tütütütü maşallah:) ne kadar zamanda uzadı?
12 13 ayda falan bu kadar uzadı canım
Çok beğendim canım maşallah..ne yaptın uzatmak için ?
Süpersin canım,sakın kıyma bu saçlara bak,düzleştirince daha da uzun olur bu saç
çok düzenli bir kür uygulamadım aslında ama her duştan önce soğuk suyla son kez saçımı duruladım bunu kardeşimden duymuştum saçı uzatıyormuş . bir iki ay her hafta maya maskesi yaptım buradan forumdan öğrenmiştim onun dışında turplu su yaptım çok fazla olmasa da genel olarak başka bir şey yapmadım . çok yavaş uzamıyor zaten saçlarım sanırım bu konuda biraz şanslıyım bir de zeytinyağ ısıtıp saç uçlarıma sürerim aklıma geldikçe . biraz daha uzatmak istiyorum aslında saçımı kahkullerimi kestirdim onlara pişman oldum onları uzatmam lazım
hiç düşteştirmiyorum valla kendi yapısı düz diye düzleşse dahada mı uzun gözükür napsam düzleştirsem mi acaba
Canım bence doktora görünmelisin uzun zamandır dökülüyo çünkü seninkisi,bizim yaptığımız kürler yeterli gelmeyebilir..saç dökülmesi önemli bir sorun bence..eczanelerde serumlar var bunlar için arkadaşım işe yaradığını söylemişti aşırı dökülür normalde saçları bioxcin serum canım..son çare onu dene..çok üzüldüm
Eki Görüntüle 764432
Kısa 2 haftanın kârı demeliyim sanırım2 haftanın 10 gününde yaptığım cici havucumun sonucuu :) Ben bu kadar uzadığını anlamamıştım açıkcası, sonuctan gayet memnun kaldım :)
Yeniden ekliyorum canım hemen :))
canım bende göremedm sildin mi
canım çok güzel ve sağlıklı uzamış , uzatmaya başladığında saçın neredeydi
Uzat canım güzel olur,ben de doyamıyorum uzatmaya,sağlıklı olunca saç uzaması da fark ediliyor..boyun uzun gibi geldi canım,merak ettim boyunu..maya maskesini hiç duymadım ona bir bakayım ben de hindistancevizi sütünü araştıryodum dökülmeye ve uzamaya bire birmiş..yağından memnundum zaten..
yok canim uzun degil boyum malesef 1 63 falan . maya maskesi de bildigimiz mayayi ilik suyla karistirip sac diplerime suruyodum hem gurlestiriyor hem uzatiyor dene istersen canim dokulmeyi de azaltiyomus
saol canim tam omuzlarimda kestirmistim
gene boyle uzundu ve cok zor taraniyo karisiyodu bi gun anneme dedim zor taraniyo biktim kes diye bi anda kestirdim yani sonra da pisman olmustum
aynen canım bana da öyle esiyo kestiriyorum sonra pişman oluyorum benimde şuan omzumdan biraz üstte başlamayı düşünüyorum inşallah seninki gibi uzar :)
bir de sinamekiyi ne kadar bekletip haftada kaç kez yapıyorsun ?
ayrıca başka uyguladığın farklı bakımlar var mı ?
çok istekliyim de seni böyle soru yağmuruna tutmuş gibi oldum canım kusura bakma :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?