- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
normalde ne renkti canim bak simdi merak ettim :)ne biliim anacım valla batak bu boya işi
kendi saçlarımı o kadar özledim ki emin ol milletin 4 5boyayı karıştırıp elde ettiği bi renk
ama napalım battık bi kere du bakalım uygun bişi alıp boyuycam artık
kesinlikle koleston diyorum canimben palette boyuyorum iki haftada eser kalmıyor
garnier mi kullansam bundan sonra koleston mu
sonbaharda koyu kahve yapacağımda
ben palette boyuyorum iki haftada eser kalmıyor
garnier mi kullansam bundan sonra koleston mu
sonbaharda koyu kahve yapacağımda
buraya eklediğin resmi hatırlayamadımBen saçlarımı 8. ayda boyamayı düşünüyorum buraya eklediğim fotoğrafı arkadaşlarıma gösterdim sen kara kaşlı kara gözlüsün kullanışlı olmaz bu hem 8. ay sonbahar olur zaten siyaha boya kızıllarda kapansın hem teninede yakışıyo dediler çok kafam karıştı
Ben saçlarımı 8. ayda boyamayı düşünüyorum buraya eklediğim fotoğrafı arkadaşlarıma gösterdim sen kara kaşlı kara gözlüsün kullanışlı olmaz bu hem 8. ay sonbahar olur zaten siyaha boya kızıllarda kapansın hem teninede yakışıyo dediler çok kafam karıştı
kızlar ben hindistancevizi yağı aldımda nasıl yapıcam bide saçımın uçlarında ışıltı var rengınde degısıklık yapar mı
saç rengini açmıyorHindistan cevizi yağının saçın rengini açtığını biliyorum.
Hatta sipariş vermiştim iptal ettim, saçlarımı siyaha boyadığım için.
Renkte açma yapıyormuş, yoksa kokusunu seviyordum ben
saçını hafif nemlendirkızlar ben hindistancevizi yağı aldımda nasıl yapıcam bide saçımın uçlarında ışıltı var rengınde degısıklık yapar mı
saç rengini açmıyor
açma işlemi öncesinde sürülürse yıpranmadan saçın açılmasını sağlıyor
ben uzun zamandır kullanıyorum
saçını hafif nemlendir
sonra uçlara bol olacak şekilde sür
4-5 saat bekle yıka
kolay gelsin
normalde ne renkti canim bak simdi merak ettim :)
benim de oyle kac renk karistiriyorlarmis benim saci yapabilmek icin
kendime hic yapmadim daha boya, ama koyu renk cok istiyorum:26:
Hafif kahveli ışıltılı bir renk eklemiştin o mu canım..o renk sana çok yakışır ki..açık bir renk değil aralarda gölge gibi ışıltılar vardı..kaç yaşındasın o da önemli canım tabi,liseye filan gitmiyorsan o renk ve çok daha açıklarını kullanabilirsin..kara kaşlı kara gözlü diye hep siyah mı kullanacakmışsın,ten rengin koyu değildi açıktı gördüğüm kadarıyla canım kahvenin her tonu yakışır sana..
Ten rengim açık evet balım 20 yaşındayım minik göstersemdeo ışıltılı renge thalia karamel dedi kuaförüm çikolata kahve dedi
25 liraydı normaldeDax aldım gitti
watsonsta 20tl'ye düşmüş normalde ne kadardı bilmiyorum ama indirimde dediler inandım
aa biz yaşıtmışızzTen rengim açık evet balım 20 yaşındayım minik göstersemdeo ışıltılı renge thalia karamel dedi kuaförüm çikolata kahve dedi
bu kocaman zaten esoş yeter gibi uzun süre
25 liraydı normalde
iyi yapmışssn bende mi alsam yedekte dursun
aa biz yaşıtmışızz
ben seni küçüksün sanmıştımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?