Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımmmm ben de özlediiimmm
son 4kürüm kaldı sonra ocak ya da şubatta başlıcam
sen neler yapıyosun nasıl gidiyo

alexim hemen bekliyoz foto
bu arada bizim gözümüz aç anacım saçlar zasa da yetmiyor
valla canım ben birşey yapmıyorum saç olarak doa saç toniği göndermiş onu kullanıyorum uçlarada serum maske öyle yani
genel olarakta okula gidiyorum herşey çok sıradan anlayacağınn

işte benim saçlar, bakalım ne kadar uzayacak :44:

Eki Görüntüle 865698
valla gayet güzel uzamış alexim
küre de devam ettin mi alır başını gider yine senin saçların

valla canım ben birşey yapmıyorum saç olarak doa saç toniği göndermiş onu kullanıyorum uçlarada serum maske öyle yani
genel olarakta okula gidiyorum herşey çok sıradan anlayacağınn

bana da hediye olarak göndermişler içeriği iyi görünüyor
son 3kürüm kaldı haftada 2yapıyom biliyosun canımcım
kürün yanında bi de yağ karışımı hazırladım kendime onu da kullanıyorum 2haftada bir
kürü tamamlar biraz da ona devam ederim sonra da bidaha ocakta şubatta ancaa

hadi inşallah, azimle başladım umarım yarıda bırakmam. senin saçların ne durumda? boya vs devam mı?

toniği ben de kullanıyorum, onun bile uzamaya faydası olur gibi geldi bana da, her şeyden medet umar hale geldik bi denemediğimiz keçi şeysi kaldı

aynen valla alexim
benim röfle vardı biliyosun onun üstüne boyamadım hiç
kendi saçım da çıktı bi 4 5 parmak diplerim iyi uzadı yani
kötü durmuyo diye hiç boyayla filan uğraşmadım zaten mahvettik saçı
boyu iyi aslında (haftaya kür bitiyo foto eklicem) ama saçlarım sağlıksız duruyor açıcıdan ötürü
bugün bi cinnet geldi gidip kestirecektim ama tuttm gene kendimi

bu kadar uğraştıktan snra kestirme sakıınnnnn! bence uzatma kürlerini bırakıp bakım kürleri yapmalısın artık. ben uçlara hindistan cevizi yağı ve doanın keratin maskesini sürmeye başladım, henüz 3-4 kere yaptım ama iyi geliyor sanki. bir de bir arkadaşım kerastase altın renkli kavanozda bakım maskesini kullanıyormuş, çok iyi geldiğini söyledi. benim de uçlarda bi 4-5 cm boya kaldı ama ben de kötü durmuyor diye kestirmiyorum. fotonu bekliyoruz

ben sitede yeniyim foto koymayı bilmiyorum yaklasık 2 ay kadar önce doktorum saç dökülmesi ve uzaması için bi formül verdi cansıns beby sampuana evigen bepanten amp yılan yağı ve elma sirkesi karıstırdım ve hep bu sampuanala yıkıyorum saclarımı röfle olmasına rağmen gür,canlı,parlak ama yavas uzuyo hala baska ne yapabilirim kızlar hızlı uzaması için

hoşgeldin o zaman :)

ben sinameki küründen çok memnunum, bu kürü kullananların çoğu da memnun ama bazı arkadaşlarda dökülme yapmış. maya ve turp kürlerinden de memnun olan arkadaşlar var. her kür herkese yaramıyor. sitedeki kürleri deneyerek sana hangisinin iyi geldiğini bulabilirsin.

kızlar merhaba, doğumdan sonra dökülen saçlarımın rengini açtırdım. 3-5 ay sonrada kestirdim güzelim saçlarım epey döküldü ve kısaldı. Bebişim 15 aylık oldu artık kendimede bakma zamanı geldi. Saçlarımı ekliycem mutlaka. turp kürü yapmak istiyorum ve yarın başlıycam sanırım.

kızlar saçlarımın siyah halini ekliyorum albümüme
röfle sıkmıştı başlarda biraz şimdi beğeniyorum saçlarımı ama
koyu bi renk yapmadan hep böyle soluk ve cansız duracakmış gibime geliyor
ayrıca sanki uzunluğu da görünmüyor gibi
sizler de bi bakın da yakıştırıyosanız boyuycam yine

xAyx nerelerdesin hiç girmiyorsun siteye merak ettim iyi misin :44:

iyiyim canlarım şu sıralar y.lisans kurslar ödevler derken pek giremedim
özledim sizleri napıyonuz nasıl gidiyo
fotolara bakıp beni yönlendirin lütfen kızlar

kızlar saçlarımın son halini ekliyorum
kürün bitmesine 2kür kaldı
sanki kısalmış gibi geldi anlamadım
haftaya bide fön çektirip ekliycem
ilk resim 2 ekime diğerleri bugüne ait

Kizlar bende her dustan sonra sacima mavi su uyguluyorum. Saclarim omuzlarimdaydi yani cok cok kisaydi. Ne cok uzun ne cok kisa bi donemde bu kadar uzamasini saglayabildim.

Eklentiler

• $CYMERA_20131126_185222.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 123
mavi su uzattımı sacını bıde nerden aldın burcum o sacların ne güzel masallah

Saclarim yavas uzardi mavi sudan sonra farki hissettim canim gercekten cabucak uzadi ve parlamaya basladi cok memnunum. Kozmetikcilerde bulabilirsin canim ama her mavi suyu alma. Tavsiye ettigim urun "ariane"

kestirme vaktiniz gelmiş
uçlarda çok kopukluk var baya kuru olmuş saçınız hakikaten eskisine nazaran daha kısa duruyor
baya bi 4 parmak kestirdikten sonra bakımınıza devam edin bence

xAY ımmm saçların parıl parıl görünüyo hem de çoğalmış,uçlarda kırılmalar olmuş çünkü röflenin yıprattığı ölü saçlar atılıyor..bir kuaförde tek hizada kestir canım bu şekilde daha çabuk kurtulursun ölü saçlardan hem de daha gür ve canlı görünür..O kuaförü dövmek lazım güzeim saçlarını yıprattı,ama etkisi baya geçmiş canım saçların parlıyor uçlardan tek hizada kestir sonrasında kendiliğinden bile uzar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…