Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok beğendim canım maşallah ..ne yaptın uzatmak için ?

çok düzenli bir kür uygulamadım aslında ama her duştan önce soğuk suyla son kez saçımı duruladım bunu kardeşimden duymuştum saçı uzatıyormuş . bir iki ay her hafta maya maskesi yaptım buradan forumdan öğrenmiştim onun dışında turplu su yaptım çok fazla olmasa da genel olarak başka bir şey yapmadım . çok yavaş uzamıyor zaten saçlarım sanırım bu konuda biraz şanslıyım bir de zeytinyağ ısıtıp saç uçlarıma sürerim aklıma geldikçe . biraz daha uzatmak istiyorum aslında saçımı kahkullerimi kestirdim onlara pişman oldum onları uzatmam lazım

Uzat canım güzel olur,ben de doyamıyorum uzatmaya,sağlıklı olunca saç uzaması da fark ediliyor..boyun uzun gibi geldi canım,merak ettim boyunu..maya maskesini hiç duymadım ona bir bakayım ben de hindistancevizi sütünü araştıryodum dökülmeye ve uzamaya bire birmiş..yağından memnundum zaten..

hiç düşteştirmiyorum valla kendi yapısı düz diye düzleşse dahada mı uzun gözükür napsam düzleştirsem mi acaba

Sakın canım dikkat,kırık dolar hep..ben düzleştiriyorum bazen ama fönle o zaman bişey olmaz,sen de denemelisin çok daha uzun olduğunu göreceksin o zaman

Priorin n süper bir şey ilk ay günde üç adet k kutu bittikten sonra günde iki adet bir ay sonra göreceksin bir tane dokulmez ve tırnaklar taş gibi ve bitkisel bir ilaç buğday özü tavsiye eder

Merhaba arkadaşlar
Geçen sene bir kuaför yüzünden saçlarım berbat oldu bende üç numaraya vurdum bir senedir üç numara kullanıyorum herkes çok yakıştırıyor ama eşim illa uzat diyor bende uzatmak istiyorum dökülmeye karşı priorin süper herkese tavsiyshepsini okuyamadım aması için .denediklerinizden turp sinamiki yağlar vskurleri yazarsanız çok sevinirim simdiden tesekkuer
M

canım çok güzel ve sağlıklı uzamış , uzatmaya başladığında saçın neredeydi

saol canim tam omuzlarimda kestirmistim
gene boyle uzundu ve cok zor taraniyo karisiyodu bi gun anneme dedim zor taraniyo biktim kes diye bi anda kestirdim yani sonra da pisman olmustum

yok canim uzun degil boyum malesef 1 63 falan . maya maskesi de bildigimiz mayayi ilik suyla karistirip sac diplerime suruyodum hem gurlestiriyor hem uzatiyor dene istersen canim dokulmeyi de azaltiyomus

ben bugün turp-yumurta bakımını yapıcam
ama sinamekiyi çok sevdim,saçım düzleşti ilk bakımda, ve yumuşacık oldu, gerçi içine bir sürü yağ eklemiştim
azimliyim bu saçççç uzayacakkkk :)

yok canim uzun degil boyum malesef 1 63 falan . maya maskesi de bildigimiz mayayi ilik suyla karistirip sac diplerime suruyodum hem gurlestiriyor hem uzatiyor dene istersen canim dokulmeyi de azaltiyomus

Ben de denemek istiyorum canım..boyumuz aynı gibiymiş çok kısa değiliz bence hele de ince olunca topuklu ayakkabıyla baya uzun görünürüz göz hilesi benim de saçım belimde ama seninki benimkinden uzun ne kadar bilmiyorum..

saol canim tam omuzlarimda kestirmistim
gene boyle uzundu ve cok zor taraniyo karisiyodu bi gun anneme dedim zor taraniyo biktim kes diye bi anda kestirdim yani sonra da pisman olmustum

aynen canım bana da öyle esiyo kestiriyorum sonra pişman oluyorum benimde şuan omzumdan biraz üstte başlamayı düşünüyorum inşallah seninki gibi uzar :)

bir de sinamekiyi ne kadar bekletip haftada kaç kez yapıyorsun ?

ayrıca başka uyguladığın farklı bakımlar var mı ?

çok istekliyim de seni böyle soru yağmuruna tutmuş gibi oldum canım kusura bakma :))

Son düzenleme:

suan hiç bir şey yapmıyorum valla ama bakıyorum forumda ne var ne yok diye sinameki hiç denemedim ama faydalıymış galiba saç için canım
senin yaptığın önerebilceğin bakımların var mı ben burdan öğrendiğim maya maskesiyl turp suyunu denemiştim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…