Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne demek canımcım hepimiz moral olmalıyız birbirimize
unutma saç sefadan tırnak cefadan derler bizimkiler
moral iyi olacak ki güzel sonuçlar alalım
bence de saçların hızla uzar çünkü aran epey olmuştu
inşallah gelecek yazdan daha erken ulaşmış olursun hedefine

canım saçlarım nemliyken tarak ve makas yardımıyla bi şekilde kesiyorum valla
ilk başlarda eğri büğrü olurdu biraz ama şimdi sorun yok :)
canım ister istmez uçlara da değiyor kür açıkçası ben bazen uçlara da yediriyorum
ilk başlarda kuruluk vs hissedebilirsin ama sonrasında kırık filan bırakmıyor sinameki
yine de istersen kürü uygulamadan önce saç uçlarına bademyağı yada herhangi bi yağdan sür
böylece uçlara değse de emmez saçın hem de bi taşta iki kuş vurmuş olursun uçlar nemlenir korunur

canım bugünlerde sinameki yapabilirsin kozmikbakım günlerindeyiz
kırıkları önlemek için esasında hakiki arganyağı kullan derim
en azından kesin çözüm olur ama alternatif olarak da ayrıyeten biçok şey önerebilirim
shea yağı hindistancevizi yağı ılıtarak kullanacağın zeytinyağı bademyağı.......diye uzar bu liste
ama şunu söylemeden geçemiycem ki saçların çok güzel ve uzun
dolayısıyla gün aşırı düzleştirici fön maşa vs yapmadan da rahatlıkla kullanabilirsin
tek tavsiyem bu sana ve
özellikle mümkünse eğer kurutma makinasını bile kullanma kür yaptığın süre içinde
zaten yaz aylarındayız saçı kendi haline bırakınca da hemen kuruyuveriyor
bunları yap emin ol ki sonra o kırıkların düzelmiş olacak..

canimm cok tesekkur ederim bu aralar duzlestirmiyorum ama banyodan cikinca kurutma makinesiyle kurutup tariyorum fon gibi oluo ama oda cok kirip uclari kurutuyo gibime geldi bitanem shea yagiyle hindistancevizi yagini nasil kullanabilirim bilgi verebilirsmisin zahmet olmazsa

canım biz bu iki yağı genelde doa kozmetikten alıyoruz onlar iyi oluyo gerçekten
shea butter katı bi kıvamda elde eritip yada biraz kaloriferin filan üstünde bekletip kullanıyorum ben
ama artık kalorifer kalmadı malum
neyse canım hin.cevizi yağı da katı kıvamlı ama gelene kadar eriyor sıvı şekilde ulaşıyor eline
bunları nemli saçına uygulayıp biraz beklersen 1saat filan
(süresi çok da önemli değil ama en az yarım saat 1saat kafidir)
sonra yıkayabilirsin yumuşacık olacak saçların

Son düzenleme:

teşekkür ederim canımm hemen alıcamm kaç günde bir yapmalıyım peki tatlım

teşekkür ederim canımm hemen alıcamm kaç günde bir yapmalıyım peki tatlım

canımcım haftada 2 3 idealdir sana kalmış tabi kesin bi sayısı yok
ama istikrar önemli kesinlikle
haftada 1de olsa 3de olsa devamını getirmek lazım
inş çok memnun kalırsın canım

canımcım haftada 2 3 idealdir sana kalmış tabi kesin bi sayısı yok
ama istikrar önemli kesinlikle
haftada 1de olsa 3de olsa devamını getirmek lazım
inş çok memnun kalırsın canım

insallah canim yaa aslinda sacimi cok sık yikamak istemiyorum cunku ne kadar sık yikarsan o kadar cabuk yaglanio ama haftada iki kesin yaparim ben bu kozmik gunleri anlamiyorum neye gore belli oluyoki

insallah canim yaa aslinda sacimi cok sık yikamak istemiyorum cunku ne kadar sık yikarsan o kadar cabuk yaglanio ama haftada iki kesin yaparim ben bu kozmik gunleri anlamiyorum neye gore belli oluyoki

canım ayın şekli baz alınıyor
google a kozmikbakım yaz ilk çıkan blog sayfasında herşey var
epilasyondan tut diyete saç kesim günlerine kadar
haftada 2yeterlidir senin için o zaman
zaten saçların uzun bakımı zordur anlıyorum
kolay gelsin canımcım

bitanemmm cok tesekkur ederim :)

kürü yaptım kızlarrr kozmik günden bende faydalanımm yaa bıde şu dax neyy çok soru sordumm ama kusura bakmayın kızlar

kürü yaptım kızlarrr kozmik günden bende faydalanımm yaa bıde şu dax neyy çok soru sordumm ama kusura bakmayın kızlar
dax bir çeşit saç bakım yağı
uzamaya faydası var
hatta sinameki ile aynı derecede uzattı diyenler var.
watsonslarda bulabilirsin büyükce bir kavanoz 25 lira uzun bir süre gider
normal saç bakım yağlarından biraz farklı katı olması sebebiyle almaya karar verirsen tekrar konuşuruz nasıl kullanman gerektiği konusunda

aynısı 5 ay önce başıma geldi hatta benimkinin şekli filan iğrençti yaa
burdaki arkadaşlar gördü albümden
3 ya geçince katları düzelttirdim bişeye benzedi
kahkülüm var ama ona bişi olmuo onu da topluyorum artık ben de
üzülme canım bakıma aynen devam et

bu arada bana yorum yok mu arkadaşlar :))

bi de bu daxın çeşidi farkedio mu birkaç çeşidi var ya ondan sordum

barcelino yılan yağı beraber sürüyorum ben de.

tatlim ya sivasta watsons yok malesef internetten getirtmem gerekio o zaman benim

maşallahhhhh çok güzel Allah nazarlardan saklasın....

canım ben yarbyarıya karıştırdım , iki kez şampuanla arınıyor bir problem yaşamadım... Cidden uzadı iki ayda 3 parmak uzadı... Kahküllerim kaşımdaydı şimdi burnumun ucuna geldi neredeyse... Son bir ay bir şey yapmadım geçen hafta başladım tekrar sinamekiye ... Sinameki çok güzel uzatıyor ....

aman dikkat
başka renkleri var wax falan
onlarrdan değil beyaz kutu dax supergro olcak

Ben de alabilirşm orjinal yılan yağı bulursam bakalım yıkayınca brz daha kendine geldi sanki saçlarım inş düzelcek bu arada kızlar bu dax gratis de satılıyo mu biliyo musunuz watsons yokda burda bi de bunu alırsam hindistan cevizi yağı almasam da olur heralde bu yeterli mi saç uçları için:)

Gratis'te satılmıyo canım Cosmo World varsa orda da bulabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…