Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün sonunda çamterebentinle badem yağı sürdüm sonunda saçıma,inşallah iyi gelir,en azından içim rahatladı..kel kalacaktım yoksa

Bir de kıslarım bir şey sorcam size,ısırgan otu kaynatmıştım saçıma sürmek için, çok kaynatmışım soğumadı bende soğuk su kattım içine biraz soğuttum ,bu yaptığım etkisini götürür mü ısırganotunun:26::26::26:

yok canımcım bişi olacağını sanmıyorum ben de genelde yapardım..henüz ısırganı denemedim ama lavantada yapardım hiç de gitmiyodu valla etkisi gene ilk başlarda kazık gibi ama istediğim gürlükte saçlar veriyordu bana

İçim gitti su dökünce içine.
Sert yapmasın diye elma sirkesi de kattım canım içine bi güzel çorba ettim

.biraz önce sen başka topicte saç rengiyle ilgili yazmışsın ya hiç dikkat etmedim girdim burası sanıyorum yazdığın yeri,cevabı yazdıktan sonra,bura nere kaybolduğum hissine kapıldım bi an

o da bişe mi kız ben bi ara topikleri karıştırıp saçma sapan şeyler yazıyodum üstelik dert köşesindeki konulardı bunlar

Kızlaar napıyosunuz :O 2 hafta boşum sadece arada uçlara bakım yapıcaam dax'la falan, sanırım çoğunluk bioblas kullanıyo memnun msunuz ? Uçları kurutuyo mu yada saç döküyo muu sarmaşık özlüsüü?

Kızlar sonunda dax aldım nası kullanıcam tam olarak ve ne kadar kullanıcam uçlara da sürücek miyim vs bilgi istiyorummm:)

canım herkeste farklı etki eder tabi ama iki alternatif olduğu için sorun olmaz(kremli kremsiz) saçına uygun olanı alırsın..sinamekiyle birlikte şampuan bana çok yaramıştı..bu arada bioblasın dökmesi imkansız neredeyse çünkü sıradan bi şampuanı bile dökülmeyi önlüyor saç tipin nasıl canım

Gerii donusss olsaaaaaaaaaaaaa kalp kk ye geri donmezmiiiii

Okulu bitirdim geri geldimmm kizlarr, tam gaz bakimlara baslicam zaten kesim gununde saçlarimi kestirmistim miss gibi oldu, bu kez baya kendimi vercem 2 ay iyi olucak insallah

Dipleri yağlıda değil kuruda değil normal ama uçlar kuru

Dipleri yağlıda değil kuruda değil normal ama uçlar kuru

canım senin saçların ince telliydi yanılmıyorsam sen kremliyi al kremsiz dolaşma yapabilir..saç uçlarının kuruluğu için zeytinyağlı bi maske vardı dalan dolinin bu tip bişiler kullanabilirsi..hadi al şampuanı da kullan inşallah memnun kalırsın

Canımm bioblas çok güzel dökülmeyi azaltıyor ama kuruluk yapabilir biraz o nedenle uçlarda saç kremi kullanırsan çok daha iyi olur..sarmaşık özlü gayet güzeldi saçım çabuk yağlanır en azında 2-3 gün kullanabiliyorum bununla..

kzlarr ben şu ilik maskesını yaptım suan basımdaaa kafam kurban bayramı gıbı kokuo bakalım sonuc nasıl olucak

kzlarr ben şu ilik maskesını yaptım suan basımdaaa kafam kurban bayramı gıbı kokuo bakalım sonuc nasıl olucak

inşallah iyi sonuçlar alırsın canım düzenli yapıldığında olumlu ilerlemeler kaydedenler çoğunluktaydı..biz de bekliyoruz sendeki gelişmeleri..

inşallah iyi sonuçlar alırsın canım düzenli yapıldığında olumlu ilerlemeler kaydedenler çoğunluktaydı..biz de bekliyoruz sendeki gelişmeleri..

yıkadım canım ama yıkayana kadar öldümmmm sabunlamak zorunda kaldım 6 sampuan yaptım dusun sonuc kokuooo lavanta yagı katmamıstım ben katmak lazımmıs

yıkadım canım ama yıkayana kadar öldümmmm sabunlamak zorunda kaldım 6 sampuan yaptım dusun sonuc kokuooo lavanta yagı katmamıstım ben katmak lazımmıs

off ya ne zaman bitecek bizim bu çilemiz canımcım senin saçların uzun ya ondan zorlanmışsındır iyce..bu arada iyce bi rondodan geçirseydin pütürlü olmasaydı hiç sonra saçlarında kalır gitmez..evet lavantayı duymuştum ekle muhakkak hatta sonrasında lavanta varsa onun suyuyla son durulamanı yap..

gecirdim canim sarimsak yumurta bemiks yapmistim 3 ay gitmemisti kokusu insallah buda oyle bisi diildir yaz gunu mahvolurumm

kızlar merhaba
Ben saçlarıma sizler gibi uzatma kürü uyguluyorum ama sizinkinden biraz daha farklı olarak bi hafta bakımı hafta dinlenmeşeklinde bir de:)
benim sizlere sorum şu:
bundan iki sene önce saçlarıma perma yaptırdım ilaçla, mahvoldular uzadılar ama beim bakımlar olmasaydı o bile zordu üstten çıkan yeni saçlarım iyi de uçlara gidenler berbat yıkıyorum ilk gün çok güzel saçım ama ikinci gün resmen bür keçe
Saçı hergün de yıkamak istemiyorum
Bakın ikinci gün fotoları saçımın
Ne yapmalıyım kızlar bu uçlara?
bugun yıkıcam güzel olan saçlarımı da paylaşırım aradakifarkıgörürsünüz
deminkalktım resmenkököünden kesicktim o kadar sinir oldum saçıma​

Eklentiler

• $image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
canım arganyağı, maske vs yağlar kullanıyor musun şu sıralar da kuruluk filan çok olabilir ama bademyağına da ağırlık verebilirsin yine shea butter ve hind.cevizi yağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…