Kızlar nasılsınız, neler yapıyosunuuz ? 2 haftadan çok oluyo yoktum, bazı kısımları okudum pek değişiklik yok sanırım.
Uzun zamandır kür falan yapmıyorum, 2 hafta daha havuç yapmak istiyorum ama üşeniyorum, yok mu bana eşlik edecek biri ?
Aaaa bana etki etmedi iyikiii :O bronzlasmak isteyeceğim son şey sanırım, yaşasın beyazlııııkCanımcımm ben sana katılırdım ama havucun esmerleştirici etkisinden dolayı yapmak istemiyorumyazın zaten yeterince yandım artık yeniden beyaz olmak istiyorum
Aaaa bana etki etmedi iyikiii :O bronzlasmak isteyeceğim son şey sanırım, yaşasın beyazlıııık
Canımcımm ben sana katılırdım ama havucun esmerleştirici etkisinden dolayı yapmak istemiyorumyazın zaten yeterince yandım artık yeniden beyaz olmak istiyorum
mrb bu sinameki nasıl yapılıyor anlatabilir msiniz
çok güzel uzamış maşallah, sinamekiden mi zarar gördü?
başka var mı böyle zarar gören acaba? saçlarım zaten sorunlu,iyice bozmayayım uzatıcam derken
başka var mı böyle zarar gören acaba? saçlarım zaten sorunlu,iyice bozmayayım uzatıcam derken
Artık kimse kür falan yapmıyor mu ? Arada birileri soru soruyor sonra ne gelişme yazan var ne de başka birşey :/
yapmıyorum yaa yetti gariiArtık kimse kür falan yapmıyor mu ? Arada birileri soru soruyor sonra ne gelişme yazan var ne de başka birşey :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?