bunu çok beğendim ama evde yapamam sanırımEki Görüntüle 733083
Kızlar selam nasılsınız... Uzunca bir aradan sonra geldimmmmmmm:)))
iki ay oldu sinameki kürü yapmadım ... Şimdi başladım... Geçen hafta iki kez yaptım...
her hafta iki kez yapıp on iki kürle bitirmek istiyorum... Çok mu olur acaba.. Daha önceki kürleri haftada bir sekiz kür yapıp dinlenmeye alıyordum... Şimdi ne yapayım bi fikri olan var mı ... Saç alışır diye korkuyorum ne dersiniz....
Kızlar moralim çok bozuk saçlarımı kestirdim bugün kozmik günü die ama kısa oldu ah bu kuaförler oysaki 2 parmak demiştim kür boyunca uzattığım saç gitti resmen gerçi uçlr mısır püskülüne dönmüştü kırıklr fln gitti ama üzüldüm yabi de kuaför beceriksiz çıktı makas izi oldu saçımda ona da ayrı bi gıcık oldum ne şaşarsın kendi kuaföründen de başka kuaförde kestirirsin ki al işte! uzayınca düzelir mi ki makas izleri sinamekiyi de bırakmicam gbi geliyo bu gidişle ama önceki yaptığımda saç uçlarım çok yıprandı bari bu sefer hazır sağlıklıyken en az derecede yıpransın uzayınca kestirmek zorunda kalmıyım bari napsam ki hindistancevizi yağı almayı düşünüyorumu baya bi konuştum ah ah çok dertlendim çoook
naslaammm hoşgeldin
yok anacım yok saçın alışması işi yalanmış
hatta bırak alışsın modundayım ben artık
çünkü yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiğimiz son adımda bırakıyoruz olmuyor
ben de haftada 2defa yaptım ve tereddütlüydüm
ama gerçekten 2kat fazla yararını gördüm desem yeridir
sen de haftada 2deneyebilirsin hem daha iyi saçın epeydir dinleniyor
hızlandırılmış tur gibi olur :) ama tavsiyem o 10kürü 15e tamamla yada 12ye
geri kalanı şampuanına vs ekleyebilirsin daha iyi olur canımcım
bu arada ilerleyen zamanlarda fotolarını bekliyoruz
Canım sen kendin mi kesiyosun saçını nası yapıyosun bi de bişey daha sorcam sana sinamekiyi saçlarının uçlarına da sürüyo musun bn orda mı hata ediyorum acaba sürüyorum çünkü bn o yüzden mi kuruyup kırıkıyo ki?kızlar üzülmeyin gerilmeyin
bu iki gün boyunca kozmikbakım günü
ve dolayısıyla yapılanlar iki kat etki ediyor
ben de az önce saçlarımı kestim hatta kısa bile kaldı
ama üzülmüyorum gelecek olan saçı düşününce sorun kalmıyor
siz de inançlı olun tecrübe eden birisi olarak bunu söylüyorum canlarım
ha bu arada exixizm saç kesme günlerindeyiz sen de düzeltmelerini yapabilirsin cancağzım
ayrıca vitamin ve mineral günlerindeyiz ne bulursanız sürün kafanıza kızlar
Normalde bir iki kür yapıp ara vercektim 10 dan fazla yapmış olcam çünkü ara verip dediğini yapabilirim 2 hafta fln sen ne kadar oranda karıştırdın yılan yağıyla badem yağını yılan yağını arkadaşım kullanmıştı da bir türlü arınmıyo dedi saçtan sen de öyle bir sorun oldu mu canım?benim saçlarım kısacık oldu ,seni anlayabiliyorum...çok üzülmüştüm..hala alışamadım..uzadılar biraz ama hala kısacıklar...omuzlarımda olsa iyi kısacık..üzülme ama kökü bizde bakım yaparız uzatırız yine inşşş...sinamekiyi bırakma faydasını görürsün..bide ben iki ay sinameki yapmadım alışmasın saçım diye ..o ara yılan yağı+ badem yağı karıştırdım kullandım çok iyi uzadı saçım..tavsiye ederim...
canım o makas izleri geçer zamanla onları kafana takmaKızlar moralim çok bozuk saçlarımı kestirdim bugün kozmik günü die ama kısa oldu ah bu kuaförler oysaki 2 parmak demiştim kür boyunca uzattığım saç gitti resmen gerçi uçlr mısır püskülüne dönmüştü kırıklr fln gitti ama üzüldüm yabi de kuaför beceriksiz çıktı makas izi oldu saçımda ona da ayrı bi gıcık oldum ne şaşarsın kendi kuaföründen de başka kuaförde kestirirsin ki al işte! uzayınca düzelir mi ki makas izleri sinamekiyi de bırakmicam gbi geliyo bu gidişle ama önceki yaptığımda saç uçlarım çok yıprandı bari bu sefer hazır sağlıklıyken en az derecede yıpransın uzayınca kestirmek zorunda kalmıyım bari napsam ki hindistancevizi yağı almayı düşünüyorumu baya bi konuştum ah ah çok dertlendim çoook
ben uçlara sürme konusuna cevap vermek istiyorumCanım sen kendin mi kesiyosun saçını nası yapıyosun bi de bişey daha sorcam sana sinamekiyi saçlarının uçlarına da sürüyo musun bn orda mı hata ediyorum acaba sürüyorum çünkü bn o yüzden mi kuruyup kırıkıyo ki?
canım o makas izleri geçer zamanla onları kafana takma
uzamaya gelince kestirdikten sonra saçlarda bir atak oluyor bizzat tecrübe ettim. yalnız bakımları hiç aksatma. kestirdiğin için kırıklardan kurtuldun birdaha olmaması için ekstra özen göster.
ben uçlara sürme konusuna cevap vermek istiyorum
sinamekiyi uçlara sürmeyin kurutuyor bu da kırıklara sebep oluyor
diplere sinameki uyguladığınız zaman uçlara yağ bakımı yapın. bir tasla iki kuş olur. ben sinameki günlerimde diplere sinameki uçlara hindistan cevizi yağı sürüyorum. ayrıca hazır maskeler uçları gerçekten güzel koruyor. elidorun maskesini denedim çok memnun kaldım. şimdi elseve alacağım
Eki Görüntüle 734318Saol canım ya geçerse makas izleri sorun yok şu an çok sinir bozucu! Demek ki bn orda hata yapıyorum ya çünkü saç uçlarım çok kurudu bnm sinamekiye başladıktan sonra sürmeyeyim bari bn de bu zmndan sonra uçlarına iyi bakcam artık kırılınca uzatmanın bi anlamı kalmıyo maalesef elidorun hangi maskesini denedin?
ben uçlara sürme konusuna cevap vermek istiyorum
sinamekiyi uçlara sürmeyin kurutuyor bu da kırıklara sebep oluyor
diplere sinameki uyguladığınız zaman uçlara yağ bakımı yapın. bir tasla iki kuş olur. ben sinameki günlerimde diplere sinameki uçlara hindistan cevizi yağı sürüyorum. ayrıca hazır maskeler uçları gerçekten güzel koruyor. elidorun maskesini denedim çok memnun kaldım. şimdi elseve alacağım
söylediğin iyi oldu bundan alırım o zaman bu kezelseve'in yıpranma karşıtını kullanıyorum sarı kutu kırmızı kapaklı olan. çok memnunum tavsiye ederim. kokusu sakız gibi verdiği etkide çok güzel saçlarım yumuşacık oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?