merhaba kızlar, uzun zamandır foruma pek giremiyordum ama bugün sinamekiye başlamamın 1. senesi şerefine foto vakti
ilk resim 16 eylül 2012 artık herkesin ezberlediği ilk sinameki küründen önce çekilen. ortadaki 6 ay düzenli sinameki kürü ile. ortadaki resimden hemen sonra saçlarımı 3cm kadar kestirdim. son 6 aydır da en fazla 5 kere sinameki kürü yapabildim sanırım, fırsat buldukça dax yapmaya çalıştım ama o da ayda 1-2 kereyi geçmez.
bu hafta sonu itibariyle sinamekiye tekrar başlıyorum, bi 15cm daha uzatmak istiyorum saçlarımı. işte fazla uzatmadan saçlarımmmm
Eki Görüntüle 805077
aa doğru ya sen restorex kullandığını söylemiştin canım
iyi o zaman ya çok sevindim bioblas bitsin de hemen alayım bari
bi resim ekleyebilir misin çeşidi filan yoktur umarım direk gidip bulabilirim
canımcım bu arada mecitefendinin içine bi diş sarımsak atsana yağ karışımlarında çok etkili oluyor
tarafımdan saç ve kirpik için denenmiş ve onaylanmıştır
bence sinameki yap canım aslında sana hap da yaramıştı onu kullan istersen yine yaaBütün yaz ne sıkıcıydı topik2-3 hafta bakmadım 2 sayfa ilerlemişti Havuc hergün uğraşamam, sinamekide yıpratıyo ama bişey yapmalıyıım Sinameki yapıp uçlara başka bakım mı uygulasam
şampuanın içine mi hayatım ben de satımsaklı sampuan dıye atmamıstım
bence sinameki yap canım aslında sana hap da yaramıştı onu kullan istersen yine yaa
uçlar için de bademyağını kullanırsın
ya da ısıtılmış zeytinyağı
sinamekiye başlıyım en iyisi canım şampuan bitince hapada başlarım ikisini birden götürürüm uçlar çok kötüye giderse bırakırım sinamekiyi :)
benim saçlar da kırıkla doldu
ne halt edeceğimi bilemez haldeyim
bence sinameki yap canım aslında sana hap da yaramıştı onu kullan istersen yine yaa
uçlar için de bademyağını kullanırsın
ya da ısıtılmış zeytinyağı
yok kız hani dedin ya mecitefendi alıcam diye ona ekle diyorum sarımsağı
ben de bi ara barcelino kullandım ona eklemiştim
kirpik bakım yağıma da aynı şekilde
bence kırıklarını aldır canımcanlanır kendine gelir saçların
Valla kırık aldırmaya gitsen zart diye kısaltırlar saçını. Benim çok yok ama gördükçe küçük makasla tek tek alıyorum valla :26:
buraya bakınca 1 sene önce kuaförün saçlarımı kuş gibi bırakıp beni deli ettiği halim geldi aklıma
sizle başlamıştım saç uzatmaya şimdi çok şükür daha da uzadı darısı sizlerin başına
amin neler kullandın ayda kaç cm uzadı canım..
hep unutuyorum canım yaaSana doğum kontrol hapı bile aldırdım bi dax aldıramadımunutma şunu al artık kırıkları aldıktan sonra kullanmaya başla çok rahat edersin ben önceden 2-3 ayda bir kırık aldırmaya gidiyodum şimdi çok şükür kaç ay oldu bi bu kadar daha bekler saçım
benim programım şöyle: bir gün sinameki kürü, 2 gün ara sonraki gn karanfilli muskatlı kür, 2 gün ara sonraki gün Dax supergro:)
Şampuanım 3 tane, eşim delirecek:) Fiyto sarmaşık özlü, HC şampuan ve Otaci arındırıcı şampuan. Yağ bakımından sonra önce arındırıcı şampuanla yıkıyorum, sonra bir bakımda sarmaşık özlü, bir bakımda HC kullanıyorum.
Sinameki küründe B vitamini kokusunu da Doa kozmetiğin B vitamini ile çözdüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?