- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
Canım tüm yağların karışımı var elimde ondan kullanıyorum, badem yağım var ondan da ekleyeyim ekstradan...canım arganyağı, maske vs yağlar kullanıyor musun şu sıralar da kuruluk filan çok olabilir ama bademyağına da ağırlık verebilirsin yine shea butter ve hind.cevizi yağına
Canım tüm yağların karışımı var elimde ondan kullanıyorum, badem yağım var ondan da ekleyeyim ekstradan...
gözde de demişti shea butter ve hind.cevizini şimdi sen söyleyince geldi aklıma ama doa kozmetıkten en tamamlayamıyorum limiti canım ya
argan yağlı avonun o serumu nasıl kullanılıyor canım onan var ellimde, normalde yeşil kapalısını kullanıyorum ama
ihihihhi gözdeeepeliiiiiin
ohoo ben öneride bulunuyorum hanfendinin bi kulağına girmeden çıkıp gidiyor
shea ve h.cevizi yağında ısrarcıyım :) bide elseve'in yıpranma karşıtı saç bakım maskesini kullanıyorum çok güzel öneririm yumuşacık yapıyor saçlarımı canımcımbide gliserinli su mutlaka denenmeli nem saçıyor
fesleğen kremine bakabilirsin bebişim haşereden sinekten böcekten koruyormuşihihihhi gözdeee
canım ben ne ile tamamlıcam shea ve h.cevizi yağı alıcam eee başka??
şampuan komili aldım ucuz ve iyi diye çam terebentin de koydum içine diğer şampuanım bitmişti
gliserin alıcam aklımda o canım fıs fıs şişesini de atmadım onun için
kil sabunu aklıma yattı aslında ama yeticek mi bu üçüne??fesleğen kremine bakabilirsin bebişim haşereden sinekten böcekten koruyormuşkil sabunuda olabilir
ben yapıp yollicam artık sana gliserinli suyuşiddetle tavsiye ediyorum
fiyatları aklımda değil ama yetmezse h.cevizi yağını büyük boy alabilirsin nası olsa bayılacaksınkil sabunu aklıma yattı aslında ama yeticek mi bu üçüne??
keşke aynı şehirde yaşasaydık da beraber alışveriş ederdik doakozmetikten
ben en iyisi benim aktar ablama sorayım onda vardır belkim bu dediklerimizfiyatları aklımda değil ama yetmezse h.cevizi yağını büyük boy alabilirsin nası olsa bayılacaksın
evet bebişim ya iyi olurdu benimde bir kaç ihtiyacım var ama yağlar bitsin toplu alcam diye bekliyorum
aşağıdan çekmişsin ya boyu tam anlaşılmıyor canımcım yoksa hemen yapardım yorumumuben en iyisi benim aktar ablama sorayım onda vardır belkim bu dediklerimiz
canım ne zamandır görmüyordun sen benim saçları uzamış mı bu aralar fazla yapmıyorum b vitaminli kürümü ama görenler uzamış diyor sen ne diceksin bakalım gerçi arkadan çekemedim dur anneme çektireyim birazdan albüm yapiyim bak bi hatta
Canım tüm yağların karışımı var elimde ondan kullanıyorum, badem yağım var ondan da ekleyeyim ekstradan...
gözde de demişti shea butter ve hind.cevizini şimdi sen söyleyince geldi aklıma ama doa kozmetıkten en tamamlayamıyorum limiti canım ya
argan yağlı avonun o serumu nasıl kullanılıyor canım onan var ellimde, normalde yeşil kapalısını kullanıyorum ama
canım ben bu ay ilk kez o kadar indirime girdi diye baya bi sipariş etmiştim :):)canımcım yeşil kapaklı olan saç ucu onarıcı benim dediğimin mavi bi kutusu var gene mavi kapaklı ondan al istersen bu ay 6lira olmuştu bi dene bana yaradı epey..bu arada elinde yağ karışımları varsa muhakkak kullan bademyağını da eksik etme hatta zeytinyağını ılıtıp da sürebilirsin uçlara ama şunu söleyim uyguladığın hangisi olursa olsun istikrarını sağla :)
saç serumu diye geçiyor canım bi yeşil kapaklısı var bi de argan yağlı olan mavi kapaklısı var..meerhaba bu avanun saç kremi felan nedir ? benim saçlarda kısa ama boyamıyorum 2 yılda bi yani
canım ben bu ay ilk kez o kadar indirime girdi diye baya bi sipariş etmiştim :):)
yeşil kapaklıyı saç ucuna sürüyorum hem saçı tararken açmada da yardımcı oluyor, argan yağlı olanı da mı uçlarına sürücem bizim bi tanıdık diplere sürüyormuş da emin olamadım:44:
albüm yaptım duştan sonraki düzgün halini saçımın aslında bi bak profilimden ilk gün bişi yok ikinci gün oluyor ne oluyorsa
Kızlar merhaba. Ben de saçlarımı uzatmak istiyorum. Bir kaç ay bu konuda saçlarımın fotoğrafını paylaşmıştım. O zamanlar sinameki kürüne başlamıştım. Okuldu derslerdi derken bir kaç hafta aksatmak zorunda kaldım, öyle olunca da tamamen bıraktım.
Bu zamanlar genelde evde olduğum için bakımlara devam etmek istiyorum.
Geçen hafta ilk sinameki kürümü yaptım. Yarın ikinciyi yapacağım.
Yanında bir de evde bulunan yağlardan karışım yapmak istiyorum. İçine de ampullerden atmayı düşünüyorum.
Hala bioblas sarmaşık özlü kullanıyorum. İçinde bir miktar çam terebentin var.
Saç uçlarım için de gliserinli su kullanıyorum, memnunum
Saçlarım uzamıyoooooor
Kolay gelsin canım baya şey yapıyorsun mutlaka karşılığını alırsın..eğer bunlara rağmen uzamıyorsa,saç uzamasına yardımcı besinlerden de tüketmeni tavsiye ederim..bir de düzleştirici de kullanmamalısın bu süreçte..şimdi boyu ne kadar saçının canım?
al işte şimdide restorexin sarmaşık özlüsü çıkmış bide bioblas sarm özlü reklamının aynısıalsak mı napsak :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?