Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar nasılsınız, neler yapıyosunuuz ? 2 haftadan çok oluyo yoktum, bazı kısımları okudum pek değişiklik yok sanırım.
Uzun zamandır kür falan yapmıyorum, 2 hafta daha havuç yapmak istiyorum ama üşeniyorum, yok mu bana eşlik edecek biri ?

Canımcımm ben sana katılırdım ama havucun esmerleştirici etkisinden dolayı yapmak istemiyorum yazın zaten yeterince yandım artık yeniden beyaz olmak istiyorum

Canımcımm ben sana katılırdım ama havucun esmerleştirici etkisinden dolayı yapmak istemiyorum yazın zaten yeterince yandım artık yeniden beyaz olmak istiyorum
Aaaa bana etki etmedi iyikiii :O bronzlasmak isteyeceğim son şey sanırım, yaşasın beyazlıııık

kızlar bende saçlarımın uçlarından aldırdım
çok kısalmadı ama yinede alışmışım uzun saça
dax a başlayacağım birde çinko kullanıyorum yanında

sizlere 11 aylık saç serüvenimin fotograflarını koydum en iyi sonuc yine sinamekiden ama yinede yıprattığı için saçlarımı tekrar yapmaya cesaretim yok pek
ilk resim 13.10.2012
ikinci resim 11.01.2013
3.resim 20.02.2013
4.resim 07.04.2013
5.resim 09.07.2013
6.resim az öönce :)
1,2,3 ve 4e kadar sinameki
4ten itibaren 5,6 dax ve karışık yağlar

başka var mı böyle zarar gören acaba? saçlarım zaten sorunlu,iyice bozmayayım uzatıcam derken

canım sen bı ıkı kere yap sacının durumuna göre anlar devam eder yada kesersın iki defadan o kadar sıkıntı olmaz

Kür yapmıyorum bari saçımı sirkeli suyla durulayım dedim leş koktu ya bi tanede mis kokulu bi bakım bulsa uzatsa parlatsa nolurki aah ah

Artık kimse kür falan yapmıyor mu ? Arada birileri soru soruyor sonra ne gelişme yazan var ne de başka birşey :/

Artık kimse kür falan yapmıyor mu ? Arada birileri soru soruyor sonra ne gelişme yazan var ne de başka birşey :/

Yapmıyor herhalde canım ya bıkkınlık geldi hepimize kış gelsin yine başlarız ya kokular hiç çekilmez şimdi..sen yapıyo musun canımm

yapmıyorum yaa yetti garii
zaten istediğim uzunluğa geldiler resim eklemiştim önceki sayfalara
kendi kendine uzasın bundan sonra

canoocanlaaarrr
xAyx tatilden döndüüüü
bikaç güne kadar inşallah küre geri dönüyorum
bu kış istediğim uzunluğu elde etmeyi umuyorum bu seferki başlangıç boyum daha iyi gibi sanki
kısa bi süre sonra foto eklicem şimdiki halini görelim
sizler napıyosunuz nasıl gidiyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…