Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım senin saçlarına bayıldım
aslında arkadaşa sormuşsun ayıp olacak ben cevaplıyorum ama
kesinlikle en işe yarayanı sinameki evet biraz cefası var
ama sefası da ayrı bi tatlı gerçekten :)
bu arada denedin mi bilmiyorum ama
sinameki yaptığım dönemde bioblas sarmaşık özlüyü kullandım ben
ve ikisi bi arada harika sonuçlar verdi
bu arada saçma gelebilir ama bolca portakal mandalina yedim bu kış
belki ömrümde yemeyip içmediğim kadar
onların da çok etkisi oldu bende kışın saçlarım harikaydı ve çok iyi sonuç aldım
neyse ne de olsa vitamin faydası var zararı yok
sinameki küründe de zaten bemiks ampul var biliyosun o da yine vitamin

canım bende kendim henüz uygulamadım ama talya saç bakım yağı varmış içerisinde 16 tane yağın karışımı mevcutmuş saç uzatmada da etkili olduğunu duymustum hemde fiyatı da uygun 10 tl civarına ayrıca bioblasın hızlı saç uzatma şampuan&krem 2 si 1 arada onu kullanıyorum

saç bakım yağının içindeki yağlarda bunlar:acı badem yağı,buğday yağı,ceviz yağı,çam terebentin,defne yağı,fındık yağı,hindistan cevizi yağı hint yağı,ısırgan tohumu yağı,jojoba yağı,menekşe yağı,papatya yağı,susam yağı,tatlı badem yağı,ylang ylang yağı ve zeytin yağı

Son düzenleme:

hadi ya canım nerede satılıyor o yağ

Kızlar nasılsınız? bir zamanlar şampuana sarımsak ve çamterebentin katıyorduk,kimse konuşmuyo bu konuda herkes bıraktı sanıırım..ben nasılsa kür yapıyoruz diye bıakmıştım ama kullandığım zamanlarda çok saç çıkıyor ve uzaması daha hızlıydı,,en yakın zamanda yeniden şampuanıma katcam muhteşem ikiliyi,mis kokulularımmm çok severimmm,ıslakken de çok güzel kokarr

tamam bende alayim o zaman bir de tresan mı ne bitkisel şampuan varmış oda saça iyi geliyormuş onuda denemek istiyorum bilgin var mı o konuda

canım onu evvelden kullanmıstım ama saçım ince telli ve kuru olduğu için yaramamıstı ama saç tipinden saç tipine farklılıklar var bana yaramayan şey sana yarayabilir o yüzden kesin bir bilgi veremicem

Benimde saçlarım cok dökülmeye ve cansızlaşmaya başladı.. belimin üst kısımlarında şuan saçlarım h.sonu baya bi kırıkları gidene kadar kestircem.. şampuanın içine sarımsak çamterebentin ve menekşe yagı katmayı düşünüyorum. Haftada bir de sinameki kürünü yapacağım.. inşallah hızla uzar ve sağlıklı gür saçlara kavuşurum.

Mutlaka etkisini görürsün,çamterebentin uzamasını,sarımsak da yeni saç çıkmasını sağlıyor..Sinemaki bazılarına iyi geliyor bazılarına iyi gelmiyor deneyip görürsün ona göre devam edersin canım.

tşk ederim sinemaki nasıl kullanılıyor canım sen nasıl kullanıyordun bende yapim o zaman

canım bende şimdi kattım çam terebentin ve sarımsak inşallah ölçüsünü kaçırmamışımdır :)) başka önerebileceğin bir şeyler var mı

kızzlar bu konuları çoktandır okuyorum faydasını gören çok olmuş bende sinameki aldım yarın başlayacagım
trasan şampuan aldım saçımı sertleştiriyordu içine badem yagı kattım bşiraz fazlamı oldu acaba çıktıgımda saçlarım çok yumuşam ama fena elektiriklenme oldu badem yagını kattıktan sonra acaba miktarımı fazla geldi
:26:

canım bende şimdi kattım çam terebentin ve sarımsak inşallah ölçüsünü kaçırmamışımdır :)) başka önerebileceğin bir şeyler var mı

Ampül katabilirsin canım,bemiks,evigen,bepanten..c vitamini,e vitamini,onarım için işe yarar..

bişi sorucam,kafam biraz karıştı, sinameki kürünü saçta ne kadar bekletiyoruz? forumda bazı yerlerde yarım saat denmiş te

Kizlarrr resim neden eklenmiyorrr sitede bi sorun varrr

Eklentiler

• $cjjcjdjdjd.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…