Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin saçların artık topuklarına vurmuştur diye düşünüyorum ama...

teşekkür ederim ama bana sanki 1 sene için uzama az gibi geliyor :44: napalım malzeme budur, sinamekiye devam

hayır hayır gayet güzel
hem aralarda yapamadım birazcık da kestirdim diyosun bence sonuç harika
şimdi küre dönme zamanıdır aynı uzamayı daha kısa sürede elde edeceğine inanıyorum alexim

senin saçların artık topuklarına vurmuştur diye düşünüyorum ama...

ahahahah nerdeeeee
ben röfle gibi bi hataya düştüm ve saçlarımı bi dönem nerdeyse her hafta kestim alexim
o yüzden birazcık gerilerdeyim neyse ki şimdi iyi durumda saçım sağlığı yerine geldi
kışın bıraktığım yerdeyim açıkçası
gene de üzülmüyorum napalım bu kış bi karış uzatabilirsem ne mutlu bana
tek istediğim sadece bi karış

akıllanmayacaksın yani boyadığında da kızmıştık istediğin boya gelene kadar dokunma saçlarına diye.
sen en baştan beri 1 karış istiyorsun, hadi bu kış bari rahat bırak da saçlarını uzasın artık.

..ve hala dax almadım
diyorum ya bıraktığın yerdeyim alexus

kendi saçlarımı çok özledim zaten
neyse ki diplerden bi 4parmak kadar uzadı artık ellemiyorum
boyayı unutmam lazım bi süre kendi saçlarım geri gelmeli artık
inşallah bu kış adam olacak bu saçlar alexusum

avonun serumu çok övülüyordu onu aldım bugün hanımlar
kullanınca yorumlarımı yaparım

ben de down under naturals ın nude şampuanından çok memnunum
yüzde 98 doğalmış
sls paraben sülfat içermiyor
kolay kolay değiştireceğimi sanmıyorum

Restorex'de paraben vs. içermiyor ama söylediğiniz markadan çoğu kişi memnun arkadaşımda argan serisini kullanıyordu o da bayağı memnun

bi komşumuzun tavsiyesiyle ürün sipariş ettim(saç bakım yağı) tamamen organik yağlardan oluşuyor haftada üç gün saçıma sürüyorum 1 bucuk saat bekletip yıkıyorum.ilk haftalarda saç dökülmem durdu sonrasında saçlarım güçlendi şimdi ise önünü alamadım uzuyor gidiyor :) bilindik bir markanın ürünü değil fakat ben de kullanmak istiyorum diyenlere sipariş tel no verebilirim fiyatı 70 tl idi sanırım

Ürünün adını söyleyebilir misin canım bizde farklı yağ bakımları yapıyoruz adı bilindik olmasada araştırırız en azından :)

Çok çok çok güzeeeel maşallaah :) Martta benimde 1 senem dolucak inşallah bu kadar fark olur bendedee :)

Bütün yaz ne sıkıcıydı topik 2-3 hafta bakmadım 2 sayfa ilerlemişti Havuc hergün uğraşamam, sinamekide yıpratıyo ama bişey yapmalıyıım Sinameki yapıp uçlara başka bakım mı uygulasam

kızlar bende uzun saçlarımın uclarının kırıklarını al dedim kuaför 3/2 sini kesti deli oldum pkolojim bozuldu kollarımdan süzülen saçlarımı özledim okdar kısalttıki alışamadım pkolojim berbat hemen araştırmalara girdim sinamekiyi gördüm

2. kürümü yaptım cumartesi günleri sinameki kürüm

haftada 1 bakım yagı

ılık zeytin yagı

birde aktara kattırdıgım karışım( badem ,yılan,hint,çörekotu,samırsak yagı,zeytin yagı, e vitamini karıştırdı)
bende bu yag karışımına 2 evigen 2 bemix 2 bepanten 2 c vitamini ekledim..
2 günde 1 bu kabımlardan birini yapıyorum

şampuanımıda trasan ısırganotlu aldım içine 3 bemix 3 bepanten 3 evigen 3 c vitamini kırdım birkaç tane samırsak dogradım içine bu şampuanın biraz bekletiyorumm yıklıyorum sonra bebe şampuanıma dpgum kontrol hapı ezmiştim en son onunla yıkıyorum onuda çok az bekletip yıkıyorum...

bunlara başlamadan saçlarımı kumral rengine boyadım ki bakalım ne kadar işe yarayacak kolay anlamak için 2 haftada 1 cm uzadı bu ayda 2 snatim yapıyo bu bile beni sevindirdi her hafta olçücem dipteki siyahı
resimde eklerim..

bana sanki çok yorulurmuş saçların gibi geldi
dökülme olabilir
bu kadar bakıma saç derin havasız kalabilir

Canım nasıl kurtuldun bana da söyle bu aralar biraz stresliyim ondan onun da etkisi var ama bıktım ya güzelim saçlar bak uzat sonra dökülsün

vitaminlerimi çok düzenli kullandığım söylenemez
bir satıcıdan BSA ısırgan özlü şampuan aldım çok övdü ilk denemeden keser filan dedi
onu kullanıyorum ama artık psikolojik mi yoksa ondan mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…