Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
normalde ne renkti canim bak simdi merak ettim :)
benim de oyle kac renk karistiriyorlarmis benim saci yapabilmek icin
kendime hic yapmadim daha boya, ama koyu renk cok istiyorum:26:

ben palette boyuyorum iki haftada eser kalmıyor
garnier mi kullansam bundan sonra koleston mu
sonbaharda koyu kahve yapacağımda

Ben saçlarımı 8. ayda boyamayı düşünüyorum buraya eklediğim fotoğrafı arkadaşlarıma gösterdim sen kara kaşlı kara gözlüsün kullanışlı olmaz bu hem 8. ay sonbahar olur zaten siyaha boya kızıllarda kapansın hem teninede yakışıyo dediler çok kafam karıştı

buraya eklediğin resmi hatırlayamadım

Hafif kahveli ışıltılı bir renk eklemiştin o mu canım..o renk sana çok yakışır ki..açık bir renk değil aralarda gölge gibi ışıltılar vardı..kaç yaşındasın o da önemli canım tabi,liseye filan gitmiyorsan o renk ve çok daha açıklarını kullanabilirsin..kara kaşlı kara gözlü diye hep siyah mı kullanacakmışsın,ten rengin koyu değildi açıktı gördüğüm kadarıyla canım kahvenin her tonu yakışır sana..

kızlar ben hindistancevizi yağı aldımda nasıl yapıcam bide saçımın uçlarında ışıltı var rengınde degısıklık yapar mı

Son düzenleme:
kızlar ben hindistancevizi yağı aldımda nasıl yapıcam bide saçımın uçlarında ışıltı var rengınde degısıklık yapar mı

Hindistan cevizi yağının saçın rengini açtığını biliyorum.
Hatta sipariş vermiştim iptal ettim, saçlarımı siyaha boyadığım için.
Renkte açma yapıyormuş, yoksa kokusunu seviyordum ben

Hindistan cevizi yağının saçın rengini açtığını biliyorum.
Hatta sipariş vermiştim iptal ettim, saçlarımı siyaha boyadığım için.
Renkte açma yapıyormuş, yoksa kokusunu seviyordum ben
saç rengini açmıyor
açma işlemi öncesinde sürülürse yıpranmadan saçın açılmasını sağlıyor
ben uzun zamandır kullanıyorum

saçını hafif nemlendir
sonra uçlara bol olacak şekilde sür
4-5 saat bekle yıka
kolay gelsin

normalde ne renkti canim bak simdi merak ettim :)
benim de oyle kac renk karistiriyorlarmis benim saci yapabilmek icin
kendime hic yapmadim daha boya, ama koyu renk cok istiyorum:26:

boyalarla o kadar haşır neşirim ki kendi saç tonumu unuttum valla canım
kumral açık kestane karışımı bişi diyim çünkü içinde de farklı renkler barındırıyordu
saçımı geri istiyorum

esoşum garnier çok iyi bi marka özellikle de kokusuz olan boyaları çok hoş
yalnız dikkat edilmesi gereken tek şey boyanın çabuk tutması
o yüzden boya bekletme geleneğimizi bi parça kırmamız gerekiyor garnierde
ben kahveye boyadım ve resmen siyahtı..

Ten rengim açık evet balım 20 yaşındayım minik göstersemde o ışıltılı renge thalia karamel dedi kuaförüm çikolata kahve dedi

Ten rengim açık evet balım 20 yaşındayım minik göstersemde o ışıltılı renge thalia karamel dedi kuaförüm çikolata kahve dedi

Hiç göstermiyosun evet,16-17 arası gösteriyorsun şekerliğinden..çikolata kahve aralarda çok güzel olur canım,yakışır eminim riskli bir renk değil ki o..en esmer kişiye bile yakışır ki kaldı ki sen açık tenlisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…