üç lira canım ya çok komik değil miiesoşum nbr..ya senin bu vitamin hapında kaldım ben hala..onun içinde kaç tane kapsül var ya alıcam merak ediyorum 3lira olması da ayrı şaşırttı benisaçına tırnağına filan etkisi olursa haber et
sağol esoşum zaten içinde biotin varsa olay bitmiştir..gerçekten de aradığım buydu bu hafta ilk fırsatta çıkıp alıcam inş bulurum bulunmayacak gibide durmuyo gerçi neyse hadi baaalım hayırlısıüç lira canım ya çok komik değil mii
30 tane var içinde bir ay yeter
sen vitamin alıcam diyordun tam sana göre bence.b vitaminleri folik asit kalsiyum c vitamini flan var içinde
bunu bir dene işe yaramazsa biotine falan geçersin
ben işe yaramazsa solgar ın saç ve tırnak için olan formula snh sine geçeceğim
ben bu vitamini nerden duyduğuma yazayım
biotin ile saç uzat başlığında geçiyordu
Olmaz bir şey merak etme, bu aldığın biotini bitirdikten sonra yenisini alma, eczaneden bemiks c alırsın, içinde hem folik asit, hem b12 ve b kompleks vitaminleri hem biotin var... Daha öncede yazdım biotin vucut tarafından depo edilmez ve vucudun günlük biotin ihtiyacı sadece 300 mcg yani sen 4700 mcg yi idrar yolu ile boşa harcıyorsun tatlım...
alıntıladım canım bak
ilk girdiğim yerde buldum canım öyle mahalle eczanesiydi çarşıda falanda değildisağol esoşum zaten içinde biotin varsa olay bitmiştir..gerçekten de aradığım buydu bu hafta ilk fırsatta çıkıp alıcam inş bulurum bulunmayacak gibide durmuyo gerçi neyse hadi baaalım hayırlısı
seninde mi frezyam
ne oluyor bize anlamıyorum kii
bende yarın bioblas alıp içine çam terebentin katacağım
umarım işe yarar
üç lira canım ya çok komik değil mii
30 tane var içinde bir ay yeter
sen vitamin alıcam diyordun tam sana göre bence.b vitaminleri folik asit kalsiyum c vitamini flan var içinde
bunu bir dene işe yaramazsa biotine falan geçersin
ben işe yaramazsa solgar ın saç ve tırnak için olan formula snh sine geçeceğim
ben bu vitamini nerden duyduğuma yazayım
biotin ile saç uzat başlığında geçiyordu
Olmaz bir şey merak etme, bu aldığın biotini bitirdikten sonra yenisini alma, eczaneden bemiks c alırsın, içinde hem folik asit, hem b12 ve b kompleks vitaminleri hem biotin var... Daha öncede yazdım biotin vucut tarafından depo edilmez ve vucudun günlük biotin ihtiyacı sadece 300 mcg yani sen 4700 mcg yi idrar yolu ile boşa harcıyorsun tatlım...
alıntıladım canım bak
evet canım turuncu çokta küçük sayılmazz ama.Canım bu dediğin hap turuncu ve küçük mü eğer öyleyse kullandım ben:)
evet canım bugün 5i yutacağımesoşum ya ben bu vitamin hapını aldım ve 2gündür kullanıyorum işe yarayacak bişeye benziyo ama benim iştahımı açtı sankiyani yemek yemediğim halde kilo alan ben bide iştahlıyken nolurum diyete de başlıyım diyodum bide sen kullanıyor musun başladın mı
evet canım bugün 5i yutacağım
ben öyle birşey hissetmedim ya
gece yatarken yutuyorum bir tanehımm tamam canım başka bişi o zaman bendeki..esoşum peki nasıl kullanıyorsun aç karnına/tok karnına sabah/akşam? ben pek düzene oturtamadım da
hadi yaamerhaba arkadaşlar :)
bu aralar tembelliğimden sadece barcelino yapıyorum ben de yılan yağı sürüyorum beraberinde :)
dax alacaktım baktıklarımın hepsini açıp parmaklamışlar bildiğin
sinir olup almadım ben de
Ben varım ! =)
Ama mesaj sayımı yükseltmem gerekiyor sanırım. Ha ayrıca 6 ay boyunca Sinameki Kürü yaptım,fakat 3 aydır yapamıyorum. Saçlarım platindi ve mavi ekstrem boya kullanıyordum. Ardından koyu kumral yaptım. Sonra Sonbahar kızılına boyadım, yetmedi Alevli bi adı olan renge boyadım. Tabi sıkıldım ve dönmek için küllü açık kumrala boyadım ardından da koyu kahveye boyadım. Bunca işlemden sonra çooook kısa kestirdim,hafif uzayınca maşa yapıyordum. Bir seneye yakın rahat bıraktım saçlarımı. Sonra bu bakımı gördüm. Yaptım ve kaç santim bilmiyorum ama kahküllerimden ölçebiliyorum tam tamına 7 parmak uzadı saçlarım 6 ayda. Tabi hiç bir işlem yapmadım,jöle falan dahi sürmedim bu 6 ayda. Şimdi birazcıcık açmak istiyorum saç rengimi ama bu bakım çok güzel nemlendiriyor. Başlamam gerek tekrar. Sadece tek başıma yapmak zor geliyor. Böyle yaparsak iyi olur diye düşünüyorum =)
evet canım turuncu çokta küçük sayılmazz ama.
sen ne için kullanmıştın
fayda gördün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?