Yaaa arkadaslar benimde hamileliğin 3 ayından itibaren kas larımda dokulme oldu acaba stresten mi dedim bir arkadasım volumexl adında bir serum onerdi iki haftadır onu kullanıyorum sanki durdu gibi dokulme ama yine dokulur mu acaba bunun içindeki yağlar iyi geliyormus aranızda kullananınız varmı amerikan bir urun uzatıyor felanda diolar ama 2 haftadır dokulme durdu uzarmı acaba sizce bilgisi olan varmı kızlar
valla muhteşem uzamış canım MAŞALLAH
bu uzamayı sadece daxla mı elde ettin
ben de alıcam bi ara canım bakalım bana da faydası olacak mı
esoşum teşekkür ederiz ne güzel bi paylaşım olmuş
bence hepimiz yapalım arada bunu
evet bikaç şeyi ortak kullanıyoruz ama ekstra kullandıklarımızdan dahaberdar edelim birbirimizi
bu aradadaxı bana da aldıracaksınız sonunda
Kızlaaar nerelerdesiniz nasıl gidiyor kürler neler yaptınız? yalnız mı kaldım saç uzatma yolunda bir başıma mı kaldım :/ Bu arada saçalrımı bpyadım resimdeki gibi olmadı ama bakırımsı bi renk oldu ama çok hoş bi renk oldu yani bana göre :) Yine resim eklerim eğer buralarda olursanız beğenecekmisiniz bakalım. :)
EsmerKraliçem bu akşam kısmetse ekleyeceğim resim umarım beğenirsiniz :)
xAyxcim saçın kürlere devam ettiğin sürece ne kadar uzadı? Foto eklermisin sende bakalım bizede moral olsun :) İnşallah dinlenme sürecinde de rapunzel gibi uzar saçların hepimizin saçları uzasın artık :)
cancağzım valla saçım epey uzadı da
ben durmadım devamlı kestim kozmikbakım günlerine uyup
daha iyi uzuyor diye..şimdi beklemedeyim fotoda çekilmedim hiç
ama bi süre sonra devam edersem eklerim
öncelikle saçımı sağlığa kavuşturmak için kür yaptım iyide geldi
saçlarımı boyatıp bi süre çıtçıt kullanmak istiyorum saçlarımla uğraşmaktan yoruldum
saçımın pis bi huyu var küt bi model de olsa kırık doludur her daim
bakalım ya hayırlısı ben sinamekiyi bırakmam devamlı yapıyorum yıllardır
bigün gene başlarım muhakkaksen ekle bugün sabırsızlıkla bekliyorum canım
canımcım sinameki iyi geliyor kırıklara yada hind.cev yağı kullanabilirsinCanım valla kozmik gündfe olsa ben bu saçları kestirmem zaten çık kısa uzasın diye uğraıyorum kestirirsem heralde budefa yağların içinde yüzmeye başlarım :))
Benimde bir dünya çıtçıtım var ama benimkisi çıt çıt sevmiyor takma diye huysuzluk ediyor takamıyorumda mecburen bu saçları uzatmak zorundayım :/
Kırıklar için iyi gelen bir yöntem yokmu kesim dışında sürekli kestirrisen uzaması zor olur çünkü o kadar emeğine değsin bari :)
merhaba kızlar nasılsınız
sinameki kürümü biraz aksattım ama toparladım şimdi saçlarım baya uzadı hatta etrafımdaki herkes bunu söylüyor napıyosun diye soruyolar ben de anlatıyorum
gel gör ki saçlarım kırık doldu ya çünkü nerdeyse 8 aydır kestirmiyorum saçlarımı kopuyorlar artık napıcam kestirmek de istemiyorum en azından kozmik bakım kesim günü gelene kadar kestirmicem ona da nerdeyse 1 ay var napiym o zmna kadar uçları çok kuru ve sağlıksız gözüküyor
ay sorma canım ya dersler o kadar yoğunki giremiyorum doğru düzgün ne dönemmiş hızına yetişemedimcanımcım sinameki iyi geliyor kırıklara yada hind.cev yağı kullanabilirsin
bademyağı ve zeytinyağıda öyle tabi
ama ana şartı saçını hiç yapmıycaksın ayda bir makina görecek en fazla
öbür türlü yazık edersin emeğine kesmek istemiyosan böyle bi yol izle bari canımcım
bu arada arganyağıda çok faydalı deneybilirsin biraz fiyatlı diye duymuştum 30-40civarı
o yüzden ben henüz almadım güvendiğin aktar varsa al dene derim
kız sen nerelerdesin ne zamandır küre devam et bırakma asla..
bu arada canımcım yukarda yazdığım şeyler senin için de geçerli ama
kesmeyi kabul ediyosan kozmiğe uy derim
burda en katı görüşlü bendim heralde saç kesme konusunda ama kestim bikaç sefer ve
gerçekten çok faydasını gördüm nerdeyse iki katıyla geri geldi diyebilirim
Önümüzdeki 15 gün protein günüymüş, bu hafta 2 sinameki yapıcam haftaya havuca başlarım tam zamanı, ek olarak bide sinameki yaparım sonra 1 hafta daha havuc ve sonra uzun bi araUçları için ne alsam ne yapsam ya öyle kötü durumda değiller ama önlem almak istiyorum kestirmekte istemiyorum yeni yeni uzuyo zaten
Önümüzdeki 15 gün protein günüymüş, bu hafta 2 sinameki yapıcam haftaya havuca başlarım tam zamanı, ek olarak bide sinameki yaparım sonra 1 hafta daha havuc ve sonra uzun bi araUçları için ne alsam ne yapsam ya öyle kötü durumda değiller ama önlem almak istiyorum kestirmekte istemiyorum yeni yeni uzuyo zaten
hindistan cevizi yağı al
birde elidorun keratinology maskesini
vee esoşumun söylediklerine ek olarak
gerçek arganyağı almalısın canım
güvendiğin bi aktar varsa 30lirayı gözden çıkar git al
görünen o ki arganyağı her türlü kırığa kırışığa ve yırtığa iyi geliyor
muhakkak almak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?