hiç kremli şampuan kullanmam kremide sadece uçlara sürerimKremsiz şampuan kullanmayı dene canım,kremi sadece uçlarına sür..kremli şampuanların içindeki maddeler gözenekleri tıkayabiliyor..bioblastan memnunum ama sen onu beğenmedin sanırsam..
bilemiyorum ki canımCanım hava degisimde normal aslında dökülmesi
asiri degilse geçicidir diye düşünüyorum :26:
bakımlardan olacağını sanmıyorum ama yinede dinlendirmek istersen saçını sen bilirsin :44:bilemiyorum ki canım
çok şey yaptım saç derimi tıkadım mı acaba diye düşünmeye başladım
aradan yeni çıkmıştım ya bırakmakta istemiyorum :44:bakımlardan olacağını sanmıyorum ama yinede dinlendirmek istersen saçını sen bilirsin :44:
bu arada daxı yarın denicem fındık mı ceviz mi ne büyüklükte sürmeliyim sen ustalaştın bu konuda
ben saç analizi yaptırmıştım eczanede beleş diye
aradan yeni çıkmıştım ya bırakmakta istemiyorum :44:
eczanelerde saç analizi yapıyorlarmış
ama güvenmiyorum açıkcası ürün satmak için kesin ayyy ne biçim olmuş saç derin derlerr onlar
daxı da biraz balkona güneşe koy kapağını açıp erisin sonra daldır kutuya ellerini biraz al parmaklarınla saç derine masaj yap. ceviz çok fındık az gelir. ortasını bul işte.çok masaj az dax sloganımız bu unutma
baktın çok kaçtı durulayamadın. böyle durumlarda kır bir tane yumurtayı al avcuna şampuan gibi sür kafana sonrada yumurtayı akıtıp şampuanla. biraz sert olur ama yağlı yağlı gezmekten iyidir
kızlar bugün eczaneden bemiks c diye bir vitamin aldım hemde 3 liraya
içinde b vitamin türevleri biotin folik asit ve c vitamini var
faydalı olur diye düşündüm
yaz boyunca bunu kullanacağım
daha sonra solgarın formula snh sine geçeceğim
heeey
nerelerdesiniz yahuu
kimsecikler yok
hap canım vitamin hapıben burdayııımmmvaay güzel bişeye benziyo muhakkak işe yarayacaktır..esoşum bu bemiks c dediğin ampul mü hap mı peki
hap canım vitamin hapı
yok ya çarşıya inmedim hçharikaymış bi ara çıktığımda alayım..sen naptın canım saç dökülmende bi değişiklik var mı aldın mı bioblasını
aa biz yaşıtmışızz
ben seni küçüksün sanmıştımm
canım saçını çok yorabilirsinEsoş daxi hergun kullanmamın bi sakıncası olur mu
tatile geldimde hergun sacımı yıkıyorum zaten
bigun durup bigun mu yapim yoksa
netim cok yavaş telden yaziyorumda cevap vermezsem cevap icin teşekkür ederim şimdiden öpüyorum
istersen şampuanına bi kapak çam terebentin ekle canım, ben 2 aydan fazladır ekledim şampuanıma duştan çıktğımda tararken bile dökülmüyor (ancak çok dolaşmışsa) o da neyden kaynaklı saçlarım ince telli olmasından :)Kızlar saçlarım bugünlerde çok dökülmeye başladı:26::26:..hiç bakım filan yapmıyorum bu aralar..bir kaç güne çamterebentin sürcem,anında kesiyordu dökülmeyi..bir de karışık yağlar sürcem..lavanta kürüne de başlayım diyorum..bakım yaptığım günlerde,sapsağlam dökülmüyor saçlarım..
seninde mi frezyamKızlar saçlarım bugünlerde çok dökülmeye başladı:26::26:..hiç bakım filan yapmıyorum bu aralar..bir kaç güne çamterebentin sürcem,anında kesiyordu dökülmeyi..bir de karışık yağlar sürcem..lavanta kürüne de başlayım diyorum..bakım yaptığım günlerde,sapsağlam dökülmüyor saçlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?