Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canlarım ben sarımsaklı zeytinyağını xayx ten duymustum sımdı svgılıme yaptım bır aydır kullanıyor boyle bır uzama hızı yok erkek dıye mı bılmıyorum aynı anda mecıtefendının sarımsaklı sampuanına vıtamın ekledım ıkısını aynı anda kullanıyor kasları bıle uzadı :))
bende bu arada restorexın uzatıcı sampuanını kullandıgım ıcın bu ara o bıtmeden baslamayım demıstım artık bıtırdım haftaaya baslıcam sampuanan haberlerımı verırım ama cok umutluyum hem sac ıkardıgını hem uzattıgını göruyorum ama erkek kadın farkeder mı bılemıyorum

Erkeklerin yağ bakımı yapmasının doğru olmadığını duymuştum ben canım, işe yaramasına sevindim. Bende restorex kullanıyorum 2. kutudayım faydasını gördüm onunda :O

e iyi haber bu biz de alınca ordan alalım artık
hem yağlarda iyi fiyatlıydı

vaaayyy çok sevindim canımcım
sarımsak mucizevi bişi zaten
bu arada restorexden haber bekliyom iyiyse deneyelim bizde
kadın erkek farketmez yaa etkisi aynı olur
ben de bioblasa(sarmaşık özlüye) geri döndüm bu arada
bi iki güne kadarda küre dönüyorum hadi bakalım bu yıl bizim olsun inşallah

Keşke restorex alsaydın bitanem ben kür yapmıyorum uzun zamandır ama şampuanın etkisini görüyorum yani uzama eski dönemlere göre daha hızlı heleki 2.ye geçtiğimde tam gösterdi kendini şampuan ve saçlarımı yumuşattı

canım bahsettin dax beyaz olan dimi ? bir de ne kadar arayla kullanıp bekletiyorsun ?

canım bahsettin dax beyaz olan dimi ? bir de ne kadar arayla kullanıp bekletiyorsun ?

beyaz evet dax supergro
haftada 2 veya 3 kere kullanıyorum
iyice masaj yaparak yediriyorum saç diplerime, uçlarınada biraz uyguluyorum. saçımı topuz yapıp fön makinesiyle ara ara ısıtıyorum saçlarımı. yarım saat bi saat bekleyip yıkıyorum.

ev çöplüğe döndü kız
neyse bioblas bitsin de ondan alıp deneyim bari

ben de down under naturals ın nude şampuanından çok memnunum
yüzde 98 doğalmış
sls paraben sülfat içermiyor
kolay kolay değiştireceğimi sanmıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de down under naturals ın nude şampuanından çok memnunum
yüzde 98 doğalmış
sls paraben sülfat içermiyor
kolay kolay değiştireceğimi sanmıyorum

onu da denemek lazım iyce deliliğe vurdum ne kullanacağımı şaşırdım
neyse kürle birlikte bioblas iyiydi ona devam ediyim şimdilik
artık bittikten sonra sıraya koyucaz diğer şampuanları

Kızlarrr ben bioblas sarmasik ozlu kullaniyorum bundan 1 ay once bi arkadasimin ttavsiyesi uzerine bbi dogum kontrol hhapi aldim 21 drajenin hepsini toz haline getirip sampuanimin iicine ddoktum.isim vversem problem olur mmu bilmem yazmadim..1 aaydir kullaniyorum.sinameki de denemistim.ama bunu deneyin derim.saclarim dokulmuyo cok fazla hhatta cogaliyo ggibi.ama yikarken asla vucuda degmicek ttuylenmemek icin

i

canım ben butun kıs restorex kullanmıstım ama normal sampuanlarını çok guzel bır sampuan yıkadıktan sonra bıkac gun yıkamasan bıle mıs gıbı kokuyor saclarım :) uzatma etkılısının bı sısesını bıtırdım etkılı dıye dusunuyorum vcunku bu arada bakımlarımı haftada bıre dusurmustum ona ragmen hem uzama var hemde saclarım guzellestı ama ben sımdı mecıtefendıyı denemeyı dusunuyorum ıkımız aynı anda kullanmaya basladık onun sacları super uzadı ıkı kere tras oldu 3 haftada :)

teşekkürler :) bende yapmak istiyorum da çabuk çıkmıyo diyolar açıkçası ondan dolayı korkuyorum biraz.

merhaba kızlar, uzun zamandır foruma pek giremiyordum ama bugün sinamekiye başlamamın 1. senesi şerefine foto vakti

ilk resim 16 eylül 2012 artık herkesin ezberlediği ilk sinameki küründen önce çekilen. ortadaki 6 ay düzenli sinameki kürü ile. ortadaki resimden hemen sonra saçlarımı 3cm kadar kestirdim. son 6 aydır da en fazla 5 kere sinameki kürü yapabildim sanırım, fırsat buldukça dax yapmaya çalıştım ama o da ayda 1-2 kereyi geçmez.

bu hafta sonu itibariyle sinamekiye tekrar başlıyorum, bi 15cm daha uzatmak istiyorum saçlarımı. işte fazla uzatmadan saçlarımmmm

süper süperr
bende koymak isterdim ama formattan sonra eski resimler silindii

aa doğru ya sen restorex kullandığını söylemiştin canım
iyi o zaman ya çok sevindim bioblas bitsin de hemen alayım bari
bi resim ekleyebilir misin çeşidi filan yoktur umarım direk gidip bulabilirim
canımcım bu arada mecitefendinin içine bi diş sarımsak atsana yağ karışımlarında çok etkili oluyor
tarafımdan saç ve kirpik için denenmiş ve onaylanmıştır

vuuhuuu harika
ne kadar sağlıklı canlı görünüyor uzamasına zaten diyecek söz bulamıyorum

olleeyyy be topik eski neşesine kavuşacak
öbür türlüsü çok sıkıcıydı
bu kış da hem muhabbet hem uzamış saçlarımızın fotosuyla dolduralım burayı kızlar
ben de yarın başlıyorum küre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…