Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

harika uzamış ya benımde onbır ay ama senın kadar uzamadı macbur yıne sınamekı yolları galıba yaa

şampuanın içine mi hayatım ben de satımsaklı sampuan dıye atmamıstım

bence sinameki yap canım aslında sana hap da yaramıştı onu kullan istersen yine yaa
uçlar için de bademyağını kullanırsın
ya da ısıtılmış zeytinyağı

şampuanın içine mi hayatım ben de satımsaklı sampuan dıye atmamıstım

yok kız hani dedin ya mecitefendi alıcam diye ona ekle diyorum sarımsağı
ben de bi ara barcelino kullandım ona eklemiştim
kirpik bakım yağıma da aynı şekilde

bence sinameki yap canım aslında sana hap da yaramıştı onu kullan istersen yine yaa
uçlar için de bademyağını kullanırsın
ya da ısıtılmış zeytinyağı

sinamekiye başlıyım en iyisi canım şampuan bitince hapada başlarım ikisini birden götürürüm uçlar çok kötüye giderse bırakırım sinamekiyi :)

şampuan alıcam tatlım yağ almıcam :)

bence kırıklarını aldır canım canlanır kendine gelir saçların

Valla kırık aldırmaya gitsen zart diye kısaltırlar saçını. Benim çok yok ama gördükçe küçük makasla tek tek alıyorum valla :26:

aleximin de dediği gibi anasını ağlatacaklar azcık ucundan alalım derken
iş gene bana düştü anlayacağınız
Allahtan kür toparlıyordu biraz
baktım olmadı kendim yine alıcam uçlardan umarım gerek kalmaz

buraya bakınca 1 sene önce kuaförün saçlarımı kuş gibi bırakıp beni deli ettiği halim geldi aklıma
sizle başlamıştım saç uzatmaya şimdi çok şükür daha da uzadı darısı sizlerin başına

amin neler kullandın ayda kaç cm uzadı canım..

amin neler kullandın ayda kaç cm uzadı canım..

ben önce sinameki yaptım 2-3 kere ama etkisine inanmadığım için bıraktım sonra ama burayı takip ettim.geçen sene ekimden bu seneye kadar 1 sene olacak neredeyse.saç kremi kullanmıyorum.arada badem yağı sürüyorum.düzleştirici ayda bi kere falan kullanıyorum.beslenmene falan dikkat edince uzuyor yani.yarın unutmazsam fotoğraf eklerim.

benim saçlar da kırıkla doldu
ne halt edeceğimi bilemez haldeyim

Sana doğum kontrol hapı bile aldırdım bi dax aldıramadım unutma şunu al artık kırıkları aldıktan sonra kullanmaya başla çok rahat edersin ben önceden 2-3 ayda bir kırık aldırmaya gidiyodum şimdi çok şükür kaç ay oldu bi bu kadar daha bekler saçım

bende şampuanın içine çamterebentin ve badem yagı kattım.. h.sonuda sinemaki kürüne başlıyorum.. gögüs hizamda saçlarım düz inşallah yaz sonuna kadar uzun sayılacak bi boyuta ulaşırım.. sinemakeye başladıgım gün foto koycam bakalım ben ne kadar ilerleyecegim.. hepinize teşükkürler sizin sayenizde bişiler ögrenip uyguladım :)

benim programım şöyle: bir gün sinameki kürü, 2 gün ara sonraki gn karanfilli muskatlı kür, 2 gün ara sonraki gün Dax supergro:)
Şampuanım 3 tane, eşim delirecek:) Fiyto sarmaşık özlü, HC şampuan ve Otaci arındırıcı şampuan. Yağ bakımından sonra önce arındırıcı şampuanla yıkıyorum, sonra bir bakımda sarmaşık özlü, bir bakımda HC kullanıyorum.
Sinameki küründe B vitamini kokusunu da Doa kozmetiğin B vitamini ile çözdüm:)

hep unutuyorum canım yaa
ama sorun o değil saçım öyle alıştı ki bazn kurutamıyorum bile hemen kırık kırık duruyo

canım çok aşırı değil mi tüm bunlar
saçın ezilmesi gibi bi durum da var maalesef unutmamalısın
biz iyi gelir nasılsa vitamin bakım diyoruz ama bazen saç taşıyamıyor bunca şeyi
en azından bi sinameki bi yağ karışımı yapman daha iyi olur bence

saçım o kadar kuru ki anca kendine gelmeye başladı, biraz kuruluğu gitsin azaltacağım, ama neticede arada hep 2 gün var bakımların

canlarımmm
bugün ilk kürümü yapabildim nihayet
başlangıcı görmeniz için foto eklicektim
ama pc kaldıramadı
neyse şaka bi tarafa uygun bi makine buldukça çekip eklicem
inşallah herşey çok güzel olur hepimiz için..

kızlaaaar nasılsınız benı hatırladınızmı ben geldım yenıden küçücük saçlarla hemde saçlarınız çok güzel olmuş alexus sen kazandın bu arada ben dayanamadım hamılelık depresyonu gıttım kıydım saçlarıma 6 aylık hamıleyım şimdi yenıden baslıycam uzatmaya nasılsınız napıyosunuz xayx senin saçlarnasıl göremedım foto ara ara sayfalara baktım:)))) özlemişim burayı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…