Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de ekledim arkadaşlar saçımın son halini yorumlarınızı bekliyorum :)
katlarını düzelttirdim bu arada
ama çoktur vitamin ve bakımları bıraktım
şimdi barcelino aldım onu kullancam haftada en az 3 kullanım diodu
ben ilkini yaptım

Kızlar selam nasılsınız... Uzunca bir aradan sonra geldimmmmmmm:)))

iki ay oldu sinameki kürü yapmadım ... Şimdi başladım... Geçen hafta iki kez yaptım...
her hafta iki kez yapıp on iki kürle bitirmek istiyorum... Çok mu olur acaba.. Daha önceki kürleri haftada bir sekiz kür yapıp dinlenmeye alıyordum... Şimdi ne yapayım bi fikri olan var mı ... Saç alışır diye korkuyorum ne dersiniz....

bunu çok beğendim ama evde yapamam sanırım Eki Görüntüle 733083

Canım ben evde saç boyamaya kalktım saçlarım mahvoldu... Olmadı anlayacağın.. Saç önemli bir unsur evde boyama olmuyor...En iyisi profesyonel bir elden saç çıkmalı.. Acı tecrübeler sonucu ben bunu öğrendim.. Ben bu renge bayılıyorum.. Çok koyu olur mu bilmiyorum... Boya zamanım geldi karar veremiyorum...

naslaammm hoşgeldin
yok anacım yok saçın alışması işi yalanmış
hatta bırak alışsın modundayım ben artık
çünkü yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiğimiz son adımda bırakıyoruz olmuyor
ben de haftada 2defa yaptım ve tereddütlüydüm
ama gerçekten 2kat fazla yararını gördüm desem yeridir
sen de haftada 2deneyebilirsin hem daha iyi saçın epeydir dinleniyor
hızlandırılmış tur gibi olur :) ama tavsiyem o 10kürü 15e tamamla yada 12ye
geri kalanı şampuanına vs ekleyebilirsin daha iyi olur canımcım
bu arada ilerleyen zamanlarda fotolarını bekliyoruz

Yine dax sürdüm 2 saat sonra yıkıycam cok mu yapıyorum böyle 1 gün arayla

daxın böyle işinize yaramasına saçlarınızdaki etkilerini görünce seviniyorum çok söulemiştim alın diye çünkü :)

sinamekili günlerim bitti benim artık diplere dax uçlara shea butter(hind cev yagım bıttı de) ssürüyorum yıkarkende avon argan yaglı maske gecen gun ıs arkadasım sacların ne guzel parlıyor dedı bunlar hep avon argan yaglıdan :) 5 dakıka bekletmek sonucu ıle

devrık cumleler kurdum :)

bende 1,5 yıldır kestırmıyorum ama kesım gunlerını yakalarsam hemen kendım kesıcem sonbahara kadarda ketırmeyı dusunmuyorum devam bakımlara ben haftaya ortalam 4defa dax yapıyorum pazartesı çarşamba perşembe ,cuma veya cumartesı :)

Kızlar moralim çok bozuk saçlarımı kestirdim bugün kozmik günü die ama kısa oldu ah bu kuaförler oysaki 2 parmak demiştim kür boyunca uzattığım saç gitti resmen gerçi uçlr mısır püskülüne dönmüştü kırıklr fln gitti ama üzüldüm ya bi de kuaför beceriksiz çıktı makas izi oldu saçımda ona da ayrı bi gıcık oldum ne şaşarsın kendi kuaföründen de başka kuaförde kestirirsin ki al işte! uzayınca düzelir mi ki makas izleri sinamekiyi de bırakmicam gbi geliyo bu gidişle ama önceki yaptığımda saç uçlarım çok yıprandı bari bu sefer hazır sağlıklıyken en az derecede yıpransın uzayınca kestirmek zorunda kalmıyım bari napsam ki hindistancevizi yağı almayı düşünüyorumu baya bi konuştum ah ah çok dertlendim çoook

kızlar üzülmeyin gerilmeyin
bu iki gün boyunca kozmikbakım günü
ve dolayısıyla yapılanlar iki kat etki ediyor
ben de az önce saçlarımı kestim hatta kısa bile kaldı
ama üzülmüyorum gelecek olan saçı düşününce sorun kalmıyor
siz de inançlı olun tecrübe eden birisi olarak bunu söylüyorum canlarım
ha bu arada exixizm saç kesme günlerindeyiz sen de düzeltmelerini yapabilirsin cancağzım
ayrıca vitamin ve mineral günlerindeyiz ne bulursanız sürün kafanıza kızlar

benim saçlarım kısacık oldu ,seni anlayabiliyorum...çok üzülmüştüm..hala alışamadım..uzadılar biraz ama hala kısacıklar...omuzlarımda olsa iyi kısacık..üzülme ama kökü bizde bakım yaparız uzatırız yine inşşş...sinamekiyi bırakma faydasını görürsün..bide ben iki ay sinameki yapmadım alışmasın saçım diye ..o ara yılan yağı+ badem yağı karıştırdım kullandım çok iyi uzadı saçım..tavsiye ederim...

canımmmmhoşbuldummm... evet sinamekiye başladım tekrar haftada iki kez hem de ...biraz uzatayım bari de küt yapacam saçlarımı bari bir model olsun... modelsiz eşimin asker arkadaşı modunda geziyorum..eşimin bile saçları uzun benden kafayı sıyıracağım yaaaa....neyse inat ettim uzatacağım ama allah nasip ederse seneye yaza istediğim gibi olur inşşşş....kürü on beş yapacağım ok...foto eklerim ileride öptüm seni canım benimmmm moral oluyorsun bana..

kıslarrrr bu dax kesin sonuç veriyor mu ?? ben bir zamanlar almıştım ama kafamdan çıkaramamıştım sonra vazgeçtim ...faydasını da göremedim tabiii...alayım mı ne dersiniz...hc almayı düşünüyorum ..çünkü ikik yıl hc kullandım bayağı saçım uzamıştı ama çok pahalı yaffff:44::44::44:karar veremedim...

Canım sen kendin mi kesiyosun saçını nası yapıyosun bi de bişey daha sorcam sana sinamekiyi saçlarının uçlarına da sürüyo musun bn orda mı hata ediyorum acaba sürüyorum çünkü bn o yüzden mi kuruyup kırıkıyo ki?

Normalde bir iki kür yapıp ara vercektim 10 dan fazla yapmış olcam çünkü ara verip dediğini yapabilirim 2 hafta fln sen ne kadar oranda karıştırdın yılan yağıyla badem yağını yılan yağını arkadaşım kullanmıştı da bir türlü arınmıyo dedi saçtan sen de öyle bir sorun oldu mu canım?

canım o makas izleri geçer zamanla onları kafana takma
uzamaya gelince kestirdikten sonra saçlarda bir atak oluyor bizzat tecrübe ettim. yalnız bakımları hiç aksatma. kestirdiğin için kırıklardan kurtuldun birdaha olmaması için ekstra özen göster.
ben uçlara sürme konusuna cevap vermek istiyorum
sinamekiyi uçlara sürmeyin kurutuyor bu da kırıklara sebep oluyor
diplere sinameki uyguladığınız zaman uçlara yağ bakımı yapın. bir tasla iki kuş olur. ben sinameki günlerimde diplere sinameki uçlara hindistan cevizi yağı sürüyorum. ayrıca hazır maskeler uçları gerçekten güzel koruyor. elidorun maskesini denedim çok memnun kaldım. şimdi elseve alacağım

Saol canım ya geçerse makas izleri sorun yok şu an çok sinir bozucu! Demek ki bn orda hata yapıyorum ya çünkü saç uçlarım çok kurudu bnm sinamekiye başladıktan sonra sürmeyeyim bari bn de bu zmndan sonra uçlarına iyi bakcam artık kırılınca uzatmanın bi anlamı kalmıyo maalesef elidorun hangi maskesini denedin?

Eki Görüntüle 734318
bunu kullandım keratinology serisinde
hindistancevizi yağıda çok işe yarıyor

elseve'in yıpranma karşıtını kullanıyorum sarı kutu kırmızı kapaklı olan. çok memnunum tavsiye ederim. kokusu sakız gibi verdiği etkide çok güzel saçlarım yumuşacık oluyor.

elseve'in yıpranma karşıtını kullanıyorum sarı kutu kırmızı kapaklı olan. çok memnunum tavsiye ederim. kokusu sakız gibi verdiği etkide çok güzel saçlarım yumuşacık oluyor.
söylediğin iyi oldu bundan alırım o zaman bu kez
teşekkür ederim

kızlar saçlarıma ışıltı yaptırdım ama kestirmek istemedim zaten kırıklarım vardı saç uçlarım iyice kurudu gibime geliyo avonun argan yaglı sac bakım serumunu kullanıyorum oda ışıltıların rengını koyulaştırıyo gıbıme gelıyo bende sinemaki yapıodum sekız haftadan sonra bır ay ara verdım kozmik bakım gunu demıssınız acaba bugun sınemakımı yapsam bana bı fıkır verırmısınız kızlar uzaması ve kuru saç uçlarından kurtulmam ıcın ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…