ne demek canımcım hepimiz moral olmalıyız birbirimizecanımmmmhoşbuldummm... evet sinamekiye başladım tekrar haftada iki kez hem de ...biraz uzatayım bari de küt yapacam saçlarımı bari bir model olsun... modelsiz eşimin asker arkadaşı modunda geziyorum..eşimin bile saçları uzun benden kafayı sıyıracağım yaaaa....neyse inat ettim uzatacağım ama allah nasip ederse seneye yaza istediğim gibi olur inşşşş....kürü on beş yapacağım ok...foto eklerim ileride öptüm seni canım benimmmm moral oluyorsun bana..
canım saçlarım nemliyken tarak ve makas yardımıyla bi şekilde kesiyorum vallaCanım sen kendin mi kesiyosun saçını nası yapıyosun bi de bişey daha sorcam sana sinamekiyi saçlarının uçlarına da sürüyo musun bn orda mı hata ediyorum acaba sürüyorum çünkü bn o yüzden mi kuruyup kırıkıyo ki?
kızlar saçlarıma ışıltı yaptırdım ama kestirmek istemedim zaten kırıklarım vardı saç uçlarım iyice kurudu gibime geliyo avonun argan yaglı sac bakım serumunu kullanıyorum oda ışıltıların rengını koyulaştırıyo gıbıme gelıyo bende sinemaki yapıodum sekız haftadan sonra bır ay ara verdım kozmik bakım gunu demıssınız acaba bugun sınemakımı yapsam bana bı fıkır verırmısınız kızlar uzaması ve kuru saç uçlarından kurtulmam ıcın ne yapmalıyım
Eki Görüntüle 734378
canım bugünlerde sinameki yapabilirsin kozmikbakım günlerindeyiz
kırıkları önlemek için esasında hakiki arganyağı kullan derim
en azından kesin çözüm olur ama alternatif olarak da ayrıyeten biçok şey önerebilirim
shea yağı hindistancevizi yağı ılıtarak kullanacağın zeytinyağı bademyağı.......diye uzar bu liste
ama şunu söylemeden geçemiycem ki saçların çok güzel ve uzun
dolayısıyla gün aşırı düzleştirici fön maşa vs yapmadan da rahatlıkla kullanabilirsin
tek tavsiyem bu sana ve
özellikle mümkünse eğer kurutma makinasını bile kullanma kür yaptığın süre içinde
zaten yaz aylarındayız saçı kendi haline bırakınca da hemen kuruyuveriyor
bunları yap emin ol ki sonra o kırıkların düzelmiş olacak..
canım biz bu iki yağı genelde doa kozmetikten alıyoruz onlar iyi oluyo gerçektencanimm cok tesekkur ederim bu aralar duzlestirmiyorum ama banyodan cikinca kurutma makinesiyle kurutup tariyorum fon gibi oluo ama oda cok kirip uclari kurutuyo gibime geldi bitanem shea yagiyle hindistancevizi yagini nasil kullanabilirim bilgi verebilirsmisin zahmet olmazsa
canım biz bu iki yağı genelde doa kozmetikten alıyoruz onlar iyi oluyo gerçekten
shea butter katı bi kıvamda elde eritip yada biraz kaloriferin filan üstünde bekletip kullanıyorum ben
ama artık kalorifer kalmadı malum
neyse canım hin.cevizi yağı da katı kıvamlı ama gelene kadar eriyor sıvı şekilde ulaşıyor eline
bunları nemli saçına uygulayıp biraz beklersen 1saat filan
(süresi çok da önemli değil ama en az yarım saat 1saat kafidir)
sonra yıkayabilirsin yumuşacık olacak saçların
teşekkür ederim canımm hemen alıcamm kaç günde bir yapmalıyım peki tatlım
canımcım haftada 2 3 idealdir sana kalmış tabi kesin bi sayısı yok
ama istikrar önemli kesinlikle
haftada 1de olsa 3de olsa devamını getirmek lazım
inş çok memnun kalırsın canım
insallah canim yaa aslinda sacimi cok sık yikamak istemiyorum cunku ne kadar sık yikarsan o kadar cabuk yaglanio ama haftada iki kesin yaparim ben bu kozmik gunleri anlamiyorum neye gore belli oluyoki
canım ayın şekli baz alınıyor
google a kozmikbakım yaz ilk çıkan blog sayfasında herşey var
epilasyondan tut diyete saç kesim günlerine kadar
haftada 2yeterlidir senin için o zaman
zaten saçların uzun bakımı zordur anlıyorum
kolay gelsin canımcım
dax bir çeşit saç bakım yağıkürü yaptım kızlarrrkozmik günden bende faydalanımm yaa bıde şu dax neyy çok soru sordumm ama kusura bakmayın kızlar
Kızlar moralim çok bozuk saçlarımı kestirdim bugün kozmik günü die ama kısa oldu ah bu kuaförler oysaki 2 parmak demiştim kür boyunca uzattığım saç gitti resmen gerçi uçlr mısır püskülüne dönmüştü kırıklr fln gitti ama üzüldüm yabi de kuaför beceriksiz çıktı makas izi oldu saçımda ona da ayrı bi gıcık oldum ne şaşarsın kendi kuaföründen de başka kuaförde kestirirsin ki al işte! uzayınca düzelir mi ki makas izleri sinamekiyi de bırakmicam gbi geliyo bu gidişle ama önceki yaptığımda saç uçlarım çok yıprandı bari bu sefer hazır sağlıklıyken en az derecede yıpransın uzayınca kestirmek zorunda kalmıyım bari napsam ki hindistancevizi yağı almayı düşünüyorumu baya bi konuştum ah ah çok dertlendim çoook
dax bir çeşit saç bakım yağı
uzamaya faydası var
hatta sinameki ile aynı derecede uzattı diyenler var.
watsonslarda bulabilirsin büyükce bir kavanoz 25 lira uzun bir süre gider
normal saç bakım yağlarından biraz farklı katı olması sebebiyle almaya karar verirsen tekrar konuşuruz nasıl kullanman gerektiği konusunda
kızlar saçlarıma ışıltı yaptırdım ama kestirmek istemedim zaten kırıklarım vardı saç uçlarım iyice kurudu gibime geliyo avonun argan yaglı sac bakım serumunu kullanıyorum oda ışıltıların rengını koyulaştırıyo gıbıme gelıyo bende sinemaki yapıodum sekız haftadan sonra bır ay ara verdım kozmik bakım gunu demıssınız acaba bugun sınemakımı yapsam bana bı fıkır verırmısınız kızlar uzaması ve kuru saç uçlarından kurtulmam ıcın ne yapmalıyım
Eki Görüntüle 734378
Normalde bir iki kür yapıp ara vercektim 10 dan fazla yapmış olcam çünkü ara verip dediğini yapabilirim 2 hafta fln sen ne kadar oranda karıştırdın yılan yağıyla badem yağını yılan yağını arkadaşım kullanmıştı da bir türlü arınmıyo dedi saçtan sen de öyle bir sorun oldu mu canım?
aman dikkataynısı 5 ay önce başıma geldi hatta benimkinin şekli filan iğrençti yaa
burdaki arkadaşlar gördü albümden
3 ya geçince katları düzelttirdim bişeye benzedi
kahkülüm var ama ona bişi olmuo onu da topluyorum artık ben de
üzülme canım bakıma aynen devam et
bu arada bana yorum yok mu arkadaşlar :))
bi de bu daxın çeşidi farkedio mu birkaç çeşidi var ya ondan sordum
barcelino yılan yağı beraber sürüyorum ben de.
aman dikkat
başka renkleri var wax falan
onlarrdan değil beyaz kutu dax supergro olcak
aynısı 5 ay önce başıma geldi hatta benimkinin şekli filan iğrençti yaa
burdaki arkadaşlar gördü albümden
3 ya geçince katları düzelttirdim bişeye benzedi
kahkülüm var ama ona bişi olmuo onu da topluyorum artık ben de
üzülme canım bakıma aynen devam et
bu arada bana yorum yok mu arkadaşlar :))
bi de bu daxın çeşidi farkedio mu birkaç çeşidi var ya ondan sordum
barcelino yılan yağı beraber sürüyorum ben de.
Ben de alabilirşm orjinal yılan yağı bulursam bakalım yıkayınca brz daha kendine geldi sanki saçlarım inş düzelcek bu arada kızlar bu dax gratis de satılıyo mu biliyo musunuz watsons yokda burda bi de bunu alırsam hindistan cevizi yağı almasam da olur heralde bu yeterli mi saç uçları için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?