olleeyyy be topik eski neşesine kavuşacak
öbür türlüsü çok sıkıcıydı
bu kış da hem muhabbet hem uzamış saçlarımızın fotosuyla dolduralım burayı kızlar
ben de yarın başlıyorum küre
teşekkür ederim ama bana sanki 1 sene için uzama az gibi geliyor :44: napalım malzeme budur, sinamekiye devam
senin saçların artık topuklarına vurmuştur diye düşünüyorum ama...
ahahahah nerdeeeee
ben röfle gibi bi hataya düştüm ve saçlarımı bi dönem nerdeyse her hafta kestim alexim
o yüzden birazcık gerilerdeyim neyse ki şimdi iyi durumda saçım sağlığı yerine geldi
kışın bıraktığım yerdeyim açıkçası
gene de üzülmüyorum napalım bu kış bi karış uzatabilirsem ne mutlu bana
tek istediğim sadece bi karış
..ve hala dax almadım
diyorum ya bıraktığın yerdeyim alexus
akıllanmayacaksın yaniboyadığında da kızmıştık istediğin boya gelene kadar dokunma saçlarına diye.
sen en baştan beri 1 karış istiyorsun, hadi bu kış bari rahat bırak da saçlarını uzasın artık.
ben de down under naturals ın nude şampuanından çok memnunum
yüzde 98 doğalmış
sls paraben sülfat içermiyor
kolay kolay değiştireceğimi sanmıyorum
avonun serumu çok övülüyordu onu aldım bugün hanımlar
kullanınca yorumlarımı yaparım
saç dökülmem durdu çok mutluyummm ihihi
bi komşumuzun tavsiyesiyle ürün sipariş ettim(saç bakım yağı) tamamen organik yağlardan oluşuyor haftada üç gün saçıma sürüyorum 1 bucuk saat bekletip yıkıyorum.ilk haftalarda saç dökülmem durdu sonrasında saçlarım güçlendi şimdi ise önünü alamadım uzuyor gidiyor :) bilindik bir markanın ürünü değil fakat ben de kullanmak istiyorum diyenlere sipariş tel no verebilirim fiyatı 70 tl idi sanırım
merhaba kızlar, uzun zamandır foruma pek giremiyordum ama bugün sinamekiye başlamamın 1. senesi şerefine foto vakti
ilk resim 16 eylül 2012 artık herkesin ezberlediği ilk sinameki küründen önce çekilen. ortadaki 6 ay düzenli sinameki kürü ile. ortadaki resimden hemen sonra saçlarımı 3cm kadar kestirdim. son 6 aydır da en fazla 5 kere sinameki kürü yapabildim sanırım, fırsat buldukça dax yapmaya çalıştım ama o da ayda 1-2 kereyi geçmez.
bu hafta sonu itibariyle sinamekiye tekrar başlıyorum, bi 15cm daha uzatmak istiyorum saçlarımı. işte fazla uzatmadan saçlarımmmm
Eki Görüntüle 805077
olleeyyy be topik eski neşesine kavuşacak
öbür türlüsü çok sıkıcıydı
bu kış da hem muhabbet hem uzamış saçlarımızın fotosuyla dolduralım burayı kızlar
ben de yarın başlıyorum küre
Çok sevindim canıım, birşey mi kullandın kendiliğinden mi durdu ?
kızlar bende uzun saçlarımın uclarının kırıklarını al dedim kuaför 3/2 sini kesti deli oldum pkolojim bozuldu kollarımdan süzülen saçlarımı özledim okdar kısalttıki alışamadım pkolojim berbat hemen araştırmalara girdim sinamekiyi gördüm
2. kürümü yaptım cumartesi günleri sinameki kürüm
haftada 1 bakım yagı
ılık zeytin yagı
birde aktara kattırdıgım karışım( badem ,yılan,hint,çörekotu,samırsak yagı,zeytin yagı, e vitamini karıştırdı)
bende bu yag karışımına 2 evigen 2 bemix 2 bepanten 2 c vitamini ekledim..
2 günde 1 bu kabımlardan birini yapıyorum
şampuanımıda trasan ısırganotlu aldım içine 3 bemix 3 bepanten 3 evigen 3 c vitamini kırdım birkaç tane samırsak dogradım içine bu şampuanın biraz bekletiyorumm yıklıyorum sonra bebe şampuanıma dpgum kontrol hapı ezmiştim en son onunla yıkıyorum onuda çok az bekletip yıkıyorum...
bunlara başlamadan saçlarımı kumral rengine boyadım ki bakalım ne kadar işe yarayacak kolay anlamak için 2 haftada 1 cm uzadı bu ayda 2 snatim yapıyo bu bile beni sevindirdi her hafta olçücem dipteki siyahı
resimde eklerim..
saç dökülmem durdu çok mutluyummm ihihi
Canım nasıl kurtuldun bana da söyle bu aralar biraz stresliyim ondan onun da etkisi var ama bıktım ya güzelim saçlar bak uzat sonra dökülsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?