Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kremsiz şampuan kullanmayı dene canım,kremi sadece uçlarına sür..kremli şampuanların içindeki maddeler gözenekleri tıkayabiliyor..bioblastan memnunum ama sen onu beğenmedin sanırsam..
hiç kremli şampuan kullanmam kremide sadece uçlara sürerim
bioblastan bende çok memnundum fakat nedense değiştirdim ya :44:
daha iyi birşeyler arıyorum sanırım
Canım hava degisimde normal aslında dökülmesi
asiri degilse geçicidir diye düşünüyorum :26:
bilemiyorum ki canım
çok şey yaptım saç derimi tıkadım mı acaba diye düşünmeye başladım

bilemiyorum ki canım
çok şey yaptım saç derimi tıkadım mı acaba diye düşünmeye başladım
bakımlardan olacağını sanmıyorum ama yinede dinlendirmek istersen saçını sen bilirsin :44:
bu arada daxı yarın denicem fındık mı ceviz mi ne büyüklükte sürmeliyim sen ustalaştın bu konuda

bakımlardan olacağını sanmıyorum ama yinede dinlendirmek istersen saçını sen bilirsin :44:
bu arada daxı yarın denicem fındık mı ceviz mi ne büyüklükte sürmeliyim sen ustalaştın bu konuda
aradan yeni çıkmıştım ya bırakmakta istemiyorum :44:
eczanelerde saç analizi yapıyorlarmış
ama güvenmiyorum açıkcası ürün satmak için kesin ayyy ne biçim olmuş saç derin derlerr onlar
daxı da biraz balkona güneşe koy kapağını açıp erisin sonra daldır kutuya ellerini biraz al parmaklarınla saç derine masaj yap. ceviz çok fındık az gelir. ortasını bul işte.çok masaj az dax sloganımız bu unutma
baktın çok kaçtı durulayamadın. böyle durumlarda kır bir tane yumurtayı al avcuna şampuan gibi sür kafana sonrada yumurtayı akıtıp şampuanla. biraz sert olur ama yağlı yağlı gezmekten iyidir

selam kızlar..gene yazı düzenim bozulduğu için uzunca bir destanı yan yana yazıyorum en son bi kutu bemiksimi de bitirdim artık yaz geldi ve biraz kokum dinsin istiyorum onun için yaz boyunca ya yılanyağı daha doğrusu çamyağı yada barcelino kullanmayı düşünüyorum şuan kararsızım o yüzden aktara en etkilisi hangisi diye danışıp alıcam sanırım gene barcelino iyidir..bi yazı da böyle noktalayayım bakalım eylül ekim gibi saçlarım ne durumda olacak..

ben saç analizi yaptırmıştım eczanede beleş diye sanada gösteriyorlar zaten saç köklerini 3 tane şampuan önermişti tanesi 40 tl tabiki almadan çıktım
içimden bi ses tutturamicam o miktarı yağlı yağlı gezcen diyor
duşa girmeden bi yumurta alim yanıma ben nolur ne olmaz

Ben de bir ara b vitamini kürü uyguluyordum. Gerçekten de uzamıştı ama uçları kırılarak, doğal olarak kestirdim ve tekrar uzatmaya başladım ama bu sefer de inanılmaz döküldü ve seyrekleşti. Bilmiyorum bu sorunu yaşayan var mı, benim saçlarım çok kurudur normalde ama bakımdı, yağdı, şampuandı derken kıvırcık saçlarım düzleşti, cansızlaştı ve inanılmaz seyrekleşti. Artık kendi haline bıraktım fön bile çekmiyorum bilmiyorum tekrar eski sıklığına ve kıvırcıklığına kavuşur mu

bioblas şampuana geri döneceğim kızlar
yarın dışarı çıkınca alıyorum
içinede ampüllerden katarım
dökülmeme faydası olur diye düşünüyorum
yarında sağlık ocağına gideceğim tahlil için.
sonuçları paylaşırımm

kızlar bugün eczaneden bemiks c diye bir vitamin aldım hemde 3 liraya
içinde b vitamin türevleri biotin folik asit ve c vitamini var
faydalı olur diye düşündüm
yaz boyunca bunu kullanacağım
daha sonra solgarın formula snh sine geçeceğim

heeey
nerelerdesiniz yahuu
kimsecikler yok

ben burdayııımmm vaay güzel bişeye benziyo muhakkak işe yarayacaktır..esoşum bu bemiks c dediğin ampul mü hap mı peki

Esoş daxi hergun kullanmamın bi sakıncası olur mu
tatile geldimde hergun sacımı yıkıyorum zaten
bigun durup bigun mu yapim yoksa
netim cok yavaş telden yaziyorumda cevap vermezsem cevap icin teşekkür ederim şimdiden öpüyorum

canım saçını çok yorabilirsin
hergün yıkıyormuşsun zaten birde dax yapma dinlensin saç diplerin arada da
tabi bu benim düşüncem bir gün arayla yap

Kızlar saçlarım bugünlerde çok dökülmeye başladı:26::26:..hiç bakım filan yapmıyorum bu aralar..bir kaç güne çamterebentin sürcem,anında kesiyordu dökülmeyi..bir de karışık yağlar sürcem..lavanta kürüne de başlayım diyorum..bakım yaptığım günlerde,sapsağlam dökülmüyor saçlarım..

istersen şampuanına bi kapak çam terebentin ekle canım, ben 2 aydan fazladır ekledim şampuanıma duştan çıktğımda tararken bile dökülmüyor (ancak çok dolaşmışsa) o da neyden kaynaklı saçlarım ince telli olmasından :)
duştan duşa taradığımdan belki de her gün tarasam böyle dolaşmaz ama ne yapayom kıyamıyorum saçcağızlarıma

seninde mi frezyam
ne oluyor bize anlamıyorum kii
bende yarın bioblas alıp içine çam terebentin katacağım
umarım işe yarar

esoşum nbr..ya senin bu vitamin hapında kaldım ben hala..onun içinde kaç tane kapsül var ya alıcam merak ediyorum 3lira olması da ayrı şaşırttı beni saçına tırnağına filan etkisi olursa haber et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…