Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım bugün turplu yumurtalı suyu yaptım, içine hint yağı, b vitamini, bademyağı,zeytinyağı da koydum,bir de macademia yağı , ne bulduysam koydum yani şıpır şıpır damladı stretch filmle sardığım havluyu da üstüne sardığım halde
pazar günü de sinamekiliyi yapıcam

Canım bence doktora görünmelisin uzun zamandır dökülüyo çünkü seninkisi,bizim yaptığımız kürler yeterli gelmeyebilir..saç dökülmesi önemli bir sorun bence..eczanelerde serumlar var bunlar için arkadaşım işe yaradığını söylemişti aşırı dökülür normalde saçları bioxcin serum canım..son çare onu dene..çok üzüldüm

canım muhakkak dr a gitmelisin daha önce de söylemiştim
bu kürün etkisiyle olan bi dökülme de değil o fazla sürmüyor zaten
bence bi eksiklik var ve muhtemelen çinko hapı vericektir dr
sadece saçın için değil cilt ve tırnaklarına da katkısı olur
aman diyeyim ihmal etme

canım sinemaki kullanıyor musun o benmkini çok döktü

saolun arkadaşlar
sinameki ya da başka bir kür uzun zamandır kullanmıyorum
en son 2 kez dax sürdüm tam da dökülme başladığı zamana denk geldi daha da kullanmadım
dr.a gittim tüm tahlillerim normal, hep hafif anemim olurdu o bile yok.
doktor strese bağladı, 1 ay sonra evleniyorum her şeyden sinir geliyo şu anda çok mutsuz hissediyorum
saç dökülmem ekstra mutsuz ediyor çok takıyorum kafama
kendim de doktorum zaten, vitamin başladım bi ton ama düzenli de değilim off

khronoscum üzülme lütfen
mevsimsel de olabilir şu sıralar çokça duymaya başladım bu dökülme mevzuunu
bak ne güzel evleniyomuşsun da tadını çıkar bu zamanların
zaman akıp gidiyo biz bugünümüzü stres içinde yok ettiğimizle kalıyoruz
bence hemen toparlan
eminim vitaminler de işe yarayacaktır

uzun zaman sonra dax ladım bu gece saçımı sabaha kadar kalsın bu aralar çok düzleştirici kullandım boyadım die heveslendim neyse doğuma kadar düzleştirmeyecem artık

canım benim düğün önüsaçımın önü dökülmüştü stresten hemde böyle değil bildiğin tamanlımın üstü yuvarlak açıldı kel kalcam sandım sürekli saçımı yana tarayıp kapatıyodum resmen saç kıran gibiydi doktor sana pisikiyatris yazayımmmı dedi ay benim bişeyim yok dedim sonra yavaş yavaş yenileri çıktı şimdi gözüme kadar uzadılar önden kahkulümm var gibi duruyor sıkma canını

e ben profiline giriyorum göremedim cnmmm

Çarşamba günü turplu su, cumartesileri de sinameki uygulayacağım, içine yağlar katarak, macademia yağı,hint yağı,badem yağı, b vitamini vb... Yeni başladım uygulamaya, bugün ilk sinameki günümdü, saçımın ıslak ve kuru hali böyle şu anda, özellikle çektim ki anlayayım uzamayı diye... Saçım yumuşacık oldu sinamekiden sonra, dökülme de yok şimdilik, buklelerim canlandı

bende gecen yil omuzlarimda kestirmistim suan belime geliyor resmini simdi aticam burdan ogrendigim bir kac maske yaptim pek duzenli olmasa da

İlk defa mı yaptın kürü..eğer devam edersen hızlı bir uzama sağlayabilirsin canım,bu boylarda etki daha fazla oluyor,doğru kürü bulursan çok verim alırsın,bırakma bence

evet ilk defa yaptım,yağ bakımlarını yapıyordum ama sinameki ve turplu suya yeni başladım, inşallah yakında lepiska saçlarım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…