hoşbuldum bitanecim
bu sene yazdan pek bişi anlamadım çok çabuk geçti ama iyiydi
senin de tatilin iyi geçmiştir umarım canım
bugün bemiksimde geldiii yarın yada öbürgün hemen kürüme başlıcam
sarımsaklı zeytinyağımız şöyle canımcım:
ne kadar süre kullanmayı düşünüyosan ona göre mesela 2 3ay için yarım kavanoz zeytinyağına
3 4diş sarımsağı ortadan bölüp atıyosun unutma sarımsağın içindeki suyu lazım bize
sonra soğuk bi yerde bekletip kullanacağın zaman da birazcık ılıtıp kullanırsan tamamdır
bu arada ben balkondaki dolabın içinde saklıyodum sen de ööle bi yer bulabilirsin
koku için de lavantayı kaynatıp durulama suyu yapmanı öneririm yada kokulu yağlardan kullanmanı..
ben sarımsaklı z.yağından çok memnun kaldım epey bi saçım çıkmıştı sayesinde
umarım sen de memnun kalırsın bitanem kolay gelsin
canlarım ben sarımsaklı zeytinyağını xayx ten duymustum sımdı svgılıme yaptım bır aydır kullanıyor boyle bır uzama hızı yok erkek dıye mı bılmıyorum aynı anda mecıtefendının sarımsaklı sampuanına vıtamın ekledım ıkısını aynı anda kullanıyor kasları bıle uzadı :))
bende bu arada restorexın uzatıcı sampuanını kullandıgım ıcın bu ara o bıtmeden baslamayım demıstım artık bıtırdım haftaaya baslıcam sampuanan haberlerımı verırım ama cok umutluyum hem sac ıkardıgını hem uzattıgını göruyorum ama erkek kadın farkeder mı bılemıyorum
e iyi haber bu biz de alınca ordan alalım artıksadece 3 kez uyguladım sinamekiyi, ama haftada bir de karanfilli muskatlı karışımı uyguladım, yani 2 hafta, diplerim bir parmak çıktı, dün boyamak zorunda kaldım saçımı,yani işe yarıyor bilginiz olsun,üstelik hiç kokmuyor b vitamini
vaaayyy çok sevindim canımcımcanlarım ben sarımsaklı zeytinyağını xayx ten duymustum sımdı svgılıme yaptım bır aydır kullanıyor boyle bır uzama hızı yok erkek dıye mı bılmıyorum aynı anda mecıtefendının sarımsaklı sampuanına vıtamın ekledım ıkısını aynı anda kullanıyor kasları bıle uzadı :))
bende bu arada restorexın uzatıcı sampuanını kullandıgım ıcın bu ara o bıtmeden baslamayım demıstım artık bıtırdım haftaaya baslıcam sampuanan haberlerımı verırım ama cok umutluyum hem sac ıkardıgını hem uzattıgını göruyorum ama erkek kadın farkeder mı bılemıyorum
e iyi haber bu biz de alınca ordan alalım artık
hem yağlarda iyi fiyatlıydı
vaaayyy çok sevindim canımcım
sarımsak mucizevi bişi zaten
bu arada restorexden haber bekliyom iyiyse deneyelim bizde
kadın erkek farketmez yaa etkisi aynı olur
ben de bioblasa(sarmaşık özlüye) geri döndüm bu arada
bi iki güne kadarda küre dönüyorum hadi bakalım bu yıl bizim olsun inşallah
bence devamlı kullansan faydasını göreceksin ben yazın 1ay filan devamlı kullandım. sinemakiyi attım hatta
tabi sen bilirsin yinede canım saçına ne iyi geliyorsa ona devam et
yaa öylemi hangisiiiirocketi beğenmedin galiba sen şaşırdım vallahi
canım bahsettin dax beyaz olan dimi ? bir de ne kadar arayla kullanıp bekletiyorsun ?
Keşke restorex alsaydın bitanem ben kür yapmıyorum uzun zamandır ama şampuanın etkisini görüyorum yani uzama eski dönemlere göre daha hızlı heleki 2.ye geçtiğimde tam gösterdi kendini şampuan ve saçlarımı yumuşattı
ben de down under naturals ın nude şampuanından çok memnunum
yüzde 98 doğalmış
sls paraben sülfat içermiyor
kolay kolay değiştireceğimi sanmıyorum
e iyi haber bu biz de alınca ordan alalım artık
hem yağlarda iyi fiyatlıydı
vaaayyy çok sevindim canımcım
sarımsak mucizevi bişi zaten
bu arada restorexden haber bekliyom iyiyse deneyelim bizde
kadın erkek farketmez yaa etkisi aynı olur
ben de bioblasa(sarmaşık özlüye) geri döndüm bu arada
bi iki güne kadarda küre dönüyorum hadi bakalım bu yıl bizim olsun inşallah
beyaz evet dax supergro
haftada 2 veya 3 kere kullanıyorum
iyice masaj yaparak yediriyorum saç diplerime, uçlarınada biraz uyguluyorum. saçımı topuz yapıp fön makinesiyle ara ara ısıtıyorum saçlarımı. yarım saat bi saat bekleyip yıkıyorum.
süper süperrmerhaba kızlar, uzun zamandır foruma pek giremiyordum ama bugün sinamekiye başlamamın 1. senesi şerefine foto vakti
ilk resim 16 eylül 2012 artık herkesin ezberlediği ilk sinameki küründen önce çekilen. ortadaki 6 ay düzenli sinameki kürü ile. ortadaki resimden hemen sonra saçlarımı 3cm kadar kestirdim. son 6 aydır da en fazla 5 kere sinameki kürü yapabildim sanırım, fırsat buldukça dax yapmaya çalıştım ama o da ayda 1-2 kereyi geçmez.
bu hafta sonu itibariyle sinamekiye tekrar başlıyorum, bi 15cm daha uzatmak istiyorum saçlarımı. işte fazla uzatmadan saçlarımmmm
Eki Görüntüle 805077
canım ben butun kıs restorex kullanmıstım ama normal sampuanlarını çok guzel bır sampuan yıkadıktan sonra bıkac gun yıkamasan bıle mıs gıbı kokuyor saclarım :) uzatma etkılısının bı sısesını bıtırdım etkılı dıye dusunuyorum vcunku bu arada bakımlarımı haftada bıre dusurmustum ona ragmen hem uzama var hemde saclarım guzellestı ama ben sımdı mecıtefendıyı denemeyı dusunuyorum ıkımız aynı anda kullanmaya basladık onun sacları super uzadı ıkı kere tras oldu 3 haftada :)
vuuhuuu harikamerhaba kızlar, uzun zamandır foruma pek giremiyordum ama bugün sinamekiye başlamamın 1. senesi şerefine foto vakti
ilk resim 16 eylül 2012 artık herkesin ezberlediği ilk sinameki küründen önce çekilen. ortadaki 6 ay düzenli sinameki kürü ile. ortadaki resimden hemen sonra saçlarımı 3cm kadar kestirdim. son 6 aydır da en fazla 5 kere sinameki kürü yapabildim sanırım, fırsat buldukça dax yapmaya çalıştım ama o da ayda 1-2 kereyi geçmez.
bu hafta sonu itibariyle sinamekiye tekrar başlıyorum, bi 15cm daha uzatmak istiyorum saçlarımı. işte fazla uzatmadan saçlarımmmm
Eki Görüntüle 805077
süper süperr
bende koymak isterdim ama formattan sonra eski resimler silindii
vuuhuuu harika
ne kadar sağlıklı canlı görünüyor uzamasına zaten diyecek söz bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?