hadi yaa
arkalardan baksaydın
Bugün sonunda çamterebentinle badem yağı sürdüm sonunda saçıma,inşallah iyi gelir,en azından içim rahatladı..kel kalacaktım yoksa
Bir de kıslarım bir şey sorcam size,ısırgan otu kaynatmıştım saçıma sürmek için, çok kaynatmışım soğumadı bende soğuk su kattım içine biraz soğuttum ,bu yaptığım etkisini götürür mü ısırganotunun:26::26::26:
yok canımcım bişi olacağını sanmıyorum ben de genelde yapardım..henüz ısırganı denemedim ama lavantada yapardım hiç de gitmiyodu valla etkisi gene ilk başlarda kazık gibi ama istediğim gürlükte saçlar veriyordu bana
İçim gitti su dökünce içine.
Sert yapmasın diye elma sirkesi de kattım canım içine bi güzel çorba ettim
.biraz önce sen başka topicte saç rengiyle ilgili yazmışsın ya hiç dikkat etmedim girdim burası sanıyorum yazdığın yeri,cevabı yazdıktan sonra,bura nerekaybolduğum hissine kapıldım bi an
Kızlaar napıyosunuz :O 2 hafta boşum sadece arada uçlara bakım yapıcaam dax'la falan, sanırım çoğunluk bioblas kullanıyo memnun msunuz ? Uçları kurutuyo mu yada saç döküyo muu sarmaşık özlüsüü?
canım herkeste farklı etki eder tabi ama iki alternatif olduğu için sorun olmaz(kremli kremsiz) saçına uygun olanı alırsın..sinamekiyle birlikte şampuan bana çok yaramıştı..bu arada bioblasın dökmesi imkansız neredeyse çünkü sıradan bi şampuanı bile dökülmeyi önlüyor saç tipin nasıl canım
Dipleri yağlıda değil kuruda değil normal ama uçlar kuru
Kızlaar napıyosunuz :O 2 hafta boşum sadece arada uçlara bakım yapıcaam dax'la falan, sanırım çoğunluk bioblas kullanıyo memnun msunuz ? Uçları kurutuyo mu yada saç döküyo muu sarmaşık özlüsüü?
kzlarr ben şu ilik maskesını yaptım suan basımdaaa kafam kurban bayramı gıbı kokuobakalım sonuc nasıl olucak
inşallah iyi sonuçlar alırsın canım düzenli yapıldığında olumlu ilerlemeler kaydedenler çoğunluktaydı..biz de bekliyoruz sendeki gelişmeleri..
yıkadım canım ama yıkayana kadar öldümmmm sabunlamak zorunda kaldım 6 sampuan yaptım dusun sonuc kokuooo lavanta yagı katmamıstım ben katmak lazımmıs
off ya ne zaman bitecek bizim bu çilemizcanımcım senin saçların uzun ya ondan zorlanmışsındır iyce..bu arada iyce bi rondodan geçirseydin pütürlü olmasaydı hiç sonra saçlarında kalır gitmez..evet lavantayı duymuştum ekle muhakkak hatta sonrasında lavanta varsa onun suyuyla son durulamanı yap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?