Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üç lira canım ya çok komik değil mii
30 tane var içinde bir ay yeter
sen vitamin alıcam diyordun tam sana göre bence.b vitaminleri folik asit kalsiyum c vitamini flan var içinde
bunu bir dene işe yaramazsa biotine falan geçersin
ben işe yaramazsa solgar ın saç ve tırnak için olan formula snh sine geçeceğim

ben bu vitamini nerden duyduğuma yazayım
biotin ile saç uzat başlığında geçiyordu

Olmaz bir şey merak etme, bu aldığın biotini bitirdikten sonra yenisini alma, eczaneden bemiks c alırsın, içinde hem folik asit, hem b12 ve b kompleks vitaminleri hem biotin var... Daha öncede yazdım biotin vucut tarafından depo edilmez ve vucudun günlük biotin ihtiyacı sadece 300 mcg yani sen 4700 mcg yi idrar yolu ile boşa harcıyorsun tatlım...

alıntıladım canım bak

Son düzenleyen: Moderatör:
sağol esoşum zaten içinde biotin varsa olay bitmiştir..gerçekten de aradığım buydu bu hafta ilk fırsatta çıkıp alıcam inş bulurum bulunmayacak gibide durmuyo gerçi neyse hadi baaalım hayırlısı

ilk girdiğim yerde buldum canım öyle mahalle eczanesiydi çarşıda falanda değildi
dediğim gibi fayda göremezsek pahalı şeylere geçeriz
şimdilik bunu kullanalım bakalım

seninde mi frezyam
ne oluyor bize anlamıyorum kii
bende yarın bioblas alıp içine çam terebentin katacağım
umarım işe yarar

Canımm bilmiyorum ya avuç avuç geliyor elime,çamterebentini badem yağıyla seyreltip sürebilirsin canım,bu zamana kadar hep kesti dökülmeyi,inş yine işe yarar...bioblasa rağmen dökülüyor canım..artık durur umarım bu saçmalık..

Canım bu dediğin hap turuncu ve küçük mü eğer öyleyse kullandım ben:)

kpalı oldğm için resim atamam ama sacımda boya var suandan itibaren baslayıp kaç parmak uzadğını sizinle pylaşırım

Temmuzun 2. haftasına kadar hiç birşey yapmıycaam saçımın kıvırcıkları söndü yahu aşırı bakımda zarar.. Zaten sinamekiden sonra ara vermeden dax'a geçtim biraz kendi haline bırakayım en iyisi :/ Bu arada saç uçlarım için avonun saç ucu onarıcı serumunu kullanıyorum memnun kaldım bayağı tavsiye ederim kızlar :) Hapıda yarın eczacıya bi sorayım :O

kızlar 4. kürümü yapıyorumm
bioblasımıda aldım bugün
ama sarmaşık özlü falan değil sadece dökülmeye iyi geleni

esoşum ya ben bu vitamin hapını aldım ve 2gündür kullanıyorum işe yarayacak bişeye benziyo ama benim iştahımı açtı sanki yani yemek yemediğim halde kilo alan ben bide iştahlıyken nolurum diyete de başlıyım diyodum bide sen kullanıyor musun başladın mı

evet canım bugün 5i yutacağım
ben öyle birşey hissetmedim ya

hımm tamam canım başka bişi o zaman bendeki..esoşum peki nasıl kullanıyorsun aç karnına/tok karnına sabah/akşam? ben pek düzene oturtamadım da
gece yatarken yutuyorum bir tane
tok oluyor tabi karnım o zaman

merhaba arkadaşlar :)
bu aralar tembelliğimden sadece barcelino yapıyorum ben de yılan yağı sürüyorum beraberinde :)

dax alacaktım baktıklarımın hepsini açıp parmaklamışlar bildiğin
sinir olup almadım ben de

hadi yaa
arkalardan baksaydın

banada söyler misin sana zahmet saclarımı uzatmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…