gratis yakın olduğu için ilk önce oraya sordum ama yoktuBen de alabilirşm orjinal yılan yağı bulursam bakalım yıkayınca brz daha kendine geldi sanki saçlarım inş düzelcek bu arada kızlar bu dax gratis de satılıyo mu biliyo musunuz watsons yokda burda bi de bunu alırsam hindistan cevizi yağı almasam da olur heralde bu yeterli mi saç uçları için:)
selam kızlar sizce bu renkler tam olarak nedir
birine çikolata kahve diğerine bakır kahve diyo:44:
beni görenleriniz vardı sizce hangisi bana yakışır ben ilk resimden yanayım ama :26:
Eki Görüntüle 736458 Eki Görüntüle 736460
Frezyaam duy beni :| elma sirkesi aldım ne kadar suya ne kadar sirke katcam nasıl yapcam :|
beni görenleriniz vardı sizce hangisi bana yakışır ben ilk resimden yanayım ama :26:
Gratis'te satılmıyo canım Cosmo World varsa orda da bulabilirsin :)
Canımm geldim burdayımm..benim yapma şeklim canım ısırgan otu ve sinemakiyi birlikte kaynatiyorum,3 su bardağı filan oluyor..sonra o soğurken içine elma sirkesi katıyorum yarım çay bardağından biraz daha az..sonra onu bütün kafama döküyorum canım,bütün saç ıslanacak şekilde..üzerine de yağ karışımlarını sürüyorum diplere, uçlara da yediyorum güzelce ve sarıyorum saçlarımı,böyle yapınca saçlarım ipek gibi oluyor ve daha çok uzatıyor bana göre..çünkü ilk dört uygulamamı tarife uygun yapmıştım çok etkisi olmadı sanki,kuruluk vardı biraz da ama bu şekilde hiç olmadı yumuşak parlak ve hızlı uzayan saçlar..
sende de işe yarıyacağını düşünüyorum canım..
eğer bu şekilde yapmak istemezsen durulama suyuna bir tasa yarım litre suya bir bir buçuk corba kaışığı sirke kat, koku geçmiyor bu şekilde,ama parlaklık ve yumuşaklıktan memnun kalırsın ..İkisini de yazdım sana tatlım..birinci tarif benim kendi bulduğum ama en iyi sonucu aldığım..
O da yok ki bizim burlarda bi kozmetikçileri gezeyim bakalım bulurum inş:)
canım içlerinde çikolata kahve olan yok bence
çünkü benim bildiğim çikolata kahve koyu oluyor :44:
yanlış mı biliyorum acaba. ikincisi bakır kahve evet
ikiside güzel ama ikinci resim senin açık renk saçında çabuk akar ve turuncu gibi olur diye düşünüyorum içinde kızıllık var ya ondan
ilki yaz için daha uygun
kışa doğru istersen koyulaştırırsın
Ben de birincisini beğendim ay'ımm sana yakışacağını düşünüyorum burdaki kız da hafiften seni andırıyor sanki..karamelle kahve arası bir renk..karamel çikolata kahve olarak geçiyor 7.5 - 7.75 sanırım..palette altın karamele de benzettim bu rengi biraz koyusu kahve katman lazım içine..
Cnm ben de birincisine bayıldım kesinlikle bir diyorum:)
1. renk çok hoş balım sanada çok yakışıır :) 2. kadınsı gibi ben beğenmedim ve çabuk akar sanki -_-
canim ben de seni her yerde sac rengi ararken buluyorum sanki seni takip ediyormus gibiben de aynen sizin gibi düşündüm beybilerim :)
1.yi daha çok beğendim..sanki ikincisi çabuk akıp nankörlük edecek gibime geliyo
bu arada çıtçıt bana uymuyo ama gene de almayı düşünüyorum
acep bu renk bulabilir miyim
canim ben de seni her yerde sac rengi ararken buluyorum sanki seni takip ediyormus gibi
sacin rofleli ise isiltili kahve yaparsan o rengi elde edersin gibi geldi bana tabi hafif aktiktan sonra nerdeyse ayni rengi gibi olur ya da ayisigi kahvesi diye dusunuyorum
canim koyu kahve yapma sakin, anneme ben kolestonun kahvesini yaptim kadinin saci simsiyah oldumalesef canım çok kararsızım
ama şu röfleli halimden kurtulmak istiorum acilen
koyu bi kahve yapıcam sonunda galiba
çünkü hepsi akıp gidecek ve gene röfle kalacak
o yüzden malesef en az 2sefer boyamam lazım
oofff offfff
canim koyu kahve yapma sakin, anneme ben kolestonun kahvesini yaptim kadinin saci simsiyah oldu
isitltili kahve ya da ayisigi kahvesine boya bak dedigim gibi olucaktir gerci gormedim sacinin rengini tam ama tahmin ettigim gibiyse fotodaki gibi olur canim
canim ben annemin sacini o kadar cok renklere boyadim ki :)tamam canım sağol yazıyorum bi köşeye
bu arada ben de garnier nin kahve tonuna boyadım önceden ve dediğin gibi siyah durdu
ama bu boyayı bekletme süresiyle de ilgili
bide şuan benim saçlarım röfleli olduğu için(ki zeminde bakırlıklar bile var eski boyalardan kalan)
siyah boyasam bile sarılar anca kahve olur zor tutar yani
ne biliim anacım valla batak bu boya işicanim ben annemin sacini o kadar cok renklere boyadim ki :)
en son iste kahveye boyadim dedigim gibi oldu koleston bi de akmiyor mubarek boya :)
garnier kullaniyoduk annemin her yikamasinda akiyordu artik hep koleston aliyoruz tavsiye ederim canim
sana dedigim renkler de acik renkler degil cnaim su an elimde ayisigi kahvesi var ondan onerdim :)
hem o dedigin renk de isitili gibi duruyor boyadiktan sonra akicak ve istedigin renk olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?