecburen bu saçları uzatmak zorundayım :/
Kırıklar için iyi gelen bir yöntem yokmu kesim dışında sürekli kestirrisen uzaması zor olur çünkü o kadar emeğine değsin bari :)

merhaba kızlar nasılsınız
sinameki kürümü biraz aksattım ama toparladım şimdi saçlarım baya uzadı hatta etrafımdaki herkes bunu söylüyor napıyosun diye soruyolar ben de anlatıyorum
gel gör ki saçlarım kırık doldu ya çünkü nerdeyse 8 aydır kestirmiyorum saçlarımı kopuyorlar artık napıcam kestirmek de istemiyorum en azından kozmik bakım kesim günü gelene kadar kestirmicem ona da nerdeyse 1 ay var napiym o zmna kadar uçları çok kuru ve sağlıksız gözüküyor

canımcım sinameki iyi geliyor kırıklara yada hind.cev yağı kullanabilirsin
bademyağı ve zeytinyağıda öyle tabi
ama ana şartı saçını hiç yapmıycaksın ayda bir makina görecek en fazla
öbür türlü yazık edersin emeğine kesmek istemiyosan böyle bi yol izle bari canımcım
bu arada arganyağıda çok faydalı deneybilirsin biraz fiyatlı diye duymuştum 30-40civarı
o yüzden ben henüz almadım güvendiğin aktar varsa al dene derim

kız sen nerelerdesin ne zamandır küre devam et bırakma asla..
bu arada canımcım yukarda yazdığım şeyler senin için de geçerli ama
kesmeyi kabul ediyosan kozmiğe uy derim
burda en katı görüşlü bendim heralde saç kesme konusunda ama kestim bikaç sefer ve
gerçekten çok faydasını gördüm nerdeyse iki katıyla geri geldi diyebilirim

ay sorma canım ya dersler o kadar yoğunki giremiyorum doğru düzgün ne dönemmiş hızına yetişemedim kozmiğe uycam ucundan kestircem o zamana kadar zeytinyağı falan idare edeyim artık

Önümüzdeki 15 gün protein günüymüş, bu hafta 2 sinameki yapıcam haftaya havuca başlarım tam zamanı, ek olarak bide sinameki yaparım sonra 1 hafta daha havuc ve sonra uzun bi ara Uçları için ne alsam ne yapsam ya öyle kötü durumda değiller ama önlem almak istiyorum kestirmekte istemiyorum yeni yeni uzuyo zaten

hindistan cevizi yağı al
birde elidorun keratinology maskesini

vee esoşumun söylediklerine ek olarak
gerçek arganyağı almalısın canım
güvendiğin bi aktar varsa 30lirayı gözden çıkar git al
görünen o ki arganyağı her türlü kırığa kırışığa ve yırtığa iyi geliyor
muhakkak almak lazım

Çıkarırım canım neleri gözden çıkardık 30 tl'de cıksın çünkü kestirmek istemiyorum tam böyle birazcık uzuyo bakıyorum azda olsa kırık oluyo canım sıkılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…