Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öyle mi dersin
dax ı istikrarlı bir şekilde kullanmadığım için bilemiyorum ya :26:
bu arada yeni bi rimel aldım mikemmell

Ben saç çıkmasından daha çok uçları için istiyorum ya 2 kere düzleştirsem 3.de uçları hemen kuruyor ve çok dökülüyo saçlarım İnşallah memnun kalırıım bende sinamekiye değilde doğum kontrol hapına başlıycam tekrar :)

sinameki daha iyi yaa ben şimdi başlayıp bidaha baharda bırakırım heralde
en azından 2 3tur yapıcam 12kür olarak
erkeklere akıl sır ermez anacım sen kürü özleyince başla
gene uçlardan aldırırsın hem daha sağlıklı olur
zaten senin de pek bişi kalmamış maşallah güzel uzamış
2 tur yapsan tam beline iner

ben utanıyom yaa haptan bi kez daha alamam sanırım
uçları içinde arada z.yağını tek başına ılıtıp uçlara sür canımcım o da iyi gelir
bademyağını da unutma tabi

öyle mi dersin
dax ı istikrarlı bir şekilde kullanmadığım için bilemiyorum ya :26:
bu arada yeni bi rimel aldım mikemmell
bence devamlı kullansan faydasını göreceksin ben yazın 1ay filan devamlı kullandım. sinemakiyi attım hatta
tabi sen bilirsin yinede canım saçına ne iyi geliyorsa ona devam et
yaa öylemi hangisiiii rocketi beğenmedin galiba sen şaşırdım vallahi

ben düzleştiriciyi çok kullanırım
okul zamanı haftada bir yaparım mutlaka
ama saçlarımın aşırı kırık olduğunu asla hatırlamam
uçları kurur sadece o kadar
anlatıyım neler yaptığımı
mutlaka haftada 2 3 kere maske kullanırım
her banyodan sonra sıvı saç kremi kullanırım
ve tahta tarak kullanıyorum şu sıralar gerçekten sampuanımı değiştirmiş gibi fark etti
yumuşacık oldu saçlarım elektiriklenmiyor şimdi
birde hindistan cevizi yağı var tabi onu çoğumuz biliyor

aynen ya yok kat attır diyo yok uçlarından aldır diyo çok bilmiş sevgilim benim
başlıcam başlıcam kafama koydum havalar iyice serinlesin

kızlar bişi sorucam,bende doa kozmetiğin b vitamini vardı bemiks yerine onu kattım olur mu? kokmuyor da üstelik hiç

ben utanıyom yaa haptan bi kez daha alamam sanırım
uçları içinde arada z.yağını tek başına ılıtıp uçlara sür canımcım o da iyi gelir
bademyağını da unutma tabi

Yarın badem yağı alayım canım iyi hatırlattın

Maskenin ve kreminin markasını söyler misin canıım

daha önce glissin sıvı kremini ve elidorun maskesini kullanmıştım keratinli olandan
onlardan da memnundum

kızlar bişi sorucam,bende doa kozmetiğin b vitamini vardı bemiks yerine onu kattım olur mu? kokmuyor da üstelik hiç
etkisini kullandıkça görmen mümkün canım ama
sonuçta b vitamini aynı işlevi göreceğine inanıyorum
lütfen sonuçtan bizleri de haberdar et çünkü kokusuz bir vitamin hepimiz için kaçırılmayacak bir fırsat olucak

kızlar benım saclarım belımde ama actırdıgımdan ucları felaket oldu.kestırıp bakıma baslıycam.daha once sınamekıyle uzatmıstm baya ıyı gelmıştı ama havucu okuyunca bırde onu deneyeyım dıyorum.dax daha once kullandım sabırla tum kutu bıtene kadar denedm hıc bı etkısı olmamıstı.onun yerıne bal zeytınyagı falan surerım.bende gelısmelerı ve yaptıklarımı paylasacagım kızlar

sadece 3 kez uyguladım sinamekiyi, ama haftada bir de karanfilli muskatlı karışımı uyguladım, yani 2 hafta, diplerim bir parmak çıktı, dün boyamak zorunda kaldım saçımı,yani işe yarıyor bilginiz olsun,üstelik hiç kokmuyor b vitamini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…